PAOK TV & PAOK New Media
- constadine
Re: PAOK TV
Εγώ λέω να βγάλουμε ανακοίνωση οτι για όσες ip από νότια Ελλάδα αγοράζουν ΠΑΟΚ τιβι, η τιμή είναι 30 ευρω.
"Γιατί από Τέμπη και κάτω, είμαστε κομπλεξικοι".
Κρίμα.
Κρίμα.
Αυτο ειναι παρα πολυ σημαντικο. Η εστω την επιλογη αυτοματης ανανεωσης για το επομενο match. Δεν νοειται να γινεται αυτο σε καθε ματςNapoli4 έγραψε:Season pass επειγόντως.. Δε νοείται να βάζεις τους καταναλωτές στην ίδια διαδικασία ξανα και ξανα επί 20 ματς.
Για την πειρατεία έχουμε προσλάβει την ίδια εταιρία που έχει κι η Νοβα κι ο ΟΤΕ. Ότι καλύτερο μπορούνε κάνουνε οι άνθρωποι, άλλα όπως βγαίνουν λινκς από Nova και OTE, έτσι θα βγαινουν και απο εμας αναποφευκτα.Napoli4 έγραψε:Τέλος, επειδή γίνεται λόγος για πειρατικα links πολλα στον αριθμό, θα ήθελα βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι (Στα πλαίσια του δυνατού παντα).
Ναι λόγω DRM που χρησιμοποιεί. Για αυτό και είναι μαξ 720p στους browsers το netflixconstadine έγραψε:Κοίτα η εφαρμογή του netflix παίζει καλύτερα σε σχέση με Chrome ,Firefox κ.τ.λpgetsos έγραψε:Εγω δεν εκείνα ικανοποιημένος από την ποιότητα εικόνας για μετάδοση σε μαγαζί. Ειδικά στο 1ο ημιχρονο. Υπερβολική συμπιεση θεωρώ που προκαλούσε θέματα στην κίνηση και πολλά dropped frames
Επίσης τα στιγμιότυπα που έδωσαν στο SDNA είναι απαραδεκτα! Ναυτία με έπιασε. Κακες επιλογές καμερας σαν να θέλαν απλώς να δείξουν ότι είχαμε πολλές καμερες, με αποτέλεσμα στις μισές φάσεις να μην βλέπεις τι γίνεταιΒλακείες λέει, θα πω εγώ. Μόνο στις smart tvs να βοηθούσε σε σχέση με το ενσωματωμένοconstadine έγραψε:Ο Κόλκας γράφει στο sdna ότι το app PAOK TV θα λύσει αρκετά από τα προβλήματα που είχαμε σήμερα .
Χτες έκανα μια δοκιμή και ξανά είδα τον αγώνα με Chrome ,Firefox και Edge .
Στο Firefox έπαιζε χειρότερα .
Κάποια πράγματα πιστεύω μπορεί να τα βελτιώσει το app PAOK TV .
50ρα γραμμή σε τούμπανο υπολογιστή με καλό καλώδιο... Δεν ήταν εκεί το θέμα, πχ δες την φάση που λέει στο κόρνερ πιο πάνωOdi έγραψε:Διάφορα θέματα που παρουσιάζετε έχουν πιο πολύ να κάνουν με το αργό internet Και το άθλιο δίκτυο που υπάρχει στην Ελλάδα. Φίλος μου στην Αγγλία το είδε σε HD,χωρίς καθυστέρηση και δεν κόλλησε ούτε μισή φορά, πόσο μάλλον να χαθεί το σήμα ολοκληρωτικά.
Νομίζω είναι περισσότερο θέμα πόσο ενοχλεί τον καθένα
Δεν γίνεται τίποτα με αυτό. Τόσες δεκάδες εταιρείες παγκοσμίως το προσπαθούν μάταια. Όπως έχουμε τορενταδικα έχουμε και τα λινκςNapoli4 έγραψε: Τέλος, επειδή γίνεται λόγος για πειρατικα links πολλα στον αριθμό, θα ήθελα βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι (Στα πλαίσια του δυνατού παντα).
- Επισκέπτης
Δεν ξέρω πως μπορεί να γινει- υπολογιστεί, αλλά :
Όποιος έχει δει- πληρωσει όλα τα ματς 5€ , αν έχεις χάσει ένα ματς (πχ δούλευες) 6€, αν έχεις χάσει δύο ματς 7€, και ούτω καθ'εξής.
Έτσι οι συνεπείς ανταμείβονται και οι γαύροι χάρτινοι σκουλίκια που θα μπουν μόνο μια φορά θα πληρώσουν κάνα 15€
Η ΠΑΕ έχει μητρώο ποιοι μπήκαν , οπότε αν κάποιος χάσει ένα ματς, στο επόμενο να δώσει 6€ αλλά από το μεθεπόμενο πάλι 5 €. Δηλαδή να μηδενίζει το κοντέρ οπότε βλέπεις.
Όποιος έχει δει- πληρωσει όλα τα ματς 5€ , αν έχεις χάσει ένα ματς (πχ δούλευες) 6€, αν έχεις χάσει δύο ματς 7€, και ούτω καθ'εξής.
Έτσι οι συνεπείς ανταμείβονται και οι γαύροι χάρτινοι σκουλίκια που θα μπουν μόνο μια φορά θα πληρώσουν κάνα 15€
Η ΠΑΕ έχει μητρώο ποιοι μπήκαν , οπότε αν κάποιος χάσει ένα ματς, στο επόμενο να δώσει 6€ αλλά από το μεθεπόμενο πάλι 5 €. Δηλαδή να μηδενίζει το κοντέρ οπότε βλέπεις.
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Διαφωνείς σε κάτι με αυτά που λεω; αν ναι, τότε είμαι εδώ να κανουμε συζήτηση.rainmaker έγραψε:Εγώ λέω να βγάλουμε ανακοίνωση οτι για όσες ip από νότια Ελλάδα αγοράζουν ΠΑΟΚ τιβι, η τιμή είναι 30 ευρω.
Κρίμα.
Χαχα όχι ρε ίσα ίσα , απλά χαβαλε κανω
Αλλά δε θα ήταν άσχημη ιδέα!
Πέρα απ' το χαβαλε όμως παιδιά δεν μπορείς να βάλεις πέναλτι σε θεατη-καταναλωτη. Υπάρχουν και δικαιώματα των καταναλωτων, θα τρελαθουμε στις καταγγελίες άμα ζητάμε πιο πολλά από μεμονωμένες κατηγορίες αγοραστων
Αλλά δε θα ήταν άσχημη ιδέα!
Πέρα απ' το χαβαλε όμως παιδιά δεν μπορείς να βάλεις πέναλτι σε θεατη-καταναλωτη. Υπάρχουν και δικαιώματα των καταναλωτων, θα τρελαθουμε στις καταγγελίες άμα ζητάμε πιο πολλά από μεμονωμένες κατηγορίες αγοραστων
Ζήτημα να ήταν 1 sec. Επειδή το έβλεπα που το γράφανε στο φορουμ τα παιδιά, το παρατήρησα αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα.sourmenetes έγραψε:Διαφορα με την πραγματικοτητα;;;σε secQuefor έγραψε:Ισχύει. Κι εγώ εξωτερικό, με 60άρα σύνδεση, με hdmi σε tv, δεν κόλλησε ούτε δευτερόλεπτο και δεν είχε ούτε καθυστέρηση ήχου όπως αναφέρουν πολλά παιδιά, ούτε σπασίματα. Το μόνο που παρατήρησα ήταν αυτό που ανέφερε ο rainmaker για την κάμερα στα replays που σα να είχε λίγο μειωμένα fps.
Γι αυτό λέω στα πλαίσια του δυνατού.pgetsos έγραψε:Δεν γίνεται τίποτα με αυτό. Τόσες δεκάδες εταιρείες παγκοσμίως το προσπαθούν μάταια. Όπως έχουμε τορενταδικα έχουμε και τα λινκςNapoli4 έγραψε: Τέλος, επειδή γίνεται λόγος για πειρατικα links πολλα στον αριθμό, θα ήθελα βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι (Στα πλαίσια του δυνατού παντα).
Σε ματς της νοβα βρίσκεις πολύ δύσκολα link, ενώ της κοσμοτε πανεύκολα. Ε εγώ θα ήθελα ιδανικά να είναι τόσο δύσκολο όσο σε ματς της νοβα.
Την ίδια εταιρία έχουμε κι οι 3. Απλά η Cosmote δείχνει ευρωπαικά που διαρρέουν πιο εύκολα. Ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τόσο σάπιο που κανείς δεν ασχολείται.
Δεν νομιζω να είναι πρόβλημα την εποχή που ζούμε για τους περισσότερους να αγοράζουν κάθε φορά τον αγώνα, δεν είναι δα και χρονοβόρα διαδικσσια Αυτή είναι και η γοητεία του pay per view. Oπως πληρωνουμε για να παίξουμε στοίχημα online, έτσι μπορούμε να πληρώσουμε για pay per view. Άλλο τώρα αν θέλει η ΠΑΕ να βγάλει και ένα συνολικό πακέτο.Napoli4 έγραψε:Season pass επειγόντως.. Δε νοείται να βάζεις τους καταναλωτές στην ίδια διαδικασία ξανα και ξανα επί 20 ματς.
Επίσης θα ήθελα season pass στα 5ε max/αγώνας, ενώ μεμονωμένα αύξηση των τιμών. Ο γαύρος αν θέλει να δει το ματς, ας πληρώσει 10-15αρι.
Τέλος, επειδή γίνεται λόγος για πειρατικα links πολλα στον αριθμό, θα ήθελα βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι (Στα πλαίσια του δυνατού παντα).
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Εγώ μιλάω καθαρά για ματς πρωταθλήματος(νοβα) που πάντα ζοριζαν στο να βρεθεί λινκ, ενώ του κυπέλλου(κοσμοτε) όχι μόνο είχαν λινκ Αλλά είχε και ελληνική περιγραφή.
Αν έχουν την ίδια, λογικά θα είναι η καλύτερη διαθέσιμη. Οπότε κομπλέ.
Αν έχουν την ίδια, λογικά θα είναι η καλύτερη διαθέσιμη. Οπότε κομπλέ.
- john4serres
Μέχρι το ΣΚ θα βρεθει καναλι.
Ειναι μια ταλαιπωρια για τον απλο λαο αυτό το πράγμα.
Δεν ειμαστε USA που θα δει ο Αμερικάνος PayPerView τα NBA, UFC κτλ κτλ
Το PAOK TV έιναι καλη ιδεα για όποιον δεν γουσταρει να ακουσει τον ταδε στο Χ καναλι και θελει να στηριξει την ομαδα. Επισης ειναι ταμάμ για κατοίκους εξωτερικού.
Ειναι μια ταλαιπωρια για τον απλο λαο αυτό το πράγμα.
Δεν ειμαστε USA που θα δει ο Αμερικάνος PayPerView τα NBA, UFC κτλ κτλ
Το PAOK TV έιναι καλη ιδεα για όποιον δεν γουσταρει να ακουσει τον ταδε στο Χ καναλι και θελει να στηριξει την ομαδα. Επισης ειναι ταμάμ για κατοίκους εξωτερικού.