16.Cristhian Noboa
- thanos-xanthi
Re: 16.Cristhian Noboa
στο καλο πισω στη Ρωσια
δεν επιασες ουτε και απεδωσες τιποτα βαση συμβολαιου
ευχομαι να βρουμε στη θεση σου μια χαφαρα βασικη, για να μη βλεπουμε εκει περα τον Τζιολη
δεν επιασες ουτε και απεδωσες τιποτα βαση συμβολαιου
ευχομαι να βρουμε στη θεση σου μια χαφαρα βασικη, για να μη βλεπουμε εκει περα τον Τζιολη
- Ekatnetworkltd
16.Cristhian Noboa
Πέρασες και δεν ακούμπησες!Και άμα συγκρίνω τον Νατχο με σένα εκείνος έβγαζε και λίγο πάθος!Στό καλό
Αμην αδερφε! Αυτο λεω εδω και τοσα χρονια, για τα τοσα "βαρια" βιογραφικα που ερχονται..sourmenetes έγραψε:Ηθελα να το γραψω απο χθες....
Εμεις το γεναρη καναμε τουμπες για τον εν λογω παιχτη,που δε βρισκεις ευκολα και πως ηρθε και και και...
Εφοσον δεν υπαρχει κανενα τρελο παρασκηνιακο σεναριο,
πως φτανει αυτος ο παιχτης να παει σε μια ομαδουλα της ρωσιας???
πως δεν εφερε αλλες προτασεις???
πως δεν ζητησε χρονο για να φερει προτασεις???
ποιος μεγαλος παιχτης παει στο ροστοφ???
.....
Ουτε τον εξυπνο θελω να κανω,εμενα μου αρεσε ο παιχτης και τον πιστευα αλλα καμια φορα αναφερω το εξης..
Μηπως πολλους απο τους παιχτες που ηρθαν τα τελευταια 2 χρονια τους εξιδανικευσαμε???
Πως σκατα δε βρισκεται μια ομαδα να χτυπησει το μαντουρο,τον μαρτενς,τον νομποα???
Πολλες φορες εντυπωσιαζομαστε απο μεγαλα βιογραφικα και ενθουσιαζομαστε και αντιστοιχα απογοητευομαστε απο μικρα βιογραφικα.Ολα κρινονται στο χορταρι και αν μη τι αλλο απο τη θεληση του παιχτη.
Παντως για την περιπτωση Νομποα, πιστευω πως το σημαντικοτερο λογο τον ειχε η Ολγιτσα και το νεογεννητο..
Και αυτος μαλλον το γυρισε στην dolce vita και στη μισθοφορια..
Μην ανησυχεις, τον εχουμε ηδη το νεο Γκαρσια..MANIAKOS
Αλλος ένας νέος γκαρσια που δεν ...
Γιατι στη ροστόφ; Τι μας εφταιξε; Χαθηκε να τον παρει ο γαύρος; Να του διναμε και κατι
μπραβο στον καραπαπαρα παντα πιστευουμε οτι λεει και παντα αμφισβητουμε οτι λεει ο ΠΑΟΚ ,ειναι γατα τον παραδεχομαι μας εχει κερδισει με την ειλικρινεια του καραπαπαρας .....klainmein έγραψε:Δεν πήρε 15, πήρε 5...δεν πήρε 7 πήρε 3...αλλά ΠΗΡΕ, αυτή είναι η διαφορά...Εγώ απλά πιστεύω ότι δεν πήραμε τίποτα...buffalobill4 έγραψε:Γιατι ρε φιλε ο χοντρος πιστευεις πηρεklainmein έγραψε:Εσείς πιστεύετε ότι πήρε ο Σαββίδης λεφτά από την αγαπημένη του ομάδα στη Ρωσία της οποίας ήταν ιδιοκτήτης...; Εγώ δεν το πιστέυω, απλά πολύ εύκολα μπορούσε να συνεννοηθεί με αυτούς να πουν κάτι τέτοιο...Στην τελική μπορεί να υπήρχε κανένα υπόλοιπο από παλιά και τώρα να μην του χρωστάνε τίποτα...1,5 μύριο είναι, δεν ειναι 50 χιλιάρικα...
Τέσπα, δικά μου είναι τα λεφτά...Το κακό είναι ότι οι παίχτες πια δε γουστάρουν να παίζουν για τον ΠΑΟΚ και η ομάδα δεν ξέρει να εκμεταλλεύεται τα περιουσιακά της στοιχεία...
και δεν είμαι από τους γκρινιάρηδες γενικά, απλά αυτό βγήκε πολύ κάρτα ότι είναι μούφα...
15 για Καστιγιο
7 για Σαμαρη
15 για Μητρογλου κοκ
Αν το εκανε αυτο ειναι γατα. Και μπραβο του. Δεν επρεπε να φαει και αλλη επικοινωνιακη ηττα.
Και τα ραδιόφωνα της πόλης,αν μου επιτρέπεις να συμπληρώσω, τα οποία σύμφωνα με τις κασέτες,,, μερικοί τα έπαιρναν από τον μαριν ...eorptol έγραψε:μπραβο στον καραπαπαρα παντα πιστευουμε οτι λεει και παντα αμφισβητουμε οτι λεει ο ΠΑΟΚ ,ειναι γατα τον παραδεχομαι μας εχει κερδισει με την ειλικρινεια του καραπαπαρας .....klainmein έγραψε:Δεν πήρε 15, πήρε 5...δεν πήρε 7 πήρε 3...αλλά ΠΗΡΕ, αυτή είναι η διαφορά...Εγώ απλά πιστεύω ότι δεν πήραμε τίποτα...buffalobill4 έγραψε: Γιατι ρε φιλε ο χοντρος πιστευεις πηρε
15 για Καστιγιο
7 για Σαμαρη
15 για Μητρογλου κοκ
Αν το εκανε αυτο ειναι γατα. Και μπραβο του. Δεν επρεπε να φαει και αλλη επικοινωνιακη ηττα.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- The_Stalker
Αυτό το τελευταίο του Simba. Το νιμου σέρνει καράβι.
Από κει και πέρα φαίνεται ότι τα είχαν μιλήσει από νωρίς, οπότε μάλλον άκυρο να τα παίρναμε χοντρά από Νομπόα. Το δε κορμί, αυτή θα χάσει. Γιατί εδώ είμαστε εραστές ενώ εκεί είναι μέθυσοι!
Από κει και πέρα φαίνεται ότι τα είχαν μιλήσει από νωρίς, οπότε μάλλον άκυρο να τα παίρναμε χοντρά από Νομπόα. Το δε κορμί, αυτή θα χάσει. Γιατί εδώ είμαστε εραστές ενώ εκεί είναι μέθυσοι!
μα ο χυτρας ακομη κυκλοφορει στην πολη και ειναι πρωτη μουρη ,κανει φυσικα και τις εκπομπες του καλοντας πολυ συχνα και τον αλλο ανεκδιηγητο πετρουλακη
Δεν μπορω να σε κατηγορησω γι αδιαφορια μεσα στα παιχνιδια. Ισως ειχες και παραπανω ορεξη απ τον νατχο, αφου ειδικα στα πρωτα ματς ετρεχες μεχρι το 90. Στις προπονησεις δεν ξερω τι εκανες, αλλα δεν μ αρεσουν γενικα οι θεωριες συνωμοσιας, δεν τις πιστευω. Αφου κρινουν ο Ιγκορ κι ο Φρανκ οτι επρεπε να φυγεις, αυτο ηταν το καλυτερο για την ομαδα. Και το εκανες γρηγορα κι αδιαμαρτυρητα. Αυτο το εκτιμω. Καλη συνεχεια στην καρριερα σου, κι ελπιζω η φυγη σου να φερει πολλες επιτυχιες στον ΠΑΟΚ μας.
παιχταρα γεια σου ... δεν ταιριαξαμε ... αυτο δε μειωνει ουτε εσενα ουτε το συλλογο ουτε εμας
καλη συνεχεια
υ.γ. να κλειδωνει σιγα σιγα εχουμε να ανοιξουμε πολλα
καλη συνεχεια
υ.γ. να κλειδωνει σιγα σιγα εχουμε να ανοιξουμε πολλα
τωρα στο 8 με 10 στο μετροκολις ειναι εμας τυπος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δηλωνει και λεει "ο ΠΑΟΚ λεει οτι πουληθηκε ο παικτης 1,5 εκατ ευρω ας το πιστεψουμε".....ας το πιστεψουμε οταν λεει ο καραπαπαρας οτι ο φεισα πουληθηκε 5 εκ ο σαμαρης 10 κλπ. τα θεωρουν ολα αυτα οι ΑΡΔ ολοι και οι δικοι μας δεδομένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 29 Ιούλ 2015, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αποχαιρετω και εγω με τη σειρα μου το πιο ποιοτικο στοιχειο της ομαδας...δυστυχως δε σε χαρηκαμε οπως θα επρεπε...ελπιζω στο τελος να βγει ο ΠΑΟΚ ο κερδισμενος της υποθεσης...