Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Εμένα πάλι μου θυμίζει το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης του 2008, που χάσαμε 0-1 με γκολ του Μιλάνο στο 94'. Τότε είχε μαζευτεί κόσμος έξω από την Τούμπα και ζητούσαν να φύγει ο Σάντος. Θυμάμαι, είχε βγει έξω και είπε το περίφημο "no problem".
- paoki_sweden
Jeremy4 έγραψε:Εμένα πάλι μου θυμίζει το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης του 2008, που χάσαμε 0-1 με γκολ του Μιλάνο στο 94'. Τότε είχε μαζευτεί κόσμος έξω από την Τούμπα και ζητούσαν να φύγει ο Σάντος. Θυμάμαι, είχε βγει έξω και είπε το περίφημο "no problem".
Go home go village
- ΑποστόληςΑ
Διάβασα παιδιά αυτό και ενθουσιάστηκα. Αν γίνει μιλάμε για αλλαγή σελίδας και τέρμα η μιζέρια. Θα δούμε επιτέλους μπάλα στο μέλλον, αν αυτός ο προπονητής είναι καταξιωμένος. Αυτή η λύση είναι το μόνο φάρμακο στον ΠΑΟΚ, ώστε τα αποδυτήρια να είναι σφικτά. Ο θεσμός του προπονητή έτσι στηρίζεται. Για μένα με ενδιαφέρει να έρθει καταξιωμένος προπονητής και επειδή χθες κατηγορήθηκα από συνοπαδό ότι κάνω προπαγάνδα για το Σάντος (επειδή είμαι φαν του - δεν το κρύβω - και νομίζω έχω το δικαίωμα), να πω ότι δε με καίει και τόσο. Αν το όνομά του διχάζει (δεν ξέρω το λόγο) να μην πατήσει ποτέ το πόδι του στην Τούμπα. Το ζητούμενο για μένα είναι ο προπονητής να έχει ισχύ και τόσο καιρό αυτό λέω και τίποτα παραπάνω. Η διάρκεια του συμβολαίου από μόνη της δεν λέει τίποτα.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9960 ... proto-rolo
Αυτό είναι το λινγκ που είδα στην κεντρική και μου έδωσε ελπίδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 17 Φεβ 2016, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με περισσότερα έσοδα για τους διαχειριστές της Π.Α.Ε. όμως !!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Τότε ήταν φτωχικοί οι καιροί.
"Η συντροφιά του δαχτυλιδιού" δεν θα ελευθερώσει ποτέ την Μόρντορ...Δεν γράφει ο Τόλκιν για Π.Α.Ο.Κ. !!!
Edit: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ "ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΑ "ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ"...

"Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ, Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ, Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ" !!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ (ιδιαίτερα ογκώδη) ΦΡΟΥΤΑ !!!
Edit 2: Το όνομα του δεν "έλειψε" ποτέ απ τα posts αρκετών εδώ μέσα...Η γνωστή θεωρία του ΣΟΚ !!!
Λίπι, 60 χρόνων, καταξιωμένος, όλο το πακέτο κ.τ.λ., κ.τ.λ., μόνο του πάει το πράμα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 17 Φεβ 2016, 14:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το θυμάμαι αυτό το σκηνικό, όπως και την ατάκα ενός συνοπαδού ότι και ένα σακι τσιμέντο θα είχε καλύτερα αποτελέσματα. Απορώ πως τότε η κρίση ξεπεράστηκε και καναμε υπομονή για τα αποτελέσματα. Μάλλον είχαμε περισσότερη ελπίδα για κάτι πιο καλό. Το χειρότερο είναι η λογική που καλλιεργείται δηλαδή το άμεσο ξηλωμα στελεχών και η εύκολη απαξίωση τους.Jeremy4 έγραψε:Εμένα πάλι μου θυμίζει το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης του 2008, που χάσαμε 0-1 με γκολ του Μιλάνο στο 94'. Τότε είχε μαζευτεί κόσμος έξω από την Τούμπα και ζητούσαν να φύγει ο Σάντος. Θυμάμαι, είχε βγει έξω και είπε το περίφημο "no problem".
Εσύ το συνεχίζεις βέβαια. Να φάμε τον Ιβάν ρε μάγκα αν είναι. Διάβαζα τα χθεσινά μαργαριτάρια...
Ξέρεις ποιος γράφει εκεί έ;vs40 έγραψε:Διάβασα παιδιά αυτό και ενθουσιάστηκα. Αν γίνει μιλάμε για αλλαγή σελίδας και τέρμα η μιζέρια. Θα δούμε επιτέλους μπάλα στο μέλλον, αν αυτός ο προπονητής είναι καταξιωμένος. Αυτή η λύση είναι το μόνο φάρμακο στον ΠΑΟΚ, ώστε τα αποδυτήρια να είναι σφικτά. Ο θεσμός του προπονητή έτσι στηρίζεται. Για μένα με ενδιαφέρει να έρθει καταξιωμένος προπονητής και επειδή χθες κατηγορήθηκα από συνοπαδό ότι κάνω προπαγάνδα για το Σάντος (επειδή είμαι φαν του - δεν το κρύβω - και νομίζω έχω το δικαίωμα), να πω ότι δε με καίει και τόσο. Αν το όνομά του διχάζει (δεν ξέρω το λόγο) να μην πατήσει ποτέ το πόδι του στην Τούμπα. Το ζητούμενο για μένα είναι ο προπονητής να έχει ισχύ και τόσο καιρό αυτό λέω και τίποτα παραπάνω. Η διάρκεια του συμβολαίου από μόνη της δεν λέει τίποτα.
SM-G920F
- Kostas_Peraia4
Πιλότε, εμένα που δεν ξέρω θα με πεις;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 17 Φεβ 2016, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι με νοιάζει ποιος γράφει. Είναι κάτι που το λέω εγώ από την εποχή του Μπάγιεβιτς. Τότε γίνονταν και φέραμε και 2 κύπελλα. Τι με νοιάζει ποιος το λέει αν είναι το σωστό?
Αν αυτό (κάνεις ότι) κατάλαβες παλικαράκι μου σε κατηγορώ ευθέως ότι θέλεις να αποδομήσεις την άποψη μου και αργότερα ίσως κι εμένα...Κι αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο, ειδικά από εσένα !!!vs40 έγραψε:Εσύ το συνεχίζεις βέβαια. Να φάμε τον Ιβάν ρε μάγκα αν είναι. Διάβαζα τα χθεσινά μαργαριτάρια...