Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Και γω στην τράπεζα στην Θέρμη δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Δυστυχώς ο αριθμός τον μετοχων είναι απογοητευτικός.Όταν πριν μερικά χρονια ο gay έκανε εγγραφες για μελόι στη παε είχαν πάνω από 60.000 εάν δεν απατώμαι και εμείς αυτό το αστείο νούμερο.Κρίμα γιατί τόσα χρονια λέμε για το τεράστιο λαό μας αλλα στην μεγαλύτερη ευκαιρία τις ομάδας να ανεξαρτοποιηθεί και να μην έχει ανάγκη μεγαλομετόχους και σωτήρες αποτύχαμε ολοσχερώς.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Kostas85 έγραψε:
iliasthes έγραψε:Σήμερα πήγα σε ένα από τα δύο υποκαταστήματα της Μαρφίν στην Καβάλα για να κάνω αίτηση για την ΑΜΚ. Η κοπέλα μου είπε

Ο αριθμός αίτησης ήταν ο 3767. Μέτρια πράγματα, όλοι περιμέναμε περισσότερο κόσμο (βέβαια δεν είχα αυταπάτες για 20 χιλ κόσμο όπως λέγανε ορισμένοι), αλλά ένα νούμερο 8-10 νέοι μέτοχοι θα ήταν εφικτό. Ωστόσο νομίζω κάποιες υπερβολές, περί προδοτών για όσους δεν πήρανε μετοχές και τα ΠΑΟΚόμετρα δεν κάνουνε καλό. Αντιθέτως κάνουνε κακό.
Ρε παιδιά μπερδέυτηκα. Εγώ σε κατάστημα της Αργυρούπολης Αθηνών είχα αριθμό άιτησης 3. Τι γίνεται με την αύξηση? Μήπως δεν έχει γίνει σούμα;
Κ εγώ μάγκες αρχίζω να πιστεύω σιγά σιγά (παρόλου που είχα απογοητευτεί αρχικά), ότι αποκλείεται να είναι αυτός μόνο ο αριθμός.....
Πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν πρόβλημα όπως λένε με την όλη διαδικασία κ νομίζω πως ακόμα δεν έχει γίνει ολόκληρη σούμα, αλλά ίσως μόνο απο τα πιο κεντρικά καταστήματα!!
Ναι είχα απογοητευτεί, αλλά αυτός ο ΛΑΟΣ ποτέ δεν άφησε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ κ ούτε θα το κάνει!!
Μακάρι να δικαιωθώ.... 15000 το λιγότερο... το λιγότερο λέμε...
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

εγω δεν εχω εκκαθαριστικο λεει και δεν μπορω να παρω ξερει κανεις πως γινεται αυτο πηρα στη ΔΟΥ της περιοχης και μου λενε δεν γινεται να βγαλω πρεπει να εχω κανει φορολογικη δηλωση οποιος ξερει ας πει παρακαλω γιατι δε βγαζω ακρη
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές.
Δεν χρειάζεται εκκαθαριστικό. Χρειάζεται όμως να έχεις ΑΦΜ. Αν δεν έχεις πήγενε στη ΔΟΥ της περιοχής σου να βγάλεις. Επίσης αν δεν έχεις λογαριασμό ΔΕΗ στο ονομά σου πήγενε στη ΔΟΥ και ζήτα τους να σου δόσουν ένα χαρτί που να βεβαιώνει ποιό είναι το ΑΦΜ σου. Μετά γραμμή για τράπεζα.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

επιτελους τα μαζεψα τα κωλολεφτα, παρασκευη θα παρω και εγω.....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

thrix έγραψε:Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές.
Δεν χρειάζεται εκκαθαριστικό. Χρειάζεται όμως να έχεις ΑΦΜ. Αν δεν έχεις πήγενε στη ΔΟΥ της περιοχής σου να βγάλεις. Επίσης αν δεν έχεις λογαριασμό ΔΕΗ στο ονομά σου πήγενε στη ΔΟΥ και ζήτα τους να σου δόσουν ένα χαρτί που να βεβαιώνει ποιό είναι το ΑΦΜ σου. Μετά γραμμή για τράπεζα.
Εγώ πήγα με το χαρτί της Forthnet και στην αρχή η κοπέλα δίστασε, λέγοντας μου ότι δεν είναι χαρτί ΔΕΚΟ, οπότε, πάρτε και το Εκκαθαριστικό μαζί σας, καλού κακού!!
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Και για τους εν Ελλάδι 7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ έμειναν
( ξαναλέμε τώρα )
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ο Πύρρος Δήμας συμμετέχει στην προώθηση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου

Στο άνοιγμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο της ομάδας, μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της, συμμετέχουν επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του ΠΑΟΚ, θέλοντας με κάθε τρόπο να πετύχει το συγκεκριμένο εγχείρημα, το οποίο αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης.
Ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, σύμβολο του Ελληνικού αθλητισμού και σημερινός πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας, ο άνθρωπος που δόξασε τη χώρα μας διεθνώς συμμετείχε κι αυτός στην προωθητική καμπάνια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Άλλωστε, ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματα που τρέφει για τον ΠΑΟΚ, ενώ πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Θόδωρο Ζαγοράκη.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να κινηθούμε και να συμβάλλουμε όλοι μαζί για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα μας. Ή τώρα ή ποτέ…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πύρρος Δήμας αναφερόμενος στην εν εξελίξει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η αποφασιστικότητα και το ενδιαφέρον του Χρυσού Ολυμπιονίκη μας πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους προκειμένου να κινητοποιηθούν και να στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 1151517035
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Κάλυψη μόλις του 15%
Οι νέοι μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν πλέον ξεπεράσει τους 4.000, ενώ τα χρήματα που έχουν εισρεύσει στο λογαριασμό που άνοιξαν οι διοικούντες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη Marfin αγγίζει τα 600.000 ευρώ. Βάσει του πήχη που είχε βάλει στην προωθητική συνέντευξη Τύπου ο Θόδωρος Ζαγοράκης (φωτό) το ποσό που έχει συγκεντρωθεί λίγες ημέρες πριν από το κλείσιμο της αύξησης καλύπτει μόλις το 15% από τα 5,5 εκατ. ευρώ που ζητά για αρχή ο πρόεδρος του «δικέφαλου». Μπορεί στην ΠΑΕ να εξακολουθούν να είναι αισιόδοξοι για την έκβαση του εγχειρήματος, αλλά αυτή η αισιοδοξία δεν φαίνεται να έχει μεγάλα στηρίγματα, καθώς και οι οπαδοί της ομάδας αρχίζουν σιγά σιγά και δείχνουν την ανησυχία τους για την έκβαση του εγχειρήματος.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

θελω να κανω μια προταση για την ΑΜΚ.Ποιος απο τους admin δαβαζει τωρα,ας μου στειλη ενα πμ.Να τα πουμε λιγο με πμ.Η ακομα καλυτερα να μου δωσει ενα τηλ. να τον παρω εγω.
teod19802

Δημοσίευση από teod19802 »

εμενα στον αριθμο αιτησης γραφει Α/Α ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΆΤΩ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.
επομενως καποια υποκαταστηματα κανουνε τη σουμα καποια αλλη στιγμη?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Tetradje έγραψε:Αυριο ληγει η προθεσμια για τους ΠΑΟΚτσηδες του εξωτερικου. Για οσους δεν το εχετε υπ οψιν σας... (λεμε τωρα)
για οποιον κάτοικο εξωτερικού θέλει να εξουσιοδοτήσει τι ΠΑΕ υπάρχει άτυπη επέκταση από τις 16 που λέγαν. προλαβαίνετε να κάνετε την εξουσιοδότηση και να το στείλετε την ίδια μέρα με courier και τι τρίτη να στείλετε τα χρήματα κτλ κτλ
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

πειτε μου οποιος ξερει
1.αντι εκκαθαριστικου, κανει για τη συμμετοχη στην ΑΜΚ η βεβαιωση μεταβολης ατομικων στοιχειων της εφοριας,η' η βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ ??

2.Τα οποια αντιγραφα για την αποδειξη του ΑΦΜ και στοιχειων,χρειαζονται και σφραγιδα γνησιου αντιγραφου κτλ,η' απλη φωτοτυπια ?

ευχαριστω εκ των προταιρων
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ! :?
gesualto

Δημοσίευση από gesualto »

ερωτηση γιατι δεν εκανε την αυξηση μετοχικου κ. το καλοκαιρι μαζι μτα διαρκιασ να επερνες υποχρεωτικα και 100 ευρο μετοχες ? και ετσι δεν θα ειχαμε αυτο το προβλημα σημερα .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”