Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από geoavr »

Συμπαίκτης του Λαζάρ στην Ραπίντ.Τους έχουν και τους δύο σε μεγάλη εκτίμηση.
[youtube]7hhcjiyuEFs[/youtube]

Για την περίοδο 09-10 ψηφίστηκε το καλύτερο χαφ.Και μιλάμε για Ρουμανία...
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geoavr την Τετ 31 Αύγ 2011, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ευτυχως παναγια μου
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

7 ώρες ακόμη. :mrgreen:

ΥΓ Όσοι θέλετε Μπαμ μπουμ και αεροδρόμιο,22:55 έρχεται ο Μαγκέτι. ;) :pano:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Varvatos έγραψε:
obanebane έγραψε:
Varvatos έγραψε:Δεν υπάρχουν λεφτά παιδιά για μεταγραφές και μάλλον δεν θα αφήσει ούτε η ΕΕΑ τους επενδυτές να βάλουν λεφτά. Προσαρμοστείτε με Ζαγοράκη και ανοίγματα και μεταγραφές των 200 χιλιάδων ευρώ και ξεχάστε το πρωτάθλημα και το τσουλου. Προτεραιότητα έχει η συμμετοχή του ΠΑΟΚ με προβλεπόμενο φάκελο και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Σαν κραυγες αγωνιας μου ακουγονται ολα αυτα ρε βαρβατε απο το ενα τοπικ πηδας στο αλλο για να μας πεισεις οτι ο ζαγορακης ειναι αχρηστος πολυ πρεμουρα ρε φιλε.
Το εμπεδωσαμε τιποτα αλλο εχεις να μας πεις?
Μετά την προειδοποίηση για μπαν του βροχοποιού εγώ δεν ξανά ασχολούμαι ας κάνουν άλλοι τους ήρωες. Εγώ ακολουθώ πλέον την γραμμή του φόρουμ. Και αν με μπανάρουν πάλι... έχω και άλλο υπολογιστή να ανοίξω αλλο username….
Αυτό είναι το ZAGOROMANIA:
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Αποστολή: Τετ Αύγ 31, 2011 11:44 am
Από: rainmaker
Προς: Varvatos
Φίλε επειδή παράγινε το ζήτημα με το τί πετάει ο καθένας, την επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι τέτοιο χωρίς στοιχεία μόνο για διασπορά φημών, οχι μόνο θα διαγραφεί (τώρα το είδα καθυστερημένα γι αυτό δεν το διέγραψα) αλλά θα αναγκαστώ να σε μπανάρω.

Κράτα πιο φυσιολογική στάση να μην πρηζόμαστε και οι δύο.Ευχαριστώ.

Eίναι κλειστές οι εγγραφές στο φόρουμ αδερφέ.......όσο και να σφιχτείς δε θα ξαναγράψεις....!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

μεσο θα παρουμε... ;)
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Τον κλείνει ο Παναιτωλικός! Θα τρελαθώ ρε φούστη!!
Μπορείς να τον πάρεις μέχρι 10 Σεπτέμβρη αυτόν! Κάντο ρε Ζησάκο αγόρι μου!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον επιθετικό που αγωνίζεται στην Ισπανία και αποκάλυψε πως ναι μεν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του: «Μίλησα με τον ΠΑΟΚ αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω κάποια ενημέρωση για το τι σκοπεύει να κάνει. Απομένουν έξι ώρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος (σ.σ. τελειώνει η προθεσμία στις 20:00). Είμαι εδώ και περιμένω, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέρουν πολύ καλά που θα με βρουν», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

το παιζει και μαγκας το παλτο θα τρελαθω :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Σε λίγο θα παρακαλάμε να κλείσει ο Παπαδόπουλος γιατί η επόμενη επιλογή θα είναι μεταξύ Φιλομένο-Τόργκελε.

Πλάκα κάνω φυσικά..

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΗ ΣΩΣΕΙΣ Κ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΤΑΓΑΡΙ
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τετ 31 Αύγ 2011, 12:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Καθαρή ήταν η μαγνητική, αλλά και ο υπέρηχος στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιώργος Φωτάκης, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της Εθνικής και που τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από το πρόγραμμα.

offtopic

sportfm
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

geoavr έγραψε:Συμπαίκτης του Λαζάρ στην Ραπίντ.Τους έχουν και τους δύο σε μεγάλη εκτίμηση.
[youtube]7hhcjiyuEFs[/youtube]

Για την περίοδο 09-10 ψηφίστηκε το καλύτερο χαφ.Και μιλάμε για Ρουμανία...
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ :twisted:
οταν κοιμασαι ορθιος δεν σε ξυπναει τιποτα...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Στην αρχη της μεταγραφικής περιόδου, οταν το συμβόλαιο του Τσιρίλο έληξε, βγαίνει μια βρώμα σε αυτό το τόπικ οτι ο Π.Α.Ο.Κ. έχει κλείσει τον Καρυπίδη.
Επικρατεί πανικός, ολοι κράζουν. Ακούγονται αλλα δυο-τρία ονοματα (Σαμί κλπ) και τελικά η Πεφωτισμένη Διοίκηση πρωχωράει σε ανανέωση του Τσιρίλο για να εξοικονομήσει λεφτά για τις άλλες θέσεις...
Μετά και το ναυάγιο με τον Ρίβας (ευτυχώς για μένα) ποιος δεν θα ηθελε τον Καρυπίδη σήμερα που η ομάδα έμεινε με τρια σεντερ μπακ και τον Μπαλάφα;;;;;

Ο Ονουάτσι εκανε προσφυγή και εμεινε ελεύθερος απο την Καβάλα πριν 20 μέρες. Ολο το καλοκαίρι ελεγε οτι θα ηθελε να συνεχίσει στην Ελλάδα και ο Π.Α.Ο.Κ. τον ενδιαφέρει ως προοπτική. Σημειωτέον ο Νιγηριανός ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ σκοραρε 17 γκολ τα δυο τελευταία χρόνια στην Καβάλα. Οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν νομίζω να ήταν τρελές.
Αντ αυτού εμείς δεν ενδιαφερόμασταν για περιφερειακό. Θελαμε φορ περιοχής. Ξεκινησαμε απο τον Καρλάο, πήγαμε στον Μπογκοσιαν, στον Ματζιο και τελικά σημερα μαθαινουμε οτι ο περιφερειακός επιθετικός Παπαδόπουλος (με 0 γκολ τα τελευταία δυο χρονια) είναι η λύση που ψαχναμε!
Ποιος δεν θα προτιμούσε σημερα τον Ονουάτσι;;;;

Φέτος η ΠΑΕ δεν θα επιβαρρύνεται απο τα συμβόλαια των Μουσλίμοβιτς (600.000€) , Φιλομένο (450.000€) , Βιτόλο (600.000€) , Κουτσιανικούλη (400.000€) , Ελ Ζαρ (250.000€), Σακελαρίου (150.000€) μείωσε το συμβόλαιο του Τσιριλο απο τις 350.000€ στις 200.000€ και γλύτωσε περιπου το μισο συμβόλαιο του Σαβίνι (150.000€).

Αποκτήθηκαν οι Ρομπέρ (150.000€), Γεωργιάδης (200.000€) και Λαζάρ (350.000€).
Χωρις να υπολογίζω την εφορία το μπάτζετ επεσε κατα περιπου 2.500.000€.

Αυτό που πλέον απαιτώ είναι στο τέλος της χρονιας να εχει κλείσει το ανοιγμα. Μεχρι το Δεκέμβρη να έχουν πληρωθεί ολοι οι παίκτες. ΝΑ μην υπάρχει ουτε ένας με δικαίωμα προσφυγης.

Αν ξαναβγεί ο Δουκας ή τα υπόλοιπα παπαγαλάκια και μιλήσουν για "ανοιγμα" εγώ ο ίδιος θα τους πάρω φαλάγγι να τους το "βουλώσω" (το άνοιγμα).
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

ABALAEA2 έγραψε:Τον κλείνει ο Παναιτωλικός! Θα τρελαθώ ρε φούστη!!
Μπορείς να τον πάρεις μέχρι 10 Σεπτέμβρη αυτόν! Κάντο ρε Ζησάκο αγόρι μου!
Ο Παναιτωλικός αδερφέ πήρε δανεικό από την Πόρτο διεθνή Γκανέζο αριστερό μπακ :!: ... Τι να λέμε τώρα...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

απο τσιωλη αμυντικο χαφ πηγαμε στον ριβας στοπερ και απο εκει πηγαμε στον παπαδοπουλο σεντερ φορ...

τελικα δε μας νοιαζει η θεση αρκει να παρουμε καποιον???????????????????
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μου φαίνεται οτι αυτοτρολαριζόμαστε πολύ σήμερα.Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Αντε να σοβαρευτούμε λιγο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”