Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Aye4

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Aye4 »

goran 64 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:

Ούτε παραγγελία να το κανες...Το ΑΡΔθρο του inPAOK... :roll:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :lol: :lol: :lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

kataramenos5 έγραψε:Καταλαβαινω την πικρα πολλων με το ρουμανο μιας κι εγω το ιδιο ειχα με δαυτον.Ομως επειδη σας ξερω ,γνωριζω οτι πανω απο ολα για σας μετραει ο ΠΑΟΚ και γι αυτο σα δινω μια συμβουλη.Καταπιειτε την πικρα σας και βαλτε πλατη.Για πρωτη φορα ο ΠΑΟΚ εχει προπονητη με εμπειρια,με παραστασεις και τη παρουσα στιγμη ειναι δυσκολο εως αδυνατο ν α βρεθει καλυτερος.Ξερει την ομαδα,ξερει πολυ καλα τους αντιπαλους,ξερει πως παιζεται το παιχνιδι στη λιγκα.Οποιος και να ρθει τωρα θα χρειαστει πολυ καιρο μεχρι να τα μαθει μαθει ολα αυτα οπως το γιατι τα κορακια σφυρανε ετσι .
Η ηττα απ τους Σουηδους ηταν καταστροφη αλλα μπορει να αποδειχθει κι ευλογια αν....Βαλτε πλατη και παμε να τρελανουμε κοσμο.
την εμπειρια του να παρει ενα επαγγελματικο 0-0 χωρις φαση στην σουηδια δεν την εδειξε.
οπως δεν εδειξε να γνωριζει τον περσυνο τροπο παιχνιδιου της ομαδας και πηγε στην σουηδια με μπισε αντι για 3 χαφ.
την ελληνικη πραγματικοτητα σιγουρα την γνωριζει. μετα το καλημερα δηλωσε οτι παρελαβε καμμενη γη.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Κάτ, ώρες ώρες σε χάνω, αλλά τώρα μιλάς σωστά.
Ο Ρουμάνος ήρθε to do the job, αν καταλαβαίνεις, και σίγουρα σηκώνουμε πρωτάθλημα με αυτόν.
Τον Μάιο θα μαστε καλά.Θα τραλάνουμε κόσμο φέτος.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δεν τον γουσταρω μια και το ειπα απ την αρχη. Αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα και επρεπε ν αλλαξεις προπονητη 5 μερες πριν αρχισει το πρωταθλημα, δεν μπορουσες να παρεις παλι ξενο.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Η αρχική μου αντίδραση για σένα ήταν παγωμάρα, κυρίως για τα μέτρια στατιστικά σου. Ήρθε μετά και η σφαλιάρα της Σουηδίας και περίμενα συνέχεια στις γκέλες. Άκουσα όλη την συνέντευξη τύπου μετά την Κέρκυρα και μου φάνηκες, καταρτισμένος, λογικός και με αυτοπεποίθηση. Συμβάλλοντας κι εγώ στην θετική ενέργεια που χρειάζεται η ομάδα, σου εύχομαι λοιπόν τα στατιστικά σου να απογειωθουν από φέτος!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

σαχοφ έγραψε:Δεν έχουμε και την καλύτερη φυσική κατάσταση σε αυτή τη στιγμή, γι' αυτό προσπαθούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και αυτό δυστυχώς φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο.
κατσε έγραψε:Στη Λιβαδειά ένιωσα ότι είμαι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης
Αντε να δουμε, αν σωζεται (κ μακροπροθεσμα) κατι..
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Simba επειδη με τα της γυμναστικης δεν ειμαι καλος, εξηγησε μου λιγο κατι. Αν μια ομαδα κανει χαλαρη προετοιμασια δεν υποτιθεται οτι στην αρχη ειναι καλυτερη και κλαταρει μετα;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ετσι είναι νοθου απο οσα λιγα εχω παρακολουθησει ολα αυτα τα χρονια. Χαλαρη προετοιμασια μπαινεις τσιτωμενος και κλαταρεις-σκληρη μπαινεις βαρυς και ανεβαινεις. Το πρόβλημα που εχουμε εντοπιζεται στο αν μια ομαδα δεν κανει καθολου προετοιμασια.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Οπως το λεει ο Μπιλ..

Το προβλημα μαλλον ειναι οτι και εγινε πολυ χαλαρη προετοιμασια (χωρις τη σωστη ισορροπια ξερωγω) και οτι αφοτου γυρισαν, αυξησαν πολυ τις εντασεις, με διπλες προπονησεις σε καυσωνα.

Αλλα προφανως πιο σωστες εκτιμησεις θα δωσει ο Τουμποφλο!

Ή ακομα καλυτερα, καποιος με ακρες στο τιμ της αποκαστασης ή των γιατρων.

Δν ξερω ρε γμτ, τοσα χρονια το λεω σα γραφικος, προσληψη γυμναστων υψηλου επιπεδου..
Οταν δν εχεις καλα επιπεδα φυσικης καταστασης (με οσο το δυνατον μεγαλυτερη διαρκεια στη χρονια), δν εχεις τπτ και ας εχεις ποιοτητα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffalobill4 έγραψε:Ετσι είναι νοθου απο οσα λιγα εχω παρακολουθησει ολα αυτα τα χρονια. Χαλαρη προετοιμασια μπαινεις τσιτωμενος και κλαταρεις-σκληρη μπαινεις βαρυς και ανεβαινεις. Το πρόβλημα που εχουμε εντοπιζεται στο αν μια ομαδα δεν κανει καθολου προετοιμασια.
Πολύ χαλαρή προετοιμασία όμως σημαίνει παραπανησια κιλά ( κάτι που έχει γραφτεί από τον μηλιο), προβλήματα στην έκρηξη, δυσκολία σε υψηλούς ρυθμούς και αθλητές χωρίς ανάσες.

Η ομάδα δεν δείχνει σφιγμενη, δείχνει απροπονητη για αυτό και ένα κλάμπ όπως ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει στελέχη στο αγωνιστικό ( γυμναστές,προπονητές τερματοφυλακων, γιατρούς, φυσικοθεραπευτες κτλ) μόνιμους οι οποίοι δεν αλλάζουν με την αλλαγή του κάθε προπονητή
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

νταξ, με το πολυ χαλαρη δν ειπαμε οτι παιζανε και πρεφα :mrgreen: ισως και ανισορροπη.
κατι που μπορει να προσπαθησαν να το διορθωσουν εδω, με την "προετοιμασια" αφοτου γυρισαν, και να εδεσε το γλυκο..

Υ.Γ. πλακα πλακα, εχουμε δει να συμβαινει αυτο πουθενα, το σταθερο τιμ γυμναστων?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Πρέπει κάποια στιγμή να καταρτίσουμε ένα team καλών επαγγελματιών-τεχνοκρατών, που θα παραμένουν στην ομάδα ανεξάρτητα από τις αλλαγές προπονητών. Πράγματα που είναι αυτονόητα για το σύγχρονο Δυτικό ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Συμφωνω κι εγω για την αναγκαιοτητα ενος καλου team γυμναστων. Πρεπει να δοθει ιδιαιτερο βαρος σε αυτον τον τομεα αφου μπορεις να ξοδευεις εκατομμυρια για παικτες και τελικα να μην παιρνεις ουτε λιγο απο αυτο που εχουν να δωσουν αν δεν ειναι σωστη η φυσικη τους κατασταση. Αντιθετως, η καλη φυσικη κατασταση μπορει να κανει και μετριους παικτες να δινουν το κατι παραπανω.

Η απορια μου ειναι, οκ, δεν εχουμε σταθερο τεαμ γυμναστων. Δεν υπηρχε ενας να δει οτι γινονταν εγκληματα στην προετοιμασια (οπως καταλαβαινω απο οσα διαβαζω) και να το επισημανει εγκαιρα; Κατι παρομοιο ειχε γινει στην περιπτωση Μπερεττα οπου πηρε πρωτοβουλια ο Γκαρσια να πει οτι ο τυπος κανει καραγκιοζιλικια. Στο τωρινο ροστερ δεν βρεθηκε ουτε ενας παικτης να επισημανει κατι τετοιο; Τοσες εμπειριες εχουν. Ουτε ενας απο οσους στελεχωνουν το ποδοσφαιρικο τμημα δεν βρεθηκε να επισημανει το εγκλημα πριν να ειναι αργα;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αναλογιζόμενος τους τρόπους που γίνονται οι προσλήψεις στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., απ την εποχή ΘΖ και εντεύθεν, όχι μόνο δεν θέλω να καταρτιστεί team γυμναστών, αλλά τρέμω αν επανεξετάζονται οι ήδη υπάρχοντες κάθε χρόνο...
Προσωπικά τον Π.Α.Ο.Κ. δεν τον θέλω βαθύ δημόσιο, με υπερβολικό μάλιστα δανεισμό, που οδηγεί σε μνημόνια!!!!

Σπανίζει πλέον το γεγονός, μεγάλος προπονητής να μην φέρνει το δικό του team γυμναστών και τέτοιον θέλω... ;)
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Τώρα με μπερδέψετε. Τελικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η ομάδα έχει τους δικούς της μόνιμους γυμναστές η ο κάθε προπονητής φέρνει τους δικούς του;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”