Βόλλεϋ 2014-2015

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Βόλλεϋ 2014-2015

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

obanebane έγραψε:τελικα αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι μεσα στους αγωνιστικους χωρους οι μεγαλοι αθλητες κανουν τις μεγαλες ομαδας.
Αυτό και τίποτε άλλο
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Δηλαδή, σήμερα πρέπει να χαίρεστε μόνο εσείς... οι του βόλεϋ! Εμείς "φάπες" για να μάθουμε που δεν πηγαίνουμε στο βόλευ και στο χάντμπολ.
Δεν εννοω αυτο φιλε μου..προφανως δεν με παρακολουθεις και δεν εισαι και υποχρεωμενος, ωστε να καταλαβαινεις τι λεω και το γιατι.

Ουτε εγω ημουν του Βολλευ και του Χαντμπολ....με εκανε ο «μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ» (να τα λεμε και αυτα, παντα)

Εγω δεν τα εχω με αυτους που παν βολλευ 1 φορα το χρονο.....τα εχω με αυτους (τους οπαδους) που με τη νοοτροπια τους εχουν βαλει ταφοπλακα στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ εδω και καποια χρονια, και που αν τους αφησεις ελευθερο πεδιο σε οποιοδηποτε αλλο αθλημα, θα κανουν το ιδιο μεσα σε 1 χρονο το πολυ...
Θα δεις πολυ συντομα αν τα ραδιοφωνα δωσουν χωρο σ'αυτο το τμημμα του ΠΑΟΚ, οτι το καλοκαιρι θα ακους φωνες να γκρινιαζουν....για τον Ανδρεου...για παιχτες...για οτι μπορεις να φανταστεις.

Μ'αυτη τη νοοτροπια μας τα εχω. Αν δεν εισαι μερος της, οσα ειπα δεν αγγιζουν το προσωπο σου στο ελαχιστο...οποτε ολα οκ. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Τρί 21 Απρ 2015, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Θεωρω πως οι πανηγυρισμοι ηταν υπερβολικοι.Τους δικαιολογω μεχρι ενος σημειου λογω διψας!

Ελπιζω η Πεμπτη να ειναι η συνεχεια της χθεσινης βραδιας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Besuch 2 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Δηλαδή, σήμερα πρέπει να χαίρεστε μόνο εσείς... οι του βόλεϋ! Εμείς "φάπες" για να μάθουμε που δεν πηγαίνουμε στο βόλευ και στο χάντμπολ.
Δεν εννοω αυτο φιλε μου..προφανως δεν με παρακολουθεις και δεν εισαι και υποχρεωμενος, ωστε να καταλαβαινεις τι λεω και το γιατι.

Ουτε εγω ημουν του Βολλευ και του Χαντμπολ....με εκανε ο «μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ» (να τα λεμε και αυτα, παντα)

Εγω δεν τα εχω με αυτους που παν βολλευ 1 φορα το χρονο.....τα εχω με αυτους (τους οπαδους) που με τη νοοτροπια τους εχουν βαλει ταφοπλακα στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ εδω και καποια χρονια, και που αν τους αφησεις ελευθερο πεδιο σε οποιοδηποτε αλλο αθλημα, θα κανουν το ιδιο μεσα σε 1 χρονο το πολυ...
Θα δεις πολυ συντομα αν τα ραδιοφωνα δωσουν χωρο σ'αυτο το τμημμα του ΠΑΟΚ, οτι το καλοκαιρι θα ακους φωνες να γκρινιαζουν....για τον Ανδρεου...για παιχτες...για οτι μπορεις να φανταστεις.

Μ'αυτη τη νοοτροπια μας τα εχω. Αν δεν εισαι μερος της, οσα ειπα δεν αγγιζουν το προσωπο σου στο ελαχιστο...οποτε ολα οκ. ;)

Τώρα συμφωνω απόλυτα σε αυτά που γράφεις έχεις απολυτο δίκαιο
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Σας ευχαριστουμε ολους αδελφια! Παντα τετοια και παντου ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Besuch 2 έγραψε:Ουτε εγω ημουν του Βολλευ και του Χαντμπολ....με εκανε ο «μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ» (να τα λεμε και αυτα, παντα)
besuch2 σε πολλά δεν διαφωνώ, αλλά όσο να ναι, αυτές οι (ελπίζω όχι ειρωνικές απλά υπερβολικές) εκφράσεις που χρησιμοποιείς για το λαό του ΠΑΟΚ να μην γίνουν συνήθεια... εκτός αν παρεξήγησα, οπότε και προκαταβολικά ζητάω συγνώμη. όσο να είναι, και εσύ ίσως και σίγουρα πολλά άλλα παιδιά εδω μέσα έχουν κάνει πολλά πολλά χιλιόμετρα για τον ΠΑΟΚ και είναι αμαρτία να τους βάζουμε σε ένα ίδιο καζάνι που τα καίει όλα..... ναι, υπάρχουν και "αγκάθια" αλλά ξαναλέω, μην καίμε με τα ξερά και τα χλωρά....
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

mpafos4 έγραψε:Θεωρω πως οι πανηγυρισμοι ηταν υπερβολικοι.Τους δικαιολογω μεχρι ενος σημειου λογω διψας!

Ελπιζω η Πεμπτη να ειναι η συνεχεια της χθεσινης βραδιας.
Φίλε με το μεθυστικό nickname :) δεν συμφωνώ με την άποψή σου. Δεν νομίζω ότι ήταν υπερβολικοί οι πανηγυρισμοί. Ούτε κροτίδες και πυρσοί, ούτε αντικείμενα εντός του γηπέδου επιτέλους, αλλά ούτε και είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη. Κατ΄ εμέ, η κερκίδα ήταν συνολικά από τις πιο ιδανικές που έχουν γίνει στο παλατάκι, ίσως η ιδανικότερη.

Απλά η σιγουριά που έδινε η ομάδα, ότι θα κάνει πλάκα στον βάζελο, έδωσε την ψυχολογία στην κερκίδα να στήσει ένα γλέντι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Πάντα όταν έχουμε τέτοια ευκαιρία να γλεντήσουμε ένα μέλος του ποκ σε σημαντικό αγώνα, στήνουμε τρελό πανηγύρι. Επειδή καταλαβαίνω ότι έχεις ζήσει από μέσα κάποιες καλές στιγμές, θυμήσου το αντίστοιχο του ποδοσφαίρου. Ήταν η κερκίδα και τα πανηγύρια που κάναμε το 85 στο 4-0 με τον βάζελο στον ημιτελικό του κυπέλου. Κατάμεστη Τούμπα και πανηγύρι από την αρχή ως το τέλος.

PS. Πίνω στην υγειά όλων των χαζομπαμπάδων και υποψήφιων μπαμπάδων που θα μεγαλώσουν την επόμενη γενιά παοκτσήδων και παοκτσούδων. :D
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Κατα πασα πιθανοτητα δεν καταλαβες τι ειπα.Δεν μιλησα για την ατμοσφαιρα κατα τη διαρκεια του ματς που ηταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η αλλα για τους πανηγυρισμους μετα το τελος.Μπορει να κανω και λαθος αλλα στα δικα μου ματια,ετσι μου φανηκαν.

ΥΓ.Τι μου θυμησες......Η κορυφαια κερκιδα που εγινε ποτε στην Τουμπα...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

mpafos, καταλαβαινω τι εννοεις και συνηθος σωστος θα εισουν αλλα δεν ειναι τετοια περιπτωση εδω. Το πανυγειρι ηταν περισσοτερο λογο κοσμου και γιορτης. Δεν μπορεις να μην πανυγηρησεις για το οτι εγινε ματς βολλευ με 8000 κοσμο:) Kαι πρεπει και οι παικτες να συνδεθουν με τον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

mpafos4 έγραψε:Κατα πασα πιθανοτητα δεν καταλαβες τι ειπα.Δεν μιλησα για την ατμοσφαιρα κατα τη διαρκεια του ματς που ηταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η αλλα για τους πανηγυρισμους μετα το τελος.Μπορει να κανω και λαθος αλλα στα δικα μου ματια,ετσι μου φανηκαν.

ΥΓ.Τι μου θυμησες......Η κορυφαια κερκιδα που εγινε ποτε στην Τουμπα...
Επειδή πραγματικά δεν ήμουν σίγουρος :oops: σε τι ακριβώς αναφερόσουν όταν έγραφες για υπερβολικούς πανηγυρισμούς, γι αυτό ανέφερα και ότι δεν μπήκαν οπαδοί στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα για να πανηγυρίσουν λες και πήραμε το τσάμπιονς λιγκ. Αν προσέξεις, με την λήξη του αγώνα περισσότερο οι παίκτες είναι που απολαμβάνουν επιτέλους χωρίς άγχος την ατμόσφαιρα του γηπέδου και επιδιώκουν την παράταση των πανηγυρισμών ώστε να συμμετέχουν και αυτοί.

Κι αν το σκεφτείς, τα ολε- ολε με την κερκίδα συνηθίζονται μετά από κάθε νίκη πρόκριση σε επόμενη φάση και όχι μόνον στην κατάκτηση τροπαίου.

Anyway, δεν θα μαλώσουμε και για τους πανηγυρισμούς :) . Μακάρι να έχουμε τις αφορμές κι ας το παραχέσουμε κιόλας. ;) :D
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

[youtube]4Q6GXcowVtI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Η παρουσία μας στο παιχνίδι της Δευτέρας αποτελεί τον οδηγό. Την Πέμπτη οφείλουμε όλοι να είμαστε ξανά εκεί! Πιο δυνατά! Πιο μαζικά! Πιο παθιασμένα!

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών, μπορεί να μην κρίνει τον πρωταθλητή, αφού θα πρέπει να περιμένουμε ίσως και μέχρι την επόμενη Τετάρτη, αλλά σίγουρα αποτελεί ακόμα μία ευκαιρία για να στηρίξουμε αυτούς που με το πάθος τους και την αγωνιστικότητά τους, μας απόδειξαν για ακόμα μια φορά ότι πραγματικά το αξίζουν.

Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μην απαντήσει στις βλαχομαγκιές και στις προκλήσεις των Προύσαλη, Κοκκινάκη και των άλλων «υπερήφανων» και καλά δασκαλεμένων αθλητών του γαύρου και να αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι η αγάπη του για το σύλλογο, είναι ισχυρότερη από όλα τα άλλα μας πάθη…

Η στιγμή που ονειρευόμασταν πλησιάζει, η στιγμή που ο ΠΑΟΚ μας θα διεκδικεί και θα κατακτά τίτλους παντού έχει φτάσει και εμείς είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε επιτέλους να απολαμβάνουμε τους καρπούς από τις θυσίες που έχουμε κάνει, από τους αγώνες που έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια, για τα τέσσερα γράμματα που λατρεύουμε περισσότερο από την ίδια μας τη ζωή.

Υπενθυμίζουμε σε όλους μας, ότι ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας όχι απλά παραμένει, αλλά είναι ακόμα πιο ορατός. Το πρωτάθλημα πρέπει να το πανηγυρίσει και θα το πανηγυρίσει η ομάδα μαζί με τον κόσμο της, όσα σετ και αν παιχτούν, όσοι αγώνες και αν απαιτηθούν.

Όσο για τον αντίπαλό μας στους τελικούς…

Αν είσαι γαύρος, ξέρεις…

Υ.Γ. Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό.

Μετά τιμής

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών

1ος αγώνας Πέμπτη 23/4/2015

20.00, PAOK Sports Arena: ΠΑΟΚ - γαυρος

2ος αγώνας Κυριακή 26/4/2015

17.00, Ρέντη: γαυρος- ΠΑΟΚ

3ος αγώνας Τετάρτη 29/4/2015