Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Andrew R

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Andrew R »

-keeper- έγραψε:Μπράβο Andrew !!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Έτσι έπρεπε τέρματα μου!! Ήμουν στο γήπεδο ρε παιδιά αλλά η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το σκηνικό με τα κάγκελα πριν κι τον έλεγχο στη έξι, κάπου σε ξενερώνει. Επίσης πολύ άδειο το γήπεδο και η τέσσερα κλειστή!!! Ας ελπίσουμε να φτιάξουν τα πράγματα
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

PAOK 24 γραφει.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

Δειχνουν βιντεο με 10 ατομα,ναι καλα διαβασατε ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ να λενε κατι περιεργα.

Το ξαναβαλα το βιντεο πολλες φορες προσπαθωντας να καταλαβω αν αυτο που εβλεπα ειχε σχεση με αυτο που διαβασα.

Μπραβο παληκαρια,συνεχιστε το λιβανισμα του λουτσεσκου με αυτον τον τροπο.

ΑΗΔΙΑ;ΞΕΦΤΙΛΑ;ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Λουτσέσκου ο προπονητής που παίκτες όπως ο βιερίνια (που είχε στην καριέρα του προπονητές όπως ο μάγκαντ και ο Σάντος) πηδάνε και στον γκρεμό αν τους το ζητήσει, αλλά οι οπαδοί της ομάδας του Τον περνάνε για χαχωλι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paok düsseldorf έγραψε:PAOK 24 γραφει.

Δειχνουν βιντεο με 10 ατομα,ναι καλα διαβασατε ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ να λενε κατι περιεργα.

Το ξαναβαλα το βιντεο πολλες φορες προσπαθωντας να καταλαβω αν αυτο που εβλεπα ειχε σχεση με αυτο που διαβασα.

Τι μυγα σε τσιμπησε παλι; Ενα οτι ναναι αρθρο σε τρελανε τοσο; Ε σε παρακαλω περασαμε σημερα, ας αφησουμε την γκρινια για την αλλη Πεμπτη. Αναγκη εχει ο Λουτσε το λιβανισμα
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν αντί για Lucescu, γινόταν το ίδιο για Garcia, απλώς τα ΜΜΕ δείχνουν ότι ο λαός αγαπάει τον Παυλάρα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Οπως πηγαινεις τον κατηφορο προσεχε μη παρεις φορα και χτυπησεις πουθενα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Ρε τον καρπουζοφαγο που δεν τρώει τον σανό
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν αντί για Lucescu, γινόταν το ίδιο για Garcia, απλώς τα ΜΜΕ δείχνουν ότι ο λαός αγαπάει τον Παυλάρα.
Εγώ λέω ευτυχώς που δεν είναι ο Γκαρσία προπονητής γιατί τώρα θα ήμασταν ρωμαϊκή αρένα και εδώ στο φόρουμ και έξω.

Αν μη τη άλλο η παρουσία Λουτσεσκου μας κρατάει σε οκ κλίμα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Η ενημέρωση απο οπαδικά μέσα δεν χαρακτηρίζεται για την αντικειμενικότητά της. Η συγκεκριμένη διαπίστωση δεν αφορά μόνο τα ΜΜΕ του ΠΑΟΚ, αλλά όλων των συλλόγων. Εμείς επιλέγουμε την πηγή της ενημέρωσής μας, οπότε γνωρίζουμε εκ των προτέρων, τι περίπου περιμένουμε να διαβάσουμε. Θα είχες εν μέρει δίκαιο αν το μέσο δεν λεγόταν ΠΑΟΚ24, αλλά Αντικειμενικότητα24.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από -keeper- »

Αν εξαιρέσουμε ότι παιζόταν πρόκριση, ήταν σαν παιχνίδι προετοιμασιας . Αλλάζει πάλι όλος ο τρόπος παιχνιδιού .
Χθες είδαμε το γνωστό πλανο του Λουτσε… είναι προφανές ότι θέλει να ελέγχει τον αγώνα . Θέλει να έχει την κατοχή, passing game και γρήγορη ανάκτηση μπάλας . Εχει πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει να κυριαρχεί στο γήπεδο και πολλά θέματα να λυθούν με κυριότερο την ταχύτητα . Αυτός πιστεύει οτι λύνεται με την ταχύτητα σκέψης των παικτών . Είδωμεν …

Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Мир έγραψε:Βλεπω την συνέντευξη τύπου, ο μεταφραστής που έχουμε είναι ο ορισμός του ερασιτεχνισμού.

Αν ειναι να έχουμε τετοιες μεταφράσεις. καλύτερα πάρτε Ρουμανο μεταφραστή να μην καταλαβαίνουνε την μετάφραση και φρικαρουμε.

Δεν είναι μεταφραστής ο άνθρωπος. Τουλάχιστον δεν φαίνεται να είναι έτσι δηλωμένος. Ανήκει στην ομάδα του προπονητή (πήγε μαζί του στην Αλ χιλαλ) , άρα της εμπιστοσύνης του και κάνει τις μεταφράσεις.
Στην σελίδα της ΠΑΕ τον έχει ως γυμναστή αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τρολαροντας ο κοουτς για το γεγονός αν θα παίξουν με Ριέκα οι πιθανές μεταγραφές,έδωσε την απάντηση πως δεν καις έναν παίκτη όπως κάναμε με τσολάκ
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Ρε τον καρπουζοφαγο που δεν τρώει τον σανό
Βρε μπας και εισαι μεσα σε αυτους που αποθεωναν τον λουτσεσκου; :mrgreen:
:opaokara:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Βοηθήστε τον προπονητή με αξιόλογες μεταγραφές. Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει. Ο λουτσεσκου αργεί να ενσωματώσει καινούργιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα . Όπως πάει το πρωτάθλημα για αναβολή αυτό είναι υπέρ μας αν κάνουμε τις σωστές κινήσεις. Κάθε μέρα που περνάει το γκρουπ που θέλει να φτιάξει ο Λουτσεσκου θα γίνεται πιο στιβαρό. Δυστυχώς πάμε για τον ευρωπαϊκό τελικό με βασικές απουσίες. Παρόλα αυτά η ομάδα θα εχει καλύτερο πρόσωπο. Βοηθήστε τον προπονητή!!!!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από aivas19 »

#Lucescu "Δεν είμαι ειδικός, αλλά ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου λέω τη γνώμη μου, με βάση την εμπειρία που έχω. Σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα η κατανομή των χρημάτων γίνεται κεντρικά. Έτσι όλες οι ομάδες έχουν εξασφαλισμένα χρήματα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε" #PAOKHNKR #UECL

#Lucescu "Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να στηρίξει όλες τις ομάδες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αποφύγουν οικονομικά προβλήματα και να είναι ανταγωνιστικές. Δεν πρέπει να έχουμε ομάδες που θα εγκαταλείψουν τη σεζόν" #PAOKHNKR #UECL

#Lucescu "Όλοι όσοι βρισκόμαστε σε μία ποδοσφαιρική ομάδα θέλουμε να παίζουμε. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και τις μικρότερες ομάδες που αγωνίζονται να έχουν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να επιβιώσουν και να βγάλουν τη σεζόν" #PAOKHNKR #UECL

Τελικα εισαι τα παντα ρε Λουτσε. Και ΤΔ και υπευθυνος επικοινωνιας και marketing director και CEO
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”