Νίκος Bεζυρτζής
- ace79grpaok
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
Στο καλό κααι να μην μας γράφεις ,3ημερο εθνικό πένθος στα αρδ της πόλης,ιδιαίτερα στον μακαρενα φμ.Περιμμενω τα πυρινα αρθρα για το παρεακι του δανου που έφαγε τον νικολαρο με τ δνα και τον μπεκρή γαυροτερματα να βρίζει και να κράζει τους πάντες και τα πάντα βρε ουστττ.Ο ρόλος σου φάνηκε στις συσκέψεις που έκανε με τον αρνεσεν ο ι2 τους και σε χρόνο dt όλα τα αρδ ήξεραν χαρθ και καλαμάρι το τι ειπώθηκε ενώ το καλοκαίρι δννεν πέσαν μέσα σε μισή μεταγραφη
Ναι, από την αρχή είχε ειπωθεί ότι ανέλαβε άνευ αμοιβής, οπότε δεν ξέρω γιατί κάποιοι εδώ αναφέρατε ότι μπορεί να μην παραιτηθεί και να κάτσει στον μισθό του.
Βέβαια, ανευ αμοιβής γι'αυτό έφυγε και τόσο γρήγορα...όταν άλλοι στρογγυλοκάθονται στην ΠΑΕ και άλλοι ψάχνουν τον μισθό τους από την ΠΑΕ.
Βέβαια, ανευ αμοιβής γι'αυτό έφυγε και τόσο γρήγορα...όταν άλλοι στρογγυλοκάθονται στην ΠΑΕ και άλλοι ψάχνουν τον μισθό τους από την ΠΑΕ.
eorptol ενώ εσύ μένεις στο μέλλον όταν χρησιμοποιείς ένα τόσο στιβαρό επιχείρημα ε;
Παιδιά τέτοιο μίσος δε το περιμενα ειλικρινά.
Κακός στραβός κι ανάποδος ο Βεζυρτζής. Εκβίασε κανέναν για να μπει στην ομάδα; Απαίτησε απο τον Ιβάν να τον έχει υψηλά αμοιβόμενο για να μη κάνει τίποτα; Αυτός έβαλε τον Ιβάν να ψάχνει εναγωνίως για να βρει λύση στο τέλμα της ΠΑΕ;
Ξαναρωτάω, πλάκα μου κάνετε;
Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα εδώ και πέντε χρόνια και ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ να κράζετε έναν ανθρωπο ο οποίος ήρθε με αίτημα ΑΛΛΩΝ και είχε άποψη. Ωραία αυτή η άποψη μπορεί να μη ταίριαζε. Και λοιπόν; Πρέπει να ζητήσει και συγγνώμη;
Δεν είμαστε καλά. Παρακαλάμε τόσα χρόνια να πέσουν κεφάλια κι εσείς βρίζετε τον μόνο που έφυγε οικειοθελώς επειδή δε γούσταρε αυτό που συνέβαινε.
Κατά τ άλλα ένα ανεξήγητο γλύψιμο στο Τζακ που έπαιρνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ΚΑΝΕΙΣ δε θυμάται ούτε τη φωνή του. Αλλά εκείνος είναι "κυριος". Πολύ ωραία, είστε και γαμώ τους ιππότες.
Κακός στραβός κι ανάποδος ο Βεζυρτζής. Εκβίασε κανέναν για να μπει στην ομάδα; Απαίτησε απο τον Ιβάν να τον έχει υψηλά αμοιβόμενο για να μη κάνει τίποτα; Αυτός έβαλε τον Ιβάν να ψάχνει εναγωνίως για να βρει λύση στο τέλμα της ΠΑΕ;
Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα εδώ και πέντε χρόνια και ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ να κράζετε έναν ανθρωπο ο οποίος ήρθε με αίτημα ΑΛΛΩΝ και είχε άποψη. Ωραία αυτή η άποψη μπορεί να μη ταίριαζε. Και λοιπόν; Πρέπει να ζητήσει και συγγνώμη;
Δεν είμαστε καλά. Παρακαλάμε τόσα χρόνια να πέσουν κεφάλια κι εσείς βρίζετε τον μόνο που έφυγε οικειοθελώς επειδή δε γούσταρε αυτό που συνέβαινε.
Κατά τ άλλα ένα ανεξήγητο γλύψιμο στο Τζακ που έπαιρνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ΚΑΝΕΙΣ δε θυμάται ούτε τη φωνή του. Αλλά εκείνος είναι "κυριος". Πολύ ωραία, είστε και γαμώ τους ιππότες.
rain κανενας δεν ηθελε να μισησει τον Βεζυρτζη, αυτος μας εκανε να τον σιχαθουμε με τις πραξεις του.
Τι λες;
Και ποιές είναι δηλαδή αυτές οι πράξεις του;
Οτι μια μερίδα έστω και μεγάλη των συνοπαδών μας έβγαλε πόρισμα οτι τρύπησε τα γραφεία ο Βεζυρτζής επειδή μιλούσαν θετικά τα αρδ για αυτόν;
Είναι αυτό σταθερό επιχείρημα ή πραγματική αιτία να τον κράζετε ολημερίς εδώ και ένα μήνα;
Εγω ξαναλέω δεν τον ξέρω και δεν τρελάθηκα που έφυγε. Χίλια στραβά μπορεί να είχε, υπέρμετρο εγωισμό, αναχρονιστικές προσεγγίσεις και πολλά ακόμα. Καθώς όμως άλλος τον έβαλε εκεί και ποτέ δε μάθαμε τι του ζήτησε να κάνει, είναι φοβερή προκατάληψη αυτό που κάνετε.
Στην τελική έφυγε ο τύπος απο μόνος του και πολύ γρήγορα οπότε δεν είναι δυνατό να θεωρήσουμε οτι έφαγε κάποιον.
Πέρυσι όταν ο Αναστασιάδης ζητούσε "Γκαλίτσιους" τρελό τον ανεβάζανε οι περισσότεροι, γύφτο τον κατεβάζανε. Και δίνανε δίκιο στο Βρύζα που κοιτούσε αλλού.
Φέτος που ο Βεζυρτζής έκοψε το φετινό Γκαλίτσιο, δεν του το αναγνωρίζουμε ως θετικό και μιλάμε για παρέμβαση στο θεάρεστο έργο των αγωνιστικών υπεύθυνων.
Ε οχι ρε μάγκες.
Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ γαμημένος άνθρωπος που να ασχολήθηκε παραγοντικά με τον ΠΑΟΚ, που να μη το λοιδωρήσαμε μέχρι θανάτου. Ούτε ΕΝΑΣ. Και σας το έχω ξαναγράψει, ΑΥΤΗ είναι η αιτία που ο Σαββίδης παρακαλάει για να μπουν άτομα στην ΠΑΕ : Η παντελής έλλειψη παραγόντων. Αφού τους διαλύσαμε όλους εδώ και σαράντα χρόνια.
Και ποιές είναι δηλαδή αυτές οι πράξεις του;
Οτι μια μερίδα έστω και μεγάλη των συνοπαδών μας έβγαλε πόρισμα οτι τρύπησε τα γραφεία ο Βεζυρτζής επειδή μιλούσαν θετικά τα αρδ για αυτόν;
Είναι αυτό σταθερό επιχείρημα ή πραγματική αιτία να τον κράζετε ολημερίς εδώ και ένα μήνα;
Εγω ξαναλέω δεν τον ξέρω και δεν τρελάθηκα που έφυγε. Χίλια στραβά μπορεί να είχε, υπέρμετρο εγωισμό, αναχρονιστικές προσεγγίσεις και πολλά ακόμα. Καθώς όμως άλλος τον έβαλε εκεί και ποτέ δε μάθαμε τι του ζήτησε να κάνει, είναι φοβερή προκατάληψη αυτό που κάνετε.
Στην τελική έφυγε ο τύπος απο μόνος του και πολύ γρήγορα οπότε δεν είναι δυνατό να θεωρήσουμε οτι έφαγε κάποιον.
Πέρυσι όταν ο Αναστασιάδης ζητούσε "Γκαλίτσιους" τρελό τον ανεβάζανε οι περισσότεροι, γύφτο τον κατεβάζανε. Και δίνανε δίκιο στο Βρύζα που κοιτούσε αλλού.
Φέτος που ο Βεζυρτζής έκοψε το φετινό Γκαλίτσιο, δεν του το αναγνωρίζουμε ως θετικό και μιλάμε για παρέμβαση στο θεάρεστο έργο των αγωνιστικών υπεύθυνων.
Ε οχι ρε μάγκες.
Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ γαμημένος άνθρωπος που να ασχολήθηκε παραγοντικά με τον ΠΑΟΚ, που να μη το λοιδωρήσαμε μέχρι θανάτου. Ούτε ΕΝΑΣ. Και σας το έχω ξαναγράψει, ΑΥΤΗ είναι η αιτία που ο Σαββίδης παρακαλάει για να μπουν άτομα στην ΠΑΕ : Η παντελής έλλειψη παραγόντων. Αφού τους διαλύσαμε όλους εδώ και σαράντα χρόνια.
Έχω κι εγώ τις ίδιες απορίες καθώς ο πόλεμος στον Βεζυρτζή ξεκίνησε πριν την ανακοίνωση της συνεργασίας μαζί του.rainmaker έγραψε:eorptol ενώ εσύ μένεις στο μέλλον όταν χρησιμοποιείς ένα τόσο στιβαρό επιχείρημα ε;
Συμφωνούμε σε κάποια καρντάση μου, ειδικά σ αυτά του παρελθόντος, αλλά τον χλευασμό (όπως ακριβώς και το αντίθετο του, τον σεβασμό) τον αποκτάς με τις πράξεις σου...ariskatiforos έγραψε:εχετε παρει φορα με σπασμενα φρενα και οποιον παρει ο χαρος..
ειπαμε η κριτικη ειναι αποδεκτη και απαραιτητη..
αλλα..υπαρχει ενα αλλα
ειναι το λιγοτερο αντιαισθητικο να χλευαζεις ανθρωπους
ηρθε δηλαδη για να μας κανει μπουρδελο?
ο προεδρος που εμενα μου χαρισε καποιες πολυ δυνατες χαρες
εχει το σεβασμο μου αχετα αν ισως δεν ειναι απαραιτητος
οπως το σεβασμο μου εχει ο οποιοσδηποτε μου εχει δωσει καποια χαρα
ιδιαιτερα αν αυτη η χαρα ειχε και προσωπικο κοστος
ο βεζυρτζης εβαζε τσεπη για να παιρνεις λεβινγστον
τα ιδα ισχυουν και για προπονητες
οπως καποιος που εχει γινει μοδα και καραμελα ο χλευασμος τους
εσεις οι αγνοι που υποτιθεται στηριζετε τον ΠΑΟΚ θα επρεπε να μπορειτε να διαχωρισετε τη κριτικη απο τον φτηνο χλευασμο..
και ναι για μενα στην εποχη που ζουμε οταν βλεπω ανθρωπους να κανουν στην ακρη τα λεφτα αξιζει μνειας

Ας καθόταν λοιπόν ο κυρ Νίκος τώρα "στα αυγά του" για να έχει τον παλιό σεβασμό μας...

Ας μην "φύτρωνε εκεί που δεν τον έσπερναν" (για δεύτερη φορά στην Π.Α.Ε. σου θυμίζω, μετά την πρώτη αποτυχημένη του, με Πιάδες, Μπαϊάνους και Ίντιους, τότε που έκανε την προηγούνενη "αρπαχτή" με το "διασφαλισμένο δάνειο" των 2 μυρίων της Εθνικής) μιας και τώρα δεν υπήρχε και η "πρεμούρα" της "ανάγκης" ελέω Ιβάν Σαββίδη, για να συνεχίσουμε να τον σεβόμαστε έστω και λίγο, έστω και "κλείνοντας τα μάτια" σε κάποια μπασκετικά εγκλήματα του παρελθόντος του...

Αλλά βλέπεις το μέλι είναι γλυκό κι όποιος τό χει δοκιμάσει θέλει να το ξανακάνει με όποιο κόστος

Γιατί δεν περίμενε να παραιτηθεί μετά τον ματς με τον π@υστόγαυρο και τον έπιασε τώρα το "κόψιμο", εεε;;;

Υ.Γ. Αν κάτι απ όσα αναφέρω πιο πάνω καρντάση μου είναι ψέμα, βγες να το αντικρούσεις με επιχειρήματα κι όχι με δακρύβρεχτους ηθικοπλαστικούς λιβέλους υπέρ σεβασμού και χλευασμού, για "φόρες" και "σπασμένα φρένα"...

Για να μιλήσουν στο skype γιατί πάνε στα γραφεία της Τούμπας;
Ίσως έχει βάλει πυραυλοκίνητη σύνδεση η Γκοντζάροβα.
Ίσως έχει βάλει πυραυλοκίνητη σύνδεση η Γκοντζάροβα.
Ε ρε rain τωρα δηλαδη με το ζορι να σε κανω να δεις αυτο για το οποιο σε πολλους απο εμας ειναι προφανες? Εχε την αποψη σου και θα εχω τη δικη μου.
Επισης αυτο για το Γκαλιτσιο και οτι ο ηρωας Βεζυρτζης τον εκοψε δε καταλαβα, απο που προκύπτει οτι ειναι γεγονος?
Το οτι ολοι οι ΑΡΔ γλυφαν το Βεζυρτζη και οτι ειναι καποιος τον οποιο ατομα οπως ο ζαγορας προμοταραν (οπως και αλλους μαιντανους οπως ο στρατηγος) εδω και καιρο, δεν σε προβλιματιζει ΚΑΘΟΛΟΥ? Ποιος του κανει "πολεμο", εμεις εδω μεσα?
Επισης αυτο για το Γκαλιτσιο και οτι ο ηρωας Βεζυρτζης τον εκοψε δε καταλαβα, απο που προκύπτει οτι ειναι γεγονος?
Το οτι ολοι οι ΑΡΔ γλυφαν το Βεζυρτζη και οτι ειναι καποιος τον οποιο ατομα οπως ο ζαγορας προμοταραν (οπως και αλλους μαιντανους οπως ο στρατηγος) εδω και καιρο, δεν σε προβλιματιζει ΚΑΘΟΛΟΥ? Ποιος του κανει "πολεμο", εμεις εδω μεσα?

χωρις πολλη ζωγραφικη
καρντασι μου
θα σου πω οτι δε περιμενω εσενα να μου ανοιξεις τα ματια για την επιδραση που εχει το μελι
στους ανθρωπους
ισα ισα αυτο τονισα..
καπου αλλου εστιασα..
οποτε τωρα να μπω στη διαδικασια συζητησης με δανεια κλπ η αλλα εγκληματα το θεωρω ανωφελο..
καρντασι μου
θα σου πω οτι δε περιμενω εσενα να μου ανοιξεις τα ματια για την επιδραση που εχει το μελι
στους ανθρωπους
ισα ισα αυτο τονισα..
καπου αλλου εστιασα..
οποτε τωρα να μπω στη διαδικασια συζητησης με δανεια κλπ η αλλα εγκληματα το θεωρω ανωφελο..
- GiorgosAtha
Το ποιο σωστό... και το καλύτερο είναι ότι μείναν αυτοί που έχουν σχέση με το σύγχρονο ποδόσφαιρο.Magpies4 έγραψε:2 λιγότεροι σε αυτούς που αποφασίζουν. Καλά πάμε...

Για κάθε πράξη υπάρχει και μια αιτία... δεν "μισήσαμε" τον κυρ-Νίκο επειδή δεν μας άρεσε η φάτσα του.CCCP έγραψε:rain κανενας δεν ηθελε να μισησει τον Βεζυρτζη, αυτος μας εκανε να τον σιχαθουμε με τις πραξεις του.

Συγνώμη αλλά εδώ θα διαφωνήσω... τα γεγονότα δείχνουν ότι δεν έφυγε γιατί δεν γούσταρε τα "κακώς κείμενα" όπως προσπαθεί να βγάλει μέσω των ΑΡΔ. Αλλά γιατί δεν του έκατσε η καρέκλα του προέδρου και ο απόλυτος έλεγχος του ποδοσφαιρικού τμήματος.rainmaker έγραψε:...Δεν είμαστε καλά. Παρακαλάμε τόσα χρόνια να πέσουν κεφάλια κι εσείς βρίζετε τον μόνο που έφυγε οικειοθελώς επειδή δε γούσταρε αυτό που συνέβαινε...
Όταν μπαίνεις με αέρα ΠΑΟΚαρχη με DNA και "εγώ θα τα αλλάξω όλα" πετώντας έξω τους "κακούς ξένους" βγαίνοντας μπροστά και... ενώ η κατάσταση είναι μπ*υρδέλο εδώ και αρκετό καιρό... εντελώς τυχαία ζητάς να παραιτηθείς και το παίζεις θιγμένος μόλις βγαίνει στα ΜΜΕ ότι την θέση του προέδρου θα την πάρει ο Μίχελ.
Ε σόρρυ αλλά δεν φεύγεις για τα "κακώς κείμενα" -όπως αφήνεις να εννοηθεί- αλλά γιατί δεν πήρες εσύ την θέση! Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας τώρα. Αν ήθελε να παραιτηθεί για την κατάσταση θα μπορούσε να φύγει πιο μπροστά... και όχι μόλις βγήκε ότι "έχασε" την καρέκλα.
Με όλη την καλή διάθεση για κουβέντα.

Ώπα Γρηγόριε .... βάστα λίγο.goran 64 έγραψε:..... τότε που έκανε την προηγούνενη "αρπαχτή" με το "διασφαλισμένο δάνειο" των 2 μυρίων της Εθνικής) μιας και τώρα δεν υπήρχε και η "πρεμούρα" της "ανάγκης" ελέω Ιβάν Σαββίδη, για να συνεχίσουμε να τον σεβόμαστε έστω και λίγο, έστω και "κλείνοντας τα μάτια" σε κάποια μπασκετικά εγκλήματα του παρελθόντος του...![]()

Τι εννοείς αρπαχτή σε ό,τι αφορά το δάνειο των δύο μυρίων; Ότι το παντελόνιασε; Αυτό από που προκύπτει; Γιατί εγώ ξέρω ότι εκείνο το δάνειο μας κράτησε στην κατηγορία όταν χρωστούσαμε σε Θεούς και δάιμονες.
Αν κάνω λάθος με διορθώνεις γιατί ίσως να μην τα ξέρω καλά.
Και πάμε λίγο στα μπασκετικά εγκλήματα.

Ποια ακριβώς είναι τα μπασκετικά εγκλήματα που έκανε ο Βεζυρτζής;
Ξεχνάμε την συμμορία του ξανθού, του γκάλη και των κορακιών που χάριζαν αβέρτα πρωταθλήματα στο σκουλήκι;
Το μόνο έγκλημα που έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο Βεζυρτζής, είναι ότι έχτισε την ομάδα πάνω στον προδότη.
Και μια ερώτηση από άλλο τόπικ, για να μην ανοίγω άλλο ποστ. Από που προκύπτει το 2,4 (μάλλον θα εννοείς 240 mg) του Κονσεϊσάο;
CCCP έγραψε:Ε ρε rain τωρα δηλαδη με το ζορι να σε κανω να δεις αυτο για το οποιο σε πολλους απο εμας ειναι προφανες? Εχε την αποψη σου και θα εχω τη δικη μου.
1. Αυτό που είναι σε πολλούς προφανές και αποτελεί άποψη που δικαιούστε βεβαίως να έχετε, δε σημαίνει πως είναι λογικό ή ακόμα και θεμιτό να το διαβάζουμε επί τόσες βδομάδες κάθε μέρα σε όλους τους τόνους. Έγινε κατανοητή και αντιληπτή η αντίθεση πάρα πολλών στην παρουσία Βεζυρτζή και μπράβο σας που το πιστεύετε. Αλλά το ανελέητο κράξιμο καθημερινά μόνο αρρώστια βγάζει. Αυτό λέω.
2. Το ζήτημα Γκαλίτσιου προκύπτει απο δημόσιες δηλώσεις του ίδιου του Βεζυρτζή. Φαντάζομαι δε μπορεί να πιστεύει κανείς οτι είπε ψέμματα δημόσια, χωρίς να έχει καμία βάση ο ισχυρισμός του !?
3. Το τι είναι οι ανθυποδημοσιογράφοι της Ελλάδος το ξέρουμε όλοι. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι κάποιες απο τις ενστάσεις τους για τη ραστώνη που επικρατεί στη λειτουργία της ομάδας (όπως πχ την αδυναμία έκφρασης ειδικά στα κέντρα αποφάσεων) δεν είναι και σωστή. Ανεξάρτητα λοιπόν απο το αν έχουν συμφέρον ή οχι απ τη παρουσία Βεζυρτζή, δε σημαίνει πως οτι κάνει ο Βεζυρτζής είναι λάθος επειδή τα αρδ μιλάνε θετικά. Δεν έχει καμία λογική αυτό.
Εννοούσα οτι έφυγε γιατί κάτι τον ενόχλησε.GiorgosAtha έγραψε: Συγνώμη αλλά εδώ θα διαφωνήσω... τα γεγονότα δείχνουν ότι δεν έφυγε γιατί δεν γούσταρε τα "κακώς κείμενα" όπως προσπαθεί να βγάλει μέσω των ΑΡΔ. Αλλά γιατί δεν του έκατσε η καρέκλα του προέδρου και ο απόλυτος έλεγχος του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Όταν μπαίνεις με αέρα ΠΑΟΚαρχη με DNA και "εγώ θα τα αλλάξω όλα" πετώντας έξω τους "κακούς ξένους" βγαίνοντας μπροστά και... ενώ η κατάσταση είναι μπ*υρδέλο εδώ και αρκετό καιρό... εντελώς τυχαία ζητάς να παραιτηθείς και το παίζεις θιγμένος μόλις βγαίνει στα ΜΜΕ ότι την θέση του προέδρου θα την πάρει ο Μίχελ.
Ε σόρρυ αλλά δεν φεύγεις για τα "κακώς κείμενα" -όπως αφήνεις να εννοηθεί- αλλά γιατί δεν πήρες εσύ την θέση! Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας τώρα. Αν ήθελε να παραιτηθεί για την κατάσταση θα μπορούσε να φύγει πιο μπροστά... και όχι μόλις βγήκε ότι "έχασε" την καρέκλα.
Με όλη την καλή διάθεση για κουβέντα.
Γι αυτό σε άλλο σημείο αναφέρομαι σε εγωισμό.
Rainmaker εσύ πας καλά ρε καρντάση; Διαβάζεις καθόλου Αρκαδοπόντιο ή όχι;rainmaker έγραψε:eorptol ενώ εσύ μένεις στο μέλλον όταν χρησιμοποιείς ένα τόσο στιβαρό επιχείρημα ε;

Δηλαδή εσύ δεν κατάλαβες ακόμα ποιοι "κύκλοι" τον "φύτεψαν" τον κυρ Νίκο στον Π.Α.Ο.Κ. μας, την ώρα μάλιστα ακριβώς που ήταν σε πολύ καλό δρόμο να βρει επιτέλους την "υγεία" του μακριά από την "ναρκωτική εξάρτηση" των κ@λοάρδ;;;

Δεν ξέρεις μήπως ποιοι είναι αυτοί που τρυπάνε τον Π.Α.Ο.Κ. μας εδώ και πάνω από 30 χρόνια;;;

Βγάζουμε κακία;;; Μόνο;;;

Πολύ χειρότερα συναισθήματα μπορούμε να βγάλουμε όλοι εμείς οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, εμείς που ξέρουμε τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ειδικά τώρα που το τιμόνι του το έπιασε γερά ένας πραγματικά οικονομικά επιφανής άνθρωπος με ρίζες κοινές με του Π.Α.Ο.Κ. της προσφυγιάς, κι όχι κάθε σταλμένος των προηγούμενων κυβερνήσεων και των κ@λοκομμάτων τους, για όποιον θελήσει να γίνει πάλι φρένο στην μεγαλειώδη ανάπτυξη του "μπιζίμ" Π.Α.Ο.Κ., αυτού που όλοι ονειρευόμαστε Πρωταθλητή και Παντοκράτορα !!!

Μήπως κατάλαβες τίποτα τώρα πια;;;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 05 Φεβ 2016, 02:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλο εχω θετικη αποψη, και αλλο ξεκαθαρο προμοταρισμα/γλυψιμο.