15. William Troost-Ekong
- AlxNeapoli1
Re: 15. William Troost-Ekong
Φυσικα μας πειραζει η αποζημιωση. Απο τη στιγμη που εγινε, δεν πρεπει να αποζημιωθει ο ΠΑΟΚ? Μπορουμε να γυρισουμε τον χρονο πισω?
- Patricio_4
ΑΝ σου δωσουν, θα σου δώσουν 200κ και θα πεις και ευχαριστώ. Ψίχουλα
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Patricio_4
Αν ήταν μακροχρόνιος ο τραυματισμός άλλαζαν τα πράγματα. Τώρα δεν νομίζω πως αξίζει να ασχολούμαστε με αποζημιώσεις
- Patricio_4
Προφανώς και μιλάω για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ εφόσον μπορεί να διεκδικήσει χρήματα δεν έχει λόγο να μην το κάνει, απλά αυτά τα 200κ τον φίλαθλο δεν τον επηρεάζουν σε κάτι
Παιδες κακα τα ψεματα, οταν εισαι ομαδα συγκςκριμενου μπατζετ και μικρου ροστερ (ειτε λογω μπατζετ ειτε λογω φιλοσοφφιας προπονητη), δεν μπορεις να εχεις σε θεσεις βασικων αφρικανους διεθνεις. Και μαλιστα παιχτες που εχουν και μερικα απο τα μεγαλυτερα συμβολαια. Δηλαδη αν ειχε οαει στο afcon και ο μπαμπα τι θα ειχε γινει?
Αυτα ειναι σοβαρα λαθη προγραμματισμου που δειχνουν ελλειψη διορατικοτητας και ανωριμοτητα διοικητικη που δεν δικαιολογειται σε στελεχη σαν τα δικα μας. Δεν ανελαβαν χθες τον ΠΑΟΚ.
Αυτα ειναι σοβαρα λαθη προγραμματισμου που δειχνουν ελλειψη διορατικοτητας και ανωριμοτητα διοικητικη που δεν δικαιολογειται σε στελεχη σαν τα δικα μας. Δεν ανελαβαν χθες τον ΠΑΟΚ.
-
VfB v2
οι paok24 στο live είπανε ότι είναι λεπτό το ζήτημα και μάλλον δεν θα το τραβίξει στα άκρα ο ΠΑΟΚ παρόλο που υπάρχει νομικό πλαίσιο. Για τον απλούστατο λόγο μιας ενδεχόμενης πώλησης το καλοκαίρι. Θέλουν να έχουν δλδ τον παίχτη σύμμαχο σε περίπτωση μετακίνησης. Παντως ο Κόλκας φάνηκε σίγουρος ότι ο παίχτης έχει τελειώσει απο τον ΠΑΟΚ μετά απο αυτό είτε με τον έναν η τον άλλο τρόπο.
Εδώ που τα λέμε θα ήταν λαχείο εαν βγάζαμε και κάτι απο την περίπτωσή του.
Εδώ που τα λέμε θα ήταν λαχείο εαν βγάζαμε και κάτι απο την περίπτωσή του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Σάβ 24 Φεβ 2024, 00:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Leonardo10
Οτι θα βγάλουμε θα βγάλουμε, αλλά ακόμα και αν δεν βγάλουμε θα απαλλαγούμε από το συμβόλαιο του πολύ εύκολα
- AlxNeapoli1
- PAOK - 1926-
Περαστικα ρε william ..αλλα ρε φιλε ..ρε φιλε..πηγες να παιξεις για το εθνοσημο σου..οκ δεκτο και καλα εκανες γιατι εισαι και ο αρχηγος κλπ..αλλα αυτο που εκανες ηταν ακρως αντιεπαγγελματικο ..παιζεις τραυματιας σχεδον ολη την διοργανωση..και εσυ εκει μεχρι τελους ,και να πιυ εγινε η ζημια ..η ομαδα παιζει δυο φορες την εβδομαδα και ματς φωτια ..δεν σκεφτηκες ουτε την ομαδα που σ δινει συμβολαιο,ουτε το προπονητικο τιμ που σε προετοιαμαζει ουτε καν τους ιδιους σου τους συμπαικτες που εχουν ματωσει για να φτασουν ως εδω ..κριμα..
-
Dimitrisou
Το οτι επειδη ο Εκονγκ ,αν ισχυουν οσα γραφονται ,ειναι επιεικως απαραδεκτος για να μην χρησιμοποιησω βαρυτερη εκφραση που κολλαει με τους αφρικανους γενικα?Αν επαιζε με τραυματισμο και το εκρυβε αυτος και η εθνικη του τοτε δεν πρεπει να μας νοιαζει η πωληση, να το παμε στα ακρα..ο ΠΑΟΚ ομως σε τι φταιει ?επρεπε να ξερουν δηλαδη ο Ιβαν και ο Λουτσε οτι ο αλλος τους κοροιδευει και δεν σεβεται τους ανθρωπους που τον πληρωνουν?
- Σουριναμέζος
Η αλήθεια είναι ότι τίποτα από αυτά δεν θα γραφόταν αν αντί για τον Εκονγκ στο Κόπα Άφρικα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο με κάποιον Ευρωπαίο/Λατινοαμερικάνο στο Euro ή το Copa America η στο Μουντιάλ του Κατάρ αν θέλετε που έγινε μεσούσης της σεζόν
- Bobby Sands -4-
...εχεις δικιο 1000/100. εγω απορω πως επαιζε και με 2ου βαθμου, ακομη και με 1ου.....ιατρικα δεν στεκει....zoomgr έγραψε:δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις 3ου βαθμού και να συνεχίζεις να παίζεις..... απλά δεν γίνετε...
κάτι παίζει...
Γιατί όχι?Σουριναμέζος έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι τίποτα από αυτά δεν θα γραφόταν αν αντί για τον Εκονγκ στο Κόπα Άφρικα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο με κάποιον Ευρωπαίο/Λατινοαμερικάνο στο Euro ή το Copa America η στο Μουντιάλ του Κατάρ αν θέλετε που έγινε μεσούσης της σεζόν
, δυστυχώς όντως ο φάνατισμός τυφλώνει.
Από εμένα έχει τεράστιο respect ο παίκτης.
Την ημέρα εκείνη που θα ξεκινήσουμε να κρίνουμε τα πράγματα ανάλογα το συμφέρον μας, θα έχουμε πάψει πλέον να διαφέρουμε από όλους τους άλλους που τόσο περήφανα λέμε ό,τι κάνουμε.
Από εμένα έχει τεράστιο respect ο παίκτης.
Την ημέρα εκείνη που θα ξεκινήσουμε να κρίνουμε τα πράγματα ανάλογα το συμφέρον μας, θα έχουμε πάψει πλέον να διαφέρουμε από όλους τους άλλους που τόσο περήφανα λέμε ό,τι κάνουμε.
Αν αποδεικνυεται καπως οτι επαιζε τραυματιας, τοτε κανεις διακοπη συμβολαιουJack_MeHoff έγραψε:Ελπίζω το νομικό επιτελείο της ομάδας να έχει συλλέξει τα απαραίτητα αποδεικτικά και να προσφύγει στη δικαιοσύνη για το συμβόλαιο
Για την χαμένη χρόνια δεν μπορεί να κάνει κάτι, είναι πλέον πολύ αργά δυστυχώς.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να αποδειχθει κατι τετοιο
Οπως επισης, ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης θα εκανε κατι τετοιο υπο καθεστως σωματικων πονων, υπονομευοντας την καριερα του
Αν δεν αποδειχθει κατι, δεν υιοθετω κανενα απο τα σεναρια π διακινουνται, οτι επαιζε τραυματιας
Μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω