Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Ποιος πρετεντερης ρε η σκατοφατσα ο σκύλος του μπομπολα ο χούλιγκαν του εμφιαλομενου νερού τι να μας πει ο καραγκιόζης .....ρε γαμοτο δεν υπάρχει χειρότερο κολοκαναλο απο το μεγκα Όλοι οι διαπλεκομενοι λαμογια
Αφεντικα και δούλοι εκει είναι μαζεμενοι.....γάμο τον παο σας τον φλωροι ουστ αρκετα ειπαμε για τους γαρβρους και αυτές οι λουλουδες είναι τα ιδια Σκατα ......
Και προσοχή για το κυπελο στην άλλη κουφαλιτσα του ποκ.....σορυ για τις εκφράσεις αλλα πειράζει που τους σιχαινομαι ;
Αφεντικα και δούλοι εκει είναι μαζεμενοι.....γάμο τον παο σας τον φλωροι ουστ αρκετα ειπαμε για τους γαρβρους και αυτές οι λουλουδες είναι τα ιδια Σκατα ......
Και προσοχή για το κυπελο στην άλλη κουφαλιτσα του ποκ.....σορυ για τις εκφράσεις αλλα πειράζει που τους σιχαινομαι ;
Με τον επαναληπτικό στην ΤΟΥΜΠΑ δεν φοβάμαι τίποτα.Όπως και τα χανούμια μπήκαν μέσα στο γήπεδο με την αλογοτροφή και πήραν την πρόκριση,έτσι και εμείς.Βρε και 10-0 να χάσουμε στο 1ο ματς,στο 2ο η πρόκριση θα είναι δική μας.Αν θέλουν ας μας αποκλείσουν,εγώ πάντως θα γραφτώ στο τμήμα στίβου του Π.Α.Ο.Κ. Τον τελικό πάντως δεν τον χάνω.eorptol έγραψε: Και προσοχή για το κυπελο στην άλλη κουφαλιτσα του ποκ.....σορυ για τις εκφράσεις αλλα πειράζει που τους σιχαινομαι ;
ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ'όλους και όλα
- paok_athens_g4
χωρις σχολια.......
Άλλη μια επώνυμη φίλαθλος του Ολυμπιακού, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Μαργαρίτα Μυτιληναίου , εξέφρασε δημόσια τον αποτροπιασμό της για τα διαιτητικά λάθη στο ντέρμπι, αλλά και τα έκτροπά με την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο .
Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου με άρθρο της στην ιστοσελίδα protagon, δηλώνει ότι από αγανάκτηση έσκισε το διαρκείας της που εδώ και 7 χρόνια διαθέτει και επικρίνει δημοσίως τον πρόεδρο του Ολυμπιακού γράφοντας :
"Σόρρυ, κύριε Μαρινάκη. Δεν θα πάρω. Με ξύπνησε ο φασισμός της σιγουριάς σου¨.
Αναλυτικά το άρθρο της έχει ως εξής:
"Εδώ και 6-7 χρόνια έχω διαρκείας για το Καραϊσκάκη. Κάθε χρόνο το ανανεώνω με μεγαλύτερη σκέψη και προβληματισμό από την προηγούμενη.
Το ντέρμπι, στη μεγαλύτερη διάρκειά του, δεν το είδα γιατί ήμουν καλεσμένη στο γάμο της Μίας και του Δημήτρη. Μέσα στην εκκλησία, αμέσως μαθεύτηκε το 1-0 του Μιραλάς. Ανεξήγητη χαρά πλημμύρισε αρκετούς από τους καλεσμένους! 1-0, ψιθύρισε ο γαμπρός και η νύφη νευρίασε σα γνήσια βάζελος! Τελειώνοντας το μέγα το μυστήριο βρήκα μια δικαιολογία να περάσω από το σπίτι. Είχα ήδη πάρει το μήνυμα: 1-1, ο Λέτο. Έτσι όπως τα υπολόγιζα, προλάβαινα να δω τα τελευταία 15 λεπτά του ματς πριν αρχίσει το πάρτι των παιδιών. Bad call, που λένε και οι Άγγλοι!
Ανοίγω τηλεόραση. Οι μουτζαχεντίν του Ολυμπιακού έχουν κάνει κόλαση το γήπεδο. Οι γνωστοί Τσουκαλάδες βρίσκονται πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Προκαλούν, βρίζουν, απειλούν, πετάνε μπουκάλια. "Επιστήμονες" κανονικοί.. Οι υπόλοιποι είναι, οριακά, εκτός ελέγχου. Ο καθένας τους κουβαλάει ένα βάσανο, μια αδικία από τα γεννοφάσκια του, ένα " ...είμαι 16άρης και σας μπιπ τα λύκεια". Κι ας έχει φτάσει 40 και 50 χρονών, ο δεκαεξάρης...
83 λεπτό: ακυρώνεται ως οφσάιτ κανονικό γκολ του Κατσουράνη. Ούτε μέσω "google earth" δε θα το έβλεπε κάποιος αυτό που είδε ο επόπτης!
85 λεπτό: ο αρχηγός Τοροσίδης δίνει ψευτοκεφαλιά στο Λέτο και αποβάλλεται. Κοκορομαχία, σκέφτομαι.. Η κάμερα πιάνει το βλέμμα του την ώρα που αποχωρεί. "Και λίγα σου έκανα", είναι σα να λέει... Οι κάφροι της εξέδρας θυμίζουν πια ρωμαϊκή αρένα.
91 λεπτό: ο Τζιμπούρ βάζει γκολ από καθαρή θέση οφσάιτ. Δίπλα του ο Πάντελιτς επηρεάζει απόλυτα τη φάση. Ο "βοηθός" διαιτητής και ο άρχων του αγώνα το μετράνε κανονικά.
"Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν".
Ανάμεσα σε σύννεφα πολέμου(όχι απλά καπνού), οι παλικαράδες της ξεφτίλας μπαίνουν στο γήπεδο και καλά, για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας. Στην πραγματικότητα θέλουν να χτυπήσουν, σα θηράματα, όποιον φοράει πράσινη φανέλα. Τον Σισέ, τον Νίνη, τον Λέτο. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάσος Μητρόπουλος τσαμπουκαλεύεται με παίκτες και προπονητές του ΠΑΟ. Τζάμπα μαγκιές. Πάλι. Οι πράσινοι φυγαδεύονται στα αποδυτήρια, σαν εγκληματίες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ανάμεσα σε 10 γορίλες, φωνάζει στον Σισέ "we screwed you" στα πλαίσια της φιλοξενίας, φαντάζομαι. Λίγο αργότερα δηλώνει πως "...η ομάδα απόψε δίδαξε αρχές και ήθος. /Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία στα γήπεδα. Οι οπαδοί μας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά.". Γαργάρα. Όλα. Γιατί μας κοροϊδεύει έτσι; Γιατί μας ξεφτιλίζει και μας υποτιμά τόσο πολύ;
Κοιτάζω το διαρκείας μου. Το κρατάω στα χέρια μου. Ασυναίσθητα αρχίζω να διπλώνω την πλαστική κάρτα. Στα 2. Στην αρχή με δυσκολία. Μετά, πιο εύκολα. Τα 2 κομμάτια γίνονται 4. Ένα ψαλίδι ολοκληρώνει την καταστροφή. Συνειδητά πια.
Δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό το ψέμα που ο Μαρινάκης, ο Μπέος και ο Ψωμιάδης ονομάζουν σήμερα ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που το γυρίζουν στο βαθύ σκοτάδι του παρελθόντος. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που οπλίζουν τα μυαλά των φανατικών με θεωρίες συνομωσίας κι αυτοί με τη σειρά τους πάνε και καίνε θέατρα, καταλύουν θεσμούς και τελικά, βυθίζουν όλους μας πιο βαθιά στην ασφάλεια του καναπέ.
Σόρρυ, κύριε Μαρινάκη. Δεν θα πάρω. Με ξύπνησε ο φασισμός της σιγουριάς σου. "
Άλλη μια επώνυμη φίλαθλος του Ολυμπιακού, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Μαργαρίτα Μυτιληναίου , εξέφρασε δημόσια τον αποτροπιασμό της για τα διαιτητικά λάθη στο ντέρμπι, αλλά και τα έκτροπά με την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο .
Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου με άρθρο της στην ιστοσελίδα protagon, δηλώνει ότι από αγανάκτηση έσκισε το διαρκείας της που εδώ και 7 χρόνια διαθέτει και επικρίνει δημοσίως τον πρόεδρο του Ολυμπιακού γράφοντας :
"Σόρρυ, κύριε Μαρινάκη. Δεν θα πάρω. Με ξύπνησε ο φασισμός της σιγουριάς σου¨.
Αναλυτικά το άρθρο της έχει ως εξής:
"Εδώ και 6-7 χρόνια έχω διαρκείας για το Καραϊσκάκη. Κάθε χρόνο το ανανεώνω με μεγαλύτερη σκέψη και προβληματισμό από την προηγούμενη.
Το ντέρμπι, στη μεγαλύτερη διάρκειά του, δεν το είδα γιατί ήμουν καλεσμένη στο γάμο της Μίας και του Δημήτρη. Μέσα στην εκκλησία, αμέσως μαθεύτηκε το 1-0 του Μιραλάς. Ανεξήγητη χαρά πλημμύρισε αρκετούς από τους καλεσμένους! 1-0, ψιθύρισε ο γαμπρός και η νύφη νευρίασε σα γνήσια βάζελος! Τελειώνοντας το μέγα το μυστήριο βρήκα μια δικαιολογία να περάσω από το σπίτι. Είχα ήδη πάρει το μήνυμα: 1-1, ο Λέτο. Έτσι όπως τα υπολόγιζα, προλάβαινα να δω τα τελευταία 15 λεπτά του ματς πριν αρχίσει το πάρτι των παιδιών. Bad call, που λένε και οι Άγγλοι!
Ανοίγω τηλεόραση. Οι μουτζαχεντίν του Ολυμπιακού έχουν κάνει κόλαση το γήπεδο. Οι γνωστοί Τσουκαλάδες βρίσκονται πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Προκαλούν, βρίζουν, απειλούν, πετάνε μπουκάλια. "Επιστήμονες" κανονικοί.. Οι υπόλοιποι είναι, οριακά, εκτός ελέγχου. Ο καθένας τους κουβαλάει ένα βάσανο, μια αδικία από τα γεννοφάσκια του, ένα " ...είμαι 16άρης και σας μπιπ τα λύκεια". Κι ας έχει φτάσει 40 και 50 χρονών, ο δεκαεξάρης...
83 λεπτό: ακυρώνεται ως οφσάιτ κανονικό γκολ του Κατσουράνη. Ούτε μέσω "google earth" δε θα το έβλεπε κάποιος αυτό που είδε ο επόπτης!
85 λεπτό: ο αρχηγός Τοροσίδης δίνει ψευτοκεφαλιά στο Λέτο και αποβάλλεται. Κοκορομαχία, σκέφτομαι.. Η κάμερα πιάνει το βλέμμα του την ώρα που αποχωρεί. "Και λίγα σου έκανα", είναι σα να λέει... Οι κάφροι της εξέδρας θυμίζουν πια ρωμαϊκή αρένα.
91 λεπτό: ο Τζιμπούρ βάζει γκολ από καθαρή θέση οφσάιτ. Δίπλα του ο Πάντελιτς επηρεάζει απόλυτα τη φάση. Ο "βοηθός" διαιτητής και ο άρχων του αγώνα το μετράνε κανονικά.
"Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν".
Ανάμεσα σε σύννεφα πολέμου(όχι απλά καπνού), οι παλικαράδες της ξεφτίλας μπαίνουν στο γήπεδο και καλά, για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας. Στην πραγματικότητα θέλουν να χτυπήσουν, σα θηράματα, όποιον φοράει πράσινη φανέλα. Τον Σισέ, τον Νίνη, τον Λέτο. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάσος Μητρόπουλος τσαμπουκαλεύεται με παίκτες και προπονητές του ΠΑΟ. Τζάμπα μαγκιές. Πάλι. Οι πράσινοι φυγαδεύονται στα αποδυτήρια, σαν εγκληματίες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ανάμεσα σε 10 γορίλες, φωνάζει στον Σισέ "we screwed you" στα πλαίσια της φιλοξενίας, φαντάζομαι. Λίγο αργότερα δηλώνει πως "...η ομάδα απόψε δίδαξε αρχές και ήθος. /Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία στα γήπεδα. Οι οπαδοί μας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά.". Γαργάρα. Όλα. Γιατί μας κοροϊδεύει έτσι; Γιατί μας ξεφτιλίζει και μας υποτιμά τόσο πολύ;
Κοιτάζω το διαρκείας μου. Το κρατάω στα χέρια μου. Ασυναίσθητα αρχίζω να διπλώνω την πλαστική κάρτα. Στα 2. Στην αρχή με δυσκολία. Μετά, πιο εύκολα. Τα 2 κομμάτια γίνονται 4. Ένα ψαλίδι ολοκληρώνει την καταστροφή. Συνειδητά πια.
Δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό το ψέμα που ο Μαρινάκης, ο Μπέος και ο Ψωμιάδης ονομάζουν σήμερα ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που το γυρίζουν στο βαθύ σκοτάδι του παρελθόντος. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που οπλίζουν τα μυαλά των φανατικών με θεωρίες συνομωσίας κι αυτοί με τη σειρά τους πάνε και καίνε θέατρα, καταλύουν θεσμούς και τελικά, βυθίζουν όλους μας πιο βαθιά στην ασφάλεια του καναπέ.
Σόρρυ, κύριε Μαρινάκη. Δεν θα πάρω. Με ξύπνησε ο φασισμός της σιγουριάς σου. "
- navigator11
jibbie έγραψε:υπερβολες..αν μου πεις οτι δεν πηγες στο τελικο στη Ν.Φιλαδελφεια, στον τελικο στην Τουμπα, τοτε να σου πω οκ εχεις δικιο. δε νομιζω ομως να εκανες και απεργια πεινας με τον Γουμενο και τον Μπατατουδη!navigator11 έγραψε:η φράση που έχω τονίσει κατ'εμέ ακυρώνει τα γεμάτα αγανάκτηση γραφόμενα της κυρίας.τα ίδια ΣΚΑΤΑ μαντάμ είναι η ομάδα σας εδώ κ έτη πάρα πολλά.στο <<έπος>> της ριζούπολης λχ μήπως είχατε πολύ διάβασμα,όπως ο αρχιεπίσκοπος χριστόδουλος την περίοδο της φασιστοκρατίας στην ελλάδα,κ δεν λαβάτε γνώση του τί ακριβώς συνέβη,ότι δλδ όντως τότε το πρωτάθλημα εκλάπη από το βάζελο,ο οποίος είχε όντως καλύτερη ομάδα,κ ένα χρόνο μετά γεμάτη ... περηφάνεια βγάλατε το διαρκείας σας;ο προκάτοχος του μαρινάκη στην προεδρία του κωλοχανείου σας μήπως δεν ήτο φασίστας αλλά ... πεφωτισμένος δεσπότης;θα τρελλαθώ πραγματικά.είναι δυνατόν να συγκινήθηκε με το δράμα του βάζελου η κυρία αυτή τόσο πολύ ώστε να σκίσει το διαρκείας της ενώ μερικά χρόνια πρίν μπήκε στη διαδικασία να το ανανεώσει γράφοντας στο μ@^νί της το ΔΡΑΜΑ που βίωσε η αεκ δια του απόλλωνα καλαμαριάς με την υπόθεση βάλνερ;η λίστα της ... δημοκρατικής παρουσίας του καρκινιάρη του πορνοθείου στα δρώμενα του ποδοσφαίρου την προηγούμενη 6ετία-7ετία τελειωμό δεν έχει.προσωπικώς από και κλείεται να ... ΦΑΩ από τέτοιου ύφους δημοσιεύματα.απορώ πού νομίζει πως απευθύνεται η γεμάτη προβληματισμό κ δυσαρέσκεια για μαρινάκη μανταμίτσα.ο μαρινάκης υποτιμά τη νοημοσύνη της.μάλιστα.όταν μεσούσης μίας χρονιάς η ομάδα της,έχοντας αλλάξει 4 προπονητές(;)-λέμε τώρα- έπαιρνε πρωταθλήματα με 20 βαθμούς από το δεύτερο κ καμμιά σαρανταρού από τον τρίτο δεν προβληματιζόταν,το έβρισκε άκρως φυσικό.βρε άντε μου στο γεροδιάολο,χαμούρα ...
Ας μην ειμαστε τοσο φανατισμενοι, ενα παιχνιδι ειναι.
δυστυχώς φίλε μου κάποιοι δεν επιτρέπουν ακόμα κ στους πραότερους των πραοτέρων να αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο σε κάποιο βαθμό ως παιχνίδι,ως μια ευχάριστη διαφυγή από τη ζοφερή καθημερινότητα.τους γνωρίζεις άριστα.πώς είναι δυνατόν να μη φανατίζομαι εναντίον όσων εκπροσωπούν τον άκρατο μακιαβελισμό στο ποδόσφαιρο;κ από πάνω σου βάζουν κ ένα τσιρότο στο στόμα να μην ενοχλούνται τα αυτιά τους από την ... αδικαιολόγητη γκρίνια σου;εύχομαι να αποκλειστούν από την ευρώπη,να γελάσει κάθε πικραμένος.σκεφτείτε μετά από όλες τις αδερφίστικες μεθοδεύσεις του χοντρομπαλά τελικά να πάρει ο γαύρος τα @@ του ...
όσο περί μπατατούδη κ γούμενου,η επανάσταση μου συνίστατο στο ότι τουλάχιστο συνειδητά διαρκείας δεν είχα στην κατοχή μου.ούτε κ διαρκείας να είχα θα το <<έπαιζα>> μετά από 10 χρόνια δήθεν προβληματισμένος,σκεπτικός, ανήσυχος,κ άλλες πίπες.εξάλλου,μη συγκρίνουμε τους γουμενοπαγωνομπατατούδηδες,που έβλαψαν αποκλειστικά κ μόνο τον ΠΑΟΚ κ ουδένα άλλο,με τον πράκτορα κ το σημερινό βόϊδι που προϊσταται του πεοστεφανωμένου,που έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια σεβασμού απέναντι στο άθλημα κ τον,ακόμα κ αθέμιτο σε κάποιο <<δικαιολογημένο>> βαθμό,ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες ομάδες.να ξέρουμε δλδ τι λέμε ...
Πάντως, μετά το νέο Ριζουπολικό έπος γαρνιρισμένο με Μαρινάκειο ήθος, τρένο θα σπρωχτεί ο βάζελος στο ΤσουΛου.
Για να μην πω και η κούλα στο κύπελο.
Για να μην πω και η κούλα στο κύπελο.
Καλα ας παρουν φορα....
Ας ειμαστε καλα εμεις και θα πεσει πολυ φαπα....
Ειδικα το ψοφιμι η κουλα44..
Ας ειμαστε καλα εμεις και θα πεσει πολυ φαπα....
Ειδικα το ψοφιμι η κουλα44..
- kataramenos5
Δε ξέρω.. Η στάση του χοντρού ενόχλησε πολλούς και υψηλά ιστάμενους .Είναι τυχαίο ,που άλλα έλεγε αυτός μετά το ματς και την Κυριακή το πρωί στο ΣΚΑΙ κι άλλα έλεγε μετά η ανακοίνωση ? Προς τί η κολοτούμπα? Τελικά ίσως κάτι καλό να προκύψει απ όλη αυτή την αηδία. Οταν πιάσεις πάτο η μόνη επιλογή λένε είναι να ανέβεις προς τα επάνω . Πόσο πιο κάτω να πάει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
καλα μη χαιρεσαι, ο γαυρος του χρονου θα παιξει τσουλου, μην σε γελανε οι κινησεις εντυπωσιασμου των ανυπαρκτων βαζελων..navigator11 έγραψε: δυστυχώς φίλε μου κάποιοι δεν επιτρέπουν ακόμα κ στους πραότερους των πραοτέρων να αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο σε κάποιο βαθμό ως παιχνίδι,ως μια ευχάριστη διαφυγή από τη ζοφερή καθημερινότητα.τους γνωρίζεις άριστα.πώς είναι δυνατόν να μη φανατίζομαι εναντίον όσων εκπροσωπούν τον άκρατο μακιαβελισμό στο ποδόσφαιρο;κ από πάνω σου βάζουν κ ένα τσιρότο στο στόμα να μην ενοχλούνται τα αυτιά τους από την ... αδικαιολόγητη γκρίνια σου;εύχομαι να αποκλειστούν από την ευρώπη,να γελάσει κάθε πικραμένος.σκεφτείτε μετά από όλες τις αδερφίστικες μεθοδεύσεις του χοντρομπαλά τελικά να πάρει ο γαύρος τα @@ του ...
όσο περί μπατατούδη κ γούμενου,η επανάσταση μου συνίστατο στο ότι τουλάχιστο συνειδητά διαρκείας δεν είχα στην κατοχή μου.ούτε κ διαρκείας να είχα θα το <<έπαιζα>> μετά από 10 χρόνια δήθεν προβληματισμένος,σκεπτικός, ανήσυχος,κ άλλες πίπες.εξάλλου,μη συγκρίνουμε τους γουμενοπαγωνομπατατούδηδες,που έβλαψαν αποκλειστικά κ μόνο τον ΠΑΟΚ κ ουδένα άλλο,με τον πράκτορα κ το σημερινό βόϊδι που προϊσταται του πεοστεφανωμένου,που έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια σεβασμού απέναντι στο άθλημα κ τον,ακόμα κ αθέμιτο σε κάποιο <<δικαιολογημένο>> βαθμό,ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες ομάδες.να ξέρουμε δλδ τι λέμε ...
προσωπικα η μονη διαφορα που βλεπω αναμεσα σε γουμενο/μπατατουδη και κοκκαλοκλαρινακηδες ειναι στο αποτελεσμα, οχι στις προθεσεις. οποτε απλα οι πρωτοι ειναι μια αποτυχημενη εκδοση των δευτερων. για να ξερουμε τι λεμε

- sidpanos
είπαν για το ντέρμπυ:
"αυτό που έγινε στο γήπεδο καραισκάκη,ήταν κατάφορη αδικία ενάντια στον παναθηναικό.Δεν έχει γίνει πουθενά..Οι υπευθυνοι να παραιτηθούν για λόγους ευθυξίας"
σπάθας
"το οφσαιντ είναι οριακό επομένως δικαίως δεν μέτρησε το γκολ"
τσαχειλίδης
"και τι έγινε που έδωσε λάθος οφσαιντ και μέτρησε το γκολ του τζιμπούρ;Αφού η ολυμπιακάρα έχει καλύτερη ομάδα"
μαρινάκης
"αυτά που γίνονται είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.Πριν 30 χρόνια το ποδόσφαιρο ήταν αγνό και χαιρόσουν να βλέπεις μπάλα"
καπετάνιος
"έλα μωρε τώρα.Που πας να παίξεις με λέτο και σισε οταν έχεις τον αβραάμ που είναι θηριώδης και τον ιμπαγάσα που είναι μηχανάκι.Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου"
αλέφαντος
"η διαιτησία ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής"
καζναφέρης
"ζητώ συγνώμη που έριξα 4-5 μπουνιές παραπάνω στα αποδυτήρια μαζί με οπαδούς μας"
τοροσίδης
"καλά θα κάνουν οι παναθηναικοί να μην μιλάνε για διαιτησία.Δεν μιλάμε μετά απο τσόντες"
μπέος
"όταν είδα τον κόσμο να μπαίνει μέσα,γούσταρα.Θυμήθηκα πατρίδα"
τζιμπούρ
"ξαφνικά είδα 30 άτομα γύρω μου,να με πειράζουν τα μαλλιά.Ανεπίτρεπτο.Να παρέμβει ο τρύφων σαμαράς"
λέτο
"ο καλός μου φίλος γιώργος (σ.σ.καραγκούνης) καλά θα κάνει να μην μιλάει για διαιτησία.Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα."
γιαννακόπουλος
"μας στερούνε το πρωτάθλημα"
ανώνυμος οπαδός του παναθηναικού
"ή εμείς ή κανείς.Όσα έχουμε εμείς,τόσα δεν έχετε όλα μαζί"
ανώνυμος οπαδός του ολυμπιακού
"το κλίμα είναι τεταμένο.Δικαιολογημένα μιλάνε οι ομάδες για άλλο πρωτάθλημα.Μίλησα με τους δύο προέδρους και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε όλες οι ομάδες μαζί κάτι καινούργιο."
πιλάβιος
"συγνώμη παραφέρθηκα"
μαρινάκης
"αυτό που έγινε στο γήπεδο καραισκάκη,ήταν κατάφορη αδικία ενάντια στον παναθηναικό.Δεν έχει γίνει πουθενά..Οι υπευθυνοι να παραιτηθούν για λόγους ευθυξίας"
σπάθας
"το οφσαιντ είναι οριακό επομένως δικαίως δεν μέτρησε το γκολ"
τσαχειλίδης
"και τι έγινε που έδωσε λάθος οφσαιντ και μέτρησε το γκολ του τζιμπούρ;Αφού η ολυμπιακάρα έχει καλύτερη ομάδα"
μαρινάκης
"αυτά που γίνονται είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.Πριν 30 χρόνια το ποδόσφαιρο ήταν αγνό και χαιρόσουν να βλέπεις μπάλα"
καπετάνιος
"έλα μωρε τώρα.Που πας να παίξεις με λέτο και σισε οταν έχεις τον αβραάμ που είναι θηριώδης και τον ιμπαγάσα που είναι μηχανάκι.Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου"
αλέφαντος
"η διαιτησία ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής"
καζναφέρης
"ζητώ συγνώμη που έριξα 4-5 μπουνιές παραπάνω στα αποδυτήρια μαζί με οπαδούς μας"
τοροσίδης
"καλά θα κάνουν οι παναθηναικοί να μην μιλάνε για διαιτησία.Δεν μιλάμε μετά απο τσόντες"
μπέος
"όταν είδα τον κόσμο να μπαίνει μέσα,γούσταρα.Θυμήθηκα πατρίδα"
τζιμπούρ
"ξαφνικά είδα 30 άτομα γύρω μου,να με πειράζουν τα μαλλιά.Ανεπίτρεπτο.Να παρέμβει ο τρύφων σαμαράς"
λέτο
"ο καλός μου φίλος γιώργος (σ.σ.καραγκούνης) καλά θα κάνει να μην μιλάει για διαιτησία.Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα."
γιαννακόπουλος
"μας στερούνε το πρωτάθλημα"
ανώνυμος οπαδός του παναθηναικού
"ή εμείς ή κανείς.Όσα έχουμε εμείς,τόσα δεν έχετε όλα μαζί"
ανώνυμος οπαδός του ολυμπιακού
"το κλίμα είναι τεταμένο.Δικαιολογημένα μιλάνε οι ομάδες για άλλο πρωτάθλημα.Μίλησα με τους δύο προέδρους και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε όλες οι ομάδες μαζί κάτι καινούργιο."
πιλάβιος
"συγνώμη παραφέρθηκα"
μαρινάκης
επειδη διαβασα πανω κατι για την αεκ και οτι θα αμς σφαξουν με αυτα που εγιναν προσφατα με γαυροβαζελο.
νομιζω μαλλον το αντιθετο, ψωμοτυρι μας ηρθε.....ειναι δυνατον να κανουν σφαγη μετα απο αυτα που εγιναν ???, μαλλον το αντιθετο ....
αν η ομαδα παιξει αυτο που μπορει το εχει το κυπελλο !
νομιζω μαλλον το αντιθετο, ψωμοτυρι μας ηρθε.....ειναι δυνατον να κανουν σφαγη μετα απο αυτα που εγιναν ???, μαλλον το αντιθετο ....
- sidpanos
παρεπιπτόντως πολύ το χάρηκα για τον βάζελο...
καλά να πάθετε πουστράκια...
φιλάκια απο τον σπάθα...
καλά να πάθετε πουστράκια...
φιλάκια απο τον σπάθα...
- kataramenos5
Μάλλον έχεις δίκιο.tigon4 έγραψε:επειδη διαβασα πανω κατι για την αεκ και οτι θα αμς σφαξουν με αυτα που εγιναν προσφατα με γαυροβαζελο.

Η κυρία Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κατάλογο 1.200 ατόμων που κέρδισαν τα μεγαλύτερα ποσά στο «Πάμε Στοίχημα» και αποκόμισαν 186 δισεκατομμύρια δραχμές το διάστημα 2001-2004.Τα στοιχεία της υπόθεσης είχε δημοσιεύσει από το Νοέμβριο του 2005 η Καθημερινή, αναφέροντας ότι μεταξύ των κερδισμένων ήταν παράγοντες του ποδοσφαίρου και της Θύρας 7, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της `νύχτας`, αλλά και του παράνομου τζόγου. Μεταξύ αυτών και η κύρια Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγος του στενού συνεργάτη του κυρίου Κόκκαλη, Γιώργο Σαλονίκη. Μέρος του ρεπορτάζ της Καθημερινής Παράγοντες του ποδοσφαίρου και της Θύρας 7, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της `νύχτας`, αλλά και του παράνομου τζόγου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στους κερδισμένους του ΟΠΑΠ την τελευταία πενταετία. Την περίοδο από το 2000 έως τα μέσα του 2004, περίπου 1.200 νικητές με κέρδη άνω των 100.000 ευρώ, έχουν μοιραστεί 536 εκατομμύρια. Σε ό,τι αφορά την κ. Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγο του στενού συνεργάτη του Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργου Σαλονίκη, που βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για ξέπλυμα χρήματος, προκύπτει ότι τον Οκτώβριο έλαβε από τον ΟΠΑΠ δυο νέες βεβαιώσεις για κέρδη 700.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μαρμαρά μέσα σε μια διετία εξασφάλισε κέρδη 11 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να ελεγχθεί το πόθεν έσχες, αλλά και η σύνδεση του συζύγου της με την Ιντραλότ και τα αθλητικά δρώμενα. Επίσης, υπάλληλοι του Οργανισμού έχουν παραλάβει περισσότερες από 350 βεβαιώσεις κερδών για λογαριασμό παικτών που έχουν δώσει ψεύτικα ονόματα και διευθύνσεις. Η Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο στοίχημα. Στον κατάλογο, σύμφωνα πάντα με τη Λιάνα Κανέλλη, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7. Ο επικεφαλής της Θύρας 7 φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της νύχτας. Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους. Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά 186 δισεκατομμύρια δραχμές στο διάστημα αυτών των ετών, ενώ όπως έκανε γνωστό η κ. Κανέλλη,
υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο.
υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο.