Χάντμπολ 2009-2010

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Χάντμπολ 2009-2010

Δημοσίευση από gash04 »

Μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι ή μας νοιάζει τι κάνουμε εμείς?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

axilleas4 έγραψε:Αυτό και αν είναι σκάνδαλο...Τιμωρία για το τίποτα.

Μέσα στο γήπεδο δεν κάναμε τίποτα, αλλοι προκάλεσαν. Εξω από το γήπεδο οτι και να έγινε είναι αρμοδιότητα αλλων να επιβάλλουν την τάξη και δεν εχει καμια σχέση με τις ομάδες.Δεν τιμωρήθηκε καμιά ομάδα με χρηματικό πρόστιμο ή τιμωρία έδρας με το θάνατο του βάζελου σε ραντεβού οπαδών. Στο 4ο τελίκό στα play off για τη καλαθόσφαιρα τιμωρήθηκε ετσι η ομάδα του θρήνου για αυτα που έγιναν μέσα στο στάδιο;;;

Αυτά για οσους αρχίζουν να ειρωνεύονται συνδέσμους για ανακοινώσεις,για να επιβάλουν την άποψη τους περι Σαλπιγγίδη(οπως και οι σύνδεσμοι βέβαια).

Εδω με την παραμικρή αφορμή μας τον ακουμπάνε και εμεις κοιτάμε πάνω απ΄ ολα το εγω μας.

+1926

Απλό, λιτό , κατανοητό....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Συνεπώς teod1980 όλα καλά έτσι?
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

αλλα τι?συνεχισε την σκεψη σου
Άβαταρ μέλους
teod1980

Ρε γκας όχι όλα καλά...αλλά πρέπει να πάψει να τιμωρείται ο ΠΑΟΚ επειδή έτσι θέλουν....
Δηλαδή πότε θα έχουμε ίση αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους...και όποιος πει δε γίνεται είναι Ελλάδα εδώ τότε κι εγώ θα αναφέρω αυτα που είπαν τα παιδιά..ότι εντός γηπέδου δεν ξέρω, δεν απαντώ...έξω από εκεί αρμόδια δεν είναι τα αθλητικά διακστήρια αλλά η αστυνομία και τα ποινικά...(δε ξέρω και καλά τα δικαστήρια sorry :) )
Όπως και για τα χρέη..εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το γαϊδαρο...
Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ...δεν μας αξίζει να είμαστε της μπάτσας...και δε μιλάω οπαδικά..αλλά διοικητικά και σε υποστήριξη εκτός γηπέδων....
Το εύκολο είναι να αφορίσω 50 -100 και να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου...άλλωστε δεν ήμουν εκεί δε τρέχει να πω και μια κουβεντα να κρίνω...
εγώ μιλάω όμως για τη στάση του ΠΑΟΚ...τι υπερασπιστική γραμμή είχαμε; ποιος μας εκπροσώπησε; αυτά δεν απασχολούν κανέναν σας...παρά μόνο το 1,3 εκ ευρώ; το ότι είμαστε το εύκολο θύμα συνέχεια δε σας νοιάζει;
εγώ βαρέθηκα να ακούω για το κακό που κάνουν οι άλλοι στον ΠΑΟΚ....το κακό που κάνουν οι ανίκανοι παράγοντες ως προς την υπεράσπιση του συλλόγου; να τα βράσω τα λεφτά τους φίλε γκας του ΟΠΑΠ...άλλωστε στο ποδόσφαιρο ακόμα χρωστάμε 30 μύρια...στο 1,3 θα κολλήσω;.αλλά όχι δε πρέπει να πληρώσουμε ούτε δραχμή πρόστιμο...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Tι κανουμε απο δω και περα,για να μην διαλυθει ενα τμημα που φερνει τιτλους.Καλες οι επισημανσεις αλλα στο δια ταυτα...το αφηνουμε στην τυχη του?...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

αφου μας ξεκωλιασαν με μια αστεια ποινη η μονη λυση ειναι ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ.......
οι μαγκες πληρωνουν οταν τα σπανε :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Ευκολάκι ρε φίλε. mpafos4
μαζί με εισητήριο της ΠΑΕ και ΚΑΕ κι εφόσον ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος με διοικήσεις ΠΑΟΚτσήδικες, τότε λίγα ευρώ σε κάθε εισητήριο επιπλέον ή ένα φιλικό της ΠΑΕ να πάει στο Χάντμπωλ...Άλλωστε υπάρχει κάποιο ποσό που θα ρυθμιστεί μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ...το οικονομικό..τα υπόλοιπα δεν είμαι εγώ στον ΑΣ σύμβουλος με στάμπα ή αιώνιος πρόεδρος για να τα σκεφτώ...ας το σώσουνε με σωστή πολιτική
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Eγω,παλι,πιστευω πως δεν πρεπει να μπλεξουμε ΠΑΕ και ΚΑΕ σε αυτην την ιστορια.Αρκετα μπερδεμενες ειναι,ηδη,στα οικονομικα.Πιστευω,πως θα ηταν καλυτερο κατι αμεσο για το Χαντμπολ και μαλιστα συντομα,για να μην ξεχαστει το θεμα.Βεβαια,το τελευταιο-το συντομα- ειναι δυσκολο......εχουμε και τα διαρκειας στο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
city_boy

α ετς..ποιος νοιαστηκε πριν για να νοιαστει και τωρα.αμα δεν ηταν ΠΑΟΚτσηδες τα παιδια..επικαιρο κιολας το ΠΑΟΚτσηδιλικι και η αυτοθυσια για την ΠΑΟΚαρα
Άβαταρ μέλους
teod1980

:!: :?:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αυτο,πιστευω,πως δεν εχει να κανει με το "ποσο ΠΑΟΚ" ειναι ο καθενας αλλα με την νοοτροπια του Ελληνα,γενικοτερα.Πρεπει να φτασει μια κατασταση στο αμην για να ενεργοποιηθουμε.Ακομα και στο ποδοσφαιρο,οι καταληψεις ξεκινησαν οταν ειμασταν με το ενα ποδι στο γκρεμο.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

teod1980 έγραψε:Ρε γκας όχι όλα καλά...αλλά πρέπει να πάψει να τιμωρείται ο ΠΑΟΚ επειδή έτσι θέλουν....
Δηλαδή πότε θα έχουμε ίση αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους...και όποιος πει δε γίνεται είναι Ελλάδα εδώ τότε κι εγώ θα αναφέρω αυτα που είπαν τα παιδιά..ότι εντός γηπέδου δεν ξέρω, δεν απαντώ...έξω από εκεί αρμόδια δεν είναι τα αθλητικά διακστήρια αλλά η αστυνομία και τα ποινικά...(δε ξέρω και καλά τα δικαστήρια sorry :) )
Όπως και για τα χρέη..εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το γαϊδαρο...
Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ...δεν μας αξίζει να είμαστε της μπάτσας...και δε μιλάω οπαδικά..αλλά διοικητικά και σε υποστήριξη εκτός γηπέδων....
Το εύκολο είναι να αφορίσω 50 -100 και να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου...άλλωστε δεν ήμουν εκεί δε τρέχει να πω και μια κουβεντα να κρίνω...
εγώ μιλάω όμως για τη στάση του ΠΑΟΚ...τι υπερασπιστική γραμμή είχαμε; ποιος μας εκπροσώπησε; αυτά δεν απασχολούν κανέναν σας...παρά μόνο το 1,3 εκ ευρώ; το ότι είμαστε το εύκολο θύμα συνέχεια δε σας νοιάζει;
εγώ βαρέθηκα να ακούω για το κακό που κάνουν οι άλλοι στον ΠΑΟΚ....το κακό που κάνουν οι ανίκανοι παράγοντες ως προς την υπεράσπιση του συλλόγου; να τα βράσω τα λεφτά τους φίλε γκας του ΟΠΑΠ...άλλωστε στο ποδόσφαιρο ακόμα χρωστάμε 30 μύρια...στο 1,3 θα κολλήσω;.αλλά όχι δε πρέπει να πληρώσουμε ούτε δραχμή πρόστιμο...

Πλάκα κάνεις σίγουρα.
Τι με νοιάζουν όλα αυτά ρε Θόδωρα?
Ποια είναι τα σημερινά δεδομένα?
Δεν είναι ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ που έγραψα νωρίτερα?
Δεν με νοιάζει ποιος φταίει ποιος προκάλεσε ποιος έσπασε και ποιος ρήμαξε.
Δεν με νοιάζει αν φταίνε οι ''κάφροι'' ΠΑΟΚτσήδες ή τα χανούμια.
Με νοιάζουν ποια είναι τα νέα δεδομένα.
Ποιο είναι το δύσκολο και δεν καταλαβαίνουμε?
Μήπως δεν θέλουμε να καταλάβουμε???
Δεν με νοιάζει επίσης τι γίνεται με τους άλλους ή με την αστυνομία και με τις ευθύνες ή με τον Κατσαρή αν πληρώνει ή δεν πληρώνει.
Να στο κάνω και τάλιρα μπας και νοιώσουμε.
Πες ότι το παιδί σου είναι αθλητής του Χάντμπολ.
Τι θα του πεις ρε συ αύριο?

Και αν μας τιμώρησαν άδικα σώπα λες και δεν το περιμέναμε.
Όσο ξέραμε για επεισόδια άλλο τόσο ξέραμε και για τιμωρίες.
Ποιον έχουν στην μπούκα μια ζωή τον Ολυμπιακό?
Τα ίδια θα λέμε πάλι ή τι θα κάνουμε απο εδώ και πέρα?
Εκτός αν είναι ποιο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης!
Ακόμα και αυτό άλλοι δεν φταίγανε που μας τρυπήσανε?

Και αν μου λες για το άδικο της ποινής και τα χρέη στο ποδόσφαιρο άδικα είναι!!!
Με βαλτούς στην ομάδα προέδρους και εν γνώση του κράτους.
Είδες καμία διαγραφή?
Είδες σε άλλη ομάδα να υπάρχουν χρέη?Δεν χαρίστηκαν?
Άλλαξε κάτι?
Δεν πληρώνουμε μια ζωή και δεν θα πληρώνουμε ξανά και ξανά και χίλιες φορές?!

Δεν ψηφίζουμε τα λαμόγια?
Ποιος τους ψηφίζει ο φούφουτος?

Εύκολο να ρίχνουμε τα λάθη μας στους άλλους δυσκολότερο να τα παραδεχτούμε και ακόμα δυσκολότερο να τα διαγράψουμε.

Η ουσία είναι ότι κάτι καταστρέφεται και φέρει το όνομα ΠΑΟΚ και θέλεις να συζητάμε για άλλα άσχετα?
Για ποιον λόγο?

Δεν πρέπει να συζητάμε πως θα το διορθώσουμε?

Αν καίγεται ένα δάσος θέλεις να κοιτάξουμε ποιος φταίει ή πως θα κάνουμε αναδάσωση?
Τι θα προσφέρει πραγματικά στον ΠΑΟΚ???
Άβαταρ μέλους
city_boy

μπα εχει να κανει με τοσο ΠΑΟΚ εισαι,ταπεινη αποψη
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν σε καταλαβαίνω ίσως δεν βοηθάει πολύ ο τρόπος που εκφράζεσαι.
Για εξήγησε μου καλύτερα μπας και καταλάβω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”