Μιλας σωστα..Αλλα εγω να σου πω την αληθεια βαζω 5 ευρω οτι οι 5 μεταγραφες τελειωσανε(Αμπου,Κρεσιτσ,Φωτακης,Παπαζογλου,Βιτολο)PABLO GARCIA έγραψε:ΚΑΙ Βιτόλο, ΚΑΙ Αμπουμπακάρι, ΚΑΙ Φωτάκη, ΚΑΙ Νούνο Ασίς.....
Λίγο δύσκολο μου φαίνεται για να μην πω πολύ....μάλλον κάποιος απ' όλους είναι παπάς...και αυτός είναι μάλλον ο Βιτόλο και γιατί είναι ακριβούτσικος και γιατί υπάρχουν πολλοί σ' αυτή τη θέση...εκτός αν πάρω τον μπούλο εγώ.....
Λογικά για μένα φεύγοντας Ηλιάδης και Βαγγελής είναι να αποκτηθούν 2 νεαροί ή έστω νέοι αμυντικοί κόφτες γιατί είναι και θέση με πολλές απώλειες π.χ. Αμπου και Φωτάκης και ένας επιτελικός καλός π.χ. Νούνο Ασίς. Αν και τώρα που το σκέφτομαι θα είναι πολυτέλεια για ένα ΠΑΟΚ που ακόμα έχει αρκετά οικονομικά προβλήματα-μην το ξεχνάμε αυτό-να έχει ένα παίκτη σαν τον Ιβιτς που παίρνει 300 χιλ. στον πάγκο...
Και μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες αλλαγές χρειάζονται στις πτέρυγες και όχι στον άξονα όπως όλοι είδαμε φέτος.....
Και όπως έχω ξαναπεί ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ θα είναι τα play-off...Eκεί θα φανεί οριστικά ποιός μπορεί και ποιός όχι...και τότε θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
Απλα οι επομενες που θα γινουν(ειδικα οι 2 ) θα ειναι δυνατες στα ορια του εφικτου..Αλλωστε τις επομενες μερες αναμενονται σημαντικες χορηγικες επιτυχιες(και παλι..)