Frank Arnesen
- zarathustra79
Re: Frank Arnesen
Μην κολλας εκει. Το νοημα ειναι οτι σε καθε περιπτωση μεταγραφης εξαντλούνται ολα τα περιθώρια για να είναι τα κόστη οσο γινεται μικρότερα.
όσο βλέπω τους γνωστούς άγνωστους να σκούζουν στα ραδιο-μπλογκ τους, τόσο περισσότερο χαίρομαι που σε έχουμε!!

- Ekatnetworkltd
Frank Arnesen
Φράνκ όταν πάμε για μεταγραφή να έχεις μαζί σου και ψυχολόγο (και να τους περνάει ένα χέρι)γιατί πολλούς ανώμαλους μαζέυουμε τα τελευταία χρόνια,άντε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο,γιατί στο τέλος θα αποτρελαθείς και εσύ!
- Panos Fanfaras
Μην ακούς κανέναν Φρανκ! Φτιάξε την ομάδα που θέλεις και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα σε στηρίξουν!
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι όπως ανέφερε ότι επέλεξε προπονητή μετά από συνέντευξη 2,5 ωρών με ερωταπαντησεις, είναι λογικό ότι μπορεί να βγάλει ψυχογράφημα...Ekatnetworkltd έγραψε:Φράνκ όταν πάμε για μεταγραφή να έχεις μαζί σου και ψυχολόγο (και να τους περνάει ένα χέρι)γιατί πολλούς ανώμαλους μαζέυουμε τα τελευταία χρόνια,άντε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο,γιατί στο τέλος θα αποτρελαθείς και εσύ!

Και είναι βέβαιο ότι το κάνει, επαγγελματίας αφού
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
νεα σωστη μεταγραφη στον δρομο του πλανου
λιγα χρηματα νεαροι παιχτεσ με μεταπωλιτικη αξια
και η περιπτωση να μην βγει ενασ και δυο απο αυτουσ δεν θα εχει κοστοσ αγωνιστικο και οικονομικο για την ομαδα
λιγα χρηματα νεαροι παιχτεσ με μεταπωλιτικη αξια
και η περιπτωση να μην βγει ενασ και δυο απο αυτουσ δεν θα εχει κοστοσ αγωνιστικο και οικονομικο για την ομαδα
zarathustra79 έγραψε:Εννοω για αγορές. Από οτι διάβασα δεν ικανοποίησε η αρχική πρόταση μας για τσιμιροτ, το ίδιο για τον τσάκτας, το ίδιο είχε γίνει για τον όλσεν κλπ κλπ. Δεν κάνει θέλω να πω σαν νεόπλουτος να πει έχω μπάτζετ 20Μ και θα πάρω τους παίκτες που θέλω όσο κ αν κοστίσουν, αλλά αγοράζει μόνο αν η τιμή είναι η σωστή.
Θελει να χτίσει και όνομα οτι δεν ειμαστε εύκολοι και απλές , πολυμετοχικός στυλ γιατι θα πέσουν τα κοράκια μανατζερ μετα
Ο χώρος του ποδοσφαίρου ειναι πολυ βρώμικος σε βαθμό που ούτε καν να φανταζόμαστε πιστευω
Panos Fanfaras έγραψε:Μην ακούς κανέναν Φρανκ! Φτιάξε την ομάδα που θέλεις και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα σε στηρίξουν!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++__+++__+++++++_____+++_++++++++++++
4ετες συμβόλαιο σε τριετές πλάνο;
Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον ακούγεται...
Κάτι ξέρεις και δεν μας το λες.
Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον ακούγεται...
Κάτι ξέρεις και δεν μας το λες.

Ναι αλλα ο Φρανκ είναι πιο γρήγορος , με τον Ζήση περιμέναμε την επόμενη μετεγγραφική περίοδο.
Η σιγουριά του επαγγελματία............
Η σιγουριά του επαγγελματία............
-