Συγνώμη κι όλας αλλά επειδή δεν τον ξέρω τον Rutten σαν προπονητή απλά σαν όνομα σου είναι εύκολο να μου πεις τι έχει κάνει (το που ήταν το ξέρω) τι μπάλα παίζει και πώς δουλέυει?rainmaker έγραψε:Παίδες φτάνει σιγά σιγά η Αγγελολαγνεία. Κι εγώ τον σέβομαι και δεν τον απορρίπτω ντε και καλά ως επιλογή, αλλά καταντάει λίγο γελοίο ανά δύο ποστ να βλέπουμε το όνομά του. Άσε που πλέον μετά απο κάθε πρόταση για ξένο, βλέπουμε και τη φράση (π.χ.) "Στέφενς ή Άγγελος", "Πασιένσια ή Άγγελος" κλπ κλπ
Φτάνει !
ΥΓ κατ εμέ η ΠΙΘΑΝΗ επιλογή Ρούτεν είναι καλύτερη απο τον Στέφενς για πολλούς λόγους. Κι αν ακόμα κάποιος το απορρίπτει αυτό, σίγουρα ο νεαρός Ολλανδός ΔΕΝ απογοητεύει με το βιογραφικό του.
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Oκ τα βρήκα.rainmaker έγραψε:Κάνε μια μίνι έρευνα στο παρόν τόπικ. Πριν δυο τρεις μέρες τα λέγαμε.
- navigator11
ελπιζω να μη χρησιμοποιηθει η μη εξοδος στο Τσ.Λ. ως προσχημα για υποδεεστερες λυσεις..
Αν υπάρξει τέτοια "δικαιολογία" είναι ξεκάθαρο ότι νομίζουν πως απευθύνονται σε χιμπατζήδες...
Θέλω να κλείσει επιτέλους αυτό το τόπικ και να μην χρειαστεί να ξανανοίξει για τα επόμενα 5 χρόνια.
Ζητάω πολλά??????
Ζητάω πολλά??????
Ας δουμε και μετα να κρινουμε αλλα αν υπαρξειι τετοια γελοια δικαιολογια ...
οταν εχεις να αντιμετωπισεις μεγαθηρια...ο δρομος για τσ λου ειναι ενας και λεγεται εγχωριο πρωταθλημα///
- navigator11
Μπαααααα. Τώρα ειδικά "σφίξανε" πολύ πολύ άσχημα.jibbie έγραψε:ελπιζω να μη χρησιμοποιηθει η μη εξοδος στο Τσ.Λ. ως προσχημα για υποδεεστερες λυσεις..
οι υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις σου κάνουν καλύτερα ως δικαιολογία?jibbie έγραψε:ελπιζω να μη χρησιμοποιηθει η μη εξοδος στο Τσ.Λ. ως προσχημα για υποδεεστερες λυσεις..
- navigator11
Δε νομίζω Γιάννη μου να ... συγκινηθεί πια κανένας. Έτσι πως τα έκαναν, απαιτούνται γενναίες αποφάσεις για να ανακτήσουν κάποιο κομμάτι εμπιστοσύνης.
νεος προπονητης μας θα ειναι ο αγγελος με βοηθο τον παμπλο γκαρσια και 15000 διαρκειας

τώρα που έφυγε το δέλεαρ του τσου λου, ιβάν πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρεις μεγάλο προπονητή...
θέλεις?
θέλεις?