Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από shark4 »

Το θεμα δεν ειναι ο Φερναντο - και ο καθε Φερναντο- αλλα να στεριωσει και να παραξει εργο...

Αν αρχισουν- ειτε εμμεσα ειτε αμεσα- και του σκοτιζουν τον κ@λο καθε τρεις και λιγο γιατι χασαμε , γιατι δεν παιξαμε μπαλα , γιατι δεν κερδισαμε ενα ντερμπι , γιατι παιζουμε ετσι και οχι αλλιως , στο 8μηνο βρειτε τον αντικαταστατη ...

Δυστυχως αν δεν αλλαξουν μυαλα οι διοικουντες δεν παμε μακρια ....Θα πληρωνουμε παλι αποζημιωσεις και οι φυλλαδες θα γραφουν για "χωρισμο σαν φιλοι και ευελπιστω στο μελλον να ξανασυνεργαστω . Καλη τυχη στον ΠΑΟΚ και στον υπεροχο λαο του για τις μοναδικες στιγμες που εζησα. Αυτος ο κοσμος αξιζει πολλα "....
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Το θεμα δεν ειναι να αφησει ο Ιβαν 3 χρονια τον προπονητή και να του ζητήσει στο τελος το λογαριασμό. Αυτό ειναι το εύκολο. Το αδύνατο ειναι να τον αφήσουμε απερίσπαστο ολοι εμεις πόσο μάλλον να τον στηρίζουμε τρια χρονια βρεξει χιονίσει. Για σκεφτείτε το αν μπορειτε να το κανετε ολοι οι καθεξιν αμφησβητίες και αν μπορείτε να συμφωνήσετε ποιος θα είναι ο προπονητής αυτός.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Διαφωνω.Εμεις μπορουμε να λεμε την μλκ μας εδω μεσα ή στα ραδια,ομως αν ο Ιβαν πει αυτος ειναι παιδες-τελος, τοτε οτι και να πουμε εμεις δεν θα εχει καμια σημασια.
Κατι αναλογο ειχε κανει ο Θ.Ζ με τον Σαντος.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Σωστός ο αδερφός με το γκαυλιάρικο άβαταρ. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

zizu10 έγραψε:Ξερετε τι ειναι αυτο που με πραγματικα με κανει να στεναχωριεμαι.Που στο παγκο εχουμε εναν ανθρωπο που εχει αποδειξει οτι αγαπα τον ΠΑΟΚ (ασχετα με το τι εχει γινει στο παρελθον) που εχει δωσει τοσες χαρες στην ομαδα και εμεις τον πολεμαμε για χαρη καποιων μισθοφορων του εξωτερικου που δεν εχουν ιδεα τι εστι ΠΑΟΚ.Και το θεμα ειναι οτι τα καταφερνει πολυ καλα.Επισης εχουν αρχισει να ακουγονται ξανα αισχρα λογια για παιχτες.Ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοι του ειναι αρρωστοι και με την κακη εννοια δυστυχως.
μπορείς να μου πεις και εμένα που και πότε απέδειξε ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ γιατί δεν τα ξέρω και πολύ καλά τα πράματα?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ale έγραψε:Ρε, με τους παικταράδες που έχει μαζέψει ο Ιβάν, ο,τιδήποτε λιγότερο από τους 16 του ουέφα του χρόνου θα είναι λόγος απολύσεως του προπονητή.
Εξ άλλου, εμένα να προσλάβει ο davarish, καλύτερα θα τα πάω από τον αιώνια μαθητευόμενο.
Δηλαδή, αμάν πια, δηλαδή.
Έχει ο "μπέμπης" ομάδα με Κλάους, Νάτχο, Βίτορ και δεν συμμαζεύεται και καταφέρνει να τον κάνει πλάκα ο κάθε Αναστασίου.
Δηλαδή, ήμαρτον!

Φερναντάο ΠΡΟΧΘΕΣ!!!
Συγνώμη βρε παιδιά αλλα ΤΙ ΛΕΤΕ? Τι νομίζετε οτι είναι η προπονητική ?Πρέπει να λιωσεις παντελόνια καμια 10ρια χρονάκια σε πάγκους και καμια 20 στο χόρτο για να λες οτι κατι κουλαντρίζεις.Αυτά τα χρονάκια του λείπουν του ΓΧ (ολόκληρες χρονιες με προετοιμασιες μεταγραφές κλπ) για να μπορέσουμε να δουμε σε βαθος 2-3 ετών στον ίδιο παγκο ΑΝ αξίζει ή όχι.Μεχρι τότε αθώος ο κατηγορούμενος.

ΥΓ Despe πολύ τσιτωμένος εισαι τελευταία ρε παλίκαρε.Μη τρελαίνεσαι τοσο.Φιλικά στο λέω .
Riko

Δημοσίευση από Riko »

Σήμερα έγραψαν ότι η Μονακό έκανε πρόταση στο Ζαρντίμ 3 μύρια και 4 στη Σπόρτινγκ.

Αυτό δείχνει 2 πράγματα:
το ένα, πόσο εκτός τόπου και χρόνου ήταν τα δημοσιεύματα για Ζαρντίμ.
το άλλο,πόσο άμπαλοι είμαστε όλοι εμείς που στα (ψεύτικα) δημοσιεύματα, ξυνίσαμε κιόλας (επειδή δεν έπαιξε θεαματικά με τον γαύρο; επειδή ήταν στον γαύρο; επειδή είναι πορτογάλος;)

(για να μη με πείτε κολλημένο με τους πορτογάλους): απλώς ξεπηδούν περιπτώσεις νεαρών προπονητών που προπονούν χωριά της πορτογαλίας και τα χωριά της πορτογαλίας -παίζοντας μπάλα- βγαίνουν ευρώπη. Δεν είναι ότι το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο του κόσμου, αλλά από τη σουπερλίγδα είναι σίγουρα κλάσεις πάνω.

Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να πει κανείς και για πριμέρα και αγγλία, εκεί όπου τα χωριά παίζουν ποδόσφαιρο και όχι κλωτσοπατινάδες όπως εδώ. Απλώς οι μεσαίοι coach της πριμέρα (βλέπε Μίτσελ) είναι ακριβοί (μάλλον) και οι Άγγλοι προπονητές (που είναι επίσης ακριβοί) μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το πως αντιλαμβάνονται τόπι και περιβάλλον εκεί κι εδώ.

Κάτι ακόμα: χθες ο Πετρωτός είπε ότι η περίπτωση Σίλβα δύσκολα θα απασχολήσει γιατί αν είναι ο παοκ να πάει σε τέτοια λύση, θα πάει σε σέρτζιο (που ξέρει το κλίμα, την ομάδα και μπλα μπλα μπλα)...
προσωπικά δεν με χαλάει (γιατί έχει και "άπειρα κονέ-πολλή αλητεία" που έλεγε κ ο Τάκι τσαν ;) )

έστω αν πάρει πουλί ο βρύζας που ακούγεται για τεχν.διευθυντής και πάνε σε τέτοια λύση, θα πρέπει να πάρουν τεχνικό διευθυντή που να βγαίνει άκρη με τον κόουτς.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

desperando έγραψε:
zizu10 έγραψε:Ξερετε τι ειναι αυτο που με πραγματικα με κανει να στεναχωριεμαι.Που στο παγκο εχουμε εναν ανθρωπο που εχει αποδειξει οτι αγαπα τον ΠΑΟΚ (ασχετα με το τι εχει γινει στο παρελθον) που εχει δωσει τοσες χαρες στην ομαδα και εμεις τον πολεμαμε για χαρη καποιων μισθοφορων του εξωτερικου που δεν εχουν ιδεα τι εστι ΠΑΟΚ.Και το θεμα ειναι οτι τα καταφερνει πολυ καλα.Επισης εχουν αρχισει να ακουγονται ξανα αισχρα λογια για παιχτες.Ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοι του ειναι αρρωστοι και με την κακη εννοια δυστυχως.
μπορείς να μου πεις και εμένα που και πότε απέδειξε ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ γιατί δεν τα ξέρω και πολύ καλά τα πράματα?
Οταν δεν πανηγυρισε το Γκολ που μας καρφωσε στην τουμπα με την φανελα του δαφνομπουκομενου :mrgreen: ,...και μετα μας το κρφωσε και αλλο ενα ΠΑΟΚσακι ο καφες :mrgreen:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Πάολο Σόουζα για ΠΑΟΚ;

Ένα νέο όνομα έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω... Ισραήλ! Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ Πάολο Σόουζα φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Ζόρντι Κρόιφ που είχε ακουστεί προ λίγων ημερών.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα, «sport5.co.il» ανέφερε πως τόσο ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πάουλο Σόουζα όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Ζόρντι Κρόιφ συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον «δικέφαλο του Βορρά». Για τον δεύτερο ήταν κάτι που γνωρίζαμε από την περασμένη Παρασκευή (9/5), αλλά για τον πρώτο είναι κάτι καινούριο με τον σταρ της ομάδας, Εράν Ζάχαβι, μάλιστα, να το σχολιάζει σε συνέντευξη του στην ίδια ιστοσελίδα.

«Δεν μας επηρεάζουν τα όσα ακούγονται για τον Ζόρντι Κρόιφ και για τον Σόουζα περί ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων», είπε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος εν συνεχεία κατέστησε σαφές πως δεν τον εκπλήσσει το γεγονός ότι αμφότεροι απασχολούν ομάδες με δεδομένο πως έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

«Δεν μου κάνει καμία έκπληξη», είπε χαρακτηριστικά ο 27χρονος άσος που τη φετινή σεζόν βγάζει μάτια με 43 συμμετοχές και 28 γκολ σ' όλες τις διοργανώσεις.

«Εύχομαι τόσο στον Κρόιφ όσο και στον Σόουζα κάθε επιτυχία στην καριέρα τους ανεξάρτητα από το αν θα βρίσκονται ή όχι στην ομάδα», κατέληξε ο Ζάχαβι.

Το είδα στα:
http://paokweb.gr/podosfairo/item/16036 ... 3Ef3fmSzh4
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =129725851
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μόλις σκέφτηκα τι να απαντήσω, είδα ότι απάντησε ο Antarctica για 'μένα:
PAOK_Antarctica έγραψε:Αν είναι να κάθεται στον πάγκο κάποιος που αγαπά τον ΠΑΟΚ, κάθομαι εγώ με τα μισά λεφτά φίλε μου.

Το θέμα είναι να κάτσει κάποιος που ξέρει τι κάνει, που έχει πλάνο και θα παρουσιάσει έργο. Αυτός επ' ουδενί δεν είναι ο ΓΧ δυστυχώς.
Κι εγώ αγαπάω τον Π.Α.Ο.Κ., κάθομαι και με το 1/4 του μισθού του Γ.Χ., εντάξει, χαρές στην ομάδα δεν έδωσα (ούτε πήρα και πολλές). Αλλά η προπονητική μου ικανότητα σταματά στις ατομικές προπονήσεις που κάνω στον αδερφό μου να του μάθω 5-10 βασικά πράγματα.

Δεν έχω δει ούτε ΕΝΑΝ αυτοματισμό στην επίθεση ή στην άμυνα.
Στα στημένα μας παίρνουν κεφαλιά Εικόνα
αυτοί για πλάκα.

Οι ποδοσφαιριστές προφανώς και παίζουν μόνοι τους, ό,τι ξέρουν, "Μπες και παίξε μπάλα!" και δεν το λέω με καμιά εμπάθεια, δεν έχω την απαίτηση να ξέρει ο Γ.Χ. να τους διδάξει μέσα σε 3 μήνες αυτοματισμούς. Αλλά να μη λέμε ό,τι να 'ναι.

Σε αυτά που λες για τους παίχτες, συμφωνώ. Το κράξιμο την ώρα του αγώνα είναι ΑΗΔΙΑ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Spiros_S έγραψε:Πάολο Σόουζα για ΠΑΟΚ;

Ένα νέο όνομα έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω... Ισραήλ! Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ Πάολο Σόουζα φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Ζόρντι Κρόιφ που είχε ακουστεί προ λίγων ημερών.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα, «sport5.co.il» ανέφερε πως τόσο ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πάουλο Σόουζα όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Ζόρντι Κρόιφ συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον «δικέφαλο του Βορρά». Για τον δεύτερο ήταν κάτι που γνωρίζαμε από την περασμένη Παρασκευή (9/5), αλλά για τον πρώτο είναι κάτι καινούριο με τον σταρ της ομάδας, Εράν Ζάχαβι, μάλιστα, να το σχολιάζει σε συνέντευξη του στην ίδια ιστοσελίδα.

«Δεν μας επηρεάζουν τα όσα ακούγονται για τον Ζόρντι Κρόιφ και για τον Σόουζα περί ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων», είπε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος εν συνεχεία κατέστησε σαφές πως δεν τον εκπλήσσει το γεγονός ότι αμφότεροι απασχολούν ομάδες με δεδομένο πως έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

«Δεν μου κάνει καμία έκπληξη», είπε χαρακτηριστικά ο 27χρονος άσος που τη φετινή σεζόν βγάζει μάτια με 43 συμμετοχές και 28 γκολ σ' όλες τις διοργανώσεις.
Nα μια ευχαριστη ειδηση στο τελος της ημερας μακαρι να ισχυει τον θεωρω πολυ καλο προπονητη με εργο δουλευταρα με μεγαλο ονομα ως ποδοσφαιριστης,μακαρι να ειναι αληθεια
«Εύχομαι τόσο στον Κρόιφ όσο και στον Σόουζα κάθε επιτυχία στην καριέρα τους ανεξάρτητα από το αν θα βρίσκονται ή όχι στην ομάδα», κατέληξε ο Ζάχαβι.

Το είδα στα:
http://paokweb.gr/podosfairo/item/16036 ... 3Ef3fmSzh4
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =129725851
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Mono ama φερει και τον Ζαχαβι ψηνομαι...αλλιως να παει αλλου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

.......και να ερθει μόνο ο ζαχαβι εδω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ποιος Ζαχαβι έχω ΚΛΑΟΥΣ λέμε!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:

ΥΓ Despe πολύ τσιτωμένος εισαι τελευταία ρε παλίκαρε.Μη τρελαίνεσαι τοσο.Φιλικά στο λέω .
δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”