27. Magomed Ozdoev

marsantos

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από marsantos »

Το βάζω κι εδώ μιας και αφορά τον Οζ
Αποστόλη πολύ ενδιαφέρον αυτό που ποσταρες.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα χιλιόμετρα του Οζντόεφ στο ντέρμπι

Στέλιος Στεργιάδης - σφινα

Η καλή φυσική κατάσταση σαφέστατα παίζει το ρόλο της σε παιχνίδια και ιδιαίτερα σε ντέρμπι όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ να τρέχει περίπου μισό χιλιόμετρο παραπάνω συνολικά από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά – οι παίκτες του πιο συγκεκριμένα – έτρεξαν 10,8 χιλιόμετρα ανά μέσο όσο και αυτοί των «πρασίνων» 10,4 χιλιόμετρα. Ποιοι έτρεξαν όμως περισσότερο;

Αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα ήταν ο Ρώσος χαφ του ΠΑΟΚ Μαγκομέντ Οζντόεφ που κάλυψε 11,4 χιλιόμετρα. Από… κοντά ο παρά 4 μήνες 37άρης (!) Τάισον, μαζί με τον Αράο που κάλυψαν 11,2, ενώ ακολούθησαν ο Μπάμπα με 11,1, ο Βαγιαννίδης με 11, ο Μαξίμοβιτς με 10,9 και οι Ότο, Μλαντένοβιτς με 10,8.

«Γεμάτο» παιχνίδι από τον Ρώσο μέσο

Στην περίπτωση του Οζντόεφ η στατιστική του ήταν ιδιαίτερα γεμάτη, αφού είχε και 84% στις εύστοχες πάσες, είχε 7 προωθημένες μεταβιβάσεις στο μισό του αντιπάλου, 4 τάκλιν και 7 κερδισμένες μονομαχίες. Και μιλάμε για έναν παίκτη που πριν λίγους μήνες είχε αποκαλύψει πως αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν χαρακτηριστικό το ξέσπασμα του και το ευχαριστώ σε Λουτσέσκου, μετά το γκολ που σημείωσε πέρυσι στην «OPAP Arena» απέναντι στην ΑΕΚ.
Ο Οζντοεφ δεν είναι μόνο οτι τρέχει αρκετά. Το σημαντικό είναι οτι δεν τρέχει άσκοπα. Ξέρει τους χώρους και τους χρόνους στους οποίους κινείται ειδικά χωρίς τη μπάλα.
Με τον τρόπο που παίζει ξεκουράζει την ομάδα καθώς πάντα δίνει στήριγμα, προσπαθεί να παίξει με τη μία και ποτέ δεν κουράζει τη μπάλα. Είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης αρκεί να έχει γύρω του παίκτες με κατάλληλα χαρακτηριστικά.
Ίσως είναι προτιμότερο να παίξει ο Οζντοεφ το Σάββατο και όχι ο Καμαρά. Στον Καμαρά νομίζω θα ταιριάζει καλύτερα το εκτός έδρας ματς στην Τουρκία.
Γενικότερα όπως έχω γράψει στο τοπικ του Καμαρά το Οζντοεφ Σβαμπ είναι λειτουργικότερο στην Ελλάδα που θες δημιουργία, εγκεφαλικό παιχνίδι και ποιοτικές επαφές.
Όλα αυτά βέβαια μέχρι να δούμε και τον Μπακαγιοκο και το τι μπορεί να κάνει.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη, βγει δεν βγει δεν έχει σημασία, πως το δίδυμο Σβαμπ-Οζντόεφ δεν θα το δούμε σε πολλά παιχνίδια, εκτός αν οι άλλοι δύο δεν ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Λουτσέσκου.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μακάρι Miles. Αυτό θα σημαίνει πως ο Μπακα θα βγει λίρα εκατό.
Είναι όμως τόσα τα ματς και ειδικά τα ευρωπαϊκά που το δίδυμο Μπακα - Καμαρά αν παίξει πχ στο Μάντσεστερ ή στην Τουρκία για να δώσει εντάσεις και τρεξίματα δεν ξέρω αν καποιος από τους 2 θα χρησιμοποιείται και στο προηγούμενο ή στο επόμενο.
Φυσικά έχεις δίκιο,α8 άμα βγει ο Μπακαγιοκο το Σβαμπ Οζντόεφ θα μειωθεί και ειδικά στην Ευρώπη ίσως να μην εμφανιστεί και ποτέ. Στα μικρά της Ελλάδας όμως θα το βλέπουμε συχνά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Είναι γνωστώ ότι Σβαμπ δεν αγαπώ, όχι ότι ο προπονητής δεν θα τον χρησιμοποιήσει πολύ και φέτος, αλλά, για παράδειγμα, προχθές φάνηκε καθαρά ποιος από τους δύο χαφ έκανε πιο πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Συνεπώς, δεν είμαι σίγουρος αν ο Ρώσος πάρει τα εύκολα ματς. Δεν θα μου έκανε έκπληξη ένα δίδυμο Μπακαγιόκο/Καμαρά-Οζντόεφ. Πάντως, δεν νομίζω ότι φέτος θα πάει σε δύο σταθερά δίδυμα ανά ματς, όπως πέρσι (Μεϊτέ-Οζντόεφ και Τσιγγάρα-Σβαμπ), αλλά θα έχουμε διάφορους συνδυασμούς.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν αξιοπρεπέστατος.
Είναι σε καλό φεγγάρι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Παρά πολύ καλός ειδικα στο πρώτο ημίχρονο
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ο καλός Οζντοεφ είναι ο καλύτερος μέσος της ομάδας

Είναι σε φόρμα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Βγηκε και χαθηκε το κεντρο

Πολυ καλο διδυμο με Μαντι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

τρομερος , δε πιστευω στα ματια μου
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και 3ο σέντερ μπακ ήταν και στο κέντρο διεύθυνε και κρυφός φορ έβγαινε, μαγικό παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ωραίος, για άλλη μια φορά φέτος από τους κορυφαίους και μάλιστα σε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπράβο, μπράβο
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

aivas19 έγραψε:Βγηκε και χαθηκε το κεντρο

Πολυ καλο διδυμο με Μαντι
Συμφωνώ!
:pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Συμφωνώ σε όλα, συν ότι έδινε οδηγίες και στους γύρω του. Ηγετικός σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Κορυφαιος για ακομα μια φορα..
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

sn0ufel4 έγραψε:Ο καλός Οζντοεφ είναι ο καλύτερος μέσος της ομάδας

Είναι σε φόρμα
Ετσι ακριβως