95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πήγε κανονικά στο σχολείο σήμερα, στην ώρα του, με το μετάλλιο του πρωταθλητή στο στήθος.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τελικά είσαι βλαμμένο

Θα κάνεις καριέρα εντάξει :twisted: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

23 συμμετοχές, 4 γκολ - 1 ασσίστ με την πρώτη ομάδα και πρωταθλητής στα 18 του ο μικρός.
Φάνηκε να το καταευχαριστήθηκε στους πανηγυρισμούς :opaokara:
Με το καλό να τελειώσει το σχολείο, να υπογράψει μια πολυετή ανανέωση και να πιάσει δουλειά στην προετοιμασία.
Τα καλύτερα -αλλά και τα πιο δύσκολα- τώρα αρχίζουν.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Μην παθεις θλαση απο τα high fives μονο στο σχολειο μικρε :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπράβο ρε Στεφνάκο, σε ευχαριστώ που έβγαλες φωτογραφία με τον αδερφό μου!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

[youtube]G-TGxBEy12Y[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εικόνα
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Γιατί φοράνε ποδιές τα παιδάκια ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πάντως ο Τζίμας εμπιστεύεται τον προπονητή του.

Και πάμε στα δύσκολα, θέλαμε λίγο παραπάνω... Τζίμα φέτος

«Το άκουσα πολλές φορές αυτό, αλλά δεν με επηρέαζε. Είχα εμπιστοσύνη στον προπονητή μου, εκείνος ξέρει καλύτερα απ΄όλους. Και σέβομαι την κάθε του απόφαση. Εγώ είμαι εκεί για να βοηθήσω όποτε με χρειαστεί».

Άλλωστε θεωρεί πως όλοι οι προπονητές του έδωσαν από κάτι, τον άλλαξαν σε κάτι. «Από την Κ14 μέχρι την Κ17 συνεργάστηκα με τον κ.Τσιαπακίδη, με βοήθησε να εξελιχθώ και σε θέματα συμπεριφοράς γιατί νευρίαζα (σ.σ. γελάει). Ήμουν πολύ νευρικός, μιλούσα και στον διαιτητή την ώρα του αγώνα. Τώρα είμαι ήρεμος, ούτε θα μιλήσω ούτε θα προκαλέσω. Μετά ήρθε ο κ.Γκαρσία που μου έδειξε τεράστια εμπιστοσύνη και ειδικά με το πρόγραμμα του σχολείου. Τον ευχαριστώ, επίσης. Και στην πρώτη ομάδα ο κ.Λουτσέσκου. Ο άνθρωπος είναι απίστευτος προπονητής. Με έχει βοηθήσει πολύ. Μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Κυρίως στην τακτική, δεν ήμουν καλός».

Η υπόλοιπη συνέντευξη εδώ: https://www.paokmania.gr/podosfairo/syn ... e-ton-paok
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Φέτος θα αναδείξει ένα 20%,των οσων μπορεί, με τον δάσκαλο του.
Του χρονου θα κλάψουν μανούλες, μιλάω για γκολ κ απόδοση.

Ανανέωσε Στέφανε το συμβόλαιο σου.
Κοίτα Κων/λια να μαθαίνεις, πώς μπορείς αν έχεις Ταλέντο κ δουλέψεις σκληρά, θα ανταμειφθεί στην ΠΑΟΚΑΡΑ, από τον ΙΒΆΝ κ τον Λουτσε.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Ίσως αν έρθει φορ και δεν μπορούμε να απεμπλακουμε από σαματα να πάει ένα χρόνο δανεικός κάπου να βγει λίγο απτό comfort zone του. Για μένα ιδανικά εξωτερικό. Ακόμα και αν δεν κάνει τόσα πολλά ματς. Αν πάει κάπου Ελλάδα δανεικός πρέπει να είναι βέβαιο πρώτα πως θα πάρει και ματς. Δεν νομίζω ότι θα του κάνει καλό παρόμοια χρόνια με την φετινή
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εγώ λέω να στείλετε καλύτερα δανεικό την μεταγραφή ... και μαζί για παρέα τον Σαματά ...

βασικός ο Στέφανος και τα ρέστα πάντα ο Μπράντον ... είναι μανούλα για τα ρέστα ...

φέτος ο Στέφανος θα είναι 100% καλύτερος από πέρσι ... όλα θα αρχίσουν να φαίνονται στην προετοιμασία ...

για όσους διαφωνείτε ... εδώ είμαστε πάλι να το συζητήσουμε ...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κάντε 5ετες συμβόλαιο στο διαμάντι των ακαδημιών μας! Το είπε ότι το σχολείο ήταν πολυ σημαντικό για αυτόν και την οικογένειά του, που δε βλεπει μπάλα, ουτε σκαμπάζει. Φέτος είπε ήταν πρωτεραιοτητα το σχολείο πράγμα που αλλάζει πλέον. Εκεί καταλαβαίνει κανείς πόσο ψηλό ταβάνι έχει το παιδί αυτό. Επειδή λογικά θα πάμε για έμπειρο 1ο φορ, ακούγεται ο Μπερθγουειτ, ελπίζω να βοηθήσει τον Τζιμα. Εναλλακτικά, να πάει δανεικός σε μια ποιοτική ομάδα που να τον προορίζει για βασικό, όπως ο Ατρόμητος, Πανσερραικος ή στο εξωτερικό, μπορεί επίσης να τον βοηθήσει να εξελιχτεί. Το σημαντικό τώρα όμως είναι η ανανέωση του συμβολαίου του. Τώρα η ανανέωση , και ας πάρει κάτι παραπάνω, παρά να βγάλει μάτια και να έχουμε πρόβλημα πάλι με τους μανατζαρεους.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τζίμας 2028

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Τζίμα μέχρι τις 30.06 του 2028.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι ένα ακόμα παιδί του PAOK Academy, που μεγάλωσε… γρήγορα. Μέλος της πρώτης ομάδας εδώ και δύο σεζόν, ο νεαρός επιθετικός έχει καταθέσει ήδη στο χορτάρι τα διαπιστευτήριά του κι έχει αποδείξει πως το μέλλον του ανήκει.

Ο Τζίμας , σε ηλικία μόλις 18 ετών, έχει ήδη καταγράψει 30 εμφανίσεις, μετράει πέντε γκολ, μία ασίστ και είναι έτοιμος να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, επιδιώκοντας να συμβάλει καθοριστικά στις επιτυχίες της ομάδας.

Ο Τζίμας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Να τον βγάλουν βίντεο με κάνα στυλό την ώρα που έγραφε διαγώνισμα στο σχολείο

Sent from my iPad using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”