Βόλλεϋ 2015-2016
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Πολύ κρίμα, το ματς πάει για 3-1 σετ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?
- PAOK_NORTH_ARMY
-
Τυφλός είσαι;PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πολύ κρίμα, το ματς πάει για 3-1 σετ.
Εννοείται έχουμε, ήμαρτον
1 ολόκληρο
-
- PAOK_NORTH_ARMY
Στον β γύρο στην Πυλαία αυτό το τσουτσεκι πρεπει να δεινοπαθησει.τσιριγώτης έγραψε:Τι να πω, αυτά τα πράγματα δε γίνονται. Τώρα αναπολώ καλμαζιδη και γκομεζ. Άραγε τι θα σκέφτεται ο Ανδρέου;
Γιατί ομάδα νταμπλουχα την πετσοκοβεις;
Αυτός ο Πάρις πολύ γκαγκουρας.
- PAOK_NORTH_ARMY
γλεντι και απο την συρο......
κεντρικοι δεν πηδανε για μπλοκ......παιχτες πετανε πισω μπουκαλια στην κερκιδα......κανουν ακρη οταν παει πανω τους η μπαλα......γενικα πλανο δεν υπαρχει....ειδικα στην αμυνα τον μαυρο τον γκαρα τον λυπηθηκα......ετρεχε να μαζεψει τα ασυμμάζευτα........
η ομαδα δεν εχει προπονητη......
οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν και φερουν πισω τον καλμαζιδη μπορει να σωθει η χρονια........αλλιως επιστροφη στο παρελθον για το βολλευ.........
υγ:ευχαριστω και παλι για το κολπακι που μου μαθατε και ειδα το ματσακι!!!!!!!!!

κεντρικοι δεν πηδανε για μπλοκ......παιχτες πετανε πισω μπουκαλια στην κερκιδα......κανουν ακρη οταν παει πανω τους η μπαλα......γενικα πλανο δεν υπαρχει....ειδικα στην αμυνα τον μαυρο τον γκαρα τον λυπηθηκα......ετρεχε να μαζεψει τα ασυμμάζευτα........
η ομαδα δεν εχει προπονητη......

υγ:ευχαριστω και παλι για το κολπακι που μου μαθατε και ειδα το ματσακι!!!!!!!!!

σμαραγδης-σαφρανοβιτς-αντικατασταση γκεοργκιεφ με ραγκελ,δεν ξερω αν μπορει ν αποκτηθει κ ο γκομεζ...
και το πιο σημαντικό ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ ΓΥΡΝΑ
και το πιο σημαντικό ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ ΓΥΡΝΑ
Η ομάδα θέλει ηλεκτροσόκ.
Λογικό να μην μπορείς να βγάλεις δυο ματς μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά πλέον δεν γίνονται τα βασικά...
Υλικό υπάρχει μην απαξιωνουμε τα πάντα.
Θα γυρίσει ο τροχός αν οι υπεύθυνοι βοηθήσουν.
SM-G920F
Λογικό να μην μπορείς να βγάλεις δυο ματς μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά πλέον δεν γίνονται τα βασικά...
SM-G920F
παιδια οι παιχτες εχουν βολευτει εκει που ειναι....δυσκολα θα γυρισουν τωρα.....ας ερθει ο καλμα και αυτος ξερει τι να κανει.....θα βρει αλλους.......καταρχας δε νομιζω ο χιμενεζ και ο "ξεπετας" να ξεχασαν το βολλευ.....ο σεπεντας ηταν 1ος σκορερ στο γουορντ λιγκ νομιζω........
- PAOK_NORTH_ARMY
Αδερφέ δεν απαξιώνουμε τα πάντα αλλά λείπουν 2 μεταγραφές και ένας προπονητής. Βλέπεις τις υποδοχές μας τη φετινή χρονια? Σήμερα δεν κάναμε ούτε ένα μπλοκ και πολλές φάσεις ήταν τόσο κραυγαλέα υπέρ μας για να βγει επιτέλους ένα γαμημένο μπλοκ και πάντα κάτι γινόταν και τρώγαμε πόντο.pilotos έγραψε:Η ομάδα θέλει ηλεκτροσόκ.
SM-G920F
Ο πάγκος μας είναι πολύ κακός δυστυχώς. Εφραιμίδης, Καρασαββίδης, Τερζής, Σαμπάνης και Ντίνας δεν είναι παίχτες για ομάδα που πάει για τίτλο.
Γκαράς και Πέτρογλου καλοί αλλά για ρολίστες κι αυτοί.
Έχουμε 2 διαμάντια από Κούβα και την μεθεπόμενη αγωνιστική πιθανόν να είμαστε εκτός 4αδας...
Λείπουν γρανάζια, το ξέρουν κι οι ίδιοι...
Τα δύο παιχνίδια την βδομάδα είναι το πρόβλημα.
Για Καλμαζιδη δεν ξέρω. Θεωρώ εξαρχής ότι ήταν λάθος το ότι έφυγε, αλλά τί να κάνουμε; η ζωή συνεχίζεται...
SM-G920F
Τα δύο παιχνίδια την βδομάδα είναι το πρόβλημα.
Για Καλμαζιδη δεν ξέρω. Θεωρώ εξαρχής ότι ήταν λάθος το ότι έφυγε, αλλά τί να κάνουμε; η ζωή συνεχίζεται...
SM-G920F
-
Τεράστιο λάθος η απομάκρυνση Καλμαζίδη και η αντικατάσταση του απο έναν προπονητή με σαφέστατα μικρότερες περγαμινές και χωρίς τίτλους στην προπονητική του καριέρα.
Απο εκεί και πέρα, τα γράφαμε εδω και μερικές εβδομάδες οτι η ομάδα δεν παίζει καλά (ακόμη και με τον Παντακίδη μέσα), της λείπουν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις.
Αν δεν υπάρξει άμεση ενίσχυση της ομάδας με τουλάχιστον δύο παίκτες ποιότητας, φέτος θα είμαστε μόνον για τετράδα και τίποτα παραπάνω. Κρίμα, γιατί δεν φθάνει να φτάνεις στην κορυφή, αλλά να έχεις και διάρκεια σε αυτήν. Δυστυχώς ούτε σε αυτό το άθλημα δείχνουμε ικανοί να έχεουμε διάρκεια στην κυριαρχία μας.
Απο εκεί και πέρα, τα γράφαμε εδω και μερικές εβδομάδες οτι η ομάδα δεν παίζει καλά (ακόμη και με τον Παντακίδη μέσα), της λείπουν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις.
Αν δεν υπάρξει άμεση ενίσχυση της ομάδας με τουλάχιστον δύο παίκτες ποιότητας, φέτος θα είμαστε μόνον για τετράδα και τίποτα παραπάνω. Κρίμα, γιατί δεν φθάνει να φτάνεις στην κορυφή, αλλά να έχεις και διάρκεια σε αυτήν. Δυστυχώς ούτε σε αυτό το άθλημα δείχνουμε ικανοί να έχεουμε διάρκεια στην κυριαρχία μας.