Πιθανός νέος Προπονητής
- pisakaipoupoula
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
κανένας πορτογάλος δε με ψήνει απ τους διαθέσιμους...
έπρεπε να φέρουμε Ζαρντίμ πριν χρόνια όταν ο γάβρος τον έβγαζε άχρηστο, ή Μάρκο Σίλβα.
Αυτοί που ακούγονται τώρα είναι επιπέδου Ντομίνγκο Πασιέτζα
έπρεπε να φέρουμε Ζαρντίμ πριν χρόνια όταν ο γάβρος τον έβγαζε άχρηστο, ή Μάρκο Σίλβα.
Αυτοί που ακούγονται τώρα είναι επιπέδου Ντομίνγκο Πασιέτζα
απο αποψη βιογραφικου νομιζω ο Ρεμπροφ πειθει περισσοτερο απο αυτους που ακουστηκαν....στα χαρτια ισως ειναι ο καλυτερος που μπορουμε να κλεισουμε
- buffalobill4
Εκτιμώ οτι καποιοι εδώ μέσα η κανουν πλάκα η τρολαρουν...Εκτος αν είστε στο μυαλό του Μιχελ και ξέρετε τον προπονητή...

- paokovios1974
- buffalobill4
καλου κακου κανενα τσακαλακι αυριο το πρωι θα εχουμε αεροδρομιο;; εκτος και αν ερθει με τα κτελ 

εγω ειμαι, τον ξερω αλλα δεν τον λεω αν δε μου σκασετε φραγκαomerta76 έγραψε:Εκτιμώ οτι καποιοι εδώ μέσα η κανουν πλάκα η τρολαρουν...Εκτος αν είστε στο μυαλό του Μιχελ και ξέρετε τον προπονητή...![]()
να ειμαι ειλικρινης
- buffalobill4
εσυ που το παιζεις μαγκας για πες ποτε κλεινει. γιατι εγω δεσμευομαι για υπογραφες τη δευτερα.-K_geo έγραψε:εγω ειμαι, τον ξερω αλλα δεν τον λεω αν δε μου σκασετε φραγκαomerta76 έγραψε:Εκτιμώ οτι καποιοι εδώ μέσα η κανουν πλάκα η τρολαρουν...Εκτος αν είστε στο μυαλό του Μιχελ και ξέρετε τον προπονητή...![]()
να ειμαι ειλικρινης
δεσμευσου και με τι θα ερθει, με αεροπλανο ή με τα κτελ; να ξερουμε που να περιμενουμε
- buffalobill4
Πιάσε θέση εσύ στο 78Ν να είσαι σίγουρος. Με ότι και να έρθει θα τον πετύχειςGoMaRoS έγραψε:δεσμευσου και με τι θα ερθει, με αεροπλανο ή με τα κτελ; να ξερουμε που να περιμενουμε

speedy.g έγραψε:Πιάσε θέση εσύ στο 78Ν να είσαι σίγουρος. Με ότι και να έρθει θα τον πετύχειςGoMaRoS έγραψε:δεσμευσου και με τι θα ερθει, με αεροπλανο ή με τα κτελ; να ξερουμε που να περιμενουμε![]()
![]()

Αν ακυρωσε προγραμματισμενο ταξιδι στην Ιβηρικη ο Μιχελ, τοτε ο νο 1 στοχος ειπε το ναι.
2ο σεναριο απευκταιο ειναι οτι ο Ραζβαν τηλεφωνησε κ του ειπε οτι δεν μπορει να περιμενει αλλο γιατι του εγινε προταση απαλου (το μπαρ, για σερβιτορο)
2ο σεναριο απευκταιο ειναι οτι ο Ραζβαν τηλεφωνησε κ του ειπε οτι δεν μπορει να περιμενει αλλο γιατι του εγινε προταση απαλου (το μπαρ, για σερβιτορο)