Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Πάρτε και καλύτερο :shock: :shock: :shock:

Eκτίει στην Τούμπα ο Μιραλάς
Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αποφασίστηκε να εκτίσει ο Κέβιν Μιραλάς την ποινή της μίας αγωνιστικής, απόρροια των τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποφασίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε θεώρησε σωστό ο Βέλγος άσος να εκτίσει την τιμωρία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω και της κόντρας που είχε ανοίξει από τον πρόσφατο επαναληπτικό Κυπέλλου.
Παιχνίδι στο οποίο ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του από τη βροχή αντικειμένων που δέχθηκε, δευτερόλεπτα μετά την αποβολή του!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κέβιν Μιραλάς, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, που συνεπάγεται η συμπλήρωση των παραπάνω καρτών, στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (26η αγωνιστική)».
http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/ ... E%AC%CF%82

Καλά αυτός δεν θα ερχόταν να μας ανταποδώσει για το κακό που του κάναμε με το παγάκι στο κύπελλο.Απ'ότι φαίνεται ο φιόγκο τους οδηγεί...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Του 'φυγε του χοντρο - Μανταρινάκη το τζίνι απ' το μπουκάλι και τώρα θα τρέχουμε όλοι.

Τώρα από ποιο μπουκάλι θα μου πείτε; Ε, πού να ξέρει κι αυτός; Ήταν πολλά τα γ@μημένα... Χικ!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

jibbie έγραψε:
Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου με άρθρο της στην ιστοσελίδα protagon, δηλώνει ότι από αγανάκτηση έσκισε το διαρκείας της που εδώ και 7 χρόνια διαθέτει και επικρίνει δημοσίως τον πρόεδρο του Ολυμπιακού γράφοντας :

"Σόρρυ, κύριε Μαρινάκη. Δεν θα πάρω. Με ξύπνησε ο φασισμός της σιγουριάς σου¨.

Αναλυτικά το άρθρο της έχει ως εξής:

"Εδώ και 6-7 χρόνια έχω διαρκείας για το Καραϊσκάκη. Κάθε χρόνο το ανανεώνω με μεγαλύτερη σκέψη και προβληματισμό από την προηγούμενη.

Το ντέρμπι, στη μεγαλύτερη διάρκειά του, δεν το είδα γιατί ήμουν καλεσμένη στο γάμο της Μίας και του Δημήτρη. Μέσα στην εκκλησία, αμέσως μαθεύτηκε το 1-0 του Μιραλάς. Ανεξήγητη χαρά πλημμύρισε αρκετούς από τους καλεσμένους! 1-0, ψιθύρισε ο γαμπρός και η νύφη νευρίασε σα γνήσια βάζελος! Τελειώνοντας το μέγα το μυστήριο βρήκα μια δικαιολογία να περάσω από το σπίτι. Είχα ήδη πάρει το μήνυμα: 1-1, ο Λέτο. Έτσι όπως τα υπολόγιζα, προλάβαινα να δω τα τελευταία 15 λεπτά του ματς πριν αρχίσει το πάρτι των παιδιών. Bad call, που λένε και οι Άγγλοι!

Ανοίγω τηλεόραση. Οι μουτζαχεντίν του Ολυμπιακού έχουν κάνει κόλαση το γήπεδο. Οι γνωστοί Τσουκαλάδες βρίσκονται πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Προκαλούν, βρίζουν, απειλούν, πετάνε μπουκάλια. "Επιστήμονες" κανονικοί.. Οι υπόλοιποι είναι, οριακά, εκτός ελέγχου. Ο καθένας τους κουβαλάει ένα βάσανο, μια αδικία από τα γεννοφάσκια του, ένα " ...είμαι 16άρης και σας μπιπ τα λύκεια". Κι ας έχει φτάσει 40 και 50 χρονών, ο δεκαεξάρης...

83 λεπτό: ακυρώνεται ως οφσάιτ κανονικό γκολ του Κατσουράνη. Ούτε μέσω "google earth" δε θα το έβλεπε κάποιος αυτό που είδε ο επόπτης!

85 λεπτό: ο αρχηγός Τοροσίδης δίνει ψευτοκεφαλιά στο Λέτο και αποβάλλεται. Κοκορομαχία, σκέφτομαι.. Η κάμερα πιάνει το βλέμμα του την ώρα που αποχωρεί. "Και λίγα σου έκανα", είναι σα να λέει... Οι κάφροι της εξέδρας θυμίζουν πια ρωμαϊκή αρένα.

91 λεπτό: ο Τζιμπούρ βάζει γκολ από καθαρή θέση οφσάιτ. Δίπλα του ο Πάντελιτς επηρεάζει απόλυτα τη φάση. Ο "βοηθός" διαιτητής και ο άρχων του αγώνα το μετράνε κανονικά.

"Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν".

Ανάμεσα σε σύννεφα πολέμου(όχι απλά καπνού), οι παλικαράδες της ξεφτίλας μπαίνουν στο γήπεδο και καλά, για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας. Στην πραγματικότητα θέλουν να χτυπήσουν, σα θηράματα, όποιον φοράει πράσινη φανέλα. Τον Σισέ, τον Νίνη, τον Λέτο. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάσος Μητρόπουλος τσαμπουκαλεύεται με παίκτες και προπονητές του ΠΑΟ. Τζάμπα μαγκιές. Πάλι. Οι πράσινοι φυγαδεύονται στα αποδυτήρια, σαν εγκληματίες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ανάμεσα σε 10 γορίλες, φωνάζει στον Σισέ "we screwed you" στα πλαίσια της φιλοξενίας, φαντάζομαι. Λίγο αργότερα δηλώνει πως "...η ομάδα απόψε δίδαξε αρχές και ήθος. /Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία στα γήπεδα. Οι οπαδοί μας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά.". Γαργάρα. Όλα. Γιατί μας κοροϊδεύει έτσι; Γιατί μας ξεφτιλίζει και μας υποτιμά τόσο πολύ;

Κοιτάζω το διαρκείας μου. Το κρατάω στα χέρια μου. Ασυναίσθητα αρχίζω να διπλώνω την πλαστική κάρτα. Στα 2. Στην αρχή με δυσκολία. Μετά, πιο εύκολα. Τα 2 κομμάτια γίνονται 4. Ένα ψαλίδι ολοκληρώνει την καταστροφή. Συνειδητά πια.
Δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό το ψέμα που ο Μαρινάκης, ο Μπέος και ο Ψωμιάδης ονομάζουν σήμερα ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που το γυρίζουν στο βαθύ σκοτάδι του παρελθόντος. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που οπλίζουν τα μυαλά των φανατικών με θεωρίες συνομωσίας κι αυτοί με τη σειρά τους πάνε και καίνε θέατρα, καταλύουν θεσμούς και τελικά, βυθίζουν όλους μας πιο βαθιά στην ασφάλεια του καναπέ.

Σόρρυ, κύριε Μαρινάκη. Δεν θα πάρω. Με ξύπνησε ο φασισμός της σιγουριάς σου. "

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.cosmo.gr/Media/Hellas/310984.html
εξαιρετικη!χιλια μπραβο!

Υπάρχουν τελικά ακόμα αγνοί φίλαθλοι? Ανησυχώ...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Τώρα που καθάρισαν το πρωτάθλημα σού λέει "άσε μην τον πάμε εκεί πάνω και μας το τσαλακώσουν το παιδί, εδώ δεν άντεξε την άδεια Τούμπα και την μπουλντουγκομπάντα, σκέψου σε γεμάτη Τούμπα"...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:
Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου με άρθρο της στην ιστοσελίδα protagon, δηλώνει ότι από αγανάκτηση έσκισε το διαρκείας της που εδώ και 7 χρόνια διαθέτει και επικρίνει δημοσίως τον πρόεδρο του Ολυμπιακού γράφοντας :

"Σόρρυ, κύριε Μαρινάκη. Δεν θα πάρω. Με ξύπνησε ο φασισμός της σιγουριάς σου¨.

Αναλυτικά το άρθρο της έχει ως εξής:

"Εδώ και 6-7 χρόνια έχω διαρκείας για το Καραϊσκάκη. Κάθε χρόνο το ανανεώνω με μεγαλύτερη σκέψη και προβληματισμό από την προηγούμενη.Το ντέρμπι, στη μεγαλύτερη διάρκειά του, δεν το είδα γιατί ήμουν καλεσμένη στο γάμο της Μίας και του Δημήτρη. Μέσα στην εκκλησία, αμέσως μαθεύτηκε το 1-0 του Μιραλάς. Ανεξήγητη χαρά πλημμύρισε αρκετούς από τους καλεσμένους! 1-0, ψιθύρισε ο γαμπρός και η νύφη νευρίασε σα γνήσια βάζελος! Τελειώνοντας το μέγα το μυστήριο βρήκα μια δικαιολογία να περάσω από το σπίτι. Είχα ήδη πάρει το μήνυμα: 1-1, ο Λέτο. Έτσι όπως τα υπολόγιζα, προλάβαινα να δω τα τελευταία 15 λεπτά του ματς πριν αρχίσει το πάρτι των παιδιών. Bad call, που λένε και οι Άγγλοι!

Ανοίγω τηλεόραση. Οι μουτζαχεντίν του Ολυμπιακού έχουν κάνει κόλαση το γήπεδο. Οι γνωστοί Τσουκαλάδες βρίσκονται πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Προκαλούν, βρίζουν, απειλούν, πετάνε μπουκάλια. "Επιστήμονες" κανονικοί.. Οι υπόλοιποι είναι, οριακά, εκτός ελέγχου. Ο καθένας τους κουβαλάει ένα βάσανο, μια αδικία από τα γεννοφάσκια του, ένα " ...είμαι 16άρης και σας μπιπ τα λύκεια". Κι ας έχει φτάσει 40 και 50 χρονών, ο δεκαεξάρης...

83 λεπτό: ακυρώνεται ως οφσάιτ κανονικό γκολ του Κατσουράνη. Ούτε μέσω "google earth" δε θα το έβλεπε κάποιος αυτό που είδε ο επόπτης!

85 λεπτό: ο αρχηγός Τοροσίδης δίνει ψευτοκεφαλιά στο Λέτο και αποβάλλεται. Κοκορομαχία, σκέφτομαι.. Η κάμερα πιάνει το βλέμμα του την ώρα που αποχωρεί. "Και λίγα σου έκανα", είναι σα να λέει... Οι κάφροι της εξέδρας θυμίζουν πια ρωμαϊκή αρένα.

91 λεπτό: ο Τζιμπούρ βάζει γκολ από καθαρή θέση οφσάιτ. Δίπλα του ο Πάντελιτς επηρεάζει απόλυτα τη φάση. Ο "βοηθός" διαιτητής και ο άρχων του αγώνα το μετράνε κανονικά.

"Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν".

Ανάμεσα σε σύννεφα πολέμου(όχι απλά καπνού), οι παλικαράδες της ξεφτίλας μπαίνουν στο γήπεδο και καλά, για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας. Στην πραγματικότητα θέλουν να χτυπήσουν, σα θηράματα, όποιον φοράει πράσινη φανέλα. Τον Σισέ, τον Νίνη, τον Λέτο. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάσος Μητρόπουλος τσαμπουκαλεύεται με παίκτες και προπονητές του ΠΑΟ. Τζάμπα μαγκιές. Πάλι. Οι πράσινοι φυγαδεύονται στα αποδυτήρια, σαν εγκληματίες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ανάμεσα σε 10 γορίλες, φωνάζει στον Σισέ "we screwed you" στα πλαίσια της φιλοξενίας, φαντάζομαι. Λίγο αργότερα δηλώνει πως "...η ομάδα απόψε δίδαξε αρχές και ήθος. /Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία στα γήπεδα. Οι οπαδοί μας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά.". Γαργάρα. Όλα. Γιατί μας κοροϊδεύει έτσι; Γιατί μας ξεφτιλίζει και μας υποτιμά τόσο πολύ;

Κοιτάζω το διαρκείας μου. Το κρατάω στα χέρια μου. Ασυναίσθητα αρχίζω να διπλώνω την πλαστική κάρτα. Στα 2. Στην αρχή με δυσκολία. Μετά, πιο εύκολα. Τα 2 κομμάτια γίνονται 4. Ένα ψαλίδι ολοκληρώνει την καταστροφή. Συνειδητά πια.
Δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό το ψέμα που ο Μαρινάκης, ο Μπέος και ο Ψωμιάδης ονομάζουν σήμερα ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που το γυρίζουν στο βαθύ σκοτάδι του παρελθόντος. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που οπλίζουν τα μυαλά των φανατικών με θεωρίες συνομωσίας κι αυτοί με τη σειρά τους πάνε και καίνε θέατρα, καταλύουν θεσμούς και τελικά, βυθίζουν όλους μας πιο βαθιά στην ασφάλεια του καναπέ.

Σόρρυ, κύριε Μαρινάκη. Δεν θα πάρω. Με ξύπνησε ο φασισμός της σιγουριάς σου. "

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.cosmo.gr/Media/Hellas/310984.html
εξαιρετικη!χιλια μπραβο!

η φράση που έχω τονίσει κατ'εμέ ακυρώνει τα γεμάτα αγανάκτηση γραφόμενα της κυρίας.τα ίδια ΣΚΑΤΑ μαντάμ είναι η ομάδα σας εδώ κ έτη πάρα πολλά.στο <<έπος>> της ριζούπολης λχ μήπως είχατε πολύ διάβασμα,όπως ο αρχιεπίσκοπος χριστόδουλος την περίοδο της φασιστοκρατίας στην ελλάδα,κ δεν λαβάτε γνώση του τί ακριβώς συνέβη,ότι δλδ όντως τότε το πρωτάθλημα εκλάπη από το βάζελο,ο οποίος είχε όντως καλύτερη ομάδα,κ ένα χρόνο μετά γεμάτη ... περηφάνεια βγάλατε το διαρκείας σας;ο προκάτοχος του μαρινάκη στην προεδρία του κωλοχανείου σας μήπως δεν ήτο φασίστας αλλά ... πεφωτισμένος δεσπότης;θα τρελλαθώ πραγματικά.είναι δυνατόν να συγκινήθηκε με το δράμα του βάζελου η κυρία αυτή τόσο πολύ ώστε να σκίσει το διαρκείας της ενώ μερικά χρόνια πρίν μπήκε στη διαδικασία να το ανανεώσει γράφοντας στο μ@^νί της το ΔΡΑΜΑ που βίωσε η αεκ δια του απόλλωνα καλαμαριάς με την υπόθεση βάλνερ;η λίστα της ... δημοκρατικής παρουσίας του καρκινιάρη του πορνοθείου στα δρώμενα του ποδοσφαίρου την προηγούμενη 6ετία-7ετία τελειωμό δεν έχει.προσωπικώς από και κλείεται να ... ΦΑΩ από τέτοιου ύφους δημοσιεύματα.απορώ πού νομίζει πως απευθύνεται η γεμάτη προβληματισμό κ δυσαρέσκεια για μαρινάκη μανταμίτσα.ο μαρινάκης υποτιμά τη νοημοσύνη της.μάλιστα.όταν μεσούσης μίας χρονιάς η ομάδα της,έχοντας αλλάξει 4 προπονητές(;)-λέμε τώρα- έπαιρνε πρωταθλήματα με 20 βαθμούς από το δεύτερο κ καμμιά σαρανταρού από τον τρίτο δεν προβληματιζόταν,το έβρισκε άκρως φυσικό.βρε άντε μου στο γεροδιάολο,χαμούρα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 21 Φεβ 2011, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

++++++++
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

++++ (στον νάβι)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ωραία τα είπε ο Πλοηγός.
Τα κροκοδείλια δάκρυα δεν σώζουν τίποτα, δεν αναιρούν το παρελθόν.
Όποιος θέλει άφεση αμαρτιών να πάει σε ένα παπά, τζάμπα είναι.
Αλλιώς η σιωπή θεωρείται συνενοχή.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εξοχος ο Ναβι!
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Respect navigator
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κλεμμένο από αλλού, δεν είναι δικό μου...
Ανέκδοτο: Ήταν ένας Γάλλος, ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας. Και οι τρεις, κάλυπταν τον Κατσουράνη!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

[dailymotion]xh4t57_yyyyyyyyy-yyy-yyyy_fun[/dailymotion]

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

navigator11 έγραψε:η φράση που έχω τονίσει κατ'εμέ ακυρώνει τα γεμάτα αγανάκτηση γραφόμενα της κυρίας.τα ίδια ΣΚΑΤΑ μαντάμ είναι η ομάδα σας εδώ κ έτη πάρα πολλά.στο <<έπος>> της ριζούπολης λχ μήπως είχατε πολύ διάβασμα,όπως ο αρχιεπίσκοπος χριστόδουλος την περίοδο της φασιστοκρατίας στην ελλάδα,κ δεν λαβάτε γνώση του τί ακριβώς συνέβη,ότι δλδ όντως τότε το πρωτάθλημα εκλάπη από το βάζελο,ο οποίος είχε όντως καλύτερη ομάδα,κ ένα χρόνο μετά γεμάτη ... περηφάνεια βγάλατε το διαρκείας σας;ο προκάτοχος του μαρινάκη στην προεδρία του κωλοχανείου σας μήπως δεν ήτο φασίστας αλλά ... πεφωτισμένος δεσπότης;θα τρελλαθώ πραγματικά.είναι δυνατόν να συγκινήθηκε με το δράμα του βάζελου η κυρία αυτή τόσο πολύ ώστε να σκίσει το διαρκείας της ενώ μερικά χρόνια πρίν μπήκε στη διαδικασία να το ανανεώσει γράφοντας στο μ@^νί της το ΔΡΑΜΑ που βίωσε η αεκ δια του απόλλωνα καλαμαριάς με την υπόθεση βάλνερ;η λίστα της ... δημοκρατικής παρουσίας του καρκινιάρη του πορνοθείου στα δρώμενα του ποδοσφαίρου την προηγούμενη 6ετία-7ετία τελειωμό δεν έχει.προσωπικώς από και κλείεται να ... ΦΑΩ από τέτοιου ύφους δημοσιεύματα.απορώ πού νομίζει πως απευθύνεται η γεμάτη προβληματισμό κ δυσαρέσκεια για μαρινάκη μανταμίτσα.ο μαρινάκης υποτιμά τη νοημοσύνη της.μάλιστα.όταν μεσούσης μίας χρονιάς η ομάδα της,έχοντας αλλάξει 4 προπονητές(;)-λέμε τώρα- έπαιρνε πρωταθλήματα με 20 βαθμούς από το δεύτερο κ καμμιά σαρανταρού από τον τρίτο δεν προβληματιζόταν,το έβρισκε άκρως φυσικό.βρε άντε μου στο γεροδιάολο,χαμούρα ...
υπερβολες..αν μου πεις οτι δεν πηγες στο τελικο στη Ν.Φιλαδελφεια, στον τελικο στην Τουμπα, τοτε να σου πω οκ εχεις δικιο. δε νομιζω ομως να εκανες και απεργια πεινας με τον Γουμενο και τον Μπατατουδη!

Ας μην ειμαστε τοσο φανατισμενοι, ενα παιχνιδι ειναι.
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

teod1980 έγραψε:Κλεμμένο από αλλού, δεν είναι δικό μου...
Ανέκδοτο: Ήταν ένας Γάλλος, ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας. Και οι τρεις, κάλυπταν τον Κατσουράνη!
:lol: :lol: :lol: :lol:

υπαρχει γρουπ στο facebook "καλυπτα και εγω τον Κατσουρανη" :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

συγκινητική η προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της Μυτιληναίου αλλά εμένα προσωπικά δεν με πείθει για τους ίδιους λόγους που ανάφερε πιο πάνω ο ναβι.
Και ξαφνικά ξύπνησε το αίσθημα δικαίου (ΑΕΚ και κάποιος βουλευτής Μαγνησίας) και ζητάν αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι να ηρεμήσουν λέει τα φαινόμενα βίας. Διακοπή του πρωταθλήματος λέει ο βουλευτής μέχρι να δεσμευτούν όλοι οι παράγοντες οτι το πρωτάθλημα θα λειτουργεί πλέων χωρίς παρασκήνιο. Δεν θα ασχοληθώ αυτή τη στιγμή για το αν θα είναι κάτι τέτοιο θετικό η αρνητικό για τον ΠΑΟΚ, ούτε θα αναφέρω την άποψή μου για ενδεχόμενες δεσμεύσεις απο πλευράς παραγόντων......
, αλλά λύστε μου μια απορία

γιατί ΤΩΡΑ αυτή η αντίδραση :?: τόσα χρόνια χαμπάρι δεν την πήρε κανείς τη ριμάδα τη σαπίλα :?:

Ο καθένας κοιτάει να εξυπηρετήσει δικούς του σκοπούς αυτό βλέπω εγώ,
Οπότε σφαχτήτε μεταξύ σας ρε βάζελοι και γαυροι τα ίδια σκατά είστε

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”