Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από obanebane »

Μια χαρα συζητηση γινεται σε αυτο τοπικ.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

GiorgosAtha έγραψε:ΥΣ. "... Η αμυντική γραμμή αποτελεί έναν ακόμα γρίφο για το ρόστερ του ΠΑΟΚ την ερχόμενη σεζόν. Σίγουροι είναι οι Βίτορ και Κάτσικας :shock: , όμως στην Τούμπα θέλουν και του χρόνου τον Ινσαουράλδε..."
το είδα στο paomania.gr από αναδημοσίευση άρθρου του onsports... Με ποια ΛΟΓΙΚΗ είναι σίγουρος??? :redcard:
Έχει συμβόλαιο ως το 2015. Αυτό εννοεί, οι δυο αυτοί (συν τον ιντζίδη) είναι οι μόνοι που δεσμευονται με συμβόλαιο αυτη τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από eorptol »

Εγω άκουσα για ελ Τσακο βιτορ γουτα Μαλεζά και ιντζιδη στην άμυνα .......πολυ καλο ακούγετε.....τον γουτα δεν θυμαμε αλλα λενε οτι ειναι καλος και εξελιξιμος
Demir

Δημοσίευση από Demir »

για Γουτα και Μαλεζα γραφει το sentra... παντως ο Γουτας ειναι εξελιξιμος κ φετος ηταν σταθεροτατος..37 συμ ολες βασικος κ 90 λεπτα!!!!!!!!!κατι λεει κ αυτο...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Oftopic τα μισα ποστ και μαλιστα οφτοπικ γκρινιας :evil: ελεος με σας ρε μαγκες γκρινιαξτε αλλου.Τιποτα δεν ισχυει πιστευω απο οτι ακουγεται καλως η κακως πρεπει να εχει ανατραπει ο μεταγραφικος σχεδιασμος,ο Αγγελος οπως συνηθιζει θελει να εχει τον πρωτο και τον τελευταιο λογο και μπροστα στον Αγγελο η πυθια ειναι κουτσομπολα
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Γούτας είναι αρκετά καλός αλλά αργός..εξαρτάται κι απ το χαρακτήρα του, αν είναι τσαμπουκάς θα είναι οκ για τη σουπα λιγκ τουλάχιστον, αν είναι φλώρος σα το Κατσικά, βράστα..
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εχει καταντησει το τοπικ χειροτερο και απο τα μεσημεριανα της Στεφανιδου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όπως και το τοπικ του Σαββιδη όπου κάνουμε υποθέσεις υποψιαζόμαστε ΒΛΕΠΟΥΜΕ αποχωρήσεις καταστροφές κλπ. :):)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

είμαι υπερ του γουτα...σε λογικο ποσο βεβαια...5αδα με τσακο ιντζιδη μαλεζα γουτα είναι κτ πανω από εξαιρετικη...

στην ξανθη μπορούμε να δωσουμε και κανα εμψυχο ανταλλαγμα π.χ κατσικα...

Ένα βασικο μου θεμα στην ομαδα είναι η πειθαρχια αλλα με αγγελο είμαι ησυχος...

τωρα για την οργανωση, καταρτισμο, μετεγγραφες κλπ δυστυχως περαν ότι δεν μας αφηνουν να τους εμπιστευτούμε με τις επιλογες τους....ο μεγαλομέτοχος εχει τρομερες ευθύνες με το συγκεντρωτισμο του κατά πως φαινεται///

Τεσπα, ελπιζω να ναι μια χρονια τουλ ειλικρινιας και προσεκτικών δηλωσεων...μιας χρονιας που ναι τελευταια χωρις δυνατη αεκ...για βαζελο θα δουμε...
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Μπορει η στήριξη Ξάνθης στη σούπα λίγκα πέρα απο τα δικά της συμφέροντα , να εχει να κανει και την δοσοληψία που γίνεται αυτόν τον καιρο. Λεω εγω...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ρε ΠΑΟΚΑΡΑ 56 σελιδες χωρις παπα

ουτε επι γουμενου τετοια καταντια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα τα αρδακια εχουν αρρωστησει

παντως μαρεσει αυτη η φαση εχουμε τωρα καμια 20 χρονια που θυμαμαι εγω φαει τοσο παπα που η αποτοξινωση ειναι οτι καλυτερο

αγγελε γερα γμα τα αρδια
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μπορει καποιος να κανει ενα τοπικ με μεταγρταφες αρδ των τελευταιων εικοσι χρονων πιστευω θα γελασουμε πολυ

εγω παντως ακομα ειμαι αεροδρομιο και περιμενω την πτηση με ζαλαγιετα απο ρωμη :lol: :lol: :lol:
berry

Δημοσίευση από berry »

che4 έγραψε:μπορει καποιος να κανει ενα τοπικ με μεταγρταφες αρδ των τελευταιων εικοσι χρονων πιστευω θα γελασουμε πολυ

εγω παντως ακομα ειμαι αεροδρομιο και περιμενω την πτηση με ζαλαγιετα απο ρωμη :lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
θυμαται πατως ολα αυτα τα χρονια καποιον παιχτη που <θελαμε> να εκανε καπου αξιοπρεπη καριερα?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

che4 έγραψε:μπορει καποιος να κανει ενα τοπικ με μεταγρταφες αρδ των τελευταιων εικοσι χρονων πιστευω θα γελασουμε πολυ

O Trezeguet δεν θα έρθει τελικά; :lol:

Ή ο Mbokani.. Που το μικρό του όνομα είναι Dieumerci = Thankgod... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Το όνομα του Κώστα Φορτούνη βγαίνει από το μεταγραφικό κάδρο του Ολυμπιακού καθώς δεν βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Μίτσελ. Διαψεύδει η ΠΑΕ για Ρομπίνιο.

Αλλαγή πλεύσης στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Καϊζερσλάουτερν ήταν για αρκετό καιρό μέσα στους βασικούς υποψηφίους (όσον αφορά σε Έλληνες παίκτες) για να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα τη νέα σεζόν όμως όλα δείχνουν πως δεν θα γίνει ο επαναπατρισμός του.

Όπως υποστήριζαν το βράδυ της Παρασκευής (30/5) οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας, ο σύλλογος δεν θα ασχοληθεί άλλο με το ενδεχόμενο μεταγραφής του αφού δεν βρίσκεται μέσα στις επιλογές του προπονητή.

Προσπαθεία απαξίωσης διακρίνω από τους διορισμένους. Μήπως κάναμε κανένα ντιλ τελικά;

Sent from my iPad using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”