4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από obanebane »

παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια και η νοοτροπια στον αθλητη αδερφε.για μενα ειναι το 60% τουλαχιστον του συνολου και ενα 40% το ταλεντο και η δουλεια.ολη η σειρα του μπαλαφα και λιγο πριν απο αυτον ειχε την αισθηση οτι επαιζε σε μια ομαδα του βεληνεκους αντε μεχρι πανιωνιο γιατι δεν ειχαν προπονητη ποτε με νοοτροπια νικητη μην ξεχνατε οτι ολοι αυτοι που ητε παιζουν δανεικοι ητε ειναι στην ομαδα ηρθαν μετα την φυγη του αναστασιαδη που μπορει να μην ειναι καλυτερος απο τον σαντος αλλα ειχε τη δυνατοτητα να τους δωσει να καταλαβουν που παιζουν και να τους βγαλει ολο το παθος και την ενεργεια που χρειαζετε οταν παιζεις φοροντας την φαλελα του ΠΑΟΚ.και οταν δεν εχεις παιχταραδες για να μπουν μεσα και να κερδισουν περιπατο τοτε χρειαζεσαι τετοιου τυπου προπονητες.ας ελπισουμε του χρονου και τα επομενα χρονια να ερθουν και αλοι παιχταραδες σαν τον κουτσιανικουλη και να κερδιζουμε επειδη εχουμε καλυτερους δειψασμενους νεους και γρηγορους παιχτες με ονειρα που συμβαδιζουν με τα δικα μας.
kos

Δημοσίευση από kos »

τον περιμενω και του χρονου με την ελπιδα οτι θα εχει στην προετοιμασια την βελτιωση που ειχε ο μαλεζας.
αυτο που με τρελαινει ειναι οτι πρεπει να βελτιωσει 4-5 συγκεκριμενα πραγματα. ματι βγαζουν ρε πουστη μου. αυτος δεν τα βλεπει να τα δυλεψει?
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Πέρασαν τα χρόνια που έπρεπε να δουλέψει σε κάποια πράγματα...Για μένα απλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που εγώ ονειρεύομαι...Θέλω καλύτερους..Και χρόνο με τον χρόνο ελπίζω να προοδεύει η ποιότητα του ρόστερ.Ας τον δώσουν ένα χρόνο δανεικό σε μικρότερη ομάδα, να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.Δυστυχώς, όπως και με τα υπόλοιπα μωρά του Κωστίκου...δεν νομίζω οτι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω...Μακάρι να με διαψεύσει...Τον εαυτό του δηλαδή, όχι εμένα...
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

evripidis4 έγραψε:Πέρασαν τα χρόνια που έπρεπε να δουλέψει σε κάποια πράγματα...Για μένα απλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που εγώ ονειρεύομαι...Θέλω καλύτερους..Και χρόνο με τον χρόνο ελπίζω να προοδεύει η ποιότητα του ρόστερ.Ας τον δώσουν ένα χρόνο δανεικό σε μικρότερη ομάδα, να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.Δυστυχώς, όπως και με τα υπόλοιπα μωρά του Κωστίκου...δεν νομίζω οτι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω...Μακάρι να με διαψεύσει...Τον εαυτό του δηλαδή, όχι εμένα...
+1000
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

Η κατάρτιση ενός ποδοσφαιριστή είναι μέχρι τα 18 το πολύ 20 χρονών,ότι είναι να μάθει το μαθαίνει από μικρός,μην περιμένουμε να δούμε άλλον Μπαλάφα αυτός είναι κι αυτά μπορεί και συμφωνώ κι εγώ πως δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι...!!!
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

+1
Άβαταρ μέλους
koulimpali

Δημοσίευση από koulimpali »

kos έγραψε:τον περιμενω και του χρονου με την ελπιδα οτι θα εχει στην προετοιμασια την βελτιωση που ειχε ο μαλεζας......... αυτος δεν τα βλεπει να τα δυλεψει?
Με τόσες προετοιμασίες θα έπρεπε να είναι έτοιμος. Όσο για τις αδυναμίες του, απ' το πολύ το pro νομίζει ότι μπορεί να τα κάνει και στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μπαλάφας για πάντα...

Για να μην ξεχνάμε από που...ξεκινήσαμε!!!!!!!!!! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

σε κάθε μεγάλη ομάδα υπάρχει ένας ρολίστας. Puyol, Gatuso (Κολτσίδας.... άντε καλά πλάκα κάνω). Και έπειτα ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να φέρει κάνα 2 χαρτιά από καμιά ομάδα!

:?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

To κακό μετά την super-duper εμφάνιση που έκανε με το βάζελο είναι ότι πλέον δεν μπορούμε να τους παραμυθιάσουμε ότι πρόκειται για το ταλέντο της επόμενης δεκαετίας για να τους τον πουλήσουμε.....
Αλλά που ξέρεις...με το ποδοσφαιρικό ένστικτο που έχει ο Αντωνίου μέχρι που μπορεί να μην είδε ότι 2 φορές πήγε να κάνει control και η μπάλλα πέρασε κάτω απ' το πόδι του....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δεν θα πάρει καμμιά μεταγραφή ρε πούστη μου???? :) :)
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Θα τον παρει η βερντερ για να κανει παρεα στον τζιωλη :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρε ας πάρει και με 300 χιλιάρικα.Μετά χαράς θα τον έδινα. :) :)

Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και πως θα πάει όταν όλοι τον θεωρούμε άμπαλο και έχουμε γεμίσει όλα τα τόπικ με το όνομα του?
Πείτε καλά λογάκια για την παιχτούρα μας και να δεις πως ο Αντωνίου θα τον κλείσει στο πι και φι μετά!
Και αν όχι ο Αντωνίου όλο και κάποια καλή ομάδα θα τον βρεί!
Εδώ Τόργκελε δώσαμε και άλλους και άλλους τον Σωτήρα Σωτηράκη μας δεν θα σμπρώξουμε? :)
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Gash σεβομαι απολυτα τους, με την σειρα τους, ευσεβεις, σαν την Λουκρητια Βοργία, ποθους σου.

Σε ολα ομως τα πραγματα υπαρχει και ενα (κατωτατο) οριο. Ακομα και στο Άι Κιου (πως λεμε Άι Λιας) του Αντωνιου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”