Ο Βαρελα ξεχωρισε με οσφπ γιατι εξαφανισε εντελως τον ιντεγιε,που με παο-αεκ εκανε παρτι και ειναι ο πιο φορμαρισμενος φορ του πρωταθληματος γενικοτεραcellophan έγραψε: Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά. Δεν βλέπω άλλο λόγο παράθεσης πέραν της επιβεβαίωσης του δεύτερου μισού της τελευταίας μου ερώτησης. Αποδεκτό.
Κατά τα άλλα, ο καθένας έχει την άποψη του. Εσύ υποστηρίζεις πως ο Βαρελά έδειξε την ποιότητα του στο ματς με τον γαύρο. Εγώ λέω kudos που σκόραρε δύο φορές, αλλά η μία από αυτές ήταν στο τέρμα μας. Όσο για τις αμυντικές του αντιδράσεις στον ίδιο αγώνα αλλά και σε πολλούς άλλους, δεν είμαι σίγουρος πως είναι οι καλύτερες. Αλλά θα περιμένω να γίνει ο σέντερ μπακ του 1.5 εκ. και των ονείρων μας, γιατί πρέπει να το κάνω.
Το ερώτημα όμως δεν είναι ο Βαρελά. Το ερώτημα είναι αν ο Χ"ησαίας πρέπει να πάρει ευκαιρίες ή όχι. Λες είναι άτεχνος αλλά ψηλός και δυνατός. Και εγώ λέω, πως σε 8 παιχνίδια παίκτη από μεταγραφή μεσούσης της περιόδου δεν μπορείς να τον κρίνεις. Για αυτόν τον πάικτη δώσαμε πάνω από ένα εκατομύριο πέρσι γιατί έκανε εξαιρετική σαιζόν στον Πανιώνιο, που να θυμίσω όπως και φέτος, έτσι και πέρσι ήταν από τις σοβαρότερες και πιο αθλητικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ξαφνικά σκάτεψε τόσο πολύ και είναι για εξέδρα; Εδώ σχολιάστηκε πριν από λίγο πως έκανε μαλακία που δεν έφυγε για Στεάουα (συμφωνώ) γιατί σίγουρα θα έπαιρνε παιχνίδια να μη σου πως θα ήταν και εντεκαδάτος λένε κάποιοι. Τελικά η Στεάουα τι σεντερ μπακ έχει; Αν ο εξεδράτος ο δικός μας έχει δυνατότητα να είναι βασικός στη Στεάουα, μήπως αυτό λέει κάτι για τον πρωην βασικό της Στεάουα και νυν βασικό δικό μας.
Έχουμε μπερδέψει λίγο τα μπούτια μας. Άλλοι θέλουν ένα πρωτάθλημα χρόνο για να κριθούν, άλλοι κρίνονται στο φτερό. Άλλοι κάνουν παιχνιδάρες με αυτογκόλ και αντιδράσεις έλα Κρέσπω να σκουπίσεις γιατί χανόμαστε, άλλοι μας χαντακώνουν απλά επειδή υπάρχουν στο σχήμα. Άλλοι έχουν μέλλον στα 34, άλλοι στα 24 είναι τελειωμένοι. Δεν τα πολυκαταλαβαίνω αυτά.
Μια εξήγηση έχω μόνο. Ο ψηλός, μετά την προετοιμασία είχε την ατυχία από εν δυνάμει ενδεκαδάτος, να βρεθεί στην εξέδρα από Τζαβέλα που ήθελε να παίζει στόπερ και Βαρελά που είναι η νέα και ακριβότερη μεταγραφή. Και ίσως αυτό να αντεχότανε, αλλά κατάλαβε πως από πίσω ερχότανε ο Μαλεζάς και ο Πουγγουράς, παιδιά του ϊβιτς και τα δύο. Στην ουσία πέμπτο σέντερ μπακ. Εκεί μάλλον αντέδρασε άσχημα, ας μην ξεχνάμε πως ο συγκεκριμένος έχει και τον μπαμπά να χώνεται, που δεν είναι καλό πράγμα.
Καλώς λοιπόν για λόγους πειθαρχίας, πήγε στην εξέδρα. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, πως καλώς πήγε στην εξεδρα για αγωνιστικούς λόγους. Αυτά πιστεύω.
Οσον αφορα τον Χατζησαια,κατεμε εξαρχης ηταν πεταμενα λεφτα,υπερβολικο κοστος με μικρα περιθωρια βελτιωσης.Το ταβανι του ειναι να γινει Μαλεζας και αυτο θα γινει μονο αν παιρνει συνεχομενα παιχνιδια.
Στην αρχη της χρονιας με βαρελα-κρεσπο-τζαβελλα-μαλεζα λογικο να μη χωραει καθως και οι 4 ειναι αρκετα καλυτεροι του.
Τωρα με τον τζαβελλα να αποχωρει,ας παρει 5-10 ματσακια(γεματα οχι 15λεπτα και τετοια) να δειξει οτι μπορει να μεινει στον Π.Α.Ο.Κ.,και αν τα καταφερει πρωτος θα χαρω εγω.