10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
καλά, ορισμένοι δεν ξέρετε να διαβάζετε και κάνετε την τρίχα τριχιά
κατευθείαν ειρωνία και αντιπαράθεση
Είναι τυπικός σε όλα και επαγγελματίας.
Αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει και "φιλαράκι" με τους παίκτες για να παίξει ποδόσφαιρο και να συνεργαστεί μαζί τους μέσα στο γήπεδο.
Αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει και "φιλαράκι" με τους παίκτες για να παίξει ποδόσφαιρο και να συνεργαστεί μαζί τους μέσα στο γήπεδο.
χαχα έτσι είναι, αλλά μετά τα 5-6 να σταματήσουμε γιατί κρίμα είναιRoMaN έγραψε:Με BVB πρέπει να ξεκινήσει βασικός..
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, θα ασχολούνται οι αμυντικοί τους κυρίως με αυτόν και θα έχουν λίγο παραπάνω χώρο οι άλλοι να δράσουν...
Όταν τους καρφώσει τα δύο πρώτα ο Mak, θα πέσουν όλοι επάνω στο Σλοβάκο και θα αρχίσει ο Berbatov το πάρτυ...

- paokovios1974
Ελπιζω να μην το γραψες για μενα γιατι τζαμπα πηγε,πλακα κανω.danirifle έγραψε:καλά, ορισμένοι δεν ξέρετε να διαβάζετε και κάνετε την τρίχα τριχιά
έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες.Περιπτερος έγραψε:Εγώ είδα κάτι που δεν μου άρεσε. Μία απομόνωση από τους υπόλοιπους παίκτες με ευθύνη των άλλων. Πρώτη φορά το είδα στην Καμπάλα.
Αλλά προχθές το γεγονός με εκνεύρισε αφάνταστα.
Πρώτα από όλα, αντί όλη η ομάδα να τον βλέπει στο παιχνίδι συνέχεια για να του περάσει την μπάλα, μάλλον δείχνει να τον αποφεύγει. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται στο παιχνίδι και με τον Κλάους. Δεν μπορώ να καταλάβω, πως και γιατί αυτοί που κουβαλούν την μπάλα δεν έχουν το νου τους στο σέντερ φορ.
Αν είναι απλώς κομπλάρισμα το καταλαβαίνω. Αν είναι όμως εγωισμός ή άλλου τύπου βλακεία τότε στα αποδυτήρια ο Ιγκόρ πρέπει να τους ρίξει πολλές σφαλιάρες.
Τελειώνει προχθές το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο ένας πηγαίνει στο άλλο, αλληλοσυγχαίρονται και αγκαλιάζονται κλπ. Κανείς δεν πηγαίνει στον Μπερμπάτοφ για πολλή ώρα, να τον συγχαρεί, να τον αγκαλιάσει και μάλιστα τον προσπερνούν και πάνε σε άλλους !!!. Λες και είναι αντίπαλος ή κανένας παρατηρητής. Βλέπω την απορία και την μοναξιά από την στάση του σώματος. Περιμένει να πάει κάποιος σε αυτόν και περνούν από μπροστά του λες και δεν υπάρχει. Τελικά φεύγει ο Στέφανος και πηγαίνει και τον αγκαλιάζει.
Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοιες συμπεριφορές και αν υπάρχουν ζήλιες και εγωισμοί, ειδικά οι πιτσιρικάδες της ομάδας να κοιτάξουν να σέβονται, να αγαπάνε και να μάθουν από ένα τέτοιο παίκτη.
Ηδη πολλούς τους βλέπω βελτιωμένους με πιο καθαρές κινήσεις στο γήπεδο και μερικές από αυτές τις οφείλουν σε όσα βλέπουν από αυτόν τον παίκτη, που έφτασε προχθές να κόψει αντίπαλο στο αριστερό μπακ !!!
στο ποδόσφαιρο όπως και σε πολλά στη ζωή παίζει τεράστιο ρόλο η χημεία μεταξύ των ανθρώπων.
κακά τα ψέματα, ο 34άρης μπερμπάτοφ ο οποίος στην καριέρα του έχει αγγίξει τον ίδιο τον Θεό είναι δύσκολο να δέσει ψυχολογικά με μια τόσο νεανική ομάδα με παίκτες 10 και 12 χρόνια μικρότερους του, οι οποίοι δεν έχουν πετύχει απολύτως τίποτα.
αν ο μπέρμπα ερχόταν στην ομάδα του '08 με γκαρσία, κοντρέρας, μουσλίμοβιτς, σορλέν, λίνο θα γινόταν ένα με τους υπόλοιπους και η χημεία θα ήταν στην κορυφή.
όπως και να έχει μιλάμε για τέτοιας εμβέλειας παίχτη που ελπίζω να μην το επηρεάσει η χημεία και το μη δέσιμο με τους συμπαίκτες του.
πάντως σε όσα λες είσαι μέσα, μετά το ματς τον κοιτούσα και πραγματικά φαινόταν σαν ξένο σώμα.
υπομονή και η μηχανή ελπίζουμε να πάρει μπρος.
Είναι το στυλ του χαρακτήρα του, σε καμμιά ομάδα απ''οσες πήγε δεν έγινε "ενας από εμάς".
από τις δηλώσεις του, βλέπω ότι τον "τρώει" να ασχοληθεί με νέους. Το νου μας να τον κρατήσουμε αν θέλουμε να φτιάξουμε "την καλύτερη ακαδημία της ευρώπης".
Ρε παιδιά, εγώ νόμιζα ότι αυτός δεν πανηγυρίζει τα γκολ του
Άνοιξε λογαριασμό, έχει να γράψει πολλά ακόμη
*Τι σου είναι η εμπειρία όμως ε?
Ακόμη και με τα "τσαφ" του ασσίστ βγάζει

Άνοιξε λογαριασμό, έχει να γράψει πολλά ακόμη
*Τι σου είναι η εμπειρία όμως ε?
Ακόμη και με τα "τσαφ" του ασσίστ βγάζει

έτσι. για 2η αγωνιστική η αύρα του Μπερμπάτοφ αλλάζει το ματς.
keep calm ρε λεμε.

keep calm ρε λεμε.

Άλλο ένα 30λεπτό με Ντόρτμουντ (για να κάνει το 2-1 τελικό) και μετά βασικός με γαύρο!
- PAOK_Antarctica
- john4serres