Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Eκλεισε στη Ζενιτ ο Μακ
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

λοιπον μαγκες ο μακ λεει παει ζενιτ... ριχνουμε ενα ακυρο το βαρελα κ παιρνουμε το νετο της ζενιτ.. κ ολα καλα.. τι λετε?
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Odi έγραψε:Ο Μπεργκ είναι περίπτωση που σου κάθεται μια στο εκατομμύριο.

Δεν διαφωνώ και η αλήθεια είναι κάπου στην μέση!
Δεν είμαι απόλυτος αλλά για αυτό έχεις σκάουτερ για να ξεχωρίζουν που αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου και που όχι!

http://www.transfermarkt.com/gustav-eng ... ler/248024
Αυτόν μπορείς να τον φέρεις?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επειδή κάπου γράφηκε ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει τον αντικαταστάτη του Μακ σε ζεστή χώρα:

Ράιαν Μπάμπελ ο ιδανικός αντικαταστάτης

PNG

Ο Ολλανδός αριστερός εξτρέμ, Ράιαν Μπάμπελ, στα 29 του χρόνια είναι κατά την ταπεινή μου άποψη, ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ρόμπερτ Μακ. Μικρή σημασία έχει τι λέω εγώ, το γνωρίζω, απλά παραθέτω την γνώμη στην παρέα. Τις αποφάσεις βεβαίως λαμβάνουν οι κύριοι Μίχελ-Ίβιτς. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην Άλ Αίν των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων, χόρτασε χρήματα κι είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην Ευρώπη, μετά από έναν χρόνο. Τελευταία του στάση εδώ η τουρκική Κασίμπασα, με την οποία έκανε σε δύο χρόνια, 14 τέρματα και 14 ασίστ. Όσον αφορά το κασέ του κυμαίνεται πάνω κάτω στην ευρωπαϊκή αγορά κοντά στο εκατομμύριο, ενώ η Άλ Αίν τον αγόρασε 2.500.000 ευρώ. Οπότε μετά το limit down, λογικά κοστίζει λιγότερο, έχοντας συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο. Είναι δεδομένο, ότι επιστρέφει στην Ευρώπη και πρόσφατα προτάθηκε και στον ΟΣΦΠ, που σε πρώτη φάση τον απέρριψε. Λέτε;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Τουλαχιστον 3.500.000 απο τους Ρωσους. Για να δουμε...

Απο τις λιγες φορες που θα συμφωνησω με PNG. O Babel βασει χαρακτηριστικων ειναι οτι πρεπει.

ΑΛΛΑ.

Στις Αραβιες απο τα 28 σου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 18 Ιούλ 2016, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Eκλεισε στη Ζενιτ ο Μακ
Λεφτά με ουρά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Eκλεισε στη Ζενιτ ο Μακ
4ετές συμβόλαιο και μεγαλύτερη ετήσια αμοιβή.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Επειδή κάπου γράφηκε ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει τον αντικαταστάτη του Μακ σε ζεστή χώρα:

Ράιαν Μπάμπελ ο ιδανικός αντικαταστάτης

PNG

Ο Ολλανδός αριστερός εξτρέμ, Ράιαν Μπάμπελ, στα 29 του χρόνια είναι κατά την ταπεινή μου άποψη, ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ρόμπερτ Μακ. Μικρή σημασία έχει τι λέω εγώ, το γνωρίζω, απλά παραθέτω την γνώμη στην παρέα. Τις αποφάσεις βεβαίως λαμβάνουν οι κύριοι Μίχελ-Ίβιτς. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην Άλ Αίν των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων, χόρτασε χρήματα κι είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην Ευρώπη, μετά από έναν χρόνο. Τελευταία του στάση εδώ η τουρκική Κασίμπασα, με την οποία έκανε σε δύο χρόνια, 14 τέρματα και 14 ασίστ. Όσον αφορά το κασέ του κυμαίνεται πάνω κάτω στην ευρωπαϊκή αγορά κοντά στο εκατομμύριο, ενώ η Άλ Αίν τον αγόρασε 2.500.000 ευρώ. Οπότε μετά το limit down, λογικά κοστίζει λιγότερο, έχοντας συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο. Είναι δεδομένο, ότι επιστρέφει στην Ευρώπη και πρόσφατα προτάθηκε και στον ΟΣΦΠ, που σε πρώτη φάση τον απέρριψε. Λέτε;
Πανω στο ονομα του ΠΑΟΚ κανει ρεπορταζ με προσωπικη επιθυμια.
Τι στον πεο ;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

παλι καλα βρηκε μεγαλο ανταγωνιστικο πρωταθλημα ..ΕΥΓΕ
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

ilovegame27 έγραψε:
Odi έγραψε:Ο Μπεργκ είναι περίπτωση που σου κάθεται μια στο εκατομμύριο.

Δεν διαφωνώ και η αλήθεια είναι κάπου στην μέση!
Δεν είμαι απόλυτος αλλά για αυτό έχεις σκάουτερ για να ξεχωρίζουν που αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου και που όχι!

http://www.transfermarkt.com/gustav-eng ... ler/248024
Αυτόν μπορείς να τον φέρεις?
για αναπληρωματικο του Κουλουρη?
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

οποτε 3.5 μυρια το λιγοτερο για 3 παιχτες(φορ/εξτρεμ/10αρι)~ελα ενα γερο ντου τωρα για πολλα γουστα :pano:
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ο Σουντουλιδης το ελεγε απο χθες οτι θα παει Ζενιτ...Οπου του δωσουν τα περισοτερα χρηματα(Λογικα οι Ρωσσοι)
Ο Βαις πηγε 26 χρονων καπου στην Αραβια...Ο Στοχ στην Τουρκια για τα φραγκα...Εχουν ενα θεμα οι Σλοβακοι...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κάποια επαφή έκανε ο Μίχελ στην Ολλανδία πριν προλάβει την πτήση. Δεν αποκλείεται να είχε να κάνει με τον φορ. Τώρα ο Μπάμπελ είναι Ολλανδός που τον είχαμε δει και στην Λίβερπουλ αν θυμάμαι καλά. Δεν με ενθουσιάζει, δεν είναι σκόρερ. Πιο πολύ ακραίος είναι αλλά νομίζω μπορεί να παίξει και κορυφή.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ilovegame27 αυτο το 20χρονο παιδακι που προτεινεις βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι ειναι καλυτερος απο τον Κουλουρη;
Αν θες τη γνωμη μου παρολο που δεν τον ξερω το παιχτη,ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα με τον δικο μας.
Οποτε γιατι να φερεις εναν 20χρονο σουηδο και να καψεις τον δικο σου χωρις να τον εχει δοκιμασει καν;
Κουβεντα να γινεται,μη το παιρνεις ως μομφη.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κάποια επαφή έκανε ο Μίχελ στην Ολλανδία πριν προλάβει την πτήση. Δεν αποκλείεται να είχε να κάνει με τον φορ. Τώρα ο Μπάμπελ είναι Ολλανδός που τον είχαμε δει και στην Λίβερπουλ αν θυμάμαι καλά. Δεν με ενθουσιάζει, δεν είναι σκόρερ. Πιο πολύ ακραίος είναι αλλά νομίζω μπορεί να παίξει και κορυφή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”