Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από Parolos »

Μάλλον πρέπει να βάλει γυαλιά αυτός που το λέει...
Αυτά τα τραβηγματάκια συμβαίνουν πάντα.. Άσε που αν το σφυρίξει πρέπει να το δώσει φάουλ εκτός περιοχής..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 28 Αύγ 2011, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ο Μπάντοβιτς έβγαλε το Λαμπρόπουλο το καλυτερο παίχτη στο κέντρο και η Κερκυρα έχασε το κέντρο........τι ωραίο πρωτάθλημα.....πεντακάθαρο με αμωνιαζόλ.
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Δεν μπορεί ο βαζελος σπρώξτε τον ... εκεί με το ζόρι...γαμήστε πάλι το πρωτάθλημα επειδή δεν μπορεί ο βαζελος...Θα το δει τώρα και ο χοντρός και όταν δεν μπορεί και αυτός θα κάνει τα ίδια...Εκεί που είπανε να κόψουν τις μαλακίες πάλι τις αρχίσαν...Πάει το πρωτάθλημα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παλυ θα κατηγορηθω αλλα δεν γαμεις συνιθισμενος ειμαι.Ο διαιτητης φταιει ρε παλικαρια η το ταγαρι της κερκυρας που χωρις λογο και αιτια απο το 1 μετρο μακρια απλωνει το χερι και τραβαει την φανελα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 28 Αύγ 2011, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Εμετός απο τη πρώτη αγωνιστική!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

joshua έγραψε:Παλυ θα κατηγορηθω αλλα δεν γαμεις συνιθισμενος ειμαι.Ο διαιτητης φταιει ρε παλικαρια η το ταγαρι της κερκηρας που χωρις λογο και αιτια απο το 1 μετρο μακρια απλωνει το χερι και τραβαει την φανελα?
Γιατί μόνο οι διαιτητές σπρώχνουν μια ομάδα Ξεχνάμε τα περσινά πέναλντι που κέρδιζε απο βλακείες των αντιπάλων ο γαύρος?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

joshua έγραψε:Παλυ θα κατηγορηθω αλλα δεν γαμεις συνιθισμενος ειμαι.Ο διαιτητης φταιει ρε παλικαρια η το ταγαρι της κερκηρας που χωρις λογο και αιτια απο το 1 μετρο μακρια απλωνει το χερι και τραβαει την φανελα?
Τον τραβάει έξω από την περιοχή.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

θα συμφωνησω με τζοσουα αλλα δεν ξερω αν ηταν εντος περιοχης ειδα μονο μια φορα το ριπλει και δεν εβγαλα συμπερασμα.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Argonaut4 έγραψε:Εμετός απο τη πρώτη αγωνιστική!
Καταλαβαίνει κανείς τι έχουμε να δούμε στη συνέχεια...
niks

Δημοσίευση από niks »

τωρα που αναβληθηκε το ματς του γαυρου. τι θα γινει;
θα τα δωσουν όλα μαζί;
θα μπορεσουν να ξεκουραστουν οι καημενοι ή να ξαναγινει νεα κληρωση να κληρωθούν μονο με ευκολες ομαδες μεχρι τον Δεκεμβρη;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

"Φέρνω παιχταράδες και θα φέρω κι άλλον!"

"Παρά την αβεβαιότητα, επενδύω σε ποιοτικούς παίκτες, για πρωτάθλημα και καλή πορεία στο Ch. League". Τάδε έφη Μαρινάκης στην παρουσίαση του Μακούν και υποσχέθηκε νέα έκπληξη!
"Φέρνω παιχταράδες και θα φέρω κι άλλον!"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν επηρεάζεται από την αβεβαιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φέρνει παιχταράδες στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στην επίσημη παρουσίαση του Ζεάν Μακούν.

Μάλιστα, έδωσε και την είδηση ότι άμεσα ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφή – έκπληξη!

Από τη μεριά του, ο Μακούν υποσχέθηκε ότι θα παίξει "μεγάλη μπάλα" στο λιμάνι.

Αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επίσημη παρουσίαση του Ζεάν Μακούν, τόνισε:

"Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Μακούν στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι διεθνής. Έρχεται στην πιο παραγωγική ποδοσφαιρική ηλικία. Εύχομαι να είναι υγιής. Υλοποιώ όσα υποσχέθηκα. Παρά την αβεβαιότητα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, επενδύω με παίκτες όπως ο Ζαν για να βελτιώσω την ποιότητα, για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να έχουμε καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρηκα που είδα τον κόσμο έξω, ελπίζω να γεμίζει το Καραϊσκάκη και να έχουμε καλό θέαμα".

Αναλυτικά η πρώτη τοποθέτηση του Ζεάν Μακούν:

"Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού που έκανε ό,τι μπορούσε για να με φέρει στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν στην Ελλάδα και για τους φιλάθλους που ήρθαν εδώ. Ήρθα εδώ να βοηθήσω την οικογένεια και την ομάδα να μεγαλώσει, είμαστε υπηρεσία των προπονητών για να βοηθήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα, ένα πράγμα μένει μόνο, πολλή δουλειά".

Σε γενική ερώτηση για το ποδόσφαιρο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε: "Σήμερα ήρθαμε για τον Μακούν, τα υπόλοιπα θα τα πούμε σε πρες κόνφερανς τις επόμενες μέρες. Εχω δεσμευθεί για Ολυμπιακό που θα κατακτά το πρωτάθλημα άξια και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα έχει καλή παρουσία στην Ευρώπη. Ωστόσο να επικεντρωθούν οι ερωτήσεις στον Μακούν".

Ερώτηση για τον Μακούν, για τους λόγους που ήρθε και για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μαρσέιγ: "Δεν μπορώ να πω τι είναι πλεονέκτημα ή κακό για τον Ολυμπιακό που θα παίξει με την Μαρσέιγ. Ξέρω την Μαρσέιγ. Δύσκολος ο όμιλος, όλοι έχουμε πιθανότητες πρόκρισης.

Για τα κίνητρά μου, όταν μίλησα με τη διοίκηση ήταν επίμονη, με ήθελε πολύ. Αυτό με έκανε να θέλω να έρθω για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και φέτος και να έχουμε καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν από δύο χρόνια κάναμε πολύ καλή πορεία, φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά, αποκλείσαμε μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ. Εύχομαι να κάνω το ίδιο και με τον Ολυμπιακό, να πάμε όσο μακριά γίνεται και να παίξουμε πολύ καλή μπάλα".

Για το πώς νιώθει που τον χαρακτηρίζουν ως νέο Καρεμπέ, ο Μακούν είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που μου λέτε. Δεν θέλω να κάνω σύγκριση. Εκείνος είναι ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος που έχει κάνει μεγάλη καριέρα. Εγώ έρχομαι για να κάνω το ίδιο, προσφέροντας πολλά στον Ολυμπιακό για να έχει καλή πορεία".

Ερώτηση στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το αν θα υπάρξει κι άλλη μεταγραφή: "Να περιμένετε και άλλη έκπληξη, αναλόγως και τι εννοείτε έκπληξη". Όταν του είπαν για άλλο ανάλογο παίκτη είπε: "ναι, να περιμένετε"!
σκυλι

και μετα αν κπ ΕΕΑ ή δικαιοσυνη του κουνηθει λαιμα τορα....θα βρει μπροστα της στρατο.........μπεεεεε
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Έτσι κι αλλιώς, έχει την καβάτζα του μάρκετ πουλ του cl από τον βάζελο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τι ξέρεις για το Μακάμπι - Ολυμπιακός;

Αυτή την ερώτηση αναμένεται να κάνει ο εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, στον Πιερλουίτζι Κολίνα.
Τι ξέρεις για το Μακάμπι - Ολυμπιακός;

Ο Ιταλός επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του Κυριακού Θωμαϊδη, θα κληθεί από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για να καταθέσει για το περιβόητο αυτό παιχνίδι.

Επίσης, θα καταθέσει και ο Ιταλός διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης, Λούκα Μπάντι.
σκυλος
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Δεν παίζει στην Τούμπα ο Βαν ντερ Βάαρτ

Ο Ολλανδός αποχώρησε με πρόβλημα σε έναν τένοντα στο γόνατο (τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν ότι σκίστηκε ο τένοντας) και ήδη έχει αποκλειστεί από τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Euro2012.

Στη Αγγλία αναφέρεται ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό και έτσι θα χάσει και το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του EuropaLeague, απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Μπορεί η Τότεναμ να έχει μεγάλο και ακριβό ρόστερ, αλλά ο Βαν ντερ Βάαρτ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς της παίκτες, μεσοεπιθετικά και σίγουρα η απουσία του αποτελεί απώλεια.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://livetvgr.blogspot.com/2011/08/blog-post_1526.html
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Ο πρωτος που φοβαται την τουμπα λεμε.θα ακολουθησουν σιγουρα και αλλα γατακια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”