33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Έναν επιθετικό με 100 γκολ στην ηλικία των εικοσιεπτά ετών, μόνο οι παοκτσήδες θα μπορούσαμε να τον βγάλουμε άμπαλο, ενώ τον Muslimovic των 50 γκολ σε όλη του την καριέρα, παικταρά και δεν ξέρω'γω τι..
Και ναι, ακόμα συγκινούμαι όταν βλέπω τον Ζλάταν να το καρφώνει μέσα στη Τουρκία..αλλά μερικά πράγματα είναι γελοία..
Και ναι, ακόμα συγκινούμαι όταν βλέπω τον Ζλάταν να το καρφώνει μέσα στη Τουρκία..αλλά μερικά πράγματα είναι γελοία..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 27 Ιαν 2016, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μια μικρή διόρθωση. ;)
Λόγος: μια μικρή διόρθωση. ;)
- hasio_john
Η απάντηση στα 2 προηγούμενα ποστ έχει ήδη δοθεί από τον Αποστόλη!ΑποστόληςΑ έγραψε:Λάθος προσεγγίσεις κάνετε και οι δύο. Εδώ δεν γράφηκε ότι δεν είχε αυτές τις ικανότητες, αλλά ότι φέτος τις εμφάνισε ελάχιστα. Και όταν δεν τις εμφανίζει, απλά δεν βλέπεται, γιατί σαν ποδοσφαιριστής δεν είναι ολοκληρωμένος.
Δεν τίθεται θέμα ισοπέδωσης του Κλάους. Ο ίδιος ισοπεδώνεται με τις εμφανίσεις του. Εμείς λέμε ό,τι βλέπουμε

- Lacedaemonian
Λιγο να βελτιωσει την ντριπλα του και θα τον δουμε και εκειK_geo έγραψε:παντως με βάση τα χαρακτηριστικά που παρέθεσα παραπάνω, με δεδομένο το γεγονός ότι έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια, ίσως θα μπορούσε μελλοντικά να έχει ένα τέτοιο ρόλο...
- ace79grpaok
Ντίνος έρχεσαι στα λόγια μου,πως απάντησες στην κριτκη ?"μην απαξιωνετε τα ΠΑΟΚτσακια που είναι δικά μας παιδια"αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο,ΟΤΑΝ κανεις μια ομάδα περσυ άνω κάτω για να πάρεις όσο γιννεται περισσότερα λεφτά ,δεν εισαι Παοκτσακι εισαι επαγγελματίας.Κγεο στα 27 του θα μάθει ντρίπλα?Εγω θα τον πουλούσα παντως γύρω στο 1,5 χαρτί και θα έφερνα ενα μιετσέοειδες.
δεν ειπα κατι τετοιο εϊς. 
εγώ παντως θα τον κρατούσα μεχρι να πει τέλος. :ugeek:
γκολάκι σήμερα ο Αρχηγός.

Μην ανοίξεις ποτέ μαγαζί.ace79grpaok έγραψε:Ντίνος έρχεσαι στα λόγια μου,πως απάντησες στην κριτκη ?"μην απαξιωνετε τα ΠΑΟΚτσακια που είναι δικά μας παιδια"αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο,ΟΤΑΝ κανεις μια ομάδα περσυ άνω κάτω για να πάρεις όσο γιννεται περισσότερα λεφτά ,δεν εισαι Παοκτσακι εισαι επαγγελματίας.Κγεο στα 27 του θα μάθει ντρίπλα?Εγω θα τον πουλούσα παντως γύρω στο 1,5 χαρτί και θα έφερνα ενα μιετσέοειδες.
- ace79grpaok
Agree to disagreeK_geo έγραψε:δεν ειπα κατι τετοιο εϊς.
- ace79grpaok
Εχω μαγαζί εσυ ρε Έξυπνε ποσο θα τον πουλούσες?Ακάλυπτος έγραψε:Μην ανοίξεις ποτέ μαγαζί.ace79grpaok έγραψε:Ντίνος έρχεσαι στα λόγια μου,πως απάντησες στην κριτκη ?"μην απαξιωνετε τα ΠΑΟΚτσακια που είναι δικά μας παιδια"αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο,ΟΤΑΝ κανεις μια ομάδα περσυ άνω κάτω για να πάρεις όσο γιννεται περισσότερα λεφτά ,δεν εισαι Παοκτσακι εισαι επαγγελματίας.Κγεο στα 27 του θα μάθει ντρίπλα?Εγω θα τον πουλούσα παντως γύρω στο 1,5 χαρτί και θα έφερνα ενα μιετσέοειδες.
Δεν πειραζει Ντινο, τι να κανεις..
Πολλοί βαδιζουν στο δρομο π χαραξε ο καμορα με ευκολους μηδενισμους και απαξιωση παικτών όπως κατσε,πελκας,κλαους, ΠΑΟΚτσακια και γενικα γηγενείς (ακομα κ μαλεζα, γλυκο)
Αλλα στους ξενους, τι στοργη, τι υπομονη, τι απουσία κριτικης (ενω για γηγενεις απο αυστηρη εως απαξιωση), τι αγαπη, τοσο δυσαναλογη των δείγματων κ της προσφορας τους..
Και μετα, τι οξυμωρο, 1 στις 4 λεξεις τους, ειναι για αρδ και κακους συνοπαδους..
Τι να νιωσεις? Θυμο ή λυπη?
Υ.Γ. προφανως δε λεμε κουτσοι στραβοί ΠΑΟΚτσακια ναναι, εννοειται οποιος αξιζει να παιζει, εννοείται θ φανε κριτικη εκεί π πρεπει, αλλα λιγο δικαιοσυνη δεν εβλαψε, ισα ισα η ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη ανταμοιβει οσους τη σεβονται
Πολλοί βαδιζουν στο δρομο π χαραξε ο καμορα με ευκολους μηδενισμους και απαξιωση παικτών όπως κατσε,πελκας,κλαους, ΠΑΟΚτσακια και γενικα γηγενείς (ακομα κ μαλεζα, γλυκο)
Αλλα στους ξενους, τι στοργη, τι υπομονη, τι απουσία κριτικης (ενω για γηγενεις απο αυστηρη εως απαξιωση), τι αγαπη, τοσο δυσαναλογη των δείγματων κ της προσφορας τους..
Και μετα, τι οξυμωρο, 1 στις 4 λεξεις τους, ειναι για αρδ και κακους συνοπαδους..
Υ.Γ. προφανως δε λεμε κουτσοι στραβοί ΠΑΟΚτσακια ναναι, εννοειται οποιος αξιζει να παιζει, εννοείται θ φανε κριτικη εκεί π πρεπει, αλλα λιγο δικαιοσυνη δεν εβλαψε, ισα ισα η ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη ανταμοιβει οσους τη σεβονται
εεε...εντάξει. δεν μπορείς να πεις ότι οι αρδ είναι και τόσο "¨καλοί" με τους "ξένους".

Ενταξι ρε παιδια, το μονο που εμεινε ειναι να ακουσουμε οτι ειναι και καλυτερος του Βιειρινια ο Κλαους.
Dino, απο αυτα που γραφεις ειναι προφανες οτι το ιδιο πραγμα κοιταμε και διαφορετικα πραγματα βλεπουμε.
Εγω παντος κανενα προβλημα δεν εχω να θεωρειτε τον Κλαους οσο παικταρα θελετε, αρκει να μην προσπαθειτε να τον επιβαλετε και να δεχτειτε οτι η αποψη σας ειναι μειωψηφια και το 99% των ανθρωπων που βλεπουν ποδοσφαιρο διαφωνουν.
Επισης η πλειωψηφεια απλα δεν θεωρει τον Κλαους παικταρα, δεν τον θεωρει αχρηστο ουτε θελουμε να φυγει απο την ομαδα.
Dino, απο αυτα που γραφεις ειναι προφανες οτι το ιδιο πραγμα κοιταμε και διαφορετικα πραγματα βλεπουμε.
Εγω παντος κανενα προβλημα δεν εχω να θεωρειτε τον Κλαους οσο παικταρα θελετε, αρκει να μην προσπαθειτε να τον επιβαλετε και να δεχτειτε οτι η αποψη σας ειναι μειωψηφια και το 99% των ανθρωπων που βλεπουν ποδοσφαιρο διαφωνουν.
Επισης η πλειωψηφεια απλα δεν θεωρει τον Κλαους παικταρα, δεν τον θεωρει αχρηστο ουτε θελουμε να φυγει απο την ομαδα.
δεν θεωρώ ότι ισχύσει τίποτα απο τα παραπάνω εκτός απο την τελευταία σου παράγραφο (και αυτο με...επιφύλαξη πάντα). σοβαρά τώρα. μια αναδρομή στα προηγούμενα ποστ θα το αποδείξει. 

- ace79grpaok
Εντάξει έγινα και καμορας τώρα.simba έγραψε:Δεν πειραζει Ντινο, τι να κανεις..

Οχι, ειναι καταγεγραμμενη η αβαντα των αρδ στους ελληνες και η ευκολη απαξιωση των ξενων,K_geo έγραψε:εεε...εντάξει. δεν μπορείς να πεις ότι οι αρδ είναι και τόσο "¨καλοί" με τους "ξένους".![]()
αλλα εγω μιλουσα για ενα κομματι των οπαδων που λογω του παραπανω, κανουν το ακριβως αντιθετο

τεσπα
Υ.Γ. ace, δεν πηγαινε για σενα, εσυ δεν κανεις διακρισεις στην απαξιωση

χωρις πλακα τωρα, σεβομαι την αποψη σου για τον κλαους, την εχεις καταγραψει καιρο τωρα

Αν κατι μ'εχει ενοχλησει στην αποψη αυτη, ειναι οι επαναλαμβανομενοι χαρακτηρισμοι ακομα και οταν δε συντρεχει ιδιαιτερος λογος..anw
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 27 Ιαν 2016, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres