PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Odi »

Διάφορα θέματα που παρουσιάζετε έχουν πιο πολύ να κάνουν με το αργό internet Και το άθλιο δίκτυο που υπάρχει στην Ελλάδα. Φίλος μου στην Αγγλία το είδε σε HD,χωρίς καθυστέρηση και δεν κόλλησε ούτε μισή φορά, πόσο μάλλον να χαθεί το σήμα ολοκληρωτικά.
Quefor

Δημοσίευση από Quefor »

Ισχύει. Κι εγώ εξωτερικό, με 60άρα σύνδεση, με hdmi σε tv, δεν κόλλησε ούτε δευτερόλεπτο και δεν είχε ούτε καθυστέρηση ήχου όπως αναφέρουν πολλά παιδιά, ούτε σπασίματα. Το μόνο που παρατήρησα ήταν αυτό που ανέφερε ο rainmaker για την κάμερα στα replays που σα να είχε λίγο μειωμένα fps.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αν έχει ληφθεί η απόφαση συνέχισης της μετάδοσης μέσω ΠΑΟΚ tv, λογικά θα βγουν και τιμές "πακέτων" για όλους τους αγώνες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Odi έγραψε:Διάφορα θέματα που παρουσιάζετε έχουν πιο πολύ να κάνουν με το αργό internet Και το άθλιο δίκτυο που υπάρχει στην Ελλάδα. Φίλος μου στην Αγγλία το είδε σε HD,χωρίς καθυστέρηση και δεν κόλλησε ούτε μισή φορά, πόσο μάλλον να χαθεί το σήμα ολοκληρωτικά.
Εννοείται αυτό. Όπως σε όλα σχεδόν τα άλλα, και στα του ίντερνετ είμαστε σαν υποψία χώρας ένα μπουρδέλο και μισό. Ακόμα οι πιο πολλοί με 5-6 mbps αγκομαχούμε. Από πού να το πιάσεις!
Spiros_S

5-6; Τυχεροί!!!! :lol:
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Πολλά θέματα θα λυθούν και με το app του PAOKTV που ετοιμάζουν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Quefor έγραψε:Ισχύει. Κι εγώ εξωτερικό, με 60άρα σύνδεση, με hdmi σε tv, δεν κόλλησε ούτε δευτερόλεπτο και δεν είχε ούτε καθυστέρηση ήχου όπως αναφέρουν πολλά παιδιά, ούτε σπασίματα. Το μόνο που παρατήρησα ήταν αυτό που ανέφερε ο rainmaker για την κάμερα στα replays που σα να είχε λίγο μειωμένα fps.
Διαφορα με την πραγματικοτητα;;;σε sec
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

sic-4 έγραψε:
constadine έγραψε:Κάποιος ανέβασε φώτο,σε σάιτ για δορυφορικά, ότι είδε τον αγώνα σε δορυφορικό feed .
Μπορεί να το είχαν ελεύθερο στο δορυφορικό feed .
Η nova τα έχει κωδικοποιημένα τα δορυφορικά feed .

Χωρις να ειμαι σιγουρος, νομιζω πως δεν υπαρχει λογος να υπηρχε η μεταδοση σε δορυφορικο feed, απο την στιγμη που δεν μεταδιδεται σε καποιο τηλεοπτικο καναλι, αλλα στο internet. Ισως καποιος να αναμετεδιδε την εικονα του PAOK TV, απο το stream και οχι απο δορυφορικο feed.
Μπορεί να έδωσαν τον αγώνα στο εξωτερικό σε κάποιο κανάλι .
Από τη φώτο που ανέβασε φαίνεται ότι είναι από δορυφορικό δέκτη .
Ήταν κωδικοποιημένο όμως άνοιξε με κλειδί .
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

μια χαρά το είδα στο pc μου στη Λαρισα σε 24αρα γραμμη του ΟΤΕ που ειναι ζητημα να φθάνει στην πραξη 7 με 8. Αρτια παραγωγή , και ο Συροπουλος πολυ καλυτερος απο τα πτηνα της νοβα. Μια χαρα ολα καθιερώνεται
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω ειχα γυρω στα 17-20 sec διαφορα.σε σχεση με bet.οι υπολοιποι;
icue

Δημοσίευση από icue »

Παιδια δεν γινεται να φταιει το ιντερνετ οταν το σπασιμο γινεται στο ιδιο σημειο οσες φορες και αν το δεις σε οποιαδηποτε συσκευη. Για παραδειγμα οσοι μπορειτε ξαναδειτε στο 60' που μπαινει αλλαγη ο Μισιτς. Με το που μπαινει στο γηπεδο εκτελουμε κορνερ. Στην εκτελεση οπου και να το δω η εικονα χανει frames. Επισης το γεγονος οτι στα highlights εχει φασεις απο οτιναι καμερα (πχ κεφαλια κρεσπο) μου λεει οτι δεν ειχαν καλο υλικο για να μονταρουν λογω του frame drop.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Το πείραμα πέτυχε: Στο PAOK TV και με Σλόβαν!

:pano:
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

https://www.socialbakers.com/statistics ... bratislava

Εδώ εμφανίζει 125.000 οπαδούς...Δεν θα το δούνε λέτε...80.000; :opaokara: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Season pass επειγόντως.. Δε νοείται να βάζεις τους καταναλωτές στην ίδια διαδικασία ξανα και ξανα επί 20 ματς.

Επίσης θα ήθελα season pass στα 5ε max/αγώνας, ενώ μεμονωμένα αύξηση των τιμών. Ο γαύρος αν θέλει να δει το ματς, ας πληρώσει 10-15αρι.

Τέλος, επειδή γίνεται λόγος για πειρατικα links πολλα στον αριθμό, θα ήθελα βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι (Στα πλαίσια του δυνατού παντα).
Spiros_S

Σωστό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”