2.Γιάννης Σκόνδρας
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
εμένα μ' αρέσει ο σκονδρας.
μ' αρέσει εξίσου όσο ο κίτσιου και ο κωνστα και τον θεωρώ και ποιο έμπειρο
νομίζω ότι είναι ένα ολοκληρωμένο δεξί μπακ
που μπορεί στο συστημα τουντορ να γίνει και σέντερ μπακ
άσε που θέλω να τον δω και φουλ μπακ
μ' αρέσει εξίσου όσο ο κίτσιου και ο κωνστα και τον θεωρώ και ποιο έμπειρο
νομίζω ότι είναι ένα ολοκληρωμένο δεξί μπακ
που μπορεί στο συστημα τουντορ να γίνει και σέντερ μπακ
άσε που θέλω να τον δω και φουλ μπακ
- john4serres
Σαν winger θυμάμαι το περσινό εντός με οφη. Άλλο ματς με καλά ανεβάσματα δύσκολα.
- nikos_algio
Θελει τον Σκονδρα η βαζελα .. Με τι θα τον πληρωσει , με καλαμάκια και κιτρινα τυρια ;
- Μπαρκαρούτσος
- xrictoforoc
Ελπίζω να τον δούμε να παίρνει καμία ευκαιρία δεξιά. Όσο για την ζελα, μια τράμπα με Μπεργκ και κατι ψιλά δεν με χαλάει
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ ότι για δεξί στόπερ στην τριάδα θα είναι πιο χρήσιμος απ τον Βίτορ γιατί μπορεί να κατεβάσει την μπάλα καλύτερα και να πασάρει μπροστά με μεγαλύτερη σιγουριά.
Χρειάζεται όμως οι άλλοι δύο στόπερ να είναι "βουνά" για να τον βοηθάνε στα στημένα και με το κορμί και με το άλμα τους.
Δύο τέτοια στόπερ τα χρειαζόμαστε ούτως ή άλλως, οπότε θα είναι κρίμα αν τον δώσουμε πριν αποκτηθούν επειδή τώρα τον "καίει" η αδυναμία του Κόστα και του Τζαβέλα να είναι "βράχοι" στα στημένα.
Χρειάζεται όμως οι άλλοι δύο στόπερ να είναι "βουνά" για να τον βοηθάνε στα στημένα και με το κορμί και με το άλμα τους.
Δύο τέτοια στόπερ τα χρειαζόμαστε ούτως ή άλλως, οπότε θα είναι κρίμα αν τον δώσουμε πριν αποκτηθούν επειδή τώρα τον "καίει" η αδυναμία του Κόστα και του Τζαβέλα να είναι "βράχοι" στα στημένα.
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.nikos_algio έγραψε:Θελει τον Σκονδρα η βαζελα .. Με τι θα τον πληρωσει , με καλαμάκια και κιτρινα τυρια ;

Έτσι, για να καταλαβαίνουμε το επίπεδο της ομάδας μας. Ο τρίτος δεξιός μπακ σε εμάς, παίζει για πλάκα βασικός στον βάζελο.
ΥΓ: Μή βρεθεί τώρα κανένας να μου πει για τον περσινό «βασικό» Τζανδάρη, αυτήν την προπαγάνδα του γάβρου την χορτάσαμε πια.
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Με τα διαθεσιμα εξτρεμ που εχουμε φετος ο Σκονδρας θα επρεπε να παιζει βασικος δεξια σε αλλη διαταξη αλλα ο Ιγκορ θελει να παιζει με φουλ μπακ και εκει υστερει.
- kataramenos5
Φαντάζομαι το γράφεις λίγο πιο ανάλαφρα αλλά η περίπτωση Σκόνδρα είναι λίγο extreme και επομένως όχι και τόσο καλό μέτρο σύγκρισης του επιπέδου των δύο ομάδων. Ο Σκόνδρας στον ΠΑΟΚ είναι πιο πολύ 'παράπλευρη απώλεια' της αλλαγής του σχηματισμού που προτιμά φέτος η ομάδα παρά ότιδηποτε άλλο. Κατα τ'αλλα είναι ένα πολύ καλό δεξί μπακ, θέση η οποία δεν υφίσταται στον ΠΑΟΚ του Τούντορ. Οι Άγγλοι χρησιμοποιούν έναν πολύ εύστοχο όρο για ανάλογες περιπτώσεις στον χώρο εργασίας το 'to make someone redundant'...stephanos έγραψε:Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.nikos_algio έγραψε:Θελει τον Σκονδρα η βαζελα .. Με τι θα τον πληρωσει , με καλαμάκια και κιτρινα τυρια ;![]()
Έτσι, για να καταλαβαίνουμε το επίπεδο της ομάδας μας. Ο τρίτος δεξιός μπακ σε εμάς, παίζει για πλάκα βασικός στον βάζελο.
ΥΓ: Μή βρεθεί τώρα κανένας να μου πει για τον περσινό «βασικό» Τζανδάρη, αυτήν την προπαγάνδα του γάβρου την χορτάσαμε πια.
ΥΓ. Με τον βάζελο θα είχε ενδιαφέρον μια ανταλλαγή του παίκτη με τον Σάντσεθ. Ο Ισπανός είναι ότι ακριβώς ψάχνουμε για τον κέντρο της άμυνας.