Γιώργος Σαββίδης
- john4serres
Re: Γιώργος Σαββίδης
Καλύτερα να ασχολείται με τα social media παρά να τρέχει στα barakia μέχρι τα ξημερώματα μαζί με παίκτες της ομάδας.
Μια χαρα ομοια ειναι τα πραγματα. Και οι 2 ειναι δημοσια προσωπα που εκπροσωπουν τον επισημο ΠΑΟΚ και τους προσεβαλαν την οικογενεια αντιπαλοι οπαδοι. Απαραδεκτος και εκθετει τοσο τον ΠΑΟΚ οσο και την οικογενεια του.Azrael έγραψε:Napoli4 έγραψε:Δημοσιο προσωπο ειναι. Δηλαδη ο Πελκας θα επρεπε να πλακωσει τους πανθηρες;Azrael έγραψε:προσωπικα τον καταλαβαινω απολυτα. Παιζει να εκανα χειροτερα στην θεση του αν μου εβριζαν τον πατερα.
συγκρινεις ανομοια πραγματα-περιπτωσεις
Δεν σας καταλαβαίνω ρε παίδες....
Δλδ. ο Γιώργης δεν μπορεί ν απολαμβάνει της ίδιας ελευθερίας στα social media που όλοι εμείς έχουμε εδώ?
Επειδή είναι μέλος του δσ. της παε ή γιος του ιδιοκτήτη , δεν πρέπει να λέει την γνωμη του???
Θέλουμε τους ιδιοκτήτες να είναι αληθινοί και να λενε αυτό που πιστεύουν ή τους θέλουμε politically correct , με ξύλινο λόγο σαν τους πολιτικούς???
Προτιμάμε έναν "συμπονετικό" λόγο στο ινσταγκραμ για τις γριές ή λίγη καλή "old fashioned" καζούρα , ίδια μ αυτή που κι εμείς θα κάναμε σε ανάλογη περίπτωση...
Τι φοβόμαστε δλδ..., μην τυχόν μας κακοχαρακτηρίσουν οι άλλοι??
Εγώ πάντως , αν και δεν συμφωνώ με όλες τις αναρτήσεις του , δεν βρίσκω λόγο να του πω να σταματήσει κάτι το οποίο το κάνω κι εγώ...
ΥΓ. Δεν υπάρχει καμμια απόδειξη ότι ο Γιώργης "εμπλέκεται" ενεργά με την ομάδα , επιβάλλοντας παίκτες της αρεσκείας του (πχ. Τιαμ) ή έχοντας κολλητούς κι αποπαίδια. Το έχω ξαναρωτήσει, κανείς δεν απάντησε αλλά όλοι (λανθασμένα) θεωρούν ότι συμβαίνει...Γιατί?
Δλδ. ο Γιώργης δεν μπορεί ν απολαμβάνει της ίδιας ελευθερίας στα social media που όλοι εμείς έχουμε εδώ?
Επειδή είναι μέλος του δσ. της παε ή γιος του ιδιοκτήτη , δεν πρέπει να λέει την γνωμη του???
Θέλουμε τους ιδιοκτήτες να είναι αληθινοί και να λενε αυτό που πιστεύουν ή τους θέλουμε politically correct , με ξύλινο λόγο σαν τους πολιτικούς???
Προτιμάμε έναν "συμπονετικό" λόγο στο ινσταγκραμ για τις γριές ή λίγη καλή "old fashioned" καζούρα , ίδια μ αυτή που κι εμείς θα κάναμε σε ανάλογη περίπτωση...
Τι φοβόμαστε δλδ..., μην τυχόν μας κακοχαρακτηρίσουν οι άλλοι??
Εγώ πάντως , αν και δεν συμφωνώ με όλες τις αναρτήσεις του , δεν βρίσκω λόγο να του πω να σταματήσει κάτι το οποίο το κάνω κι εγώ...
ΥΓ. Δεν υπάρχει καμμια απόδειξη ότι ο Γιώργης "εμπλέκεται" ενεργά με την ομάδα , επιβάλλοντας παίκτες της αρεσκείας του (πχ. Τιαμ) ή έχοντας κολλητούς κι αποπαίδια. Το έχω ξαναρωτήσει, κανείς δεν απάντησε αλλά όλοι (λανθασμένα) θεωρούν ότι συμβαίνει...Γιατί?
- PAOK_Antarctica
Κανείς δεν του λέει να μην είναι ο εαυτός του.
Σε άλλα μέρη όμως πας με κοστούμι και σε άλλα με την πιτζάμα.
Και στα δύο ο εαυτός σου είσαι.
Σε άλλα μέρη όμως πας με κοστούμι και σε άλλα με την πιτζάμα.
Και στα δύο ο εαυτός σου είσαι.
ωραια!εχεις την αποψη σου και εγω την δικη μου!τι να κανουμε τωρα δηλαδη;Napoli4 έγραψε: Μια χαρα ομοια ειναι τα πραγματα. Και οι 2 ειναι δημοσια προσωπα που εκπροσωπουν τον επισημο ΠΑΟΚ και τους προσεβαλαν την οικογενεια αντιπαλοι οπαδοι. Απαραδεκτος και εκθετει τοσο τον ΠΑΟΚ οσο και την οικογενεια του.
Η πλάκα ξέρετε ποια είναι; επειδή κοπανάμε συνέχεια είναι μέλος του Δ.Σ εκθέτει τον ΠΑΟΚ.... Τα ίδια ακριβώς λέγατε και όταν δεν ήταν μέλος του ΠΑΟΚ..... Χαλαρώστε δεν έγινε τίποτε.... Μεγάλο θέμα από το τίποτε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά συγκρίνεις ανόμοια πράγματαNapoli4 έγραψε:Μια χαρα ομοια ειναι τα πραγματα. Και οι 2 ειναι δημοσια προσωπα που εκπροσωπουν τον επισημο ΠΑΟΚ και τους προσεβαλαν την οικογενεια αντιπαλοι οπαδοι. Απαραδεκτος και εκθετει τοσο τον ΠΑΟΚ οσο και την οικογενεια του.Azrael έγραψε:Napoli4 έγραψε: Δημοσιο προσωπο ειναι. Δηλαδη ο Πελκας θα επρεπε να πλακωσει τους πανθηρες;
συγκρινεις ανομοια πραγματα-περιπτωσεις
πυροδοτουν βια δεν το καταλαβαινεις?kastrakis έγραψε:Δεν σας καταλαβαίνω ρε παίδες....
Τι φοβόμαστε δλδ..., μην τυχόν μας κακοχαρακτηρίσουν οι άλλοι??![]()
Εγώ πάντως , αν και δεν συμφωνώ με όλες τις αναρτήσεις του , δεν βρίσκω λόγο να του πω να σταματήσει κάτι το οποίο το κάνω κι εγώ...![]()
επελεξαν να εκθεσουν τον εαυτο τους στη δημοσια σφαιρα.και σοβαροι πρεπει να ειναι κ να μην επηρεαζονται απο ανωνυμες αναρθρες κραυγες.
Ποια βία πυροδοτουν αν δεν πει τίποτε ο Γιώργος θα μας συμπαθησουν; πολύ πριν τον Γιώργο κάνουν και λένε αυτά που ξέρεις πολύ καλά χωρίς καμμια αφορμή από μας.....
- Sick Bastard
Όχι. Αδυνατώ να καταλάβω πως ο Σαββίδης πυροδοτεί την βια !!!barlow4 έγραψε:πυροδοτουν βια δεν το καταλαβαινεις?kastrakis έγραψε:Δεν σας καταλαβαίνω ρε παίδες....
Τι φοβόμαστε δλδ..., μην τυχόν μας κακοχαρακτηρίσουν οι άλλοι??![]()
Εγώ πάντως , αν και δεν συμφωνώ με όλες τις αναρτήσεις του , δεν βρίσκω λόγο να του πω να σταματήσει κάτι το οποίο το κάνω κι εγώ...![]()
επελεξαν να εκθεσουν τον εαυτο τους στη δημοσια σφαιρα.και σοβαροι πρεπει να ειναι κ να μην επηρεαζονται απο ανωνυμες αναρθρες κραυγες.
Δλδ. τα τουιτ του Σαββίδη πυροδοτούν την βια κ όχι το γεγονός ότι οι ομάδες τους έχουν γίνει "πλυντήρια ξεπλύματος" μαύρου χρήματος , από κάθε είδους λαμόγια ? Ότι έχουν κατακλέψει τις ομάδες τους , συρικνωνονται συνεχώς , χάνουν οπαδούς και τους μόνους που μπορούν να προσελκύσουν πλέον είναι ακραία στοιχεία? Κι αυτά χωρίς καν ν αναφερθούμε σε κοινωνικά αίτια εμφάνισης αθλητικής βίας.
Ούτε γι αστείο δεν δέχομαι ότι 1 τουιτ προκαλεί βια.
Συμφωνώhasio_john έγραψε:Εντάξει μάγκες, χαλαρά!
Ζούμε σε εποχή των social media και όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα.
Καλά κάνει το παλικάρι και εκφράζετε όπως νιώθει. Ξεχειλίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ μέσα του και ένιωσε πως έπρεπε να εκφραστεί έτσι, ... δικαίωμά του και κανείς μας δεν μπορεί να του χρεώσει κάτι.
Με τον καιρό θα μάθει να είναι πιο σοβαρός, μικρός είναι ακόμα και βράζει το αίμα του.
Μην ξεχνάτε πως ο Γιώργαρος μελλοντικά θα πάρει την θέση του μπαμπά του στο τιμόνι!
Όσο για την ανάρτηση, εντάξει, καζούρα είναι σε αθλητικά πλαίσια. Δεν έβρισε και κανέναν.
ΜΗΝ μου βάζετε την ΚΑΡΙΟΛΑ τον Τσουκαλά στο ίδιο επίπεδο με τον Γιώργαρο, νομίζω ατυχές παράδειγμα!
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αχρείαστη και βιαστική ανάρτηση.Πρέπει να αποφασίσει αν θα λειτουργεί πρωτίστως ως οπαδός ή ως παράγοντας της ομάδας.
Και τα δύο μαζί σε μια διοίκηση που λειτουργεί σοβαρά δεν γίνονται.
Χώρια που σε περίπτωση που η γρια δικαιωθεί στο διαιτητικό δικαστήριο και δεν υποβιβαστεί για την αδειοδότηση θα μείνει μόνο με το γραπτό του.Τουλάχιστον αν αποφασίζει να πικάρει πρώτα να είναι σίγουρος.
Κατανοώ ότι τους έχει στην μπούκα και δικαίως γιατί σηκώθηκε ολόκληρο πανό που βρίζει την οικογένεια του αλλά λίγο κράττει ρε αδελφέ μου.Εξάλλου αυτοί παίρνουν ζωή με το να ασχολούνται μαζί μας. Όσο ασχολείται λερώνεται,ας τα αφήσει για άλλους αυτά.
Ένας άνθρωπος δεν υπάρχει δίπλα του να του πεί πέντε πράγματα πως πρέπει να λειτουργεί με τα social media απορώ πάντως.
Και τα δύο μαζί σε μια διοίκηση που λειτουργεί σοβαρά δεν γίνονται.
Χώρια που σε περίπτωση που η γρια δικαιωθεί στο διαιτητικό δικαστήριο και δεν υποβιβαστεί για την αδειοδότηση θα μείνει μόνο με το γραπτό του.Τουλάχιστον αν αποφασίζει να πικάρει πρώτα να είναι σίγουρος.
Κατανοώ ότι τους έχει στην μπούκα και δικαίως γιατί σηκώθηκε ολόκληρο πανό που βρίζει την οικογένεια του αλλά λίγο κράττει ρε αδελφέ μου.Εξάλλου αυτοί παίρνουν ζωή με το να ασχολούνται μαζί μας. Όσο ασχολείται λερώνεται,ας τα αφήσει για άλλους αυτά.
Ένας άνθρωπος δεν υπάρχει δίπλα του να του πεί πέντε πράγματα πως πρέπει να λειτουργεί με τα social media απορώ πάντως.
Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM: Ο Βασιλειάδης στέλνει και Γιώργο Σαββίδη στον εισαγγελέα για το Instagram
Μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στέλνει φάκελο στον αθλητικό εισαγγελέα και για τα προκλητικά ποσταρίσματα του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram.
Αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο για τις εμπρηστικές και προκλητικές δημοσιεύσεις των παραγόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
Μετά τον φάκελο που έστειλε στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram, ο Γιώργος Βασιλειάδης, παραπέμπει και τον Γιώργο Σαββίδη για όσα αναφέρει κατά καιρούς στους λογαριασμούς του, τα οποία προκαλούν και δημιουργούν κλίμα.
Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, ο υφυπουργός αθλητισμού έχει ήδη στείλει πλήρη φάκελο αναφοράς στον εισαγγελέα Σιμιτζόγλου για τις αναρτήσεις του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ.
O κ. Βασιλειάδης φέρεται να έχει πράξει το ίδιο και σε άλλες περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα, σχετικά με δηλώσεις ή αναρτήσεις στελεχών ομάδων μέσω των social media που θεωρεί ο ίδιος πως δημιουργούν κλίμα.
Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα μαζικές κλήσεις σε απολογία ή διώξεις.