5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
axristeas

Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Δημοσίευση από axristeas »

cellophan έγραψε: Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά. Δεν βλέπω άλλο λόγο παράθεσης πέραν της επιβεβαίωσης του δεύτερου μισού της τελευταίας μου ερώτησης. Αποδεκτό.

Κατά τα άλλα, ο καθένας έχει την άποψη του. Εσύ υποστηρίζεις πως ο Βαρελά έδειξε την ποιότητα του στο ματς με τον γαύρο. Εγώ λέω kudos που σκόραρε δύο φορές, αλλά η μία από αυτές ήταν στο τέρμα μας. Όσο για τις αμυντικές του αντιδράσεις στον ίδιο αγώνα αλλά και σε πολλούς άλλους, δεν είμαι σίγουρος πως είναι οι καλύτερες. Αλλά θα περιμένω να γίνει ο σέντερ μπακ του 1.5 εκ. και των ονείρων μας, γιατί πρέπει να το κάνω.

Το ερώτημα όμως δεν είναι ο Βαρελά. Το ερώτημα είναι αν ο Χ"ησαίας πρέπει να πάρει ευκαιρίες ή όχι. Λες είναι άτεχνος αλλά ψηλός και δυνατός. Και εγώ λέω, πως σε 8 παιχνίδια παίκτη από μεταγραφή μεσούσης της περιόδου δεν μπορείς να τον κρίνεις. Για αυτόν τον πάικτη δώσαμε πάνω από ένα εκατομύριο πέρσι γιατί έκανε εξαιρετική σαιζόν στον Πανιώνιο, που να θυμίσω όπως και φέτος, έτσι και πέρσι ήταν από τις σοβαρότερες και πιο αθλητικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ξαφνικά σκάτεψε τόσο πολύ και είναι για εξέδρα; Εδώ σχολιάστηκε πριν από λίγο πως έκανε μαλακία που δεν έφυγε για Στεάουα (συμφωνώ) γιατί σίγουρα θα έπαιρνε παιχνίδια να μη σου πως θα ήταν και εντεκαδάτος λένε κάποιοι. Τελικά η Στεάουα τι σεντερ μπακ έχει; Αν ο εξεδράτος ο δικός μας έχει δυνατότητα να είναι βασικός στη Στεάουα, μήπως αυτό λέει κάτι για τον πρωην βασικό της Στεάουα και νυν βασικό δικό μας.

Έχουμε μπερδέψει λίγο τα μπούτια μας. Άλλοι θέλουν ένα πρωτάθλημα χρόνο για να κριθούν, άλλοι κρίνονται στο φτερό. Άλλοι κάνουν παιχνιδάρες με αυτογκόλ και αντιδράσεις έλα Κρέσπω να σκουπίσεις γιατί χανόμαστε, άλλοι μας χαντακώνουν απλά επειδή υπάρχουν στο σχήμα. Άλλοι έχουν μέλλον στα 34, άλλοι στα 24 είναι τελειωμένοι. Δεν τα πολυκαταλαβαίνω αυτά.

Μια εξήγηση έχω μόνο. Ο ψηλός, μετά την προετοιμασία είχε την ατυχία από εν δυνάμει ενδεκαδάτος, να βρεθεί στην εξέδρα από Τζαβέλα που ήθελε να παίζει στόπερ και Βαρελά που είναι η νέα και ακριβότερη μεταγραφή. Και ίσως αυτό να αντεχότανε, αλλά κατάλαβε πως από πίσω ερχότανε ο Μαλεζάς και ο Πουγγουράς, παιδιά του ϊβιτς και τα δύο. Στην ουσία πέμπτο σέντερ μπακ. Εκεί μάλλον αντέδρασε άσχημα, ας μην ξεχνάμε πως ο συγκεκριμένος έχει και τον μπαμπά να χώνεται, που δεν είναι καλό πράγμα.

Καλώς λοιπόν για λόγους πειθαρχίας, πήγε στην εξέδρα. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, πως καλώς πήγε στην εξεδρα για αγωνιστικούς λόγους. Αυτά πιστεύω.

:pano:
Ο Βαρελα ξεχωρισε με οσφπ γιατι εξαφανισε εντελως τον ιντεγιε,που με παο-αεκ εκανε παρτι και ειναι ο πιο φορμαρισμενος φορ του πρωταθληματος γενικοτερα
Οσον αφορα τον Χατζησαια,κατεμε εξαρχης ηταν πεταμενα λεφτα,υπερβολικο κοστος με μικρα περιθωρια βελτιωσης.Το ταβανι του ειναι να γινει Μαλεζας και αυτο θα γινει μονο αν παιρνει συνεχομενα παιχνιδια.
Στην αρχη της χρονιας με βαρελα-κρεσπο-τζαβελλα-μαλεζα λογικο να μη χωραει καθως και οι 4 ειναι αρκετα καλυτεροι του.
Τωρα με τον τζαβελλα να αποχωρει,ας παρει 5-10 ματσακια(γεματα οχι 15λεπτα και τετοια) να δειξει οτι μπορει να μεινει στον Π.Α.Ο.Κ.,και αν τα καταφερει πρωτος θα χαρω εγω.
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Χρόνια πολλά σε όλους καταρχάς με υγεία πάνω απ όλα. Διαβάζω το θέμα του κεντρικού αμυντικού μας και θα ήθελα να διατυπώσω κάτι που όλοι μας γνωρίζουμε...ο Χατζηισαίας είναι ένας κεντρικός αμυντικός ''καρμπόν'' του Σιόβα. Πως μπορεί ο ένας να είναι τέλειος και ο άλλος άχρηστος? Η διαφορά ασφαλώς είναι οτι ο Σιόβας όλα αυτά τα χρόνια απολαμβάνει 1.τη στήριξη του συστήματος (ΑΡΔ κτλ) 2. εγγυημένη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα όσο καιρό έπαιζε βασικός στον θρήνο 3.προστασία από τα κοράκια (σε κραυγαλέες περιπτώσεις οφ σάιντ και σε τάκλιν τύπου καρατέκα).
Γνώμη μου είναι οτι αν ο Χάτζη έπαιζε εκεί θα είχαν ακριβώς ίδια πορεία
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

barlow4 έγραψε:τασκενδη μου
και εγω πιστευω πως ο χ'ησιας ειναι ποδοσφαιριστης με μελλον και λυπαμαι που τον χαντακωνουμε.
να μην ειναι βασικος το καταλαβαινω.να μην ειναι καν στις επιλογες ομως μου φαινεται πολυ τραβηγμενο.
Χρόνια πολλά Κεν....ότι επιθυμείς και γουστάρεις φίλε για το νέο έτος.......
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Κι εμενα μου αρεσει ο παικτης, αλλα οχι και τον χαντακωνουμε. Μονος του χαντακωθηκε με την αρνηση του να παει Στεαουα. Αυτη του η κινηση ηταν πολυ απογοητευτικη κατ' εμε. Για χ λογους, δεν θα εχεις παιχνιδια στον ΠΑΟΚ. Πανε ενα χρονο σε μια καλη ομαδα να παιζεις, να εξελιχθεις. Που ηθελες να πας; Στη Μιλαν; Η Στεαουα ηταν μια εξαιρετικη περιπτωση και ο παικτης προτιμησε την εξεδρα. Αυτο απο μονο του λεει πολλα και ειναι ακρως απογοητευτικο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Προσωπικά για τον Χατζηψηλέα είχα εκφραστεί με μεγάλη αισιοδοξία όταν τον είχα δει στον αγώνα με τον πουστόγ@υρο στο γ@μωτήγανο, γιατί είχα δει έναν σκληροτράχηλο-τσαμπουκά αμυντικό, ο οποίος ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά το σώμα του στην διεκδίκηση της μπάλας από τον αντίπαλο επιθετικό!!!!

Αυτά τα στοιχεία φυσικά και δεν μπορεί να τα έχασε, αλλά πιθανά χρειάζεται να βελτιώσει άλλα, όπως η σωστή πάσα, το κράτημα της μπάλας και οι στοχευμένες απομακρύνσεις κι όχι "του στυλ Τσιρίλο", μιας και ο Βλάντο έχει δηλώσει κατ επανάληψη ότι "η επίθεση μας ξεκινάει απ την άμυνα και η άμυνα μας απ την επίθεση"...

Το ότι δεν πήγε δανεικός για να πάρει καμιά 20αριά (δεν είναι και βέβαιο, μιας και εκεί θα περνούσε φαινομενικά το "crash test" του για το αν αξίζει να γυρίσει στον Π.Α.Ο.Κ. σε πρωταγωνιστικό ρόλο στόπερ ή σε δευτερεύοντα, αυτόν τον φετινό του Μαλεζά δηλαδή) παιχνίδια, ώστε ή να γυρίσει το καλοκαίρι στην θέση του Μαλεζά πιθανά (λόγω ομοιότητας των στοιχείων τους), σε πολύ καλύτερη ηλικία όμως και με αρκετά περιθώρια πλέον βελτίωσης, είναι όντως αρνητικό, άσχετα αν δεν είναι λόγος να μηδενίζουμε τον παίχτη ΜΑΣ, μιας και (ας μην το ξεχνάμε αυτό) σε πολλές "άγουρες" επιλογές, κυρίως νεαρών παιχτών παίζουν βασικό ρόλο και οι μάνατζερς τους!!!!

Θα δείξει η συνέχεια λοιπόν και γι αυτόν, εφ όσον φυσικά παραμείνει στο ρόστερ μας με επιθυμία του Βλάντο...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο Ίβιτς είδε τον παίχτη όταν ήρθε, τον είδε στην προετοιμασία κι αποφάσισε ότι δεν του κάνει, τουλάχιστον για την παρούσα φάση. Βασικά, δεν του έκανε για αυτό που ήθελε, σχεδόν με το που ήρθε σαν πρώτος προπονητής.
Στο σύνολό της και πέραν των ατομικών λαθών, η άμυνά μας, δεν πεθύμησε τον Χατζηισαϊα, είτε σαν πρώτη επιλογή, είτε σαν δεύτερη.

Έχει κάποια προσόντα σίγουρα, υπολείπεται όμως σε κάποια άλλα πολύ σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ κάτι που δεν έδειξε τόσο πολύ όσο έπαιζε στον Πανιώνιο γιατί εκεί, όλη η ομάδα έπαιζε αλλιώς.
Τα στοιχεία που του λείπουν (και υπάρχει κι ένα θέμα, αν θέλει να δουλέψει γενικά) τα έχουν οι Βαρέλα-Κρέσπο-Μαλεζάς σε μεγαλύτερο ποσοστό απ τον Χατζηισαϊα.

Για την ομάδα δε, είναι ένα ζήτημα πως θα συμπεριφερθεί ένας κεντρικός αμυντικός χωρίς επίσημους αγώνες για 5 και μήνες, όσο κι αν έχει δουλέψει στο μεσοδιάστημα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τον θεωρει απλο μπαλωμα προφανως. Υπολογιζεται ως 4-5η λυση ετσι ωστε να μην κανουμε περιττη μεταγραφη και ταυτοχρονα να δουμε εαν θα αρπαξει την ευκαιρια η απλα θα αποδειξει οτι δεν...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δλδ ο Χατζη, βασικός του Πανιωνίου με καλή σαιζον, επιλογή του φα και σκάσιμο μισού χαρτιού κατά τα φερέφωνα της πόλης είναι τεταρτοπεμπτο μπάκ μας;

Θα τα δεχτώ όλα πλην του ότι ο πολύς ΦΑ, έχοντας τα κλειδιά του τμήματος μέσα στην αναμπουμπουλα του Γενάρη βρήκε, τσεκαρε και επέλεξε αυτόν όπου σήμερα δεν κάνει.

Το θέμα μου τη δίνει γιατί κάποιος στην αλυσίδα του μηχανισμού του ΠΑΟΚ αφενως δεν κάνει τη δουλειά του και αφετέρου δεν την τελειώνει.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Επιλογή του ΝΒ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Οι απόψεις για το αν ο Χατζηψηλέας ήταν επιλογή Φρανκ Άρνεσεν ή κυρ Νίκου του ξεσκονιστή είναι μοιρασμένες, καθώς άλλοι ΑΡΔ είχαν γράψει το ένα κι άλλοι το άλλο και ούτως ή άλλως δεν εμπιστευόμαστε κανέναν τους!!!!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Όταν αποφασίζω να γράψω δεν έχω ως έμπνευση αυτό που λένε οι ΑΡΔ, πόσο δε μάλλον όταν τεχνηέντως περνάνε κλίμα μέσω αφαιρετικής σκέψης, λογικής καφενείου και δημοσιογραφίας του εικοσάρικου.

Τα γεγονότα ευτυχώς μιλάνε από μόνα τους.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Asimos έγραψε:Δλδ ο Χατζη, βασικός του Πανιωνίου με καλή σαιζον, επιλογή του φα και σκάσιμο μισού χαρτιού κατά τα φερέφωνα της πόλης είναι τεταρτοπεμπτο μπάκ μας;

Θα τα δεχτώ όλα πλην του ότι ο πολύς ΦΑ, έχοντας τα κλειδιά του τμήματος μέσα στην αναμπουμπουλα του Γενάρη βρήκε, τσεκαρε και επέλεξε αυτόν όπου σήμερα δεν κάνει.

Το θέμα μου τη δίνει γιατί κάποιος στην αλυσίδα του μηχανισμού του ΠΑΟΚ αφενος δεν κάνει τη δουλειά του και αφετέρου δεν την τελειώνει.
Αυτός ο "κάποιος" εξακολουθεί να είναι αόριστος ή τον έχεις επισημάνει μήπως???
Asimos έγραψε:Όταν αποφασίζω να γράψω δεν έχω ως έμπνευση αυτό που λένε οι ΑΡΔ, πόσο δε μάλλον όταν τεχνηέντως περνάνε κλίμα μέσω αφαιρετικής σκέψης, λογικής καφενείου και δημοσιογραφίας του εικοσάρικου.

Τα γεγονότα ευτυχώς μιλάνε από μόνα τους.
Παρ όλα αυτά όμως συνεχίζεις να..."μιλάς με γρίφους γέροντα"...

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα γεγονότα που εμείς δυστυχώς ξεπεράσαμε δίχως "να ακούσουμε τι λένε"???
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Χαντακωμα θα ηταν να εμενε και να εκανε 5-10 το πολυ συμμετοχες αντι για καμια 25αρια σε ομαδα πρωταθλητισμου οπως η στεαουα με αγωνες σε ευρωπη κιολας...αρα αν υπαρχει καποιο χαντακωμα ειναι μονο αυτο που εκανε στον εαυτο του και τιποτα αλλο....ηθελε καμια 25 συμμετοχες με τον ΠΑΟΚ η δανεικος στην πρεμιερ λιγκ δηλαδη? Και στην τελικη αφου θεωρει τον εαυτο του τοσο καλο,εχει την ευκαιρια να το αποδειξει,ευκαιρια που του δινεται συγκυριακα και οχι επειδη την κερδισε....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οταν ολοι καταλαβουμε οτι αλλα κριτηρια εχουμε εμεις αλλα ο προπονητης και οτι αλλα πραγματα βλεπει αυτος,θα μπορουμε να αφουγκραζομαστε καποιες κινησεις.

Δυστυχως ολοι κρινουμε με τα προσοντα και μονο και ποσα βαζει μεσα στο πλεκτο ο καμπος,ποσα ο γκαρυ και ποσα ο κλαους.δυστυχως οι προπονητες θελουν εργαλεια και οχι φιγουρατζηδες και το σχολιο μου δεν παει μονο για τον χατζη αλλα για ολους.

Οι ομαδες δεν ειναι μονο μπαλα και ολα αυτα τα μετραει ο ιβιτς. Ο Φα δεν "εστειλε" τυχαια μολις ηρθε το ρατς.οτι ο ιβιτς μιλησε για διαφορα μετα το ματς με τον ατρομητο δεν ειναι τυχαιο,συν οτι θελει καποιες σημαιες στα αποδυτηρια για να εχει ελεγχο,βλ.μαλεζα.

Γενικως οποιος εχει δουλεψει σε τομεα ομαδικο ειτε ειναι ομαδα,ειτε ειναι συλλογος,ειτε ειναι οτιδηποτε συλλογικο αντιλαμβανεται.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Goran λεω πολυ ξεκαθαρα πως διαιονιζεται μια κατασταση που ξεκινησε υπο πιεση χρονου - αποτελεσματων - κενων στην αμυνα - διατηρησης θεσεων στο διοικητικο σχημα και το προβλημα για το αν κανει ο ψηλος για τον ΠΑΟΚ παραμενει με αλλαγμενους ολους τους προ δωδεκαμηνου εμπλεκομενους. Το να εχει βαλει βετο ο Σαββιδης το θεωρω αδυνατον, οποτε μιλωντας και λεγοντας πως δεν λυνονται τα προβληματα η προσοχη μας εσφαλμενα εστιαζεται σε ενα ή δυο προσωπα.

Οτι ειδες, ειδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”