1.Jacobo Sanz Ovejero
Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero
διαφωνω απολυτα!!!!τερματοφυλακαρα απο τις λιγες ο Σανθαρος!!!!ο καλυτερος που εχω δει στον ΠΑΟΚ μας τα τελευταια χρονια!!!!ο Γλυκος απεδειξε βεβαια πως εχει παρουσιασει μεγαλη βελτιωση....αυτο ομως δεν σημαινει πως πρεπει να εχει δεδομενη την θεση του!!!!

- efthimis_paok
1.Jacobo Sanz Ovejero
Είχες δεν είχες, με τα καμώματα σου μας δημιούργησες άλλο ένα απόβλητο της εθνικής. Γεμίσαμε με δα αυτούς! 

ρε παιδια τι γινεται?????προπονειται κανονικα ή κι ο ΓΧ στην απεξω τον εχει????????????????
δεν εχω δει κατι γι'αυτον στα ρεπορταζ......
δεν εχω δει κατι γι'αυτον στα ρεπορταζ......

-
- charlie_pace
Αποτι λένε σε διάφορα sites μόνος του προπονείται, και τις τελευταίες μέρες έχει πάρει και άδεια..
Nexused!
Nexused!
- Μπαρκαρούτσος
Άντε να πηγαίνεις κι εσύ σιγά σιγά... Ευχαριστούμε για ορισμένες καλές εμφανίσεις και για την (αφυπνιστική ενίοτε) τρέλα σου. Στο καλό!
ελπιζω να τον ξαναδουμε πλεον!!!!
δίδυμο του χρονου ουτε με γλυκο,ουτε με ιτανζ,αλλα με καποιον αλλο που ελπιζω να ειναι και καλυτερος τους........
για να δουμε......
δίδυμο του χρονου ουτε με γλυκο,ουτε με ιτανζ,αλλα με καποιον αλλο που ελπιζω να ειναι και καλυτερος τους........
για να δουμε......

- Metal-Nikos
άντε να αδιάζουν οι θέσεις μία μία σήμερα ακούστηκε και το χαμηλό φετινό μπάτζετ 

κρίμα για τον σανθαρο
αλλά δεν μπορέι να ξαναμπεί στο κλίμα της ομάδας (αν και με την τρέλα που έχει είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι πάντα έτοιμος)
αλλά δεν μπορέι να ξαναμπεί στο κλίμα της ομάδας (αν και με την τρέλα που έχει είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι πάντα έτοιμος)
- Μπαρκαρούτσος
""Για μένα δεν έχει σημασία αν θα πάει ή όχι, δεν με ενδιαφέρει."
Είπε ο Sanzαρος για τον Γλύκο και τη συμμετοχή του στο Mundial.
Ωραίο το κλίμα στ'αποδυτήρια...
Είπε ο Sanzαρος για τον Γλύκο και τη συμμετοχή του στο Mundial.
Ωραίο το κλίμα στ'αποδυτήρια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Σάβ 31 Μάιος 2014, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραια απαντηση ... Οτι και να πεις ειναι λιγο. Σαν μωρα κανουν. Αυτος ο παιχτης αν τυχον μεινει θα ειναι μονιμη πηγη προβληματων. Αδιορθωτος.
- Dinos_Liverpool