Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Τότε θα έπρεπε να έχουν προνοήσει από τον περσινό Αύγουστο να καλύψουν τις τρύπες που δεν κάλυψαν γιατί δεν μπηκαν Ευρώπη. Ή τον Γενάρη. Φέτος αν δεν μπούμε; Σταματάει και πάλι ο σχεδιασμός;
ΚΑΝΕΝΑΣ σχεδιασμός ομάδας δεν πρέπει να γίνεται με την λογική του ΑΝ θα μπούμε ομίλους η με την λογικη του ΓΙΑ ΝΑ μπούμε ομίλους.
Βλέπετε πόσο δύσκολο είναι για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να κάνει 3 προκρίσεις.
Ακόμα και σαν ισχυρός μπορεί να σου κάτσει Μπεσίκτας, η Οσασούνα η κάποια παρόμοια ομάδα.
Το μόνο ερώτημα που πρέπει να απαντάει ένας μεταγραφικός σχεδιασμός είναι "βελτιώνει ποιοτικά το ρόστερ μου"; Και αυτή η απάντηση έρχεται μόνο στις 32/8. Δεν απαντάται από την είσοδο στους ομίλους που μπορεί να σου κάτσει μια Οσασούνα στα πλευ οφ
Βλέπετε πόσο δύσκολο είναι για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να κάνει 3 προκρίσεις.
Ακόμα και σαν ισχυρός μπορεί να σου κάτσει Μπεσίκτας, η Οσασούνα η κάποια παρόμοια ομάδα.
Το μόνο ερώτημα που πρέπει να απαντάει ένας μεταγραφικός σχεδιασμός είναι "βελτιώνει ποιοτικά το ρόστερ μου"; Και αυτή η απάντηση έρχεται μόνο στις 32/8. Δεν απαντάται από την είσοδο στους ομίλους που μπορεί να σου κάτσει μια Οσασούνα στα πλευ οφ
Δεν είμαι γραφείο τύπου της ΠΑΕ ρε gika για να σου απαντήσω. Εννοείται πως συμφωνώ απόλυτα πως η οργάνωση τους ΔΕΝ είναι αυτή που θα έπρεπε. Είναι δυνατόν να συμφωνώ με τον τρόπο που κινούνται; Ούτε καν.
Άλλο όμως αυτό και άλλο το "η ΠΑΕ δεν έδειχνε πως θέλει να ενισχυθεί" ή το άλλο σενάριο "δεν θα έρθει κανείς αν αποκλειστούμε". Θεωρίες είναι όλα αυτά, όχι γεγονότα.
Εγώ επειδή έχω αποδεχθεί το πως κινούμαστε, επιλέγω να ελπίζω πως ακόμα και να συμβεί στραβή στην Ευρώπη, οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν.
Αν όμως, για δεύτερη σερί χρονιά, γίνει καμιά γκέλα στην Ευρώπη (φτου μακριά μας) και πάλι σταματήσει ο σχεδιασμός, θα σταματήσω οριστικά να ελπίζω πως ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη μπορεί πλέον να οργανωθεί - ενισχυθεί σοβαρά, έστω και καθυστερημένα.
Για μένα οι επόμενες 23 μέρες, θα κρίνουν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, το πως θα βλέπω στα μάτια μου τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη από δω και πέρα. Για μένα ξαναλέω.
Άλλο όμως αυτό και άλλο το "η ΠΑΕ δεν έδειχνε πως θέλει να ενισχυθεί" ή το άλλο σενάριο "δεν θα έρθει κανείς αν αποκλειστούμε". Θεωρίες είναι όλα αυτά, όχι γεγονότα.
Εγώ επειδή έχω αποδεχθεί το πως κινούμαστε, επιλέγω να ελπίζω πως ακόμα και να συμβεί στραβή στην Ευρώπη, οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν.
Αν όμως, για δεύτερη σερί χρονιά, γίνει καμιά γκέλα στην Ευρώπη (φτου μακριά μας) και πάλι σταματήσει ο σχεδιασμός, θα σταματήσω οριστικά να ελπίζω πως ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη μπορεί πλέον να οργανωθεί - ενισχυθεί σοβαρά, έστω και καθυστερημένα.
Για μένα οι επόμενες 23 μέρες, θα κρίνουν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, το πως θα βλέπω στα μάτια μου τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη από δω και πέρα. Για μένα ξαναλέω.
- navigator11
Αν δεν μπούμε ούτε φέτος ομίλους, θα πουλήσουν μέχρι και τον Οζντόεφ. Πρώτοι εδώ.
Ε ναι ρε Νουνιες! Στο νταμπλ φεραμε γεναρη Μισιτς Ολιβειρα για βαθος και τωρα μιλαμε για αναπληρωματικους τον Σβαμπ και τον συμπαθή Τσιγγαρα.nunies4 έγραψε:Αφού πω ότι πιστεύω ότι ο Ντάγκλας θα πωληθεί, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την αλεργια που έχει η πλειοψηφία του κόσμου στο να υπάρχει βάθος και πάνω από μια δυνατή επιλογή για κάθε θέση.
Έτσι παίρνεις πρωταθλήματα. Έχοντας ΚΑΙ Οζντοεφ ΚΑΙ Μαξίμοβιτς ΚΑΙ Ντάγκλας και από πίσω μπακ απ' Τσιγγάρα και Φελίπε.
Ένα από τα στοιχεία που μας έδωσε το νταμπλ ήταν το μεγάλο βάθος που είχαμε στο ρόστερ
Δεν είναι δική μας δουλειά να λέμε...."ναι αλλά ποιος θα κάτσει πάγκο". Ας το βρει ο προπονητής
Δεν βγαινει χρονια ετσι
Δεν διαφωνω, αλλα αν πουληθει να τον αντικαταστήσει με έξτρα χαφ. Οχι με τον Μαξιμοβιτς. Αυτη τη στιγμη εχουμε 3 χαφ στο ροστερ (Σβαμπ Σοαρες Τσιγγαρας) που δεν εμπνεουν εμπιστοσυνη για διαφορετικους λογους ο καθενας.navigator11 έγραψε:Να μην πουλήσεις Αουγκούστο, οκ. Σε περίπτωση που ο παίχτης είναι πνευματικά αλλού βέβαια όλοι μπορούν να φανταστούν πόσο επικίνδυνος μπορεί να αποδειχθεί για την ομάδα, αν παίζει. Δε θα είναι η πρώτη φορά που θα βλέπουμε αυτό το έργο. Τον ξέρουμε τον παίχτη και από την καλή και από την ανάποδη. Σε περίπτωση δε που ισχύει πως ανανέωσε με υπόσχεση να παραχωρηθεί εφόσον εμφανιστεί μια καλύτερη προοπτική για αυτόν, δεν το ξέρω, λέω αν, ας πάρει η ομάδα αυτά που πάνω κάτω ζητάει κι ας πάει στο καλό ο άνθρωπος.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ουσιαστικά έχουμε αντικατάσταστη των Ντάντας - Αουγκούστο - Κούρτιτς (που δεν έπαιξε καθόλου στο δεύτερο μισό) από τους Μαξίμοβιτς - Οζντόεφ - Τσιγγάρα. Στα χαρτιά είμαστε ένα κλικ πιο πάνω, αλλά αν θες να μείνει και ο Αουγκούστο θα πρέπει να μπούμε ομίλους Κόνφερενς για τα 6 + 2 παιχνίδια αν (που δεδομένα θα) προκριθούμε στα νοκ άουτ. Ειδάλλως θα έχεις 6 παίκτες για 2 θέσεις και βαριά 40 ματς. Είναι αδιανόητα πολλοί. Και δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, χωρίς Ευρώπη έχεις πολύ μειωμένα έσοδα για να μπορέσεις να καλύψεις συμβόλαια και κόστη αγοράς. Λέτε πχ για το βάθος πάγκου της χρονιάς του νταμπλ, αλλά ξεχνάτε ότι η ομάδα έριξε τραγικά πολύ το μπάτζετ της γιατί μπήκε μέσα φέρνοντας ακριβούς παίκτες χωρίς την παραμικρή μεταπωλητική αξία. Να μη φτάσουμε στο σημείο να πουλήσουμε όλα τα ταλέντα για να έχουμε ένα ακριβό ρόστερ με βάθος, δεν είναι βιώσιμο αυτό το μοντέλο. Ισορροπία θέλει. Και τέλος, με ακόμα ένα συμβόλαιο του εκατομμυρίου στα χαφ, και μια αγορά στα 4 εκατομμύρια που δεν συνοδεύεται από αντίστοιχη πώληση ενός εξίσου βαριού συμβολαίου, αδειάζουμε το ταμείο και αδυνατούμε να καλύψουμε το κενό στους μεσοεπιθετικούς, όπου με έναν τραυματισμό μένεις χωρίς καμία σχεδόν επιλογή.Gospi έγραψε:Παντως με πωληση Αουγκουστο και αγορα Μαξιμοβιτς δεν ειμαστε καλα στα χαφ. Μπορει το βασικο διδυμο να ειναι θεωρητικα δυνατο αλλα οι εναλλακτικες ειναι πολυ χαμηλοτερου επιπεδου. Αν χρειαστεί σε καποια φαση να παιξουμε με Τσιγγαρα Σβαμπ σε κρισιμο ματς, θα δουμε αλλον ΠΑΟΚ και δεν θα ειναι καλο.
Επισης η αποκτηση ενος μονο πεσοεπιθετικου ειναι κατ εμε λαθος.
Ρε συ πως ειμαστε ενα κλικ πιο πανω με Οντοεφ Μαξιμοβιτς Τσιγγαρα? Προστιθεται η αξια τους και διαιρειται δια του τρια?
Εκτος αν θεωρεις τον Τσιγγαρα καλυτερο του Νταντας.
Εκτος αν θεωρεις τον Τσιγγαρα καλυτερο του Νταντας.
Δημιουργικά είσαι πολύ κάτω...
Θέλει ακόμη ένα σοβαρό 8αρι, ίσως στη θέση του σβαμπ.
Όχι συμπληρώματα, δημιουργικό χάφ.
Θέλει ακόμη ένα σοβαρό 8αρι, ίσως στη θέση του σβαμπ.
Όχι συμπληρώματα, δημιουργικό χάφ.
Για τον Carrascal Ρώσος φίλος οπαδός της CSKA μου τον χαρακτήρισε ως "extremely toxic" (κοντολογίς κ*λόπαιδο) αλλά παραδέχτηκε ότι είναι και καλός παίκτης.
Την στιγμή που η Άεκ έχει για επίθεση Λιβάι, Πόνσε, Αραούχο, Φαν φερτ και εμείς Σαμάτα, Μπράντον και τον 18χρονο Τζίμα δεν μπορούμε να έχουμε σοβαρές αξιώσεις για πρωτάθλημα. Σίγουρα θα φύγει κάποιος από αυτούς αλλά 7 Αυγούστου έτσι έχει η κατάσταση. Κάπως έτσι βγαίνουν και τα νούμερα των μπουκ που μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις με Μπειτάρ έχουν κατρακυλήσει τον ΠΑΟΚ στο 12,00 την ώρα που οι άλλοι είναι στο 2 και στο 3. Ήθελα να ήξερα πέρα από τους οπαδούς πιστεύει κάποιος σε αυτή την ομάδα? Συγνώμη για το off topic.
- thanos-xanthi
εντάξει προφανώς μεσοεπιθετικά περιμένουμε άλλες 2 προσθήκες
δεν μπορεί να βγάλουμε έτσι τη χρονιά
δεν μπορεί να βγάλουμε έτσι τη χρονιά
Αναφέρομαι καθαρά στη θέση του κεντρικού επιθετικού που δεν θα γίνει άλλη κίνηση.
-
makispaspartou
Εγώ πιστεύω ότι η πώληση Ντάγκλας θα κλείσει με το που συμφωνήσουμε τον Μαξίμοβιτς. Αυτές οι δυο υποθέσεις είναι αλληλένδετες κατά τη γνώμη μου. Το θέμα Καρασκαλ προφανώς θα είναι ευγενική προσφορά του Σαββιδη στον Λουτσεσκου και μόνο ο Ιβαν ξέρει αν και ποτε θα κλείσει. Από κει και πέρα επειδή τρώγοντας ανοίγει η ορεξη περιμένω περαιτέρω ενίσχυση με το που εξασφαλιστούν οι όμιλοι . Αυτό σημαίνει έναν ακόμη μεσοεπιθετικό , ένα χάφ και ίσως κάτι καλύτερο στην άμυνα. Όλα αυτά τότε αν και εφόσον μπούμε σε ομίλους .
Το ρεαλιστικό είναι Οζντοεβ Μαξίμοβιτς στα χάφ με αλλαγές Σβαμπ Τσιγγαρα Φιλιπε και Καρασκαλ Τάισον Ντελια Ζιβκοβιτς και Ναρει στα εξτρέμ. Με εξασφαλισμένους ομίλους ας περιμένουμε και δυο τρεις πινελιές.
Σημαντικό θέμα κατά τη γνώμη μου είναι και η ανανέωση του Αντριγια. Παίκτης κλάσης που νιώθει ΠΑΟΚ .. Για μένα πρέπει να ανανεώσει με κλειστά τα μάτια και αν γίνεται το πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο.
Το ρεαλιστικό είναι Οζντοεβ Μαξίμοβιτς στα χάφ με αλλαγές Σβαμπ Τσιγγαρα Φιλιπε και Καρασκαλ Τάισον Ντελια Ζιβκοβιτς και Ναρει στα εξτρέμ. Με εξασφαλισμένους ομίλους ας περιμένουμε και δυο τρεις πινελιές.
Σημαντικό θέμα κατά τη γνώμη μου είναι και η ανανέωση του Αντριγια. Παίκτης κλάσης που νιώθει ΠΑΟΚ .. Για μένα πρέπει να ανανεώσει με κλειστά τα μάτια και αν γίνεται το πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο.