6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Αυτό το πράγμα στον ΠΑΟΚ που όλα τα αμυντικά χαφ έρχονται και μαθαίνουν τη θέση του στόπερ, πρέπει να είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία.
Μόνο σε έναν δεν τη μάθαμε κι έφυγε νωρίς.
- Μπαρκαρούτσος
Έτσι ανεβάζουν όμως αγωνιστική αξία!
Και όχι μόνο τα αμυντικά χαφ! Δες και Σκόνδρα, Τζαβέλλα..
Και όχι μόνο τα αμυντικά χαφ! Δες και Σκόνδρα, Τζαβέλλα..

Στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι συνηθες οι ποδοσφαιριστες να χρησιμοποιουνται σε πολλες θεσεις,το θεμα ειναι να αποδιδουν το ιδιο καλα οπου χρησιμοποιηθουν,τοτε ναι ανεβαινει η αξια τους.
Οι δικοι μας αποδιδουν οπου χρησιμοποιηθουν το ιδιο καλα;
Οι δικοι μας αποδιδουν οπου χρησιμοποιηθουν το ιδιο καλα;
Υπερβολή το «όλα».Karelias έγραψε:Αυτό το πράγμα στον ΠΑΟΚ που όλα τα αμυντικά χαφ έρχονται και μαθαίνουν τη θέση του στόπερ, πρέπει να είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία.

Προφανώς δεν εννοείς τον Μαντούρο (που ξεκίνησε την καριέρα του ως σέντερ μπακ), ούτε τον Κατσουράνη που είχε καμιά εκατοσταριά ματς στη θέση πριν έρθει στον ΠΑΟΚ.
Ε, ο προηγούμενος αμυντικός χαφ που έπαιξε στόπερ ήταν ο Μπαλάφας.

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θυμάμαι τη περίπτωση Τσουκαλά που τον ξέραμε για 10άρι, μετά 8άρισε, 6άρισε(!) ώσπου τον είδαμε και δεξί εξτρέμ...
το σχολιο μου για τον αγωνα της ξανθης.......K_geo έγραψε:οντως/. εχει τα στοιχεια για στοπερ, αλλα δεν εχει τη ταχυτητα για να ειναι τελευταιος παιχτης σε μια αμυντικ γραμμη που θα παιζει ψηλα. εκει θα θελει παιχτη πισω του να καλυπτει...
- Ekatnetworkltd
Ετσι οπως το παει ο Αλεξανδρος μαλλον θα τον χρειαστουμε και την μεθεπομενη χρονια..Οταν εχει γεμάτες μπαταριες ειναι ενα κεντρο μονος του...
- ΑποστόληςΑ
- DarkBishop
προφανώς δεν έχεις ιδέα τη γίνεται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ιταλία. Η πιο συνηθισμένη μετατόπιση θέσης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι αυτή ακριβώς.Karelias έγραψε:Αυτό το πράγμα στον ΠΑΟΚ που όλα τα αμυντικά χαφ έρχονται και μαθαίνουν τη θέση του στόπερ, πρέπει να είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία.
-
Ρε Αλεκο τι γινεται; Δευτερη φορα που φευγεις εσυ απο το κεντρο και η ομαδα γινεται σκορποχωρι (που λεει ο λογος)!
Εγω ειμαι απο τους υποστηρικτες σου, αλλα πραγματικα αυτο που συμβαινει δεν εχει εξηγηση.
Ή εισαι τοσο παιχτουρα και δεν το καταλαβαινουμε ή τυχαινει να λειπεις οταν ειναι και η υπολοιπη ομαδα ντεφορμε και φαινεται ακομα περισσοτερο η απουσια σου.
Εγω ειμαι απο τους υποστηρικτες σου, αλλα πραγματικα αυτο που συμβαινει δεν εχει εξηγηση.
Ή εισαι τοσο παιχτουρα και δεν το καταλαβαινουμε ή τυχαινει να λειπεις οταν ειναι και η υπολοιπη ομαδα ντεφορμε και φαινεται ακομα περισσοτερο η απουσια σου.
Παπάρια.DarkBishop έγραψε:προφανώς δεν έχεις ιδέα τη γίνεται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ιταλία. Η πιο συνηθισμένη μετατόπιση θέσης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι αυτή ακριβώς.Karelias έγραψε:Αυτό το πράγμα στον ΠΑΟΚ που όλα τα αμυντικά χαφ έρχονται και μαθαίνουν τη θέση του στόπερ, πρέπει να είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία.
Ελα ντε,και το χειροτερο ειναι οτι κρυβουν καθετι γυρω απο τον Τζιολη λες και προκειται για καποιο μυστικο της CIA.