93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
Οχι να μην το κανεις εκτος αν το κανεις με στοιχεια και εννοω αριθμους που να δειχνουν οτι το γηπεδο του πας προκαλει τραυματισμους η εμποδιζει την αναπτυξη ενος παικτη.
- Παλαιολόγος
εμεις εχουμε τραυματισμους,ωραια,ψαχνουμε να βρουμε τι και πως
οταν εχεις αποδεδειγμενα ενα χωραφι,θεωρεις πως δεν αυξανονται οι πιθανοτητες για τραυματισμο;πιστευεις πως σε ενα χωραφι μπορει να καλλιεργηθει το ταλεντο ενος παιχτη;να παιχτει η μπαλα κατω;
και θες στατιστικα γι αυτο;
τελος παντων
δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας γι αυτο
εγω τον ΠΑΣ τονσ υμπαθω,αλλα θυμαμαι το γηπεδο του ,ειναι ενα απαραδεκτο χαλι τον χειμωνα,αν ισχυει αυτο και δεν εχει αλλαξει,τοτε προτιμοτερο να μην δανεισουμε τον παιχτη
οταν εχεις αποδεδειγμενα ενα χωραφι,θεωρεις πως δεν αυξανονται οι πιθανοτητες για τραυματισμο;πιστευεις πως σε ενα χωραφι μπορει να καλλιεργηθει το ταλεντο ενος παιχτη;να παιχτει η μπαλα κατω;
και θες στατιστικα γι αυτο;
τελος παντων
δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας γι αυτο
εγω τον ΠΑΣ τονσ υμπαθω,αλλα θυμαμαι το γηπεδο του ,ειναι ενα απαραδεκτο χαλι τον χειμωνα,αν ισχυει αυτο και δεν εχει αλλαξει,τοτε προτιμοτερο να μην δανεισουμε τον παιχτη
Εννοειτε οτι δε θα χαλασουμε τις καρδιες μας κουβεντα κανουμε. Απλα θεωρω οτι το οτι αυτο που λεγεται για το γηπεδο του πας ειπωθηκε καποια στιγμη για να δικαιολογησει καποιες γκελες μας εκει και στη συνεχεια εχουμε κολλησει λιγο μ αυτο. Δε λεω οτι εχει καλο γηπεδο ο πας αλλωστε δεν εχω μπει ποτε μεσα αλλα θεωρω οτι δινουμε πολυ περισσοτερη σημασια σ αυτο το θεμα απο αυτη που του αναλογει.
Παρολα αυτα αν υπαρχουν στοιχεια που επιβεβαιωνουν αυτα που λεγονται δεν εχω κανενα προβλημα να αναθεωρησω.
Παρολα αυτα αν υπαρχουν στοιχεια που επιβεβαιωνουν αυτα που λεγονται δεν εχω κανενα προβλημα να αναθεωρησω.
+93ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάντε όνειρα με τον Αντώνη...
Ο μικρος θα μεινει και θα βγαλει....ματια.
aquila έγραψε:Οχι να μην το κανεις εκτος αν το κανεις με στοιχεια και εννοω αριθμους που να δειχνουν οτι το γηπεδο του πας προκαλει τραυματισμους η εμποδιζει την αναπτυξη ενος παικτη.
Εγω προσωπικα δεν υπονοησα οτι στο χωραφι του ΠΑΣ θα τραυματιστει ο ποδοσφαιριστης η οτι εχει παραπανω πιθανοτητες να γινει κατι τετοιο.
Αυτο που ειπα ειναι οτι σε τετοιο αγωνιστικο χωρο δεν θα μπορεσει να ξεδιπλωσει τις οποιες αρετες του συν οτι ο προπονητης που θα δουλεψει μαζι του με σκοπο τη βελτιωση του ειναι δηλωμενος γαυρος.
Το τελευταιο δεν ειναι και ΤΟ επιχειρημα αλλα σε αυτη τη χωρα που ζουμε για εμενα τα παντα μετρανε.
- DarkBishop
Το παιδί ήρθε από Αυστραλία με τη διαβεβαίωση ότι δε θα πάει δανεικός. Οποιαδήποτε άλλη κατάληξη είναι πουστιά της παε. Σωστή ή λάθος δεν έχει σχέση, πάλι πουστιά είναι, σκεφτείτε τη θέση του παίκτη
Μα για να πάει δανεικός θα πρέπει να συμφωνήσει!!!! Μιλώντας πάντα υποθετικά φυσικά...
Από που κι ως που δηλαδή πουστιά τότε??? (Αν πάει, επαναλαμβάνω, έτσι???)

Από που κι ως που δηλαδή πουστιά τότε??? (Αν πάει, επαναλαμβάνω, έτσι???)

- DarkBishop
Δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνει μια παε έναν παίκτη να συμφωνήσει. Επίσης νομίζω εξαρτάται από το ποσοστό δικαιωμάτων του παίκτη που έχει η ομάδα. Τα δημοσιεύματα όταν ήρθε όλα έλεγαν ότι "δεν ήρθα από Αυστραλία για να παίξω δανεικός". Προφανώς αν πάει θα είναι όλα μέλι γάλα και στις συνεντεύξεις θα λέει ότι ήταν όνειρό του να παίξει βέροια-πας κλπ αλλά read between the lines. Επίσης αν δε συμφωνήσει και σπάσει συμβόλαιο, θα πρέπει να επιστρέψει στην Αυστραλία ουσιαστικά με ένα χρόνο απραξίας. Ο παίκτης βγαίνει χαμένος όπως και να'χει.
Δηλαδή το να ήρθε δηλώνοντας ότι δεν έρχεται για να πάει δανεικός μην ξέροντας καν τι "παίζει" στην Ελλάδα και να πειστεί πλέον μετά από έναν χρόνο ότι πρέπει να βελτιωθεί για να "χωρέσει" στο ρόστερ, π.χ. του χρόνου στην θέση του Τζιόλη, δεν μπορεί να υπάρχει σαν ενδεχόμενο στο μυαλό μας???
Τελείως υποθετικά μιλάμε πάντα, έτσι???
Τελείως υποθετικά μιλάμε πάντα, έτσι???
- Παλαιολόγος
απο την αλλη μπορει να μην ειναι καν χωραφι πια το γηπεδο του ΠΑΣ και λεμε τωρα ιστοριες απο εμπειριες που ειχαμε στο παρελθον
μπορει να εχουν φτιαξει τα πραγματα,δεν το ξερεις.
τελος παντων ειναι υποθεση του ιβιτς.
μπορει να εχουν φτιαξει τα πραγματα,δεν το ξερεις.
τελος παντων ειναι υποθεση του ιβιτς.
- desperando
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
Και σένα ήθελα να σε πάρει στην Ολλανδία και να σε κρίνει εκεί.
Δεν ξέρω αν η αθλητικοτητα σου μπορεί να βελτιωθεί.
Πάντως αν λίγο πιο αθλητικός αν ήσουν σήμερα θα ήσουν βασικός σ αυτόν τον ΠΑΟΚ
Δεν ξέρω αν η αθλητικοτητα σου μπορεί να βελτιωθεί.
Πάντως αν λίγο πιο αθλητικός αν ήσουν σήμερα θα ήσουν βασικός σ αυτόν τον ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Κάποιοι πανηγυρίζουν σήμερα, αφού πριν έρθεις, σε έστελναν...
Χίλια κιλά μπάλα ξέρεις...
SM-G935F
Χίλια κιλά μπάλα ξέρεις...
SM-G935F