Pc support
- Τουμπιώτης
- xrictoforoc
Re: Pc support
Μην το κάνεις!!!sakisxxx έγραψε:Φιλε ζορρο και εγω σκεφτομαι να πουλησω το macbook που πηρα πριν 8 μηνες για να παρω το ipad 2,ως εφεδρικο του imac μου....Το ειδα απο εναν γνωστο μου που το εχει και επαθα πλακα......Zorro4 έγραψε:Εγώ κατάργησα ΚΑΤΑ 99,9% το laptop ... για τα μάτια του ipad2 ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Εγώ έχω και τα δύο. Ξέρω ακριβώς καθημερινά πια είναι η διαφορά τους.
Το ipad2 είναι ένα πολύ ωραίο και εύκολο μηχάνημα ως προς τα παιχνίδια, φιλικό ως προς της διάφορες εφαρμογές και ειδικά σε φόρουμς.
Αλλά από εκεί και πέρα.... τίποτε!!! Μπορεί να είναι γενικό και αόριστο η λέξη τίποτε... Αλλά είναι αληθινό αυτό που λέω. Ότι κάνει ένα λαπ-τοπ, δεν μπορεί να το κάνει το ipad2. Από εκεί και έπειτα... Εσύ αποφασίζεις.
- ΑποστόληςΑ
Όταν προσπαθώ να μπω σε συγκεκριμένους ιστοχώρους, μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν έχω Internet (!), ενώ σε άλλα sites μπαίνω κανονικά.
Ένας παλίκαρος μου είπε να σβήσω τα cookies. Μήπως μπορεί να μου πει και πώς γίνεται στο Mozilla;
Ένας παλίκαρος μου είπε να σβήσω τα cookies. Μήπως μπορεί να μου πει και πώς γίνεται στο Mozilla;
- JimToPaoki
Πας Εργαλεία->Επιλογές, στην καρτέλα Απόρρητο.
Εκεί που λέει "Ο Firefox θα ..." επιλέγεις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.
Μετά κάνεις προβολή των cookies και απομάκρυνση όλων των cookies.
Εκεί που λέει "Ο Firefox θα ..." επιλέγεις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.
Μετά κάνεις προβολή των cookies και απομάκρυνση όλων των cookies.
- ΑποστόληςΑ
Λοιπόν παιδιά..θέλω την γνώμη σας...
Σκέφτομαι 2 αναβαθμήσεις..
1η.. Αγορά SSD http://www.e-mac.eu/index.php?page=shop ... virtuemart
2η.. Να πάω απο τον ΑΜD 955 σε 1100T ή FX 8120...
Tι λέτε?
Σκέφτομαι 2 αναβαθμήσεις..
1η.. Αγορά SSD http://www.e-mac.eu/index.php?page=shop ... virtuemart
2η.. Να πάω απο τον ΑΜD 955 σε 1100T ή FX 8120...
Tι λέτε?

Βασικά ήρθε το βίσμα απο γιαγιάδες...Και άμα δεν τα φάω εγώ τώρα θα τα φάνε τα αδέρφια μου..Και απο πέρισυ θέλω να την κάνω την μαμιμένη την αναβάθμηση...

Αν δεν έχεις SSD, τότε η απάντηση είναι προφανής: Καλώς όρισες στο κόσμο των SSD. Ο 120άρης είναι επαρκής για λειτουργικό και προγράμματα, αν έχεις και θύρα Sata3, θα εκμεταλλευτείς και την έξτρα ταχύτητα, αλλιώς πάρε έναν σε Sata2 να γλυτώσεις κανένα φράγκο.
Περιττό να σου πω ότι μετά από χρησιμοποίηση SSD, οι άλλοι Η/Υ θα σου φαίνονται χελώνες.
Κάποια πράγματα μόνο ψάξε σε insomnia ή thelab πριν κάνεις το σετάρισμα (π.χ. ο SSD ΔΕΝ θέλει ευρετήριο περιεχομένων).
Περιττό να σου πω ότι μετά από χρησιμοποίηση SSD, οι άλλοι Η/Υ θα σου φαίνονται χελώνες.
Κάποια πράγματα μόνο ψάξε σε insomnia ή thelab πριν κάνεις το σετάρισμα (π.χ. ο SSD ΔΕΝ θέλει ευρετήριο περιεχομένων).
Τι καλύτερο από το σημειωματάριο των windows;;;
Κατέβασε έναν οποιονδήποτε υπότιτλο και άνοιξε τον με σημειωματάριο για να δεις πως το έχει.
Και απλά κάνε το ίδιο κι εσύ, βάζοντας τον δικό σου χρόνο και κείμενο!
Όταν τελειώσεις το αποθηκεύεις σε μορφή Ότι_γουστάρεις_για_όνομα.srt

Κατέβασε έναν οποιονδήποτε υπότιτλο και άνοιξε τον με σημειωματάριο για να δεις πως το έχει.
Και απλά κάνε το ίδιο κι εσύ, βάζοντας τον δικό σου χρόνο και κείμενο!
Όταν τελειώσεις το αποθηκεύεις σε μορφή Ότι_γουστάρεις_για_όνομα.srt
stephanos έγραψε:Αν δεν έχεις SSD, τότε η απάντηση είναι προφανής: Καλώς όρισες στο κόσμο των SSD. Ο 120άρης είναι επαρκής για λειτουργικό και προγράμματα, αν έχεις και θύρα Sata3, θα εκμεταλλευτείς και την έξτρα ταχύτητα, αλλιώς πάρε έναν σε Sata2 να γλυτώσεις κανένα φράγκο.
Αυτό είναι το θέμα..οτι με έναν SSD ο Η/Υ πετάει στην κυριολεξία.....
Sata 3 έχω, μιας και η μητρική μου είναι η Gigabyte GA-890FXA....
Τώρα για το σετάρισμα....
Nα φανταστώ, μπαίνω σε bios, αποσυνδέω το hdd, γυρνάω σε AHCI mode, save exit, και διαβάζεει το cd win7 και προχωράω σε εγκατάσταση.
Τωρα...Πρέπει να αγοράσω και controler?..
Βασικά είναι ο πρώτος μου και γενικά δεν έχω ασχοληθεί με SSD...ακόμα ,και αυτό που με τρομάζει είναι τα firmware update.....αλλα τεσπα, θα την βρώ την άκρη...
*ΒΤW, για BIOS update δεν παίζει,σωστά?
*Τι είναι τουτο το ευρετήριο περιεχομένων? Πρώτη φορά το ακούω
Άλλο Controller δεν θα χρειαστείς.
BIOS update, δεν θα χρειαστείς᾿ όχι τουλάχιστον για τον SSD.
Firmware update θα χρειαστείς μόνο αν δεν έχει την 2.15. Το κατεβάζεις από την OCZ και το εγκαθιστάς πριν του περάσεις τα windows.
Για το «ευρετήριο περιεχομένων»: Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του σκληρού --> Ιδιότητες --> Γενικά.
Κάτω έχει τικαρισμένη την επιλογή «Να επιτρέπεται μπλα μπλα να έχουν ευρετήριο περιεχομένων κλπ.»
Στους συμβατούς δίσκους είναι μια χρήσιμη επιλογή, διότι επιταχύνει την αναζήτηση. Στους SSD είναι μια κακή επιλογή, διότι γεμίζει τον δίσκο με άχρηστα μικρά αρχεία, χωρίς να προσφέρει τίποτε σε ταχύτητα.
Περισσότερα (τα πάντα-όλα δηλαδή) στο Insomnia.
BIOS update, δεν θα χρειαστείς᾿ όχι τουλάχιστον για τον SSD.
Firmware update θα χρειαστείς μόνο αν δεν έχει την 2.15. Το κατεβάζεις από την OCZ και το εγκαθιστάς πριν του περάσεις τα windows.
Για το «ευρετήριο περιεχομένων»: Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του σκληρού --> Ιδιότητες --> Γενικά.
Κάτω έχει τικαρισμένη την επιλογή «Να επιτρέπεται μπλα μπλα να έχουν ευρετήριο περιεχομένων κλπ.»
Στους συμβατούς δίσκους είναι μια χρήσιμη επιλογή, διότι επιταχύνει την αναζήτηση. Στους SSD είναι μια κακή επιλογή, διότι γεμίζει τον δίσκο με άχρηστα μικρά αρχεία, χωρίς να προσφέρει τίποτε σε ταχύτητα.
Περισσότερα (τα πάντα-όλα δηλαδή) στο Insomnia.
- ΑποστόληςΑ