14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
τόσες σελίδες αδερφέ σκίσιμο τρώει ο Σαλπιγγίδης
αν εσύ βλέπεις ασυλία , οκ...
αυτός ο λαός τελικά μόνο δικαιώματα πρέπει να έχει, να τον σέβεται ο ιδιοκτήτης,ο αρδ,ο κάθε παίκτης κτλ κτλ
ο σεβασμός πρέπει να είναι αμφίδρομος ειδικά σε κάποιον που δεν σε άφησε να γίνει ζέλος ή κούλα
αν εσύ βλέπεις ασυλία , οκ...
αυτός ο λαός τελικά μόνο δικαιώματα πρέπει να έχει, να τον σέβεται ο ιδιοκτήτης,ο αρδ,ο κάθε παίκτης κτλ κτλ
ο σεβασμός πρέπει να είναι αμφίδρομος ειδικά σε κάποιον που δεν σε άφησε να γίνει ζέλος ή κούλα
Ακριβώς ο σεβασμός πρέπει να ειναι αμφίδρομος ασυλία ουτε ο λαός η κομμάτια του λαού του ΠΑΟΚ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- ΑποστόληςΑ
Στα υπολοιπα που λες, γενικα συμφωνω... ομως οχι επειδη και αλλοι εχουν παρει λεφτα που δεν τα αξιζαν, ας τα παιρνει και αυτος γτ δεν πειραζει, παοκ εισαι κτλ... Οπως και οι αλλοι, ετσι και αυτος, θα πρεπει να παιζουν τουλαχιστον βασει αξιας συμβολαιου...mpafos4 έγραψε:Για το πως παιζει στον ΠΑΟΚ...τα ειπα.Εαν ειχαν ολοι την ορεξη και το παθος του...τωρα θα μιλουσαμε για αλλα πραγματα.barlow4 έγραψε:για το πως παιζει στον ΠΑΟΚ εχεις να πεις κατι?
τα 50 σχημα λογου ηταν για την επιταχυνση του.
τωρα ειλικρινα εσυ βλεπεις οτι αξιζει τα λεφτα του?οτι ειναι επιθετικος των 800?
Για τα λεφτα που παιρνει...οχι,δεν ειναι για 800..αλλα απο τον ΠΑΟΚ εχουν παρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτα,τοσοι πολλοι...και δεν εχω δει παρομοιες αντιδρασεις...
Ας μην κριβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...απο τη συντριπτικη πλειοψηφια,η κριτικη στο Σαλπιγγιδη δεν ασκειται για τα λεφτα που παιρνει...
Ο Σαλπιγγίδης από την στιγμή που γύρισε παίζει τον ρόλο του "αντιβάιρους" στην ομάδα. Κοινώς ακούει τα σχολιανά του και απορροφάει πίεση από τους νεότερους και λιγότερο έμπειρους. Είναι σημαντική μια τέτοια προσφορά, αλλά δεν αρκεί για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να ανεβάσει την απόδοση του άμεσα, γιατί κακά τα ψέμματα, στην καλή του μέρα είναι πολύτιμο εργαλείο για κάθε ομάδα. Είναι ακόμα ένας παίχτης που πρέπει να αξιοποιηθεί σύμφωνα με αυτά που μπορεί να κάνει και όχι να περιμένουμε να μάθει να κάνει τρίπλες ή να μοιράζει σακούλες στους αντιπάλους σε αυτή την φάση της καρριέρας του.
Τι τουμπεκι ρε φιλε πλακα μας κανεις? Τον σκισατε απο την πρωτη μερα εδω μεσα αλλα και ακομα υπαρχουν ατομα που τον βριζουν ενω παιζει με τη φανελα του ΠΑΟΚ. Καλα λες, για το καλο του ΠΑΟΚ ειναι. Αλλο ΠΑΟΚ θες εσυ αλλο ΠΑΟΚ εγω.barlow4 έγραψε:οχι ρε τσακαλε δε μου περασε απο το μυαλο.το δωνη τον σκισαμε.το γλυκο τον σκιζουμε.το ρομπερ τον εχουμε ξεφτιλισει.τον εττο το ιδιο.αλλα το ιερο τοτεμ του ΠΑΟΚ το θελει η διοικηση κ πρεπει να κανουμε τουμπεκι.ε λοιπον ειναι επαισχυντη εγωιστικη ασυλια να καλυπτεις καποιον που δεν μπορει πια κ να σκιζεις ολους τους αλλους που προσπαθουν καθημερινα να αποδειξουν την αξια τους και παιζουν οσο μπορουν.κ ο κοντος ενας απο τους αλλους ειναι κ θα μπορουσε στη θεση του να ειναι ενας παικταρας κ δεν ειναι.
ηρεμια του ΠΑΟΚ ειναι ολοι οχι μονο ο κοντος.
αλλα για τους αλλους που στην τελικη απλοι παγκιτες ειναι δεν ειδα καμια αναλογη ευαισθησια.
μη μου μιλας για εγωισμο λοιπον.την ηρεμια δεν τη φερνει η τσιμουδια.την ηρεμια τη φερνει ο επιθετικος που σκοραρει,ο αμυντικος που μαρκαρει και ο μεσος που κοβει η πασαρει.και η ομαδα που κερδιζει.
αν εσυ αντιλαμβανεσαι την ηρεμια σαν ενδοτικοτητα στην οποια επιλογης της εκαστοτε διοικησης λυπαμαι.
Αντικειμενικά......
Τον Σάλπι τον θέλω στην ομάδα.......βγάζει πάθος.....και παίζει με cohones.
Aλλά.....τα λεφτά που παίρνει είναι πολλά κατα την ταπεινη μου γνώμη.
Αλλά δε μπορώ να φανταστώ τον ΠΑΟΚ.....χωρίς Σάλπι.....στη παρούσα φάση......είναι κι αυτός μια απο τις σημαίες πως να το κάνουμε....όσο και αν μια μειοψηφία δε τον θέλει.
Και το τελευταίο πρόβλημα του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Σάλπι.
Και ξεκολλήστε.......φτάνει πια με το thread του Σάλπι.
Τον Σάλπι τον θέλω στην ομάδα.......βγάζει πάθος.....και παίζει με cohones.
Aλλά.....τα λεφτά που παίρνει είναι πολλά κατα την ταπεινη μου γνώμη.
Αλλά δε μπορώ να φανταστώ τον ΠΑΟΚ.....χωρίς Σάλπι.....στη παρούσα φάση......είναι κι αυτός μια απο τις σημαίες πως να το κάνουμε....όσο και αν μια μειοψηφία δε τον θέλει.
Και το τελευταίο πρόβλημα του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Σάλπι.
- kataramenos5
είναι προς το παρόν πρώτος στις ασσίστ στον ΠΑΟΚ (σε όλες τις διοργανώσεις)
Ετσι ηταν και στον βαζελο, ειδαμε και τον μεγα σισε τι εκανε οταν εφυγε ο Σαλπι. Αλλα ειπαμε, εδω ειναι αλλη φαση
- Sick Bastard
Υπάρχει άλλωστε το thread του Δώνη.Argonaut4 έγραψε:

:'( Τι είναι αυτά που λες..?Dimg4 έγραψε:Ετσι ηταν και στον βαζελο, ειδαμε και τον μεγα σισε τι εκανε οταν εφυγε ο Σαλπι. Αλλα ειπαμε, εδω ειναι αλλη φαση
2009-10 46 συμμετοχές 29 γκολ
2010-11 37 συμμετοχές 22 γκολ
Εκτός αν εννοείς ότι επειδή έφυγε ο άλλος από τη στεναχώρια του άρχισε να κυκλοφορεί με φούστες..
Αυτό δεκτό..

Ακόμη ένα παιχνίδι που όχι μόνο δεν ακούμπησες, αλλά αντιθέτως σε ορισμένες περιπτώσεις με έβγαλες απο τα ρούχα μου. Ναι, όλη η ομάδα ήταν χάλια και το γήπεδο βούρκος, αλλά, ρε μιτσάρα, για όνομα του θεού, δεν μπορεί η μόνιμη δικαιολογία των υποστηρικτών σου να είναι: "μα όμως τρέχει, έχει φιλότιμο..!!!!" και "μα αφου παίζει μόνιμα στα δεξιά και οχι σαν στράικερ που του ταιριάζει...!!!! " και μόλις η ομάδα σε βάλει στην δήθεν θέση σου (αλήθεια ξέρεις πια είναι ?? εγω λεω δεξί μπάκ...) να βγαίνεις στα 25 γεμισματα με στόχο ΕΣΕΝΑ στα 23 οφσαιντ.... Ούτε να σε βλέπω ενω η ομάδα επιτίθεται στο 3' (!!!!) λεπτό να γκρινιάζεις στο κοράκι και να μένεις κάτω γιατί δεν πήρες φάουλ... Έχεις κουράσει πλέον, ταχύτητα δεν έχεις, "κώνο" δεν μπορείς να τριπλάρεις , η παλιά σπιρτάδα σου που ήταν το σημείο αναφοράς σου έχει κάνει φτερά, για κοντρόλ θες 2 μέτρα...μα τι λεω ο ανόητος, αφού τρέχεις και έχεις φιλότιμο και είσαι ΠΑΟΚτσάκι όλα καλά.. ΠΑΟΚ είσαι αφου .
Ενα αφελές ΠΑΟΚτσάκι που νόμιζε κάποτε οτι θα γινόσουν σημαία του ΠΑΟΚ μας.
Ενα αφελές ΠΑΟΚτσάκι που νόμιζε κάποτε οτι θα γινόσουν σημαία του ΠΑΟΚ μας.