Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
2.2 Το Paokmania.gr/Forum είναι ένας χώρος φιλόξενος για όλους τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. όποια άποψη και αν έχουν για τα θέματα της ομάδας. Καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψη αυτή, όποια κι’ αν είναι. Ορισμένοι περιορισμοί που θα τους διαβάσετε παρακάτω, σε καμιά περίπτωση δεν μειώνουν την ελευθερία έκφρασης και κριτικής και υπάρχουν μόνο για την ομαλή λειτουργία του Paokmania.gr/Forum . Οι κανόνες αυτοί υπάρχουν και σε όλα τα forum και ενδέχεται να τροποποιούνται ανάλογα με τις περιστάσεις και τυχόν εξελίξεις που το επιτάσσουν.
6.1 Εφόσον δημοσιεύετε μηνύματα στο forum, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό, θα πρέπει να τηρείτε πιστά τους ακόλουθους κανόνες συμπεριφοράς, οι οποίοι θεσπίστηκαν για να διασφαλίσουν την όσο το δυνατόν πιο ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων, καθώς και την αποφυγή προβλημάτων, παρεξηγήσεων, ή / και απρόβλεπτων καταστάσεων.
6.1 Εφόσον δημοσιεύετε μηνύματα στο forum, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό, θα πρέπει να τηρείτε πιστά τους ακόλουθους κανόνες συμπεριφοράς, οι οποίοι θεσπίστηκαν για να διασφαλίσουν την όσο το δυνατόν πιο ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων, καθώς και την αποφυγή προβλημάτων, παρεξηγήσεων, ή / και απρόβλεπτων καταστάσεων.
Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες του ΠΑΟΚμάνια (απλά μέλη, συντονιστές, διαχειρηστές) να ξαναδιαβάσουν το 2.2 ! Εγώ θα το μάθω νεράκι πάντως!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!

Απάντηση στο δεύτερο σκέλος του ποστ σου, έχεις ήδη πάρει.gash04 έγραψε:gika έγραψε: Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι όποιος έχει πρόβλημα με εμένα και τα ποστ μου μπορεί να μου το πει. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να τρέχεις στις εκάστοτε αρχές και φυσικά πολύ πιο έντιμο.
Ποιο έντιμο είναι κάποιος να πατήσει το κουμπάκι με το θαυμαστικό για κάτι που τον ενοχλεί απο το να αρχίσει τα καντήλια στον συνομιλητή του και να γίνουμε ότι να ναι εδώ μέσα και ακόμα ποιο έντιμο να μην δίνεις το τι λέμε εμπιστευτικά σε PM δημόσια.
Προσωπικά εγώ θεωρώ σκουλικίστικη συμπεριφορά το να απευθύνεσε για όλα στις αρχές. Μπορεί ο οποιοσδήποτε πολύ απλά να πατήσει το κουμπάκι ΠΜ δίπλα στο ποστ που τον ενοχλεί και να πει "Αδερφέ το ποστ σου με ενόχλησε για αυτό, θα σε πείραζε να το σβήσεις?". Επίσης θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στο ποστ που δεν του αρέσει δημόσια στο φόρουμ.
Το να τρέχεις συνέχεια και να λές:
μαμά μπαμπά με έκανε αυτό, ή κυριε διευθυντή ο Γιάννης με χτύπησε, ή κύριε μοδερετορα ο χ-ψ έγραψε αυτό, ή αγαπητέ μου μπάτσε ο χ-ψ με έβρισε,
εγώ το θεωρώ λάθος. Απόψεις ειναι αυτές.....
Θεωρώ οτι πρέπει να απευθυνόμαστε στις εκάστοτε αρχές μόνο όταν αδυνατούμε να συνενοηθούμε με τον άλλον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 11 Φεβ 2010, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι λάθος η εφαρμογή του κανόνα 2.2???novito έγραψε:Εξυπναδες....
Θες να παιξουμε με τους κανονες γκικα....?
ΥΓ: Θα τα πουμε την Κυριακή...

Εαν οι κανόνες παντού εφαρμόζονταν όπως τους όριζε ο νομοθέτης ή αυτός που δημιουργεί κάτι το οποίο χρησιμοποιούν κι άλλοι, τότε εδώ μέσα θα είμασταν το πολύ 100 άτομα και η κοινωνία μας δε θα είχε κανένα πρόβλημα!
Επιμένω στην ήδη εκφρασμένη θέση μου.kass4 έγραψε: Πάρτους τα σώβρακα γίγαντα gash.
Κουράσανε.
Gika το 6.7 π.χ. πως σε φαινεται σα κανονας...? Μιας και σ αρεσουν τοσο οι κανονες....
Αν ίσχυε το 6,7 θα είχες ήδη φάει μπαν... Και δεν θα ήσουν mod. Η κάνω λάθος??
Αλήθεια στην προ τελευταία σελίδα του τόπικ "βιτόλο", που κολλάει ο κανόνας 6.4 με το ποστ μου???
Αλήθεια στην προ τελευταία σελίδα του τόπικ "βιτόλο", που κολλάει ο κανόνας 6.4 με το ποστ μου???
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πανάθεμά σας θα μας βάλετε να διαβάσουμε όλα τα άρθρα του...συντάγματος του παοκμάνια...
Και μετά...πάω για συνταγματολόγος!!
ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ....ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ....ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ....

Και μετά...πάω για συνταγματολόγος!!

ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ....ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ....ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ....

gika έγραψε:Αν ίσχυε το 6,7 θα είχες ήδη φάει μπαν... Και δεν θα ήσουν mod. Η κάνω λάθος??
8.2 Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή administrators του Paokmania.gr/Forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή /και φυλετική προσβολή.
8.4 Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους Moderators ή τον Administrator.
8.3 Εφόσον κάποια «συζήτηση» παραβεί οποιονδήποτε από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, απαγορεύεται να συνεχιστεί η συμμετοχή των μελών σε αυτήν.
Και με βάση τα παραπάνω γίνεται και η τελευταία προειδοποίηση Gika.
Το παρακάτω κείμενο είναι ον-τόπικ, οπότε δεν κινδυνεύω... (λογικά πάντα)
Εχω πρόβλημα με ένα ποστ και πάτησα το θαυμαστικό. Ας το κοιτάξουν οι μοντ και ας πράξουν αναλόγως...
Εχω πρόβλημα με ένα ποστ και πάτησα το θαυμαστικό. Ας το κοιτάξουν οι μοντ και ας πράξουν αναλόγως...
ΟΕΟ????gika έγραψε:Αν ίσχυε το 6,7 θα είχες ήδη φάει μπαν... Και δεν θα ήσουν mod. Η κάνω λάθος??
....

το paokmania παρολα τα καλα που μας προσφερει δεν παυει να ειναι ενας δικτυακος ιστοτοπος....οποτε καλο ειναι να αποφευγουμε τις επιθεσεις εναντιων αλλων ατομων με τα οποια δεν εχουμε καμια προσωπικη σχεση...επιπλεον θα πρεπει να προσεχουμε τα λεγομενα μας καθως το σαιτ εχει δημοσια θεα οποτε να αποφευγουμε τις φημες τις κινδυνολογιες και τις συνωμοσιες οσο αναφορα τον ΠΑΟΚ που μονο ως ξεκατινιασμα μπορω να αξηγησω...μονο κακο κανει...εδω μεσα μπαινουμε για να βγαλουμε την τρελα μας και να μπορεσουμε να συζητησουμε σοβαρα με συνοπαδους μας...μη μας κανατε με τετοια γραφομενα να πονανε περισσοτερο τα μυαλα μας ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ....