Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Ενα πρόστιμο σε σένα και στο τιμ σου δεν θα ήταν κακό...
Για ακόμα ένα παιχνίδι, ΙΔΙΟ ακριβώς, δεν κατάφεραμε να βγάλουμε φάση.
Δεν βρίσκεις λύση με τίποτα, έχεις πέσει κι εσύ όπως όλη η ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο.
Ξύπνα και ξύπνα και την ομάδα, χωρίς δικαιολογίες.
Δεν βρίσκεις λύση με τίποτα, έχεις πέσει κι εσύ όπως όλη η ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο.
Μπράβο ρε μπαγάσα, έχεις πείσει τη διοίκηση και μεγάλο μέρος του κόσμου ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από την Ελλάδα, ο καταλληλότερος για τον ΠΑΟΚ, ένας overachiever με μέτριο ρόστερ, που θα πρέπει να βαρεθεί να εισπράττει τα εκατομμύρια του Σαββίδη για να σηκωθεί να φύγει. Με την ασυλία που τυγχάνεις από οπαδικό κίνημα και διοικούντες έχω πλέον πειστεί ότι υποστηρίζουμε μια ομάδα που για εμάς τους ίδιους έχει ταβάνι ένα πρωτάθλημα στα 35 χρόνια. Οπότε αυτό μας αξίζει, ένας προπονητής που θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω του ΠΑΟΚ. Η εγωπάθεια και η έπαρση εδώ πληρώνονται όμως και δυστυχώς εμείς θα το πιούμε όλο το πικρό ποτήρι. Καληνύχτα...
Κοιτάω τον Κωνσταντινίδη, τι κάνουμε του λεω ? Δεν ξέρω μου λέει
Κοιτάω τον βοηθό μου τον Ρουμάνο ? Τίποτα και αυτός δεν ξέρω μου λέει
Δεν ξέρω τι να κάνω όταν ο αντίπαλος παίζει παθητικό ποδόσφαιρο εγκλωβίζομαι πνίγομαι
Βοήθεια ας με βοηθήσει κάποιος τι κάνω αν ο αντίπαλος παίζει παθητικό ποδόσφαιρό ?
Εχω μάθει να παίζω μονο με έναν τρόπο, έναν.
Λοιπόν μπες στο αεροπλάνο και πάνε συνάντησε κανέναν καλό προπονητή και κάνε κανενα σεμινάριο πλήρωσε και ρώτα παίζω αυτό το σύστημα αυτήν την τακτική και κάθε φορά που ο αντίπαλος παίζει παθητικό ποδόσφαιρο δεν ξέρω τι να κάνω.
Με έχει ξευτελίσει ο κάθε τυχάρπαστος προπονητής που με πείρε χαμπάρι.
Κοιτάω τον βοηθό μου τον Ρουμάνο ? Τίποτα και αυτός δεν ξέρω μου λέει
Δεν ξέρω τι να κάνω όταν ο αντίπαλος παίζει παθητικό ποδόσφαιρο εγκλωβίζομαι πνίγομαι
Βοήθεια ας με βοηθήσει κάποιος τι κάνω αν ο αντίπαλος παίζει παθητικό ποδόσφαιρό ?
Εχω μάθει να παίζω μονο με έναν τρόπο, έναν.
Λοιπόν μπες στο αεροπλάνο και πάνε συνάντησε κανέναν καλό προπονητή και κάνε κανενα σεμινάριο πλήρωσε και ρώτα παίζω αυτό το σύστημα αυτήν την τακτική και κάθε φορά που ο αντίπαλος παίζει παθητικό ποδόσφαιρο δεν ξέρω τι να κάνω.
Με έχει ξευτελίσει ο κάθε τυχάρπαστος προπονητής που με πείρε χαμπάρι.
Τελος και φετος. Δεν εχω παραπονο, ειδαμε μπαλιτσα για 2-3 μηνες που ειχα χρονια να δω. Καναμε ρεκορ βαθμων σε ευρωπαικο ομιλο, φτασαμε μεχρι ημιτελικα κυπελλου και κοιμηθηκε ο Θεος για να αποκλειστουμε και βγηκαμε και πρωτοι στην κανονικη περιοδο.
Τον Ιανουαριο η ομαδα δεν πιστεψε οτι θα τα καταφερεις φετος και δεν θα καταρρευσει για τριτη σερι χρονια η ομαδα στο τελος. Μπορεις να πεις οτι δικαιωθηκε.
Συμπαθητικη σεζον για ΠΑΟΚ, ειχαμε πολυ χειροτερες μετα το νταμπλ, αλλα τιποτα ιδιαιτερο.
Καλο καλοκαιρι.
Τον Ιανουαριο η ομαδα δεν πιστεψε οτι θα τα καταφερεις φετος και δεν θα καταρρευσει για τριτη σερι χρονια η ομαδα στο τελος. Μπορεις να πεις οτι δικαιωθηκε.
Συμπαθητικη σεζον για ΠΑΟΚ, ειχαμε πολυ χειροτερες μετα το νταμπλ, αλλα τιποτα ιδιαιτερο.
Καλο καλοκαιρι.
Δυστυχώς έτυχε να κάθεται στον πάγκο της ομάδας που το πήρε στον αυτόματο γιατί είχε παικταράδες με προσωπικότητα, και τώρα θα πρέπει να τον ανεχόμαστε εις τους αιώνας των αιώνων. Δυστυχώς επίσης, δεν περνάει η μπογιά του στους Άραβες που πλέον χτυπάνε μεγάλα ονόματα, οπότε θα κάτσει στα κορόιδα μέχρι το 27 και βλέπουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος adman την Κυρ 10 Μαρ 2024, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι βρε αγορι μου απλά σήμερα και μετά από μια ακόμη ΠΑΤΑΓΩΔΗ αποτυχία περιμένω ακόμα και απο εσενα να κανεις κριτική.dragon έγραψε:Είδες να διαφώνησα σε επιχειρήματα; είδες ποιο μήνυμα σχολίασα?JohnDag έγραψε:Dragon, άσε τις εξυπνάδες και τα «ξεσάλωστε».
Πέρα από τις κατάρες υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα αποτυχίας (που μετρούνται αριθμητικά) και συγκεκριμένα επιχείρημα τα.
Γι’ αυτά έχεις να πεις κάτι ή πάλι θα πάει η μπαλα στην εξέδρα;
Σχόλια κακόβουλα και υβριστικά πάντα θα υπάρχουν.
Άλλου, όμως, είναι η ουσία.
-
Με Σβαμπ και Μουργκ δεν γάμησε κανείς . Ανανεώσαμε κι όλας τον Μουργκ . Δεν πιστεύει στους παίκτες τους ,μεταγραφές δεν ζήτησε κάναμε βιντεάκι τα Χριστούγεννα .
Στο παιχνίδι με τον Άρη είχες μέσα τον Μουργκ και Μπράντον στο α ημίχρονο και δεν έκανες φάση . Τι περίμενες σήμερα να γίνει ,τι διαφορετικό ?
Ξεκινά Τζήμα και Κωνσταντελια . Με την Δυναμό τι θα παίξεις ?
Στο παιχνίδι με τον Άρη είχες μέσα τον Μουργκ και Μπράντον στο α ημίχρονο και δεν έκανες φάση . Τι περίμενες σήμερα να γίνει ,τι διαφορετικό ?
Ξεκινά Τζήμα και Κωνσταντελια . Με την Δυναμό τι θα παίξεις ?
Ειναι 2-3 ομαδες στην ελαλδα
Που θα σε παιξουν ετσι και εχουν και το οριο ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ που απαιτειται για να σου παρουν βαθμο η βαθμους.
Η Λαμια δεν το περνα το οριο.
Ο ρουλης και η κουλα το περνανε.
Πλεον και ο γαυρος, αν σε παιξει με 3 χαφ.
Ο βαζελος ειναι απο αλλο ανεκδοτο.
Με την κουλα στο 1-1 παρουσιασες κατι διαφορετικο, τους εδωσες την μπαλα και θα μπορουσες να νικησεις.
Εκει αναθαρρησα, γιατι πιστεψα οτι αρχισες να προσαρμοζεσαι.
Ειναι 3 αντιπαλοι στην Ελλαδα που αν σε παιξουν με 3 χαφ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ, ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΟ συστημα.
ΔΩΣΤΟΥς ΤΗ ΜΠΑΛΑ. Η ΠΑΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ 3 ΧΑΦ. Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
για ολα τα υπολοιπα ελληνικα ματς, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ. ΕΛΕΟΣ.
Π Ρ Ο Σ Α Ρ Μ Ο Σ Ο Υ!!!!
Αλλιως, και δεν πιστευω οτι το γραφω, πρεπει να σπασει το φρεσκο συμβολαιο το καλοκαιρι.
Και να ερθει αλλος. που θα θελει να εχει και επιθετικο που ειναι απλα σκορερ, τυπου Ελ καμπι. ας ειναι και δευτερο ραφι. Χρειαζεται να εχεις τουλαχιστον 2 διαοφρετικα συστηματα στο πλανο σου, Τουλαχιστον.
Η δεκαετια του 80 και 90 περασε.
Που θα σε παιξουν ετσι και εχουν και το οριο ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ που απαιτειται για να σου παρουν βαθμο η βαθμους.
Η Λαμια δεν το περνα το οριο.
Ο ρουλης και η κουλα το περνανε.
Πλεον και ο γαυρος, αν σε παιξει με 3 χαφ.
Ο βαζελος ειναι απο αλλο ανεκδοτο.
Με την κουλα στο 1-1 παρουσιασες κατι διαφορετικο, τους εδωσες την μπαλα και θα μπορουσες να νικησεις.
Εκει αναθαρρησα, γιατι πιστεψα οτι αρχισες να προσαρμοζεσαι.
Ειναι 3 αντιπαλοι στην Ελλαδα που αν σε παιξουν με 3 χαφ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ, ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΟ συστημα.
ΔΩΣΤΟΥς ΤΗ ΜΠΑΛΑ. Η ΠΑΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ 3 ΧΑΦ. Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
για ολα τα υπολοιπα ελληνικα ματς, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ. ΕΛΕΟΣ.
Π Ρ Ο Σ Α Ρ Μ Ο Σ Ο Υ!!!!
Αλλιως, και δεν πιστευω οτι το γραφω, πρεπει να σπασει το φρεσκο συμβολαιο το καλοκαιρι.
Και να ερθει αλλος. που θα θελει να εχει και επιθετικο που ειναι απλα σκορερ, τυπου Ελ καμπι. ας ειναι και δευτερο ραφι. Χρειαζεται να εχεις τουλαχιστον 2 διαοφρετικα συστηματα στο πλανο σου, Τουλαχιστον.
Η δεκαετια του 80 και 90 περασε.
Ποιος θα το βάλει;Minority4 έγραψε:Ενα πρόστιμο σε σένα και στο τιμ σου δεν θα ήταν κακό...
Όταν για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν μπορείς να βρεις ούτε έναν διακριθέντα, είναι 100% ευθύνη προπονητή.
Μάντης δεν είμαι να μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει, όπως ακριβώς δεν ήμουν μάντης στην αρχή της χρονιάς που αυτοί που έκραζαν εξαφανίστηκαν μέχρι να φτάσει Μάρτιος..
Αυτή τη στιγμή όμως, γιατί μόνο το σήμερα είναι που μετράει, είτε η ομάδα άδειασε και δεν σε πιστεύει πλέον, είτε άδειασες εσύ και το ταβάνι σου είναι ως εδώ.
Μέχρι το τέλος των playoff, είναι οι ευκαιρία ΌΛΩΝ σας να το γυρίσετε, καλά για Ευρώπη δεν το συζητώ, θα πάρετε κυριολεκτικά όσκαρ ανατροπής αν προκριθείτε, σε διαφορετική περίπτωση όμως, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι να περιμένουμε.
Άπαξ και χαθεί το ψυχολογικό σκέλος και βλέπεις παίκτες άδειους, να κάνουν διαχείριση του αγώνα αντί να τον χτυπάνε στα ίσα, τότε σε τι να ελπίζουμε ακριβώς;
ΥΓ. Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση. Ούτε σημαίνουν πως το να διοικείς μέσω skype είναι νορμάλ τρόπος διοίκησης μιας ομάδας.
ΥΓ.2 Κόψτε τις μαλ@κίες για Πάμπλο Γκαρσία, Παύλο Δερμιτζάκη και να 'χαμε να λέγαμε.
Αν είναι να αλλάξει προπονητή και να φέρει Πάμπλο Γκαρσία, ας μην αλλάξει ποτέ. Ποτέ όμως.
Αν είναι να φέρει κάτι καινούριο, ας βρει κάποιον με εμπειρία στο να χτίζει πρότζεκτ, επιθετικογενή, που να ξέρει να δουλεύει και με πιτσιρικάδες και ας τον φέρει.
Μάντης δεν είμαι να μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει, όπως ακριβώς δεν ήμουν μάντης στην αρχή της χρονιάς που αυτοί που έκραζαν εξαφανίστηκαν μέχρι να φτάσει Μάρτιος..
Αυτή τη στιγμή όμως, γιατί μόνο το σήμερα είναι που μετράει, είτε η ομάδα άδειασε και δεν σε πιστεύει πλέον, είτε άδειασες εσύ και το ταβάνι σου είναι ως εδώ.
Μέχρι το τέλος των playoff, είναι οι ευκαιρία ΌΛΩΝ σας να το γυρίσετε, καλά για Ευρώπη δεν το συζητώ, θα πάρετε κυριολεκτικά όσκαρ ανατροπής αν προκριθείτε, σε διαφορετική περίπτωση όμως, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι να περιμένουμε.
Άπαξ και χαθεί το ψυχολογικό σκέλος και βλέπεις παίκτες άδειους, να κάνουν διαχείριση του αγώνα αντί να τον χτυπάνε στα ίσα, τότε σε τι να ελπίζουμε ακριβώς;
ΥΓ. Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση. Ούτε σημαίνουν πως το να διοικείς μέσω skype είναι νορμάλ τρόπος διοίκησης μιας ομάδας.
ΥΓ.2 Κόψτε τις μαλ@κίες για Πάμπλο Γκαρσία, Παύλο Δερμιτζάκη και να 'χαμε να λέγαμε.
Αν είναι να αλλάξει προπονητή και να φέρει Πάμπλο Γκαρσία, ας μην αλλάξει ποτέ. Ποτέ όμως.
Αν είναι να φέρει κάτι καινούριο, ας βρει κάποιον με εμπειρία στο να χτίζει πρότζεκτ, επιθετικογενή, που να ξέρει να δουλεύει και με πιτσιρικάδες και ας τον φέρει.
Razvan Lucescu IV
Εκτος τοπου και χρονου παλι στις δηλωσεις του.
Λες και χασαμε φιλικο.
Επεσες απο την πρωτη θεση σημερα και ολα καλα…
Μη ξεχασει να βαλει τον Σαματα, μολις του ξεπιαστει η «μεση».
Λες και χασαμε φιλικο.
Επεσες απο την πρωτη θεση σημερα και ολα καλα…
Μη ξεχασει να βαλει τον Σαματα, μολις του ξεπιαστει η «μεση».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 10 Μαρ 2024, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απαράδεκτη εικόνα που αδικεί ολη τη προσπάθεια φέτος και δείχνει ότι δεν κατάλαβες τι συνεβει στα προηγούμενα ματς.
Ελπίζω να βρεις τον τρόπο να το γυρίσεις στη συνέχεια γιατι υπάρχει δρόμος και στόχοι για την ομάδα.
Ελπίζω να βρεις τον τρόπο να το γυρίσεις στη συνέχεια γιατι υπάρχει δρόμος και στόχοι για την ομάδα.
Αντε κλωτσα τον. Άλλη μια κριτική με επιχειρήματα.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Προπονητής που δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ φεύγει κλωτσηδόν από την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Παίκτες ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ που δεν μπορούν να κάνουν ένα σουτ, ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ
Ήμασταν κάκιστοι κ προφανώς τομην πρώτη κ τελευταία ευθύνη την έχει ο προπονητής. Το πρόβλημα εδώ μέσα είναι πως κάποιοι παρακαλανε να λήξει γρήγορα το ματς κ να χάσουμε για να βγάλετε κόμπλεξ που μετά το αποκαλείται άποψη κ ποδοσφαιρική κριτική. Τ ίδια έγραφα κάποτε για ιβιτς, Γκαρσία κ φερειρα όποιος θέλει ας ψάξει
Διαχωρίζω τον Ράσβαν της περιόδου 2017 -2019 όπου ήταν ο προπονητής που έκανε τεράστια επιτευγματα, από αυτόν της τελευταίας 3ετίας της μεγάλης αποτυχίας.
Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν.
Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν.
Τί εφιάλτες έβλεπε όλη τη νύχτα και έβαλε μαζί Μάρκος αντόνιο και Μούργκ, χωρίς κέντρο, χωρίς δύναμη και ταχύτητα;
Αλκοολικοί θα γίνουμε...
Αλκοολικοί θα γίνουμε...