Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
- pirate_salonica
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Νούμερα βέβαια δεν έχει ο Σανσόνες, πέρσι είχε 20 συμμετοχές, 5 γκολ 4 ασίστ. Βέβαια επιμένω, δεν πιστεύω τον ΝτιΜάρτζιο.
δεν θα ασχοληθουμε πολυ οι μερες τελειωσαν...αυριο θα ξερουμε για τον ιταλο παικταρα
- Dimitris_L4
Ο γκουρου είναι ο Ρομάνο.. Κ όντως ότι ειπε για εμάς δεν επεσε μέσα.. Μια τσαλοφ κ μια καρασκαλ
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
ΟΝΕΙΡΟpaokkerkir έγραψε:Sansone Despotov και γιναμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 02 Σεπ 2023, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για τον λιγο χρονο που επαιξε , τα νουμερα ειναι μια χαρα. το θεμα ειναι σε τι φυσικη κατασταση βρισκεται.pirate_salonica έγραψε:Νούμερα βέβαια δεν έχει ο Σανσόνες, πέρσι είχε 20 συμμετοχές, 5 γκολ 4 ασίστ. Βέβαια επιμένω, δεν πιστεύω τον ΝτιΜάρτζιο.
Ιταλός, κοντός, βιρτουόζος.Baldur έγραψε:Ώπα, πείτε ρε, να πανηγυρίζω;;; Τι εστί Σανσόνες;
Γεννήθηκε Μόναχο, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπάγερν, μετά Ιταλία.
Καλές χρονιές με Σασουόλο, μετά Βιγιαρεάλ και τα τελευταία χρόνια Μπολόνια.
Όπου πήγε άφησε καλές εντυπώσεις. Αριστερό εξτρεμάκι που σκοράρει και δημιουργεί, πολύ καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα, πατάει περιοχή.
Fun fact, παίζει κι ένας άλλος Ιταλογερμανός, ο Σοριάνο, παικτάρα, που ξεκίνησαν μαζί στην Μπάγερν, πήγαν μαζί Βιγιαρεάλ, και μαζί Μπολόνια. Φέτος έμειναν και οι 2 ελεύθεροι. Νομίζω είναι κολλητάρια...
Αυτός παίζει στο 10... Αν τους φέρουμε πακέτο, θα βγάλουμε γούστα
-
Maezono Masakiyo
dev έγραψε:μπορουμε και τους 2 στη λιστα και στο ροστερ ή εχουμε και εμεις θεμα με ξενους?
Bουλγαρος και Ιταλός δεν λογίζονται κοινοτικοί;
panpangr77 έγραψε:Πάντως με αυτόν παίξαμε αντίπαλοι φέτος.dragon έγραψε:Καποιος έγραψε ότι έχει 5 εκ ρήτρα όχι πως αλλάζει πολλαpapwolf έγραψε:Όταν λέτε "Κομάν" εννοείτε αυτόν εδώ https://www.transfermarkt.com/florinel- ... ler/340982 της Στεάουα με συμβόλαιο που λήγει 30/6/2028...?
Γι'αυτόν ο Μπεκάλι θα γυρεύει τουλάχιστον 8εκ....!
Μήπως να βλέπαμε τον άλλο Κομάν, της Μπάγερν...?
Πιο φτηνά θα μας βγει...!
Ναι, σκόραρε και γενικά μόνο καλά πράγματα έβγαιναν από τα πόδια του. Δεν είμαι σίγουρος πόσο εξτρεμ είναι πάντως. 10αροφορίζει αφόρητα.
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα εδώ όλους σας.Παλιος Παοκτσης αλλά το ίδιο τρελαμένος όπως παλιά...
Όσον αφορά τον Κομαν του ..Τζιτζι Μπεκιαλι ενημερωτικά σήμερα ΔΕΝ είναι καν στην αποστολή της Στεαουα και τώρα παίζουν ματς...Πολύ καλός παίκτης αλλά βγάζεις άκρη με τον Τζιτζι?
Όσον αφορά τον Κομαν του ..Τζιτζι Μπεκιαλι ενημερωτικά σήμερα ΔΕΝ είναι καν στην αποστολή της Στεαουα και τώρα παίζουν ματς...Πολύ καλός παίκτης αλλά βγάζεις άκρη με τον Τζιτζι?
cellophan έγραψε:Πάντως με αυτόν παίξαμε αντίπαλοι φέτος.panpangr77 έγραψε: Καποιος έγραψε ότι έχει 5 εκ ρήτρα όχι πως αλλάζει πολλα
Ναι, σκόραρε και γενικά μόνο καλά πράγματα έβγαιναν από τα πόδια του. Δεν είμαι σίγουρος πόσο εξτρεμ είναι πάντως. 10αροφορίζει αφόρητα.[/quote]
Εγώ το ανέφερα πως έχει 5.000.000 ρήτρα…μετά από αναφορά του ίδιου του Μπεκάλι..
-
makispaspartou
Εγώ αν όντως κλείσουμε Ντεσποντοβ και Κομαν δηλώνω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος ..