6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Ως κλασικος ΠΑΟΚτσης ειμαι ερωτευμενος με τον Βιερινια εχω σαν θεο το παμπλο τον τρελλο, πιστευω οτι ο κοντρερας ειναι ο καλυτερος στοπερ τα τελευταια 10 χρονια στην ελλαδα, γουσταρω εστω με ολα τα στραβα του τον μουσλι αλλα πλεον απο σημερα ο βικτωρας ειναι στην καρδια μου!!!Ποιος επαγγελματιας θα επαιζε με την υγεια του για να βοηθησει την ομαδα σε μια τοσο κρισιμη καμπη και θα ειναι και τοσο καλος!!Ο πιο απαραιτητος παιχτης στον φετινο ΠΑΟΚ(και κατα την ταπεινη μου αποψη πιο σημαντικος απο ολους) ειναι και εκεινος που χωρις λογια εδειξε οτι σεβεται και κυριως νοιαζεται για τα τεσσερα ιερα γραμματα!!!Μεγαλο respect απο μενα!!!
- stefanos1965
Το παλικαρι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,εχει τεραστια Ψυχη και κανει τα παντα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας,Υγ..οχι ρε να μου πεις σε ποια αλλη Ελληνικη ομαδα υπαρχουν τετοια παιδια υποδειγματα αθλητων και καψουρα για την ομαδα τους σε βαθμο Αυτοθυσιας,γεια σου ΠΑΛΙΚΑΡΕ VICTOR

Το λες εσύ ή το ελπίζεις; Θα μάθουμε σύντομα φυσικά... Μακάρι να τα καταφέρει και να μη χάσει παραπάνω από 3-4 παιχνίδια...moican4 έγραψε:Το ιδιο θα γινει και στο Ζαγκρεμπ και μετα χειρουργειο..
Τετάρτη στη μάχη, Πέμπτη στο χειρουργείο
Ο Βίκτορ Βιτόλο είναι σίγουρα η ηρωική μορφή του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, μετά τον τρόπο που αντιμετώπισε τον τραυματισμό του.
Ο Ισπανός είναι γεγονός πως κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί στο Ζάγκρεμπ και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρει.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βιτόλο δεν γίνεται να επιδεινωθεί και αφού κάνει τις απαραίτητες ενέσεις θα μπει στο Μάξιμιρ για να βοηθήσει την ομάδα του.
Από εκεί και πέρα, ήδη έχει κανονιστεί το χειρουργείο για την ερχόμενη Πέμπτη και ο Βιτόλο θα χάσει τους αγώνες με Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννενα και μάλλον Πανσερραϊκό στη πρεμιέρα του β΄γύρου.
Από εκεί και πέρα, όπως και να χει το συμβάν με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Βιτόλο, αποτελεί θέμα συζήτησης στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να γίνεται δέκτης συγχαρητηρίων από τους συμπαίκτες του.
Μάλιστα, το παράξενο είναι πως ο Βιτόλο παρά το πρόβλημά του, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι εναντίον του Ηρακλή, ενώ πήρε την κάρτα που έψαχνε στο τελευταίο δεκάλεπτο.
paok24
Ο Βίκτορ Βιτόλο είναι σίγουρα η ηρωική μορφή του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, μετά τον τρόπο που αντιμετώπισε τον τραυματισμό του.
Ο Ισπανός είναι γεγονός πως κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί στο Ζάγκρεμπ και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρει.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βιτόλο δεν γίνεται να επιδεινωθεί και αφού κάνει τις απαραίτητες ενέσεις θα μπει στο Μάξιμιρ για να βοηθήσει την ομάδα του.
Από εκεί και πέρα, ήδη έχει κανονιστεί το χειρουργείο για την ερχόμενη Πέμπτη και ο Βιτόλο θα χάσει τους αγώνες με Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννενα και μάλλον Πανσερραϊκό στη πρεμιέρα του β΄γύρου.
Από εκεί και πέρα, όπως και να χει το συμβάν με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Βιτόλο, αποτελεί θέμα συζήτησης στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να γίνεται δέκτης συγχαρητηρίων από τους συμπαίκτες του.
Μάλιστα, το παράξενο είναι πως ο Βιτόλο παρά το πρόβλημά του, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι εναντίον του Ηρακλή, ενώ πήρε την κάρτα που έψαχνε στο τελευταίο δεκάλεπτο.
paok24
paok x.m. έγραψε:Ως κλασικος ΠΑΟΚτσης ειμαι ερωτευμενος με τον Βιερινια εχω σαν θεο το παμπλο τον τρελλο, πιστευω οτι ο κοντρερας ειναι ο καλυτερος στοπερ τα τελευταια 10 χρονια στην ελλαδα, γουσταρω εστω με ολα τα στραβα του τον μουσλι αλλα πλεον απο σημερα ο βικτωρας ειναι στην καρδια μου!!!Ποιος επαγγελματιας θα επαιζε με την υγεια του για να βοηθησει την ομαδα σε μια τοσο κρισιμη καμπη και θα ειναι και τοσο καλος!!Ο πιο απαραιτητος παιχτης στον φετινο ΠΑΟΚ(και κατα την ταπεινη μου αποψη πιο σημαντικος απο ολους) ειναι και εκεινος που χωρις λογια εδειξε οτι σεβεται και κυριως νοιαζεται για τα τεσσερα ιερα γραμματα!!!Μεγαλο respect απο μενα!!!
τα είπες όλα! +1926
- Aureliano Buendia
Συγκινητική η αφοσίωση στην ομάδα, πορωτικός ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός, ο οποίος αρνείται να χάσει τη μάχη του Ζάγκρεμπ.
When things get tough, only the tough get going.
When things get tough, only the tough get going.
Ω Βικτορ-Βικτορ! (Κατα το Ω Μπανε Μπανε)!
Σαφως και θα παιξεις, ποιος θελει να λειπει την ωρα που γραφεται η ιστορια?
Σαφως και θα παιξεις, ποιος θελει να λειπει την ωρα που γραφεται η ιστορια?
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
- Federacion
Ετσι ετσι!!!paok x.m. έγραψε:Ως κλασικος ΠΑΟΚτσης ειμαι ερωτευμενος με τον Βιερινια εχω σαν θεο το παμπλο τον τρελλο, πιστευω οτι ο κοντρερας ειναι ο καλυτερος στοπερ τα τελευταια 10 χρονια στην ελλαδα, γουσταρω εστω με ολα τα στραβα του τον μουσλι αλλα πλεον απο σημερα ο βικτωρας ειναι στην καρδια μου!!!Ποιος επαγγελματιας θα επαιζε με την υγεια του για να βοηθησει την ομαδα σε μια τοσο κρισιμη καμπη και θα ειναι και τοσο καλος!!Ο πιο απαραιτητος παιχτης στον φετινο ΠΑΟΚ(και κατα την ταπεινη μου αποψη πιο σημαντικος απο ολους) ειναι και εκεινος που χωρις λογια εδειξε οτι σεβεται και κυριως νοιαζεται για τα τεσσερα ιερα γραμματα!!!Μεγαλο respect απο μενα!!!
Και υστερα μου λενε για επαγγελματιες και πως ολα γινονται για το χρημα.....
Με αυτο που κανει δειχνει πως για καποιους ανθρωπους,υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα!Φαινεται πως ολα αυτα που ελεγε για τον ΠΑΟΚ,τα εννοουσε!
R E S P E C T!!!!!!!
Με αυτο που κανει δειχνει πως για καποιους ανθρωπους,υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα!Φαινεται πως ολα αυτα που ελεγε για τον ΠΑΟΚ,τα εννοουσε!
R E S P E C T!!!!!!!
Σιγουρα ειναι μεγαλο παληκαρι αλλα σε μια επαγγελματικη ομαδα δεν πρεπει να παιρνονται τετοια ρισκα. Ειναι προτιμοτερο ενας ποδοσφαιριστης να χασει ενα ματς - ενα παραπανω που παιζαμε με μια εντελως πεθαμενη ομαδα οπως ειναι η γρια, η χειροτερη ομαδα που περασε απο Τουμπα φετος μακραν- παρα να χασει 2-3 εβδομαδες ή ακομα και μηνα αγωνων στους οποιους ο Βιτολο θα ηταν κατι παραπανω απο χρησιμος για την ομαδα (μην ξεχναμε και το ακρως βεβαρυμμενο προγραμμα που εχουμε λογω Ευρωπης κλπ). Πες οτι στο ματς προχθες γινοτανε μια στραβη, θα χτυπουσαν ολοι τα κεφαλια τους στον τοιχο. Καλη η καρδια και η ψυχη αλλα επειδη δεν εχουμε την πολυτελεια να εχουμε πολλους Βιτολο στην ομαδα, χρειαζεται να δουλευει και λιγο το μυαλο. Δεν ειμαστε ουτε γιατροι ουτε ξερουμε ολα οσα διαδραματιζονται στα αποδυτηρια, αλλα προσωπικα θεωρω οτι η συμμετοχη του προχθες ηταν τεραστιο ρισκο.