Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
οχι γιατι μετα που πηγα 4α ουτε εγω το ακουγα καθαρα
αλλα λεω οτι αν το μαθουν ολοι θα ειναι ωραιο

αλλα λεω οτι αν το μαθουν ολοι θα ειναι ωραιο
- khaledfreepaok
απο ποιον το κλεψαμε?εγω νομιζα οτι δεν ειχε αλλος αυτο τον ρυθμοNakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:ρε παιδια τ "χιλιομετρα καναμε παλι"γτ τ λεμε αφου ειναι τερμα κλεμενο...ουτε καν μ αλλο στιχο...ακριβως τ ιδιο...αντε ν ξεκολλαμε λιγο...αυτο το καινουργιο ρε παιδια εχει ολος ο κοσμος αυτον τον ρυθμο...
- khaledfreepaok
παντως αυτος της 44 ειναι απο τους πιο ωραιους ρυθμους που εχω ακουσει.μακαρι να ειναι το κοπιραιτ των παρτιζανων και να μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμεagave έγραψε:αυτό ναι. Είναι των παρτιζάνων. Ο μπέλλος όμως το έλεγε με τον ρυθμό του "για σενα ζω, για σενα τραγουδώ, 44 σ'αγαπω, 44 σ'αγαπω 44 σ'αγαπω". Έτσι ακουγότανε και γι'αυτο δεν ακολουθήσαμε κιόλας. Ή εμείς ακούγαμε λάθος, ή αυτοί μπερδέψανε το ρυθμό γιατί έτσι κι αλλιώς η αρχή μοιάζει.fofanaserres έγραψε:Από εσένα δεν το περίμενα...agave έγραψε:της ξαδέρφης44 είναι ο ρυθμός (το πορτογαλέζικο). για σένα ζω και κατι τέτοια που λένε.
To λένε και οι τυρόβλαχοι.
ΥΓ. Μακριά.
Αδέρφια ο ρυθμός είναι από συνθημα των αδερφών Παρτιζάνων....
1. http://www.youtube.com/watch?v=4VFylUCT094
2. http://www.youtube.com/watch?v=A-ZuuIas ... re=related
Re:
sepultura_4 έγραψε: ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚ ΖΩ
ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΕΙΣΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ
ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΜΥΑΛΟ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΕΕΕΣ
ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ
ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΡΟΜΕΕΕΕΕΕΣ
ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑ
ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΜΥΑΛΟ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ειχανε βγει δυο εκδοχες περσι το καλικαιρι απο δυο παιδια εδω μεσα (blackterror kai sepultura4) στο ρυθμο που ειχε πρωτοεντοπισει ο gashblackterror4 έγραψε:
ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΘΕΕ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΞΑΝΑ
του σεπουλτουρα αποψη μου ειναι μαγικοι οι στιχοι......
-
απολλων λεμεσου αν θυμαμαι καλα...απο κυπρο στανταρ...ακριβως ιδιοι στιχοι!!!απλα αντι για χιλιομετρα καναμε παλι γ τ μαστουρα μας τ πιο μεγαλη λενε ουσιες ποτο και ντουμανι μ αυτα μεγαλωσα μες στο λιμανιkhaledfreepaok έγραψε:απο ποιον το κλεψαμε?εγω νομιζα οτι δεν ειχε αλλος αυτο τον ρυθμοNakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:ρε παιδια τ "χιλιομετρα καναμε παλι"γτ τ λεμε αφου ειναι τερμα κλεμενο...ουτε καν μ αλλο στιχο...ακριβως τ ιδιο...αντε ν ξεκολλαμε λιγο...αυτο το καινουργιο ρε παιδια εχει ολος ο κοσμος αυτον τον ρυθμο...

Re: Re:
Αν εννοεις το τραγουδι που ειναι σε ρυθμο αυτο των Παρτιζανων,πολυ πριν ειχα βγαλει και εγω στιχους αλλα μεταξυ αδερφων Παρτιζανων και ΠΑΟΚτσηδων το συζητουσαμε..τους ειχα πει και στα παιδια στον Επταλοφο...diniko80 έγραψε:sepultura_4 έγραψε: ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚ ΖΩ
ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΕΙΣΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ
ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΜΥΑΛΟ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΕΕΕΣ
ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ
ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΡΟΜΕΕΕΕΕΕΣ
ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑ
ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΜΥΑΛΟ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑειχανε βγει δυο εκδοχες περσι το καλικαιρι απο δυο παιδια εδω μεσα (blackterror kai sepultura4) στο ρυθμο που ειχε πρωτοεντοπισει ο gashblackterror4 έγραψε:
ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΘΕΕ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΞΑΝΑ
του σεπουλτουρα αποψη μου ειναι μαγικοι οι στιχοι......
ΟΛΕ ΟΛΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕΕΕΕ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΕΤΕ
ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΟΤΕ
ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΘΕΕΕ
αυτο λακι.....δεν το ξερα...απο το σαιτ τα υπεσκαψα αυτα που εγραψα......τελικα μαθαμε τι στιχο τραγουδουσαν τα παιδια στη 4? (μπελλο)
Δυστυχως αδερφε και κριμα ταυτοχρονα. Περυσι Ιουλιο μηνα και πριν βγαλουν τα ασπονδυλα το συγκεκριμενο κομματι, ειχα αναφερει μια δικη μου εκδοχη με αυτα τα λογια ! Με τη βοηθεια αν θυμαμαι καλα του αδερφου φοφανα. Τα λογια φυσικα προυπηρχαν απο παλιο δικο μας συνθημα δεκαετια 80...το σπιτι μου, παρατησα κλπ.... και απλα το εβγαλα με ρυθμο απο τραγουδι της μποκα. Οκ, για τους ρυθμους απο μποκα μπορει να γινομαστε γραφικοι, αλλα νομιζω πως ηταν κατι το διαφορετικο. Υπαρχει εδω μεσα σε παλαιοτερες σελιδες.Olorin έγραψε:Χαλια τα καινουρια συνθηματα, θυμιζουν αυτα των σκουληκιων. Δεν εμπνεουν.
Οσο θα βγαζουν συνθηματα για μαστουρες και ναρκωτικα, θα τα φωναζουν μονο 500 περιεργοι στην 4.
Φυσικα δεν πεσαμε ακομα στο επιπεδο τους, αλλα πλησιαζουμε. Δηλαδη...δεν εχουμε ακομα συνθημα οπως αυτο: "δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα, αρις και δεν ειμαι καλα".
Φιλε araya4, πηγα πισω μερικες σελιδες και το διαβασα. Ειλικρινα, δε με εκφραζουν καθολου τετοια συνθηματα. Δεν ειναι ο ρυθμος, αλλα οι στιχοι το προβλημα μου. Γιατι πρεπει να βγαζουμε συνεχως καινουρια συνθηματα? Οταν βγαινει κατι καλο και πετυχαινει και εμπνεει τον κοσμο γιατι να μη μεινει? πχ το "ωωω ΠΑΟΚαρα εχω τρελα μες το μυαλο" ειναι για μενα οτι πιο πορωτικο εχουμε και το φωναζει ολη η Τουμπα.araya4 έγραψε:Δυστυχως αδερφε και κριμα ταυτοχρονα. Περυσι Ιουλιο μηνα και πριν βγαλουν τα ασπονδυλα το συγκεκριμενο κομματι, ειχα αναφερει μια δικη μου εκδοχη με αυτα τα λογια ! Με τη βοηθεια αν θυμαμαι καλα του αδερφου φοφανα. Τα λογια φυσικα προυπηρχαν απο παλιο δικο μας συνθημα δεκαετια 80...το σπιτι μου, παρατησα κλπ.... και απλα το εβγαλα με ρυθμο απο τραγουδι της μποκα. Οκ, για τους ρυθμους απο μποκα μπορει να γινομαστε γραφικοι, αλλα νομιζω πως ηταν κατι το διαφορετικο. Υπαρχει εδω μεσα σε παλαιοτερες σελιδες.Olorin έγραψε:Χαλια τα καινουρια συνθηματα, θυμιζουν αυτα των σκουληκιων. Δεν εμπνεουν.
Οσο θα βγαζουν συνθηματα για μαστουρες και ναρκωτικα, θα τα φωναζουν μονο 500 περιεργοι στην 4.
Φυσικα δεν πεσαμε ακομα στο επιπεδο τους, αλλα πλησιαζουμε. Δηλαδη...δεν εχουμε ακομα συνθημα οπως αυτο: "δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα, αρις και δεν ειμαι καλα".
Που πηγε το κλασικο "ΠΑΟΚ ολε"? Χιλιες φορες αυτο, παρα να λεω "δεν εχω γκομενα, δεν εχω δουλεια, δεν εχω λεφτα, τον παιζω ολη μερα, ειμαι μ@λακας, με πεταξαν απο το σπιτι, εγινα ναρκωμανης και ειμαι ΠΑΟΚ". Ε οχι...
Εξαλλου με τοσους ξενους που μαζεψαμε, το σκετο ΠΑΟΚ το καταλαβαινει κιολας. Το ολο θεμα ειναι να ξεσηκωνεται το γηπεδο και οι παικτες, οταν το 80% δεν εκφραζεται απο τους στιχους και ο ξενος παικτης δεν καταλαβαινει τιποτα, δεν εχει νοημα να τραγουδαει η 4 (και αυτη μιση) χαλαρα τραγουδακια.
Φιλικα παντα.
- ContrerasPablo
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
φιλε Olorin φοβερο κειμενο εχεις απολυτο δικιο
Thx, Admin Team
φιλε Olorin φοβερο κειμενο εχεις απολυτο δικιο
ΠΑΟΚ ΜΕ ΜΟΥΝ
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΝΚΟΥΝ!
χαχαχα....πολύ καλός bro
σωστός ο παίκτηςΟταν βγαινει κατι καλο και πετυχαινει και εμπνεει τον κοσμο γιατι να μη μεινει? πχ το "ωωω ΠΑΟΚαρα εχω τρελα μες το μυαλο" ειναι για μενα οτι πιο πορωτικο εχουμε και το φωναζει ολη η Τουμπα.
σωστός και για τις γραφικότητες περί δεν έχω γκόμενα και πίνω μπάφους και λοιπές τριτοκοσμικές, κωμικοτραγικές γραφικότητες και τερατωδίες
βγαλμένες μέσα από την ελλαδική μιζέρια των 70ties και των 80ties
...ανακαλύπτω μαζικά πράγματα που πεθάνανε από τα 60ties
έλεος δηλαδή...
εγώ θα προτιμούσα
έχω καγιέν
και λαμποργκίνι
και γυναικάρα τρομερή
έχω και σπίτι και στην Παλλήνη
και wireless τρελλό pc
γουστάρω τρέλλα
διαβάζω Τόλκιν
ακούω αιθέρια μουσική
παίρνω διαρκείας
μέχρι αηδίας
χρυσό δικέφαλο αετό
και θα φωνάζω μέχρι πρωίας
για τον δικέφαλο αετό
Φιλοι Pablito και Olorin. Δεν αντιλεγω στο οτι αυτα ολα με τα ναρκωτικα κουραζουν απο καποια στιγμη και μετα. Ειδικα αν βγαινουν κατα συρροη καινουρια συνθηματα. Στο κομματι που εβαλα, ελπιζω τουλαχιστον να αξιζει ο ρυθμος. Το θεμα ειναι αλλου ομως. Ας βγει ενας ρυθμος που να γονιμοιποιει και για μενα ας εχει μεσα και ναρκωτικα και αλκοολ και οτι αλλο θελει. Ο ρυθμος σε ανεβαζει πρωτα και μετα τα λογια. Ολα μεσα στην κοινωνια μας ειναι, πιο το θεμα τοτε. Δεν ειναι ολοι ναρκομανεις και ουτε το βλεπουν ετσι. Εγω με τοσες μαλαμο, εχω γινει αλκοολικος και μεσα απο συνθηματα τυπου ναρκωτικα, γκομενες κτλ, ταυτοχρονα τραγουδωντας για την ομαδα, βγαζω το γουστο μου, τραγουδω 90 λεπτα και κανω παρτυ σε καθε γηπεδο. Τα "θα πεθανω", θα "τα πινω", "θα συνουσιαζω" για σενα ΠΑΟΚΑΡΑ μου κτλ, ειναι μεσα στο προγραμμα. Τα ΠΑΟΚ ολε επισης. Καλως η κακως, η ομαδα εκπροσωπει την μικρομεσαια ταξη της κοινωνιας, τους μεροκαματιαρηδες και γενικα ο λαικισμος ειναι τροπος ζωης του μεγαλυτερου ποσοστου του λαου μας. Και να πω εν τελει και κατι αλλο; Γηπεδο ειναι ρε και μαλιστα η Τουμπα. Μην ανοιχτω κι αλλο σε αυτο και αναφερθω για την σημερινη της εικονα, με γκομενακι, σπορακι, καμερα και δε σημαζευεται. Χιλιες φορες....το σπιτι μου παρατησα, τη γκομενα δε γ......α, συνθηματα παλια απο τα αλανια μας, βγαλμενα απο τη ζωη.
Αυτα εχω να πω, το να εχουμε διαφορετικες αποψεις ειναι εντελως φυσιολογικο. Το θεμα ειναι πως εγω προσωπικα καθε Κυριακη κανω παρτυ, γουσταρω και ειμαι 90 λεπτα φωνη-εμψυχωση προς την ομαδα. Με οποιοδηποτε συνθημα.
Αυτο που με χαλαει και ισως μπερδεψε μερικους στο να φτασουμε σε αυτη τη συζητηση, ειναι πως ο καθενας θελει να βγαλει ενα συνθημα και μαλιστα να προωθηθει. Δεν ειναι ετσι. Δλδ πιστευω δεν κολλαμε τοσο στο στιχο, οσο στη ΜΑΖΙΚΗ παρουσιαση συνθηματων, με ανουσιο ρυθμο και ιδιο πανω-κατω στιχο.
Αυτα εχω να πω, το να εχουμε διαφορετικες αποψεις ειναι εντελως φυσιολογικο. Το θεμα ειναι πως εγω προσωπικα καθε Κυριακη κανω παρτυ, γουσταρω και ειμαι 90 λεπτα φωνη-εμψυχωση προς την ομαδα. Με οποιοδηποτε συνθημα.
Αυτο που με χαλαει και ισως μπερδεψε μερικους στο να φτασουμε σε αυτη τη συζητηση, ειναι πως ο καθενας θελει να βγαλει ενα συνθημα και μαλιστα να προωθηθει. Δεν ειναι ετσι. Δλδ πιστευω δεν κολλαμε τοσο στο στιχο, οσο στη ΜΑΖΙΚΗ παρουσιαση συνθηματων, με ανουσιο ρυθμο και ιδιο πανω-κατω στιχο.