Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από koylispontios »

Το αριανό αρχηαγγελόσκυλο με τα κουτάβια του μετά το φάγωμα του Ζ.Β. έχει βάλει ΕΣΕΝΑ στο μάτι.
Είδη άρχισαν τα σχόλια του στιλ <<ο Τζακ είναι μόνο για το μάρκετινκ στον Π.Α.Ο.Κ.,δεν έχει καμιά σχέση με το αγωνιστικό,κουμάντο στην ομάδα κάνει ο Α.Α.>> κλπ......
θα σε φάνε λάχανο και ούτε θα κάνεις κιχ.
<<το νου σου ρεμάλι>>
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

2310-33-33-33
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

koylispontios έγραψε:Το αριανό αρχηαγγελόσκυλο με τα κουτάβια του μετά το φάγωμα του Ζ.Β. έχει βάλει ΕΣΕΝΑ στο μάτι.
Είδη άρχισαν τα σχόλια του στιλ <<ο Τζακ είναι μόνο για το μάρκετινκ στον Π.Α.Ο.Κ.,δεν έχει καμιά σχέση με το αγωνιστικό,κουμάντο στην ομάδα κάνει ο Α.Α.>> κλπ......
θα σε φάνε λάχανο και ούτε θα κάνεις κιχ.
<<το νου σου ρεμάλι>>
Εικόνα

Πόσο δίκιο έχεις! Δυστυχώς με τον κόσμο που έχουμε, δεν υπάρχει ελπίδα να πάμε μπροστά και η τριάδα πετρομιρτσοστελλα θα κανει πάρτυ!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αφήνουμε τα σκουπίδια των ΜμΕ να μας δουλεύουν
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

«Την επόμενη μέρα της ψήφισης του νόμου, θα πληρώσουμε όλο το ποσό»

Aπό metrosport.gr: Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, είχε το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Εκεί ενημέρωσαν και επίσημα την πολιτεία πως πρόθεση του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που ψηφιστεί ο νόμος για τα χρέη όπως παρουσιάστηκε, τότε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα καταβάλει την επόμενη μέρα κιόλας όλο το ποσό που οφείλειται για να δώσει οριστική λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημά του τα τελευταία χρόνια.

[youtube]kUFVnnsKZh0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτή θα είναι τεράστια κίνηση και μόλις γίνει να βγούμε και να κραξουμε ορφανους δριβελεγκες και σένα Θοδωρή Ζαγορακη γιατί και εσύ απετυχες σε αυτό αν και στην παε προσφερες πολλά περισσότερα από τον βρυζα στο θέμα των χρεών σας δούλευαν τα λαμογια της κυβέρνησης της ΝΔ.... Και φυσικά θα πούμε ένα τεράστιο μπράβο στον ιβαν
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τωρα εγω που ζηταω απο μια ανυπαρκτη διοικηση να ασχοληθει με τα σημερινα αισχη στη λεωφορο και να διεκδικησει την τιμωρια του βαζελου ποσο βλακας μπορει να αισθανομαι ιακωβε μου? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειναι φίλοι μας ο καλύτερος ας κερδίσει κλπ κλπ μονόπλευρα πάντα ´
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Sera4 έγραψε:τωρα εγω που ζηταω απο μια ανυπαρκτη διοικηση να ασχοληθει με τα σημερινα αισχη στη λεωφορο και να διεκδικησει την τιμωρια του βαζελου ποσο βλακας μπορει να αισθανομαι ιακωβε μου? :ugeek:
Όσο κι εγώ αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Τζακ με τα "πρασινα¨φιλαρακια μας τι θα γινει ρε συ τωρα να πουμε..?
θα βγαλουμε καμια ανακοινωση για τα επεισοδια..?
Θα τους κυνηγησουμε για τα αισχη..?
Θα παρουμε κανα τηλ στα κεντρα αποφασεων να απαιτησουμε την τιμωρια τους..?

ή μηπως την ωρα του αγωνα εριχνες κανα υπνακο μπροστα στο τζακι με την βροχα να πεφτει straight through..?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ψιλά γράμματα για ορισμένους εκεί πέρα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΕΑΝ ο ΠΑΟΚ δεν κινητοποιηθεί για να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο βάζελος μετά τα σημερινά, θα πρόκειται για προδοσία ολκής.

Κουράστηκα με τις ηλίθιες δικαιολογίες και τους καθωσπρεπισμούς.

Τα περυσινά δεν γίνεται να τα ξεχάσουμε.

Δε με νοιάζει αν ο Ιβάν κάνει συμμαχίες ή αν είναι νομικά δύσκολη υπόθεση.

ΣΚΙΣΙΜΟ. Οτιδήποτε άλλο είναι είτε αχρηστίλα είτε ύποπτο. Είτε και τα δύο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τιποτα απολυτως δεν θα κανουμε.
Θα κατσουμε ησυχα ησυχα σαν καλα παιδακια που ειμαστε και θα αφησουμε τον γαυρο να κανει αυτο που ξερει καλυτερα απο ολους.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Επειδη εκραξα τον Ιακωβο και στην προηγουμενη σελιδα και θα τον κραξω και τωρα :mrgreen: να πω οτι δεν εχω κατι συγκεκριμενο απεναντι του ουτε με τα λεφτα που παιρνει (δεν τον πληρωνω εγω). Ισα ισα που ακομα πιστευω οτι οι αλλαγες που πρεπει να γινουν στον ΠΑΟΚ μπορουν να γινουν απο τον Ιακωβο! Αλλα με βαση αυτα που (δεν) εχει κανει μεχρι τωρα, το θελει το κραξιματακι του. :twisted:

Παμε λοιπον
1)Εφυγε ο Βρυζας και καθεσαι και τον ψαχνεις :lol: :lol: . Περνανε οι μερες και δεν υπαρχει καμια ενημερωση. Μου θυμιζει μια κρεπερι στην γειτονια μου που ενα παλικαρι που εψηνε τις κρεπες την εκανε για καμια βδομαδα για διακοπες χωρις να πει σε κανεναν τιποτα, τον εψαχναν ολοι, μετα γυρισε ξαφνικα και επειδη ηταν και ωραιος τυπος (ελεγε καλες ατακες) τον κρατησαν στην δουλεια.
2)Επικοινωνια διοικησης-ομαδας αυτην την στιγμη φανταζομαι οτι δεν υπαρχει. Με αποτελεσμα ο Αγγελος να παιρνει αποφασεις οπως με τον Κατσε χωρις να ρωταει κανεναν.
3)Στον φιλο μας τον βαζελο τα εκαναν πουτανα σημερα. Περυσι μας στερησαν το Τσαμπιονς Λιγκ. Εσεις τι θα κανετε;
4)Στις "καλες μερες" που ο ΠΑΟΚ ηταν πρωτος, στην Τουμπα πατουσαν ελαχιστοι. Τωρα που η ομαδα παει απο το κακο στο χειροτερο και γινονται κι αλλες ξενερωτικες κινησεις οπως αυτην με τον Κατσε, ποσοι λες να πατησουν στο γηπεδο Ιακωβε; Τι κανεις εσυ γι αυτο;

Ελπιζω να ετοιμαζεις κατι καλο αυτες τις μερες (οπως να φερεις εναν καλο τεχνικο διευθυντη) και να με κανεις να κωλοτουμπιασω! 8-)
ntalipaok

Δημοσίευση από ntalipaok »

Ισχύει οτι πλακωθήκανε στο ΔΣ της λιγκας γαυροβάζελοι και ο Τζακ την κοπάνησε πρώτος??? :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”