Απαντώ επειδή συμφωνώ με τον eorptol (που είναι και πατριωτάκι) και καταλαβαίνω τι εννοεί.ace79grpaok έγραψε:κανεις λαθος,εγω ποτε δεν τον αποθεωσα και ο συγκεκριμενος ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι,δεν γινεται οταν παει καλα "παικταρα μου" και οταν σερνεται "δεν πειραζει ειναι παοκτσακι " οχι φιλος απο περσυ για μενα ειναι στιγνος επαγγελματιας και σαν τετοιος θα κριθειeorptol έγραψε:Κλασικά αποθέωση η ισοπεδωση και μηδενισμος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε νομίζω ότι απευθύνεται σ' εσένα και για τα 2. Απλώς εδώ γενικά διαβάζεις άλλος να αποθεώνει και άλλος να μηδενίζει. Λίγοι κάνουν πιο ισορροπημένη κριτική.
Εγώ ας πούμε το γράφω 2 χρόνια τώρα ότι ο Κλάους δεν είναι για βασικός φορ ομάδας που παίζει σε ομίλους του τσουλου (αν θέλουμε να γίνουμε τέτοια ομάδα) και παίρνει πρωταθλήματα κλπ.
Αλλά είναι ένας πολύ καλός φορ για το επίπεδο που είμαστε τώρα.
Δε μπορείς να αγνοήσεις ότι σταθερά βάζει πάνω από 17-18 γκολ τη χρονιά εδώ και 4-5 χρόνια, δεν είναι μικρό πράγμα αυτό.
Έχει αυτό το ταλέντο στο τελείωμα, στη θέση που παίρνει στην αναμπουμπούλα. Δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό σε φορ. Είναι πολυ πιθανό να πάρεις ακριβό φορ που να κάνει όλα τα άλλα πολύ καλύτερα του κλάους (δύναμη, ντρίμπλα, κεφαλιά, σουτ κλπ) αλλά τελικά να μην μπορεί να βάλει τόσα γκολ και να λες πάλι "φταίνε οι χαφ που δεν του δίνουν σωστά τη μπάλα και ο προπονητής που τον βάζει σε λάθος θέση κλπ".
Δεν πιστεύω ότι όταν έχεις ισχυρή άποψη για κάτι πρέπει ντε και καλά να τη στρογγυλέψεις αλλά πράγματι εδώ μέσα (ξέρω οπαδικό φόρουμ είναι, τι περιμένεις) οι ακραίες απόψεις είναι η μεγάλη πλειοψηφία. Και δε μπορούν σε ένα θέμα 2 ακραίες απόψεις να είναι και οι 2 σωστές.