Συμφωνώ 100%!Special 4 έγραψε:Τον ΠΑΟΚ δεν μπορω να τον παιξω κοντρα με τιποτα
Απλα αν δεν το πιστευω ένα ματς π παιζει ο ΠΑΟΚ, δεν θα το ακουμπησω
Στην τελική, μην παίζεις νικητή. Παίξε κάρτες, κόρνερ, σουτ, over goals και τέτοια.
Συμφωνώ 100%!Special 4 έγραψε:Τον ΠΑΟΚ δεν μπορω να τον παιξω κοντρα με τιποτα
Απλα αν δεν το πιστευω ένα ματς π παιζει ο ΠΑΟΚ, δεν θα το ακουμπησω
H πρωτη μου αποτυχια απο οταν αρχισα να εκτιθεμαι (Κυριακη 18/08)spiridoula έγραψε:Nα σκοραρει ο ΠΑΟΚ και στα 2 ημιχρονα 1.80 το παιζουμε απο σημερα , πιθανον να πεσει η αποδοση
Φυσικα και θα ερθουν αποτυχιεςLuigi Vampa έγραψε:Ωραίος spiridoula. Θα ρθουν κ αποτυχίες κ κακά σερί. Νομίζω στο στοίχημα η έκθεση είναι καλό πράγμα. Σε κάνει να αποφεύγεις αυθορμητισμους. Συνέχισε. Κ αλίμονο, μη νιώθεις τίποτα πίεση κ βάρος επειδή κάποιοι εδώ μέσα μπορεί να σε ακολουθούν στις επιλογές σου.
Και επειδή Μπαρκαρούτσος είσαι, όσα έβγαλα χθες τα έπαιξα σε σημερινά κάτι δικές μου βλακείες και μηδένισαΜπαρκαρούτσος έγραψε:SpiridoulaBet τρελό ταμείο! Έπαιξα δυάδα να σκοράρει η PSV στα δύο ημίχρονα (1.57) και να κερδίσει η City και στα δύο ημίχρονα (1.83) και έβγαλα λεφτά για διακοπές (μέχρι το περίπτερο*)!spiridoula έγραψε:Ταμειο 5 στα 5 μεσα σε μια εβδομαδαspiridoula έγραψε:Θα κανω παρεκκλιση θα δωσω δυαδα. -1.5 PSG -Montpellier ειναι σημερινο και να σκοραρει η PSV και στα δυο ημιχρονα (αυριανο)αποδοση κοντα στο 2.90
* Είπαμε, δεν παίζω μεγάλα ποσά
Luigi Vampa έγραψε:4 προτάσεις για τις επόμενες μερες:
Τορίνο - Αταλαντα : διπλό κ οβερ 1.5 γκολ για Αταλάντα, 2.75
Βερόνα- Γιουβέντους: διπλό κ οβερ 1.5 γκολ για Γιουβέντους, 2.05
Βαγιεκανο- Μπαρτσα: διπλό κ οβερ 1.5 γκολ για Μπαρτσα,
1.95
Λεβερκουζεν-Λειψια: άσος κ οβερ 1.5 για Λεβερκουζεν
2.05
Μονά, απο 1 μονάδα όλα.
Καλή στοιχηματική χρονιά.