[youtube]7hhcjiyuEFs[/youtube]
Για την περίοδο 09-10 ψηφίστηκε το καλύτερο χαφ.Και μιλάμε για Ρουμανία...
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ

Varvatos έγραψε:Μετά την προειδοποίηση για μπαν του βροχοποιού εγώ δεν ξανά ασχολούμαι ας κάνουν άλλοι τους ήρωες. Εγώ ακολουθώ πλέον την γραμμή του φόρουμ. Και αν με μπανάρουν πάλι... έχω και άλλο υπολογιστή να ανοίξω αλλο username….obanebane έγραψε:Varvatos έγραψε:Δεν υπάρχουν λεφτά παιδιά για μεταγραφές και μάλλον δεν θα αφήσει ούτε η ΕΕΑ τους επενδυτές να βάλουν λεφτά. Προσαρμοστείτε με Ζαγοράκη και ανοίγματα και μεταγραφές των 200 χιλιάδων ευρώ και ξεχάστε το πρωτάθλημα και το τσουλου. Προτεραιότητα έχει η συμμετοχή του ΠΑΟΚ με προβλεπόμενο φάκελο και στο επόμενο πρωτάθλημα.
Σαν κραυγες αγωνιας μου ακουγονται ολα αυτα ρε βαρβατε απο το ενα τοπικ πηδας στο αλλο για να μας πεισεις οτι ο ζαγορακης ειναι αχρηστος πολυ πρεμουρα ρε φιλε.
Το εμπεδωσαμε τιποτα αλλο εχεις να μας πεις?
Αυτό είναι το ZAGOROMANIA:
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Αποστολή: Τετ Αύγ 31, 2011 11:44 am
Από: rainmaker
Προς: Varvatos
Φίλε επειδή παράγινε το ζήτημα με το τί πετάει ο καθένας, την επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι τέτοιο χωρίς στοιχεία μόνο για διασπορά φημών, οχι μόνο θα διαγραφεί (τώρα το είδα καθυστερημένα γι αυτό δεν το διέγραψα) αλλά θα αναγκαστώ να σε μπανάρω.
Κράτα πιο φυσιολογική στάση να μην πρηζόμαστε και οι δύο.Ευχαριστώ.
οταν κοιμασαι ορθιος δεν σε ξυπναει τιποτα...geoavr έγραψε:Συμπαίκτης του Λαζάρ στην Ραπίντ.Τους έχουν και τους δύο σε μεγάλη εκτίμηση.
[youtube]7hhcjiyuEFs[/youtube]
Για την περίοδο 09-10 ψηφίστηκε το καλύτερο χαφ.Και μιλάμε για Ρουμανία...
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ
Ο Παναιτωλικός αδερφέ πήρε δανεικό από την Πόρτο διεθνή Γκανέζο αριστερό μπακABALAEA2 έγραψε:Τον κλείνει ο Παναιτωλικός! Θα τρελαθώ ρε φούστη!!
Μπορείς να τον πάρεις μέχρι 10 Σεπτέμβρη αυτόν! Κάντο ρε Ζησάκο αγόρι μου!