goran 64 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Ούτε παραγγελία να το κανες...Το ΑΡΔθρο του inPAOK...

την εμπειρια του να παρει ενα επαγγελματικο 0-0 χωρις φαση στην σουηδια δεν την εδειξε.kataramenos5 έγραψε:Καταλαβαινω την πικρα πολλων με το ρουμανο μιας κι εγω το ιδιο ειχα με δαυτον.Ομως επειδη σας ξερω ,γνωριζω οτι πανω απο ολα για σας μετραει ο ΠΑΟΚ και γι αυτο σα δινω μια συμβουλη.Καταπιειτε την πικρα σας και βαλτε πλατη.Για πρωτη φορα ο ΠΑΟΚ εχει προπονητη με εμπειρια,με παραστασεις και τη παρουσα στιγμη ειναι δυσκολο εως αδυνατο ν α βρεθει καλυτερος.Ξερει την ομαδα,ξερει πολυ καλα τους αντιπαλους,ξερει πως παιζεται το παιχνιδι στη λιγκα.Οποιος και να ρθει τωρα θα χρειαστει πολυ καιρο μεχρι να τα μαθει μαθει ολα αυτα οπως το γιατι τα κορακια σφυρανε ετσι .
Η ηττα απ τους Σουηδους ηταν καταστροφη αλλα μπορει να αποδειχθει κι ευλογια αν....Βαλτε πλατη και παμε να τρελανουμε κοσμο.
σαχοφ έγραψε:Δεν έχουμε και την καλύτερη φυσική κατάσταση σε αυτή τη στιγμή, γι' αυτό προσπαθούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και αυτό δυστυχώς φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο.
Αντε να δουμε, αν σωζεται (κ μακροπροθεσμα) κατι..κατσε έγραψε:Στη Λιβαδειά ένιωσα ότι είμαι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης
Πολύ χαλαρή προετοιμασία όμως σημαίνει παραπανησια κιλά ( κάτι που έχει γραφτεί από τον μηλιο), προβλήματα στην έκρηξη, δυσκολία σε υψηλούς ρυθμούς και αθλητές χωρίς ανάσες.buffalobill4 έγραψε:Ετσι είναι νοθου απο οσα λιγα εχω παρακολουθησει ολα αυτα τα χρονια. Χαλαρη προετοιμασια μπαινεις τσιτωμενος και κλαταρεις-σκληρη μπαινεις βαρυς και ανεβαινεις. Το πρόβλημα που εχουμε εντοπιζεται στο αν μια ομαδα δεν κανει καθολου προετοιμασια.