Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Σε παγίδεψε simba.
Σε έβαλε να απαντάς επί φανταστικού.
Ας όψεται ο Ντίνος ...
Σε έβαλε να απαντάς επί φανταστικού.
Ας όψεται ο Ντίνος ...
@Roman
Ρε συ 7 μετρημενες ειναι οι γριες στην μηχανιωνα κ εσυ βρηκες τον ενα στην μεση του ωκεανου?
@αστροναυτη
Ρε φιλε ειλικρινα πρεπει να εισαι μεγας geek in rl δεν υπαρχει αλλη εξηγηση ολα τα ποστ σου σε ολα τα σαιτ (μιας κ γραφεις σε ολα) εχουν την ιδια ακριβως θεματολογια κ ειρωνεια,σορρυ αλλα εισαι τερμα τανκαλακης (ανατρεξτε σε λεξικα ποντιων για την σημασιολογια) κ ευχαριστως θα δεχτω τις κυρωσεις αν νομιζεις οτι σε προσβαλω αλλα φτανει εχει καταντησει αηδια.
Στα υπολοιπα νεα της ημερας το αθλητικης βιας μας καλεσε σε απολογια (προανακριτικη) βασει λεει δημοσιευματων για αυτα που εγιναν στην μηχανιωνα με τις ακαδημιες του γκει........φυσικα το οτι υπαρχουν δημοσιευματα οτι δεν εγινε το παραμικρο ο εισαγγελεας μαλλον δεν τα διαβασε λετε να παρω για υπερασπιστικη γραμμη φυλλαδες κ δημοσιευματα?
Ρε συ 7 μετρημενες ειναι οι γριες στην μηχανιωνα κ εσυ βρηκες τον ενα στην μεση του ωκεανου?
@αστροναυτη
Ρε φιλε ειλικρινα πρεπει να εισαι μεγας geek in rl δεν υπαρχει αλλη εξηγηση ολα τα ποστ σου σε ολα τα σαιτ (μιας κ γραφεις σε ολα) εχουν την ιδια ακριβως θεματολογια κ ειρωνεια,σορρυ αλλα εισαι τερμα τανκαλακης (ανατρεξτε σε λεξικα ποντιων για την σημασιολογια) κ ευχαριστως θα δεχτω τις κυρωσεις αν νομιζεις οτι σε προσβαλω αλλα φτανει εχει καταντησει αηδια.
Στα υπολοιπα νεα της ημερας το αθλητικης βιας μας καλεσε σε απολογια (προανακριτικη) βασει λεει δημοσιευματων για αυτα που εγιναν στην μηχανιωνα με τις ακαδημιες του γκει........φυσικα το οτι υπαρχουν δημοσιευματα οτι δεν εγινε το παραμικρο ο εισαγγελεας μαλλον δεν τα διαβασε λετε να παρω για υπερασπιστικη γραμμη φυλλαδες κ δημοσιευματα?
@ariskatiforos
πρώτα απο όλα, μόνο εγω στο εξαιρετικά σύντομο διάστημα που είμαι μοντ (και συνέπεσε η πρώτη μερα να είναι και η μέρα απόλυσης Άγγελου!
) ξερεις πόσα "κοσμητικά" επίθετα έκοψα απο το να δημοσιευτούν; τι να λεμε τωρα... τελοσπαντων, θεωρώ για αυτό το θέμα ότι το ΠΑΟΚμάνια και προς τιμήν αυτου και των μελών του διατήρησε μια -κατα κύριο λόγο- ψυχραιμότητα στο όλο θέμα και χίλια μπράβο τους.
όσον αφορά το μπούφος του αστροναύτη, αν αναφέροταν σε ποστ που έγινε περίπου 15 ποστ πριν το δικό του, καλό θα ήταν να κανει μια παράθεση γιατί στο μεσοδιάστημα σχολιάσαν άλλοι 10+ συμφορουμίτες, μεταξύ αυτων και εγω.
θεωρώ οτι οι απαντήσεις μου σε καλύπτουν οπότε και θεωρώ το θέμα ότι λήγει καπου εδω...
πρώτα απο όλα, μόνο εγω στο εξαιρετικά σύντομο διάστημα που είμαι μοντ (και συνέπεσε η πρώτη μερα να είναι και η μέρα απόλυσης Άγγελου!

όσον αφορά το μπούφος του αστροναύτη, αν αναφέροταν σε ποστ που έγινε περίπου 15 ποστ πριν το δικό του, καλό θα ήταν να κανει μια παράθεση γιατί στο μεσοδιάστημα σχολιάσαν άλλοι 10+ συμφορουμίτες, μεταξύ αυτων και εγω.

θεωρώ οτι οι απαντήσεις μου σε καλύπτουν οπότε και θεωρώ το θέμα ότι λήγει καπου εδω...

- Kid Shelleen
Και γιατί ρε φίλε δεν κάνετε ρελάνς, να ζητήσετε αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου, προσβολή προσωπικότητας και ξέρω γω τι άλλο μπορεί να στήσει ένας καλός δικηγόρος? Στραφείτε κατά των αρδ, των φυλλάδων που σας πρόσβαλαν, ίσως ακόμα και του μπάρμπα που σας καλεί σε απολογία διαλέγοντας επιλεκτικά άρθρα από τον Τύπο.mpouJr έγραψε: ...

Τόσα και τόσα έντυπα έχουνε πλερώσει χοντρά ποσά σε άτομα που τους μήνυσαν όταν γράψανε ψευτιές εις βάρος τους. Εσείς δηλαδή δεν είστε αξιοπρεπείς πολίτες? Μπορεί ο καθένας να σας δυσφημεί?
- Dinos_Liverpool
Προανακριτική είναι, που μάλλον διέταξε αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας, βασιζόμενος στα δημοσιεύματα εις βάρος της δήθεν "παθούσας" ακαδημίας, για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις. Δελτίο συμβάντος υπάρχει στην αστυνομία; Καταγγελία για επεισόδια έχουν κάνει από τη ακαδημία του γαύρου; Εάν βασίστηκε μόνο στα δημοσιεύματα και δεν υπάρχουν τα άλλα δύο, τότε δεν πρόκειται να σας κάνει τίποτα. Θα αποδείξετε εύκολα στην προανακριτική απολογία ότι τα "επεισόδια" είναι μυθοπλασίες και αποκυήματα ευφάνταστων δημοσιογραφίσκων. Φυσικά και να πάρετε αποσπάσματα από τα υπόλοιπα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι δεν έγινε κανένας προπηλακισμός και καμία φασαρία.
Εσείς έχετε καταθέσει μήνυση για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα; Εάν όχι, τότε κάντε το τώρα που θα σας καλέσει για την απολογία ο εισαγγελέας. Θα πρέπει, επιτέλους, να λογοδοτήσουν κάποιοι που πιάνουν το πληκτρολόγιό τους για να γράψουν ψέματα, να δημιουργήσουν θέματα και να λασπολογήσουν. Να δούμε μετά εάν θα το ξανακάνουν.
Εσείς έχετε καταθέσει μήνυση για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα; Εάν όχι, τότε κάντε το τώρα που θα σας καλέσει για την απολογία ο εισαγγελέας. Θα πρέπει, επιτέλους, να λογοδοτήσουν κάποιοι που πιάνουν το πληκτρολόγιό τους για να γράψουν ψέματα, να δημιουργήσουν θέματα και να λασπολογήσουν. Να δούμε μετά εάν θα το ξανακάνουν.
αμπαλε εγινε δεκτο το αιτημα τις εφεσης εκδικαστικε και βγηκε η αποφαση
ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ με τον ορο να μην ξανααναφερθεις στον ντελ πιερο
ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ με τον ορο να μην ξανααναφερθεις στον ντελ πιερο
- Dinos_Liverpool
Το ξέρει εδώ και μέρες ο φρούραρχος. Συνελήφθη σουλατσαρίζων την Τρίτη, 24/3...
Φρουρε,
κανουμε...............................μουτρακια?
Αντε παλληκαρι μου,γραψε τον πονο σου
και το επομενο μπαν θα αρθει ,άμα τη επιστροφη των πινακιδων,
ένεκα...............Πασχα.
Κι αν δεν, άχουμε και ...................................Αρειο Παγο.
κανουμε...............................μουτρακια?
Αντε παλληκαρι μου,γραψε τον πονο σου
και το επομενο μπαν θα αρθει ,άμα τη επιστροφη των πινακιδων,
ένεκα...............Πασχα.
Κι αν δεν, άχουμε και ...................................Αρειο Παγο.
κρυβεται γιατι τον ψαχνει ενας ταριφας με αγριες διαθεσεις
λεφτα για αρειο παγο δεν εχω μεσα θα μεινει
λεφτα για αρειο παγο δεν εχω μεσα θα μεινει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Παρ 27 Μαρ 2015, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φρουρε να κρυβεσαι απο τον ταξιτζη,εισαι απαραδεκτος.
Πρεπει να τον πληρωσεις.
marley4,
θα κανουμε έρανο στο paokmania και θα παμε μεχρι το
Ευρωπαικο δικαστηριο για τα ανθρωπινα δικαιωματα.
Προς τι ο γελως?
Υπονοεις κατι?
Πρεπει να τον πληρωσεις.
marley4,
θα κανουμε έρανο στο paokmania και θα παμε μεχρι το
Ευρωπαικο δικαστηριο για τα ανθρωπινα δικαιωματα.
Προς τι ο γελως?
Υπονοεις κατι?
τι να πληρωσει? ξερεις ποσο εχει φτασει η ταριφα απο τον γεναρη?
ερανο δεν θελω να ξανακουσω εκτος και αν αφορα εμενα
δεν υπονοω κατι με τον αρειο απλα κολλαει στην κουβεντα
αστους να ψαχνουν ποιος ειναι ο αρειος
ερανο δεν θελω να ξανακουσω εκτος και αν αφορα εμενα
δεν υπονοω κατι με τον αρειο απλα κολλαει στην κουβεντα
αστους να ψαχνουν ποιος ειναι ο αρειος
- ΑποστόληςΑ