28.Κώστας Κατσουράνης
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Ναι ξέρω ... είναι μισθοφόρος...
Ναι ξέρω ... ο χαρακτήρας του κλπ κλπ ...
Ναι ξέρω θα φύγει...
Για σήμερα τον ευχαριστώ !
Ναι ξέρω ... ο χαρακτήρας του κλπ κλπ ...
Ναι ξέρω θα φύγει...
Για σήμερα τον ευχαριστώ !
στο ζεσταμα οταν σε ειδα ειπα παλι με 9 θα παιξουμε( εσυ + ο ΝΟ14)...αλλα εκανες πολυ καλο ματς και απορω με τους αμπαλους που σε κραζανε και χθες. μπραβο κωστακη
- Ekatnetworkltd
Είσαι μεγάλος π@υστης!Μπράβο ποιός θα το σκεφτόταν να παίξει ο κωλόγαυρος με δέκα!Μόνο εσύ!Και με αυτόν τον τρόπο θυσιάζοντας τον τελικό!Εύγε
Εδώ τον παραδέχομαι!!!!!Ekatnetworkltd έγραψε:Είσαι μεγάλος π@υστης!Μπράβο ποιός θα το σκεφτόταν να παίξει ο κωλόγαυρος με δέκα!Μόνο εσύ!Και με αυτόν τον τρόπο θυσιάζοντας τον τελικό!Εύγε
Όπως εγραψα και στο αντίστοιχο τόπικ, δεν είδα την εμφάνισή σου, λόγω το ότι πρόλαβα μόνο από το 75 και μετά.
Μπράβο. Δε ξέρω γιατί το έκανες,ίσως είχες προηγούμενα με τους πουστ@ράδες, ας υποθέσουμε όμως ότι το έκανες για την αντισυναδελφική συμπεριφορά του υποκειμένου μανιάτη.
Μπράβο και καλά έκανες.
Μπράβο. Δε ξέρω γιατί το έκανες,ίσως είχες προηγούμενα με τους πουστ@ράδες, ας υποθέσουμε όμως ότι το έκανες για την αντισυναδελφική συμπεριφορά του υποκειμένου μανιάτη.
Μπράβο και καλά έκανες.
οταν παμε για κουτουλιδι δεν κανουμε πισω μετα...αποτελειωσε την τιτικα...
- pisakaipoupoula
Ξεκίνησες που ξεκίνησες η μανούρα και η κόκκινη δεδομένη όταν παίζεις με τα πουστόφλωρα του λιμανιού...τράβα του ρε και δυο κανονικές και τέλειωσε τον
στο βυζαντιο θα κανε μεγαλη καριερα επισης είναι αληθεια....χαφ δε μπορει εχει τελειωσει εκει..
Δεν ξέρω γιατί το πήρατε έτσι. Ούτε κουτουλιά έριξε, ούτε πήγε να πουλήσει μαγκιά. Ζήτησε απλώς από τον θολωμένο Μανιάτη (που μια χαρά παιδί είναι, αλλά δεν έχει μάθει - κι αυτός - να χάνει) να σεβαστεί τον συνάδελφό του που σφάδαζε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν νομίζω ότι είχε κανένα σκοπό να χάσει τον τελικό για να κερδίσουμε 5 λεπτά με παίκτη παραπάνω.
Ξαναβλέποντας βέβαια την απόδοσή του στο τελευταίο ματς στην Λεωφόρο, τον ευγνωμονώ που λόγω της μανούρας δεν θα παίξει στον τελικό!
Ξαναβλέποντας βέβαια την απόδοσή του στο τελευταίο ματς στην Λεωφόρο, τον ευγνωμονώ που λόγω της μανούρας δεν θα παίξει στον τελικό!

Να συμφωνήσω ότι ο Μανιάτης είναι μια χαρά παιδί, είναι ακριβώς ίδιος χαρακτήρας με Τζαβέλα, θέλει να κερδίζει.. Τον θυμάμαι από τον Πανιώνιο πολύ καλά
Το να θέλεις να κερδίζεις με το να μη ξέρεις να χάνεις έχει μεγάλη διαφορά.
Επίσης πάρα πολλοί ήταν μια χαρά παιδιά , μεχρι να πάνε στο γάβρο. Ο μανιατης είναι μέγιστος καραγκιόζης, όπως δλδ αρμόζει στον αρχηγό των γάβρων.
Για νά μαι ον-τόπικ, κουφάλα κατσουράνη σε φοβόμουν πολύ και δε σε ήθελα με τη καμία ούτε για 10 λεπτά στο ματς ,αλλά με διεψευσες πανηγυρικά και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά..
Αγωνιστικά δεν 'εκανες τίποτα τρομερό , αλλά μοίρασες ωραία το παιχνίδι χωρίς πολλά λάθη και με τη μία σπάζοντας τη πίεση των γκέι , αν και χωρίς κάτσε να τρέχει και για σένα δε ξέρω αν θα έλεγα τα ίδια.
Εξωαγωνιστικά κέρδισες την αποβολή του μ@λ@κα, δε με ενδιαφέρει αν σου κοψε να το κάνες ή απλά προέκυψε, όπως και να χει το αποτέλεσμα μετράει..
άντε παίξε κανα 2 ματς και στα πλει οφ και μετά χαιρετίσματα σε ευχαριστούμε για μερικες στιγμές όπως η προχθεσινή αλλά ως εκεί
Επίσης πάρα πολλοί ήταν μια χαρά παιδιά , μεχρι να πάνε στο γάβρο. Ο μανιατης είναι μέγιστος καραγκιόζης, όπως δλδ αρμόζει στον αρχηγό των γάβρων.
Για νά μαι ον-τόπικ, κουφάλα κατσουράνη σε φοβόμουν πολύ και δε σε ήθελα με τη καμία ούτε για 10 λεπτά στο ματς ,αλλά με διεψευσες πανηγυρικά και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά..
Αγωνιστικά δεν 'εκανες τίποτα τρομερό , αλλά μοίρασες ωραία το παιχνίδι χωρίς πολλά λάθη και με τη μία σπάζοντας τη πίεση των γκέι , αν και χωρίς κάτσε να τρέχει και για σένα δε ξέρω αν θα έλεγα τα ίδια.
Εξωαγωνιστικά κέρδισες την αποβολή του μ@λ@κα, δε με ενδιαφέρει αν σου κοψε να το κάνες ή απλά προέκυψε, όπως και να χει το αποτέλεσμα μετράει..
άντε παίξε κανα 2 ματς και στα πλει οφ και μετά χαιρετίσματα σε ευχαριστούμε για μερικες στιγμές όπως η προχθεσινή αλλά ως εκεί
Τον ενα εν ενεργεια αρχηγο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ τον αποθεωνουν οι βαζελοι για την αποδοση του ή γιατι τον θελανε στη απονομη τους...
Ο αλλος εν ενεργεια αρχηγος του ΠΑΟΚ φωτογραφιζεται με χανουμισες.....
Α ρε ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ
λιγο ΠΑΟΚ με πολυ απ ολα εχουμε γινει....
ΥΓ θα παρακαλουσα το σχετικο ρεπορταζ που ευκολα μπορει να το βρει κανεις στα mainstream αθλητικα site να μπει στα ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ
Ο αλλος εν ενεργεια αρχηγος του ΠΑΟΚ φωτογραφιζεται με χανουμισες.....
Α ρε ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ
λιγο ΠΑΟΚ με πολυ απ ολα εχουμε γινει....
ΥΓ θα παρακαλουσα το σχετικο ρεπορταζ που ευκολα μπορει να το βρει κανεις στα mainstream αθλητικα site να μπει στα ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ