Abel Fernando Moreira Ferreira
- Μπαρκαρούτσος
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Πρέπει να μπει στο μυαλό των παικτών... Είτε με πειθαρχία να κερδίσει σεβασμό, είτε να τους καυλώνει ψυχολογικά, όπως ο Lucescu..
Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός (αν και κλίνω σαφώς προς το δεύτερο) προπονητής, αλλά, για ΑΥΤΗ την ομάδα και ΑΥΤΟΥΣ τους παίχτες ο Λουτσέσκου ήταν 10 φορές καλύτερος του.
Θα χαιρετήσει σίγουρα. Το ερώτημα είναι πόσο μεγάλη ζημιά θα έχει γίνει μέχρι να φύγει.
Θα χαιρετήσει σίγουρα. Το ερώτημα είναι πόσο μεγάλη ζημιά θα έχει γίνει μέχρι να φύγει.
zissos έγραψε:Απορώ γιατί να μην είμαι εγώ προπονητής στην ομάδα. Και εγώ 2 στους 2 αποκλεισμούς θα είχα, (τη σλοβαν μπορεί και να την περνούσα) και εγώ 40 χρονών είμαι, νεος ωραίος, μεγάλο π@ος, γλυκομίλητος, μπουρδολόγος, και εγώ μπάλα δεν ξέρω, και εγώ για μεταγραφές θα έκραζα κλπ. Τίποτα διαφορετικό από αυτά που βλέπουμε. Και όσο νάναι με 40-50.000 το χρόνο θα έκανα σκούπα μάπα και τα αποδυτήρια στην Τούμπα και στην Μεσήμβρια.
Δηλαδή με τα 2 μύρια που παίρνει αυτός τι θα έκανες;

Εντάξει παιδιά,πρέπει επιτέλους να μάθουμε ότι όλα χρειάζονται το χρόνο τους.
Ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος,με διάλεξαν και ήξεραν ποιος είμαι και τι θέλω να παίξω είπε.
Δεν ξέρω τι είναι πρόθυμοι να κάνουν τώρα, αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι ο προπονητής δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω σε αυτό που έχει στο μυαλό του.
Το δηλώνει με κάθε ευκαιρία.
O Ajax μας βυθυσε αυτη ειναι η αληθεια. Εγω ειδα οσοι παιχτες δεν ειχαν συμμετοχη με Ajax να ειναι πολυ καλοι με Slovan. Misic και Augusto ηταν πολυ καλοι οπως και Limnios και Swiderski μονο ο Γιαννουλης εδειξε πυγμη απο αυτους που επαιζαν και με Ajax. Πιστευω με τα και καλα δευτερα θα περνουσαμε την Slovan. Εγω ακομα τον πιστευω τον Coach και οτι μπορει να φτιαξει καλη ομαδα. Θελει καθαρο μυαλλο και ηρεμια, χθες εκτος απο το πεναλτι γλυτωσαν μερικα απιθανα πραγματα η Σλοβακοι δεν μας θελει η τανα η μπαλα. Ναι προκαλουμε την τυχη μας αλλα και αυτη μας τιμωρει σαν το νομο του Murphy. Εγω νομιζω πως ηρθε η ωρα για Rotation δυνατο και στην αμυνα Ingason πρεπει να παρει την ευκαιρια για βασικος. Εγω παρατηρησα μια νοθροτητα στις γραμμες που δεν υπηρχε με Ajax δηλαδη με λιγα λογια οι παιχτες δεν τρεχαν οσο θα επρεπε οταν εκλεβε την μπαλα ο αντιπαλος με σκεπτικο ενταξει θα την χασουν αφου ειναι αμπαλοι ή σιγα θα βαλει γκολ απο εκει σιγα τον παιχτη.
Πλεον το βλεπω σαν Restart οπως μετα απο Estersunds αλλα τοτε ειμασταν πραγματικα αθλιοι θυμαμαι ηθελα να αποκλειστουμε δεν αλλαζαν ουτε πασα σωστη τωρα νιωθω οτι απλως ειμαστε καταραμενοι και οχι ανικανοι οπως τοτε.
Πλεον το βλεπω σαν Restart οπως μετα απο Estersunds αλλα τοτε ειμασταν πραγματικα αθλιοι θυμαμαι ηθελα να αποκλειστουμε δεν αλλαζαν ουτε πασα σωστη τωρα νιωθω οτι απλως ειμαστε καταραμενοι και οχι ανικανοι οπως τοτε.
- Μπαρκαρούτσος
GI4NNEN4 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός (αν και κλίνω σαφώς προς το δεύτερο) προπονητής, αλλά, για ΑΥΤΗ την ομάδα και ΑΥΤΟΥΣ τους παίχτες ο Λουτσέσκου ήταν 10 φορές καλύτερος του.
Σίγουρα;
Παίξ'το στο στοίχημα αν είναι..
και ο λουτσεσκου ετσι ειχε ξεκινησει τη χρονια.Κανενα νοημα δεν εχει να αλλαζουμε προπονητες σαν τα πουκαμισα.
Απο τη στιγμη που πηραν συστασεις καλες για καποιον προπονητη και εριξαν τοσα χρηματα θα πρεπει να στηριχτει μεχρι τελους.Μεχρι να μπορουμε να πουμε οτι αυτο που βλεπουμε ειναι ομαδα φερειρα.Και αν δεν πετυχαινει στοχους τοτε να φυγει.
Για το χθεσινο παιχνιδι τι να πει κανεις.τους ποδοπατησαμε και αποκλειστηκαμε.και παθος ειχαν οι παικτες και 30 επιθεσεις τους καναμε και με δυο δικες τους αποκλειστηκαμε.Επιβραβευτηκε το ταμπουρι και το αντιποδοσφαιρο.Δεν ειναι και σπανιο.Πολυ κριμα γιατι φετος την ειχαμε αναγκη την ευρωπη.Θα μας κανει μεγαλη ζημια αλλα ΠΑΟΚ εισαι θα βρεις ακρη.
Απο τη στιγμη που πηραν συστασεις καλες για καποιον προπονητη και εριξαν τοσα χρηματα θα πρεπει να στηριχτει μεχρι τελους.Μεχρι να μπορουμε να πουμε οτι αυτο που βλεπουμε ειναι ομαδα φερειρα.Και αν δεν πετυχαινει στοχους τοτε να φυγει.
Για το χθεσινο παιχνιδι τι να πει κανεις.τους ποδοπατησαμε και αποκλειστηκαμε.και παθος ειχαν οι παικτες και 30 επιθεσεις τους καναμε και με δυο δικες τους αποκλειστηκαμε.Επιβραβευτηκε το ταμπουρι και το αντιποδοσφαιρο.Δεν ειναι και σπανιο.Πολυ κριμα γιατι φετος την ειχαμε αναγκη την ευρωπη.Θα μας κανει μεγαλη ζημια αλλα ΠΑΟΚ εισαι θα βρεις ακρη.
-
Είναι υπερβολικά ΝΩΡΙΣ να κριθεί.Κινδυνεύουμε να πάθουμε οτι με Σάντος Λουτσέσκου κλπ
Βέβαια υπάρχουν κάποια ανησυχητικά δείγματα
-δεν ζήτησε-δεν απαίτησε μεταγραφές παρά μόνο έναν βαρύ χαφ
-περίεργες δηλώσεις όπως Ο Καντουρί είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω προπονήσει στη ζωή μου!
ή οτι μας λείπουν Κάνιας-Σακχόφ
ΥΓ Και κάτι ακόμα για την ΠΑΕ
Τον προπονητή πριν τον πάρεις τον ψάχνεις εξονυχιστικά.
Δεν πάς σε ένα βράδυ με 8 εκ στο χέρι.
Ο Φερέιρα δεν έχει βιογραφικό,παρά μόνο οτι ανέλαβε την Μπράγκα ως παλιός παίκτης της,δηλαδή όπως ο ΓΧ Γεωργιάδης ας πούμε.
Δηλαδή με κριτήρια συναισθηματικά μάλλον παρά τεχνοκρατικά.
Να περιμένουμε,τον πιστεύω,αλλά να ζητήσει επειγόντως σοβαρή ενίσχυση,αν πλέον ειναι εφικτό αυτό.
Βέβαια υπάρχουν κάποια ανησυχητικά δείγματα
-δεν ζήτησε-δεν απαίτησε μεταγραφές παρά μόνο έναν βαρύ χαφ
-περίεργες δηλώσεις όπως Ο Καντουρί είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω προπονήσει στη ζωή μου!
ή οτι μας λείπουν Κάνιας-Σακχόφ
ΥΓ Και κάτι ακόμα για την ΠΑΕ
Τον προπονητή πριν τον πάρεις τον ψάχνεις εξονυχιστικά.
Δεν πάς σε ένα βράδυ με 8 εκ στο χέρι.
Ο Φερέιρα δεν έχει βιογραφικό,παρά μόνο οτι ανέλαβε την Μπράγκα ως παλιός παίκτης της,δηλαδή όπως ο ΓΧ Γεωργιάδης ας πούμε.
Δηλαδή με κριτήρια συναισθηματικά μάλλον παρά τεχνοκρατικά.
Να περιμένουμε,τον πιστεύω,αλλά να ζητήσει επειγόντως σοβαρή ενίσχυση,αν πλέον ειναι εφικτό αυτό.
Ξεχνατε πως με Lucescu η ομαδα στην αρχη επαιζε το χειροτερο ποδοσφαιρο που εχω δει ποτε απο ΠΑΟΚ. Μετα μεχρι Νοεμβριο η ομαδα ηταν ασταθεις και εχανε βαθμους δεξια και αριστερα και πως παλι ολοι θελαν να τον τελειωσουν τον Luce και μετα ολοι ξερουμε τη συνεχεια και τα σερι. Και περισυ ο Luce πατησε πανω στην αδικια και ειχα ψυχολογικα την ομαδα οσον αφορα πρωταθλημα στα κοκκινα , φατε τους ειναι αυτοι που σας κλεψαν τον κοπο σας. Τωρα πρεπει να φτιαξει ο ΠΑΟΚ ομαδα οχι για ενα πρωταθλημα αλλα για να μπορει σε καποια χρονια να μην εχει αναγκη Σαββιδη. Πρεπει να μαθει να χτιζει ομαδες με χρηση ακαδημιων πρεπει να μαθει να χτιζει projects τυπου Jaba και ο Abel ειναι ενα τετοιος προπονητης. Μπορει να μην ελθουν οι τιτλοι αμεσα ( ξεχαρμανιασαμε λιγο πηραμε μερικα ασημικα) αλλα ειναι το κλασικο 1 βημα πισω για να παμε δυο μπροστα. Και να διωξουμε τον Abel να ερθει ποιος?? Κατω τα χεριθα απο τον Coach ειδικα για δημοσιογραφους που δημιουργουν κλιματα πρεπει να θωρακιστει η ομαδα. 

- navigator11
Αποκλείεται να πρόλαβε. Ήδη θα το έχουν κλειδώσει τα μπούκιζ.Ζαντός έγραψε:GI4NNEN4 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός (αν και κλίνω σαφώς προς το δεύτερο) προπονητής, αλλά, για ΑΥΤΗ την ομάδα και ΑΥΤΟΥΣ τους παίχτες ο Λουτσέσκου ήταν 10 φορές καλύτερος του.
Θα χαιρετήσει σίγουρα. Το ερώτημα είναιυ πόσο μεγάλη ζημιά θα έχει γίνει μέχρι να φύγει.
Σίγουρα;
Παίξ'το στο στοίχημα αν είναι..
- Josey Wales
Παίζαμε χτες με μια ομάδα που είχε τρία σέντερμπακ και τρία χαφ στημένα μπροστά τους. Άρα ο ενδεδειγμένος τρόπος για να την σπάσεις ήταν από τα πλάγια, σωστά;
Απαντάω μόνος μου, σωστά.
Το ότι οι σέντρες από το πλάι ήταν στην πλειοψηφία τους άστοχες δεν έχει να κάνει με το σύστημα.
Και στο δεύτερο ημίχρονο από το πλάι παίξαμε και βγήκαν οι φάσεις.
Το λάθος του Άμπελ είναι η αντιμετώπιση στα στημένα, ως τώρα.
Απαντάω μόνος μου, σωστά.
Το ότι οι σέντρες από το πλάι ήταν στην πλειοψηφία τους άστοχες δεν έχει να κάνει με το σύστημα.
Και στο δεύτερο ημίχρονο από το πλάι παίξαμε και βγήκαν οι φάσεις.
Το λάθος του Άμπελ είναι η αντιμετώπιση στα στημένα, ως τώρα.
Δεν ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει προετοιμασία (θυμίζω τα ρεπό που έπαιρναν στην προετοιμασία), δεν έβγαζε ούτε ημίχρονο σε αγωνιστικούς ρυθμούς και πως όταν ήρθε ο Λουτσέσκου είχε πει πως ο ΠΑΟΚ θα βγάζει 90λεπτο τον Νοέμβριο. Πράγμα που έγινε. Μετά τον Νοέμβριο η ομάδα δεν έβγαζε μάτια αλλά τουλάχιστον έπαιζε αξιοπρεπώς.Argaliad έγραψε:Ξεχνατε πως με Lucescu η ομαδα στην αρχη επαιζε το χειροτερο ποδοσφαιρο που εχω δει ποτε απο ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Ο ένας παρέλαβε ένα σκορποχώρι. Ο άλλος αποδυναμωμένο νταμπλούχο χωρίς 6άρια και ενάμιση 8άρι.
δεν ειναι συγκριση προπονητων.ειναι το πως αντιμετωπιζαμε εμεις τις αγωνιστικες αποτυχιες.Θελαμε το κεφαλι του λουτσεσκου αμεσως.Τελικα διαψευστηκαμε γιατι με την εμπιστοσυνη (που δεν εκτιμησε) που του δειξαμε εφερε τρομερα αποτελεσματα.
Εγω παντως μετα απο τοσα χρονια πιστευω πως περα απο τις γνωσεις , την απαραιτητη κανγουρια για να πορωνει τους παικτες , απαραιτητο προσον για να πετυχει ενας προπονητης ειναι και ο λαικισμος που βγαζει στην επικοινωνια του.
Το θελουμε το λαικισμο μας για να στηριξουμε.
Φυσικα το πιο σημαντικο ειναι να μην επηρεαζεται η διοικηση απο τον κοσμο και να στηριζει τις επιλογες της.Να εχει ανθρωπους του ποδοσφαιρου γυρω απο την ομαδα ,ανεξαρτητως προπονητων που να μπορουν να επιβεβαιωσουν οτι ο προπονητης ξερει να κανει σωστη προετοιμασια και να διατηρει πειθαρχημενα αποδυτηρια.
Εγω παντως μετα απο τοσα χρονια πιστευω πως περα απο τις γνωσεις , την απαραιτητη κανγουρια για να πορωνει τους παικτες , απαραιτητο προσον για να πετυχει ενας προπονητης ειναι και ο λαικισμος που βγαζει στην επικοινωνια του.
Το θελουμε το λαικισμο μας για να στηριξουμε.
Φυσικα το πιο σημαντικο ειναι να μην επηρεαζεται η διοικηση απο τον κοσμο και να στηριζει τις επιλογες της.Να εχει ανθρωπους του ποδοσφαιρου γυρω απο την ομαδα ,ανεξαρτητως προπονητων που να μπορουν να επιβεβαιωσουν οτι ο προπονητης ξερει να κανει σωστη προετοιμασια και να διατηρει πειθαρχημενα αποδυτηρια.
-
Ο ΠΑΟΚ πάει να παίξει κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό θέλει χρόνο, αρκετό χρόνο, όπως και θέλει τους κατάλληλους παίκτες αλλά τέλος πάντων. Ο Φερέιρα θα κριθεί με το νέο έτος. Χτες φάγαμε τα απίστευτα και χάσαμε επίσης πολλά. Ο Γκουαρντιόλα είχε πει ότι δουλειά του είναι να φέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, μετά είναι θέμα των παικτών το αν θα πετύχουν κάτι ή όχι. Ε χτες δεν πέτυχαν όσα έπρεπε.
Το μόνο που πρέπει να σκεφτεί άμεσα είναι το εξής: Θυμάμαι και τον Σάντος να προσπαθεί να παίξει άμυνα ζώνης στα στημένα, και να το αλλάζει άμεσα. Στα 4 ματς κάθε φάουλ και κόρνερ του αντιπάλου βρωμάει γκολ.
Το μόνο που πρέπει να σκεφτεί άμεσα είναι το εξής: Θυμάμαι και τον Σάντος να προσπαθεί να παίξει άμυνα ζώνης στα στημένα, και να το αλλάζει άμεσα. Στα 4 ματς κάθε φάουλ και κόρνερ του αντιπάλου βρωμάει γκολ.
Χθες χάθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο, αφού, ενώ θέλαμε να βάλουμε γκολ, δεν γεμίσαμε ποτέ την περιοχή τους...
Επιμένω ότι, επειδή δεν μπορεί να μην είναι, τουλάχιστον, κανονικός προπονητής, πρέπει να στηριχτεί στο 100% για τα επόμενα δύο χρόνια και μετά να γίνει και το δικό του ταμείο, όπως ακριβώς έγινε και με τον προηγούμενο...
Αν και μ αυτά που ακούω στα γ@μωράδια της πόλης, τα παπαγαλΑΡΔάκια τον έχουν βγάλει, ήδη, στην σέντρα....
Επιμένω ότι, επειδή δεν μπορεί να μην είναι, τουλάχιστον, κανονικός προπονητής, πρέπει να στηριχτεί στο 100% για τα επόμενα δύο χρόνια και μετά να γίνει και το δικό του ταμείο, όπως ακριβώς έγινε και με τον προηγούμενο...
Αν και μ αυτά που ακούω στα γ@μωράδια της πόλης, τα παπαγαλΑΡΔάκια τον έχουν βγάλει, ήδη, στην σέντρα....