Γιώργος Σαββίδης
- PAOK_Antarctica
Re: Γιώργος Σαββίδης
Ναι αυτό, είναι. Ντρεπόμαστε γιατί είμαστε σεμνοί. Όχι ότι θέλουμε τα άτομα που διοικούν τον ΠΑΟΚ να δείχνουν σοβαρότητα και να μην οπλίζουν το χέρι του κάθε φανατισμένου ηλίθιου.
ΥΓ ποτέ δεν θα'λεγα όχι σε τζάμπα πάστα.
προτιμω να τα κανει πισω απ'τις κουρτινες και οχι στα λογια, στα σοσιαλ μυδια...abg12d34 έγραψε: τοσα και αλλα τοσα και ποιο σκληρα
- Sick Bastard
Αυτό.PAOK_Antarctica έγραψε:Ναι αυτό, είναι. Ντρεπόμαστε γιατί είμαστε σεμνοί. Όχι ότι θέλουμε τα άτομα που διοικούν τον ΠΑΟΚ να δείχνουν σοβαρότητα και να μην οπλίζουν το χέρι του κάθε φανατισμένου ηλίθιου.
Αλλά θα μπούμε σε κουβέντα για τα αυτονόητα.
Βρε παληκαρι μου. Κανε οτι θελεις.
Αλλα εισαι μελος της διοικησης του ΠΑΟΚ, το να ειρωνευεσαι δημοσια για τον υποβιβασμο μιας ομαδας (οποια κι αν ειναι αυτη) δεν ειναι ωραιο.
Καλη η καζουρα αλλα απο την στιγμη που αποτελεις μελος διοικησης, εχει καποιο οριο.
Αλλα εισαι μελος της διοικησης του ΠΑΟΚ, το να ειρωνευεσαι δημοσια για τον υποβιβασμο μιας ομαδας (οποια κι αν ειναι αυτη) δεν ειναι ωραιο.
Καλη η καζουρα αλλα απο την στιγμη που αποτελεις μελος διοικησης, εχει καποιο οριο.
προσωπικα τετοια πραγματα δεν με εκφραζουν,ειναι καζουρα επιπεδου τσουκαλα...ασε που δινει αξια και στους πουθεναδες. Οτι και να εγραψαν στα πανο η οτιδηποτε αλλο οι οπαδοι της γριας, εσυ εισαι γιος του προεδρου του ΠΑΟΚ και απορω γιατι απαντας κιολας στα υποκειμενα...πεφτεις στο επιπεδο τους
Δεν διαφωνώ οτι έχει ξεφύγει κάποιες φορές. Το θέμα με τις γριές όμως ειναι κάτι διαφορετικό. Πανό που κράτουσαν και εβριζαν εν χορώ επι 2 ώρες τη μητέρα του ιβάν προφανώς και ειναι κάτι που ενόχλησε κ πειραξε. Νομίζω οτι ανεξάρτητα τη θέση που θα είχαμε και μεις , το ίδιο θα μας πείραζε. αυτά απο μένα. Καλό αφανισμό κατά τα αλλα στους ανύπαρκτους, όπως έστρωσαν ας κοιμηθουν
- hasio_john
Εντάξει μάγκες, χαλαρά!
Ζούμε σε εποχή των social media και όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα.
Καλά κάνει το παλικάρι και εκφράζετε όπως νιώθει. Ξεχειλίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ μέσα του και ένιωσε πως έπρεπε να εκφραστεί έτσι, ... δικαίωμά του και κανείς μας δεν μπορεί να του χρεώσει κάτι.
Με τον καιρό θα μάθει να είναι πιο σοβαρός, μικρός είναι ακόμα και βράζει το αίμα του.
Μην ξεχνάτε πως ο Γιώργαρος μελλοντικά θα πάρει την θέση του μπαμπά του στο τιμόνι!
Όσο για την ανάρτηση, εντάξει, καζούρα είναι σε αθλητικά πλαίσια. Δεν έβρισε και κανέναν.
ΜΗΝ μου βάζετε την ΚΑΡΙΟΛΑ τον Τσουκαλά στο ίδιο επίπεδο με τον Γιώργαρο, νομίζω ατυχές παράδειγμα!
Ζούμε σε εποχή των social media και όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα.
Καλά κάνει το παλικάρι και εκφράζετε όπως νιώθει. Ξεχειλίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ μέσα του και ένιωσε πως έπρεπε να εκφραστεί έτσι, ... δικαίωμά του και κανείς μας δεν μπορεί να του χρεώσει κάτι.
Με τον καιρό θα μάθει να είναι πιο σοβαρός, μικρός είναι ακόμα και βράζει το αίμα του.
Μην ξεχνάτε πως ο Γιώργαρος μελλοντικά θα πάρει την θέση του μπαμπά του στο τιμόνι!
Όσο για την ανάρτηση, εντάξει, καζούρα είναι σε αθλητικά πλαίσια. Δεν έβρισε και κανέναν.
ΜΗΝ μου βάζετε την ΚΑΡΙΟΛΑ τον Τσουκαλά στο ίδιο επίπεδο με τον Γιώργαρο, νομίζω ατυχές παράδειγμα!
προσωπικα τον καταλαβαινω απολυτα. Παιζει να εκανα χειροτερα στην θεση του αν μου εβριζαν τον πατερα.
Έτσι γιαυτόν είναι σχολείο αυτό και θα μάθει..... Τώρα αποκτά εμπειρίες που θα τις χρησιμοποιεί μετά όταν θα είναι έτοιμος να διοικησει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσιο προσωπο ειναι. Δηλαδη ο Πελκας θα επρεπε να πλακωσει τους πανθηρες;Azrael έγραψε:προσωπικα τον καταλαβαινω απολυτα. Παιζει να εκανα χειροτερα στην θεση του αν μου εβριζαν τον πατερα.
Napoli4 έγραψε:Δημοσιο προσωπο ειναι. Δηλαδη ο Πελκας θα επρεπε να πλακωσει τους πανθηρες;Azrael έγραψε:προσωπικα τον καταλαβαινω απολυτα. Παιζει να εκανα χειροτερα στην θεση του αν μου εβριζαν τον πατερα.
συγκρινεις ανομοια πραγματα-περιπτωσεις
- PAOK_Antarctica