Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Εμένα πάλι μου θυμίζει το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης του 2008, που χάσαμε 0-1 με γκολ του Μιλάνο στο 94'. Τότε είχε μαζευτεί κόσμος έξω από την Τούμπα και ζητούσαν να φύγει ο Σάντος. Θυμάμαι, είχε βγει έξω και είπε το περίφημο "no problem".
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το θυμαμαι ειμουν μέσα :(:(

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Jeremy4 έγραψε:Εμένα πάλι μου θυμίζει το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης του 2008, που χάσαμε 0-1 με γκολ του Μιλάνο στο 94'. Τότε είχε μαζευτεί κόσμος έξω από την Τούμπα και ζητούσαν να φύγει ο Σάντος. Θυμάμαι, είχε βγει έξω και είπε το περίφημο "no problem".

Go home go village
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τότε ήταν φτωχικοί οι καιροί.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Ήταν φτωχικοί καιροί όντως, αλλά θυμάμαι ότι είχαμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διάβασα παιδιά αυτό και ενθουσιάστηκα. Αν γίνει μιλάμε για αλλαγή σελίδας και τέρμα η μιζέρια. Θα δούμε επιτέλους μπάλα στο μέλλον, αν αυτός ο προπονητής είναι καταξιωμένος. Αυτή η λύση είναι το μόνο φάρμακο στον ΠΑΟΚ, ώστε τα αποδυτήρια να είναι σφικτά. Ο θεσμός του προπονητή έτσι στηρίζεται. Για μένα με ενδιαφέρει να έρθει καταξιωμένος προπονητής και επειδή χθες κατηγορήθηκα από συνοπαδό ότι κάνω προπαγάνδα για το Σάντος (επειδή είμαι φαν του - δεν το κρύβω - και νομίζω έχω το δικαίωμα), να πω ότι δε με καίει και τόσο. Αν το όνομά του διχάζει (δεν ξέρω το λόγο) να μην πατήσει ποτέ το πόδι του στην Τούμπα. Το ζητούμενο για μένα είναι ο προπονητής να έχει ισχύ και τόσο καιρό αυτό λέω και τίποτα παραπάνω. Η διάρκεια του συμβολαίου από μόνη της δεν λέει τίποτα.

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9960 ... proto-rolo
Αυτό είναι το λινγκ που είδα στην κεντρική και μου έδωσε ελπίδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 17 Φεβ 2016, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τότε ήταν φτωχικοί οι καιροί.
Με περισσότερα έσοδα για τους διαχειριστές της Π.Α.Ε. όμως !!!

"Η συντροφιά του δαχτυλιδιού" δεν θα ελευθερώσει ποτέ την Μόρντορ...Δεν γράφει ο Τόλκιν για Π.Α.Ο.Κ. !!!

Edit: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ "ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΑ "ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ"... :? :? :?

"Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ, Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ, Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ" !!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ (ιδιαίτερα ογκώδη) ΦΡΟΥΤΑ !!!

Edit 2: Το όνομα του δεν "έλειψε" ποτέ απ τα posts αρκετών εδώ μέσα...Η γνωστή θεωρία του ΣΟΚ !!!

Λίπι, 60 χρόνων, καταξιωμένος, όλο το πακέτο κ.τ.λ., κ.τ.λ., μόνο του πάει το πράμα... :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 17 Φεβ 2016, 14:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Jeremy4 έγραψε:Εμένα πάλι μου θυμίζει το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης του 2008, που χάσαμε 0-1 με γκολ του Μιλάνο στο 94'. Τότε είχε μαζευτεί κόσμος έξω από την Τούμπα και ζητούσαν να φύγει ο Σάντος. Θυμάμαι, είχε βγει έξω και είπε το περίφημο "no problem".
Το θυμάμαι αυτό το σκηνικό, όπως και την ατάκα ενός συνοπαδού ότι και ένα σακι τσιμέντο θα είχε καλύτερα αποτελέσματα. Απορώ πως τότε η κρίση ξεπεράστηκε και καναμε υπομονή για τα αποτελέσματα. Μάλλον είχαμε περισσότερη ελπίδα για κάτι πιο καλό. Το χειρότερο είναι η λογική που καλλιεργείται δηλαδή το άμεσο ξηλωμα στελεχών και η εύκολη απαξίωση τους.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εσύ το συνεχίζεις βέβαια. Να φάμε τον Ιβάν ρε μάγκα αν είναι. Διάβαζα τα χθεσινά μαργαριτάρια...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

vs40 έγραψε:Διάβασα παιδιά αυτό και ενθουσιάστηκα. Αν γίνει μιλάμε για αλλαγή σελίδας και τέρμα η μιζέρια. Θα δούμε επιτέλους μπάλα στο μέλλον, αν αυτός ο προπονητής είναι καταξιωμένος. Αυτή η λύση είναι το μόνο φάρμακο στον ΠΑΟΚ, ώστε τα αποδυτήρια να είναι σφικτά. Ο θεσμός του προπονητή έτσι στηρίζεται. Για μένα με ενδιαφέρει να έρθει καταξιωμένος προπονητής και επειδή χθες κατηγορήθηκα από συνοπαδό ότι κάνω προπαγάνδα για το Σάντος (επειδή είμαι φαν του - δεν το κρύβω - και νομίζω έχω το δικαίωμα), να πω ότι δε με καίει και τόσο. Αν το όνομά του διχάζει (δεν ξέρω το λόγο) να μην πατήσει ποτέ το πόδι του στην Τούμπα. Το ζητούμενο για μένα είναι ο προπονητής να έχει ισχύ και τόσο καιρό αυτό λέω και τίποτα παραπάνω. Η διάρκεια του συμβολαίου από μόνη της δεν λέει τίποτα.

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9960 ... proto-rolo
Αυτό είναι το λινγκ που είδα στην κεντρική και μου έδωσε ελπίδα.
Ξέρεις ποιος γράφει εκεί έ;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Αν ειναι να φυγει ο Igor,αυτον θελω.

http://www.transfermarkt.co.uk/julen-lo ... ainer/6615
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πιλότε, εμένα που δεν ξέρω θα με πεις;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 17 Φεβ 2016, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τι με νοιάζει ποιος γράφει. Είναι κάτι που το λέω εγώ από την εποχή του Μπάγιεβιτς. Τότε γίνονταν και φέραμε και 2 κύπελλα. Τι με νοιάζει ποιος το λέει αν είναι το σωστό?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Βλακωτος

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

vs40 έγραψε:Εσύ το συνεχίζεις βέβαια. Να φάμε τον Ιβάν ρε μάγκα αν είναι. Διάβαζα τα χθεσινά μαργαριτάρια...
Αν αυτό (κάνεις ότι) κατάλαβες παλικαράκι μου σε κατηγορώ ευθέως ότι θέλεις να αποδομήσεις την άποψη μου και αργότερα ίσως κι εμένα...Κι αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο, ειδικά από εσένα !!! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”