33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από anekfrastos »

ace79grpaok έγραψε:
eorptol έγραψε:Κλασικά αποθέωση η ισοπεδωση και μηδενισμος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανεις λαθος,εγω ποτε δεν τον αποθεωσα και ο συγκεκριμενος ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι,δεν γινεται οταν παει καλα "παικταρα μου" και οταν σερνεται "δεν πειραζει ειναι παοκτσακι " οχι φιλος απο περσυ για μενα ειναι στιγνος επαγγελματιας και σαν τετοιος θα κριθει
Απαντώ επειδή συμφωνώ με τον eorptol (που είναι και πατριωτάκι) και καταλαβαίνω τι εννοεί.
Δε νομίζω ότι απευθύνεται σ' εσένα και για τα 2. Απλώς εδώ γενικά διαβάζεις άλλος να αποθεώνει και άλλος να μηδενίζει. Λίγοι κάνουν πιο ισορροπημένη κριτική.

Εγώ ας πούμε το γράφω 2 χρόνια τώρα ότι ο Κλάους δεν είναι για βασικός φορ ομάδας που παίζει σε ομίλους του τσουλου (αν θέλουμε να γίνουμε τέτοια ομάδα) και παίρνει πρωταθλήματα κλπ.
Αλλά είναι ένας πολύ καλός φορ για το επίπεδο που είμαστε τώρα.
Δε μπορείς να αγνοήσεις ότι σταθερά βάζει πάνω από 17-18 γκολ τη χρονιά εδώ και 4-5 χρόνια, δεν είναι μικρό πράγμα αυτό.
Έχει αυτό το ταλέντο στο τελείωμα, στη θέση που παίρνει στην αναμπουμπούλα. Δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό σε φορ. Είναι πολυ πιθανό να πάρεις ακριβό φορ που να κάνει όλα τα άλλα πολύ καλύτερα του κλάους (δύναμη, ντρίμπλα, κεφαλιά, σουτ κλπ) αλλά τελικά να μην μπορεί να βάλει τόσα γκολ και να λες πάλι "φταίνε οι χαφ που δεν του δίνουν σωστά τη μπάλα και ο προπονητής που τον βάζει σε λάθος θέση κλπ".

Δεν πιστεύω ότι όταν έχεις ισχυρή άποψη για κάτι πρέπει ντε και καλά να τη στρογγυλέψεις αλλά πράγματι εδώ μέσα (ξέρω οπαδικό φόρουμ είναι, τι περιμένεις) οι ακραίες απόψεις είναι η μεγάλη πλειοψηφία. Και δε μπορούν σε ένα θέμα 2 ακραίες απόψεις να είναι και οι 2 σωστές.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λάθος προσεγγίσεις κάνετε και οι δύο. Εδώ δεν γράφηκε ότι δεν είχε αυτές τις ικανότητες, αλλά ότι φέτος τις εμφάνισε ελάχιστα. Και όταν δεν τις εμφανίζει, απλά δεν βλέπεται, γιατί σαν ποδοσφαιριστής δεν είναι ολοκληρωμένος.
Δεν τίθεται θέμα ισοπέδωσης του Κλάους. Ο ίδιος ισοπεδώνεται με τις εμφανίσεις του. Εμείς λέμε ό,τι βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

anekfrastos έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
eorptol έγραψε:Κλασικά αποθέωση η ισοπεδωση και μηδενισμος

κανεις λαθος,εγω ποτε δεν τον αποθεωσα και ο συγκεκριμενος ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι,δεν γινεται οταν παει καλα "παικταρα μου" και οταν σερνεται "δεν πειραζει ειναι παοκτσακι " οχι φιλος απο περσυ για μενα ειναι στιγνος επαγγελματιας και σαν τετοιος θα κριθει
Απαντώ επειδή συμφωνώ με τον eorptol (που είναι και πατριωτάκι) και καταλαβαίνω τι εννοεί.
Δε νομίζω ότι απευθύνεται σ' εσένα και για τα 2. Απλώς εδώ γενικά διαβάζεις άλλος να αποθεώνει και άλλος να μηδενίζει. Λίγοι κάνουν πιο ισορροπημένη κριτική.

Εγώ ας πούμε το γράφω 2 χρόνια τώρα ότι ο Κλάους δεν είναι για βασικός φορ ομάδας που παίζει σε ομίλους του τσουλου (αν θέλουμε να γίνουμε τέτοια ομάδα) και παίρνει πρωταθλήματα κλπ.
Αλλά είναι ένας πολύ καλός φορ για το επίπεδο που είμαστε τώρα.
Δε μπορείς να αγνοήσεις ότι σταθερά βάζει πάνω από 17-18 γκολ τη χρονιά εδώ και 4-5 χρόνια, δεν είναι μικρό πράγμα αυτό.
Έχει αυτό το ταλέντο στο τελείωμα, στη θέση που παίρνει στην αναμπουμπούλα. Δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό σε φορ. Είναι πολυ πιθανό να πάρεις ακριβό φορ που να κάνει όλα τα άλλα πολύ καλύτερα του κλάους (δύναμη, ντρίμπλα, κεφαλιά, σουτ κλπ) αλλά τελικά να μην μπορεί να βάλει τόσα γκολ και να λες πάλι "φταίνε οι χαφ που δεν του δίνουν σωστά τη μπάλα και ο προπονητής που τον βάζει σε λάθος θέση κλπ".

Δεν πιστεύω ότι όταν έχεις ισχυρή άποψη για κάτι πρέπει ντε και καλά να τη στρογγυλέψεις αλλά πράγματι εδώ μέσα (ξέρω οπαδικό φόρουμ είναι, τι περιμένεις) οι ακραίες απόψεις είναι η μεγάλη πλειοψηφία. Και δε μπορούν σε ένα θέμα 2 ακραίες απόψεις να είναι και οι 2 σωστές.
Συμφωνώ βέβαια

Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Λάθος προσεγγίσεις κάνετε και οι δύο. Εδώ δεν γράφηκε ότι δεν είχε αυτές τις ικανότητες, αλλά ότι φέτος τις εμφάνισε ελάχιστα. Και όταν δεν τις εμφανίζει, απλά δεν βλέπεται, γιατί σαν ποδοσφαιριστής δεν είναι ολοκληρωμένος.
Δεν τίθεται θέμα ισοπέδωσης του Κλάους. Ο ίδιος ισοπεδώνεται με τις εμφανίσεις του. Εμείς λέμε ό,τι βλέπουμε
Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δε συμφωνω με τον μηδενισμο φυσικα αλλα πρεπει να σημειωθει οτι πολυς μηδενισμος και σκληρα λογια για τον Κλαους (εκτος απο το γνωστο κραξιμο μετα απο ασχημα αποτελεσματα πανω στην τσατιλα μερικων) γινεται ως αντιδραση στην αποθεωση.

Ελαχιστοι εχουν πραγματικο προβλημα με τον Κλαους. Το "προβλημα" προεκειψε οταν πριν απο 2μισι χρονια περιπου ξεκινισε μια καμπανια (ΚΑΙ απο τους ΑΡΔ) να κανουνε με το ΖΟΡΙ και να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝΕ τον Κλαους ως σουπερσταρ, παιχταρα και ηγετη και ταβανι του ΠΑΟΚ στην θεση του σεντερ φορ και πεσιμο σε οποιον τολμουσε να το αμφισβιτησει. Επομενο ειναι να υπαρχει αντιδραση σε αυτο απο οποιονδηποτε απλα θελει κατι καλυτερο στη θεση αυτη.

Οταν πεφτει γλυψιμο και πας να επιβαλεις την αποθεωση, αναποφευκτο να προκαλεσεις μετα και το αντιθετο ακρο και να μεινουμε με τα ακρα αντι απλα χαιρωμαστε και να εκτιμουμε την προσφορα του Κλαους στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τα οποία φυσικά ο ίδιος δεν εκτιμώ ότι τα είχε ανάγκη.
Αν κάτι μας στεναχωρεί, είναι ότι περιμέναμε πολλά περισσότερα και συνεχή βελτίωση

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Κλάους για εμένα θα πρέπει να μείνει και όπως άρχισε, έτσι να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θελω ένα γρήγορο, συμμετοχικό στο χτίσιμο των επιθέσεων, με καλύτερο 1με1 και ας έχει χειρότερο τελείωμα, φορ που να είναι και κοντά στο 1,80
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αυτός που περιγράφει είναι ο Μυστακίδης
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Κλάους θα μπορούσε να παίξει σε σύστημα 4-3-1-2?

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός που περιγράφει είναι ο Μυστακίδης
ο Μυστακίδης με την κίνηση στις δυο φασεις που ειχε στη Ξάνθη (δοκαρι και γκολ) έδειξε στοιχεία που δεν περίμενα. Αλλά ακόμα είναι μικρός και έχει χρόνο να δείξει (και να φανεί) τι μπορεί να κάνει. πάντως πιθανόν να μπορούσε να κάνει ένα καλό 9αρι. :roll:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στον Πιερικό φορ δέν έπαιζε στην αρχή πέρσι;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Δεν ξερω... :roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η θέση του ήταν φορ ή πίσω από το φορ, αλλά γενικά παίζει all around (Μακ ένα πράμα).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως με βάση τα χαρακτηριστικά που παρέθεσα παραπάνω, με δεδομένο το γεγονός ότι έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια, ίσως θα μπορούσε μελλοντικά να έχει ένα τέτοιο ρόλο... :roll:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

OK, ντεφορμέ φέτος, αλλά το έχετε σκίσει το παλικάρι και είναι άδικο.

Ναι, για μένα είναι παικταράς που σίγουρα κάνει για την ομάδα μας. Η καλή τεχνική του, η εκτελεστική του ικανότητα, η ικανότητά του να βοηθάει ακόμα και σαν χαφάκι, όταν χρειάζεται, είναι εμφανέστατες. Λέτε για το κοντρόλ.. εγώ έχω δει ακόμα και κοντρόλ με το λαιμό να κάνει το παλικάρι, τι λέμε τώρα; To φορ δεν είναι απαραίτητο να έχει την τεχνική που έχει ένας ολοκληρωμένος χαφ. Καλό είναι να την έχει, αλλά δεν είναι must.

Φυσική κατάσταση. Εξαιρετική! ΟΚ, υστερεί σε δύναμη και στα ψηλά ίσως! Ε, έχει χίλια δυο άλλα καλά που τα εξισορροπεί αυτά.

Το να απαξιώνουμε δικά μας παιδιά, παοκτσάκια από την κούνια, με κάνει Τούρκο, ρε γμτ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”