ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕ, ΜΠΑΛΑΔΟΡΕ ΜΟΥ!!!!
21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Θα μπει στο 60' ο παικταράς, για να κάνει το 1-4 με ασσίστ στον Μυστακίδη, ο οποίος θα μπει στο 65'.
:ugeek:
-
τσιριγώτης
Ale έγραψε:Θα μπει στο 60' ο παικταράς, για να κάνει το 1-4 με ασσίστ στον Μυστακίδη, ο οποίος θα μπει στο 65'.
Ωρες ωρες καταλαβαινω γιατι δεν τον βαζει βασικο
Εκει που μαρκάρει κπν τον αφηνει
Εκει που μαρκάρει κπν τον αφηνει
-
john4serres
Μπηκε δυστυχως σε σημειο που σχεδον ολοι οι υπολοιποι ειχαν καταρευσει με αποτελεσμα πιο πολυ να φανει η αμυντικη του αδυναμια παρα το επιθετικο του ταλεντο.Μπροστα μονο ο Γκαρυ ειχε ακομα καποιες δυναμεις να τον ακολουθησει.
- kataramenos5
Αποστολη και λοιποι δειτε το 2ο γκολ για να καταλαβετε για ποιο λογο δε ξεκιναει καποια παιχνιδια.Οταν δε μαρκαρεις ειναι σα να παιζει η ομαδα σου με 10 εναντιον 11.Φιλικα παντα.
Και αυτος κ ο χαρισης ολιγωρησαν τρομακτικά εκει..
Οπως στο γκολ της ντορτμουντ εδω μεσα που αργησε να παει ο τζιολης..
Οπως στο γκολ της ντορτμουντ εδω μεσα που αργησε να παει ο τζιολης..
Τα είπατε όλα... Από το κέντρο και μπροστά κάνει ΟΡΓΙΑ!!! Από το κέντρο και πίσω απλά δεν υπάρχει... Αυτονόητο ήταν να μην ξεκινήσει μέσα στο τηγάνι... Στο δεύτερο γκολ θα πω την αμαρτία μου... Για ένα τέταρτο τον έβριζα εντάξει πάνω στην ένταση μου αλλά έφαγε μπινελίκια... Εκεί πχ ένας Γκαρσία θα έπαιρνε και την μπάλα και τα πόδια του γάυρου μαζί του πίσω στην Θεσσαλονίκη όχι θα τον άφηνε να κάνει σέντρα και ο Μπίσεσβαρ στο ένα μέτρο απλά να τον κοιτάει...
Πάντως πολύ χρήσιμος παίκτης για την ομάδα ειδικά στο 80% των αγώνων που η κατοχή θα είναι δική μας...
Πάντως πολύ χρήσιμος παίκτης για την ομάδα ειδικά στο 80% των αγώνων που η κατοχή θα είναι δική μας...